Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Nálam Fields/Sewell más különben le trade, max 15ig. Le trade esetén pedig Horn/Surtain, Parsonos, Slater aminek örülnék. Egyedül WRnek nem örülnék, de az szerintem úgy se lesz.

Bár én a 2.napot jobban várom, Richie Grant a favoritom, de ha valahogy egy Jabril Cox is beesne azt is tudnám értékelni. 😊
b /\ L i N T
Letrade esetén miért nem örülnék WR-nek? Nagyon jó kos WR-ek vannak idén.

több mint 3 éve
b /\ L i N T Carolina Panthers 198
Nálam Fields/Sewell más különben le trade, max 15ig. Le trade esetén pedig Horn/Surtain, Parsonos, Slater aminek örülnék. Egyedül WRnek nem örülnék, de az szerintem úgy se lesz.

Bár én a 2.napot jobban várom, Richie Grant a favoritom, de ha valahogy egy Jabril Cox is beesne azt is tudnám értékelni. 😊
több mint 3 éve
SrBandi Carolina Panthers 566
Simán húzhatunk szerintem is még QB-t, a Darnold csere nagyon megnövelte a mozgásterünket - miután Watson kiesett a képből, márha volt annak egyáltalán realitása -, ez a fő értelme. Azt láttuk hogy Teddyvel nem fogunk tovább menni, a csere előtt nem sok opció volt. QB-t kellett húzni, ami a 8. pickkel nem volt garantált, tehát akár fel is kellett volna cserélni, miközben sok a hiányposzt. A Darnold csere után viszont sokkal kényelmesebb helyzetben vagyunk, gondolom a stáb úgy ítéli meg, hogy jobb lesz mint Teddy, még ha nem is megváltó. Így viszont ha van bent QB, eldönthetjük hogy nagyobb benne a potenciál, mint Darnoldban, vagy esetleg valaki tesz egy pofátlan ajánlatot, vagy ha nincs bent QB, akkor azt jelenti hogy kb a top 4 nem QB közül húzhatunk, akár a korszakos TE gyereket, akár egy elit OT prospectet. Ezeket persze az első esetben is behúzhattuk volna, Teddy mellé... Én azt tippelem, hogy ha lesz bent QB, akibe mi nem vagyunk szerelmesek, de a top 15 ből valaki igen, akkor hátra fogunk mozogni. Ha egy CMC szintű spíler helyett kapnánk egy Burns-Chinn páros szintű duót, én durván leinnám magam 😀
több mint 3 éve
Sokat adtunk fel...
2+4 egy QB-ért nem sok.
Ha 1/8-on lesz vki akiben latunk fantaziát simán elvihetjük, versenyezhet Darnolddal, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

Két QB-ból nagyobb eséllyel válik be egy, mint egyből.

Es az 1/8 + jövő évi 2 + 4 az még mindig kevesebb, mint amennyibe fajt volna az 1/3. És akkor még mindig csak egy lövésed van.

De sztem se lesz QB, letradelünk, gyűjtjük a pickeket jövőre, hogyha Darnold nem válna be ramehessünk Watsonra/más veteránra/rookie-ra.
gabokocka
Egy kezdő potenciál QB-ért nem sok a 2+4 egy cseréért viszont rengeteg. Szerintem Darnoldot kezdőnek szánjátok. Rhule gondolom lát benne valamit és szerintem is van benne potenciál csak Gase és az inkompetens edzői stábja szabotálta szerencsétlent. Szerintem megpróbáltok segíteni Darnoldnak egy OL vagy WR pickel, de ha bennt lesz Lance/Fields 1/8-on igencsak forrásnak majd a telefon dróton a Phanters HQ-ben.... Ha Darnold nem jön be akkor jövőre sem lesztek sokkal rosszabb pick pozícióban és mondjuk meglesz minden a QB-nak amit akkor húztok majd. Fene tudja álltalában a tippjeim 70% kb be szokott jönni az első körben, de az idei draft teljesen kiszámíthatatlan simán benne lehet hogy QB-t húztok

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Sokat adtunk fel...
2+4 egy QB-ért nem sok.
Ha 1/8-on lesz vki akiben latunk fantaziát simán elvihetjük, versenyezhet Darnolddal, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

Két QB-ból nagyobb eséllyel válik be egy, mint egyből.

Es az 1/8 + jövő évi 2 + 4 az még mindig kevesebb, mint amennyibe fajt volna az 1/3. És akkor még mindig csak egy lövésed van.

De sztem se lesz QB, letradelünk, gyűjtjük a pickeket jövőre, hogyha Darnold nem válna be ramehessünk Watsonra/más veteránra/rookie-ra.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Csodálatos reggelre ébredtünk, Bridgewater mar nem a csapat tagja, jön a draft, jövőre szarasig leszünk cap space-szel.

Én azt álmodt Fields leesik 1/8-ra és berántjuk 😊
gabokocka
Elég sokat adtatok fel Darnoldért ahhoz hogy csere legyen. Szerintem OT/WR esetleg letrade amiben mi szívesen partnerek lennénk ha Fields ott van még a 8. helyen 😊

több mint 3 éve
Csodálatos reggelre ébredtünk, Bridgewater mar nem a csapat tagja, jön a draft, jövőre szarasig leszünk cap space-szel.

gabokocka
Én a helyetekben mennék érte, szerintem Brady-nek ő nagyon jó fit lenne.
Willie Parker
Így, hoztuk Darnoldot nem hiszem, hogy felcserélünk. Sokkal inkább azt tudom elképzelni, hogy kivárunk, momdván azt hiszik úgy se viszünk QB-t, azt megis 😊

De simán lehet hogy ezt az évet megadjuk Darnoldnak és rakunk elé falat.

Meglátjuk, elég sok lehetőségünk van. De azt látni, ha Darnold nem válik be sokáig nem fogunk ragaszkodni hozzá.

több mint 3 éve

gabokocka
Ez se rossz, de én nagyon adnám, ha maradna bent prémium tackle, egy hátratrade, ott azt felszednénk, és mondjuk az extra második körért behúznánk még egy Chinn szintű spílert
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387

gabokocka
Én a helyetekben mennék érte, szerintem Brady-nek ő nagyon jó fit lenne.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 793
Azt álmodtam hogy leigazoltuk Teddy Bridgewatert évi 20+ Millióért kezdőnek😨.

Tudtam hogy álom de nem tudtam felébredni bárhogy akartam, olyan volt mintha egy év lett volna.
több mint 3 éve
10 millió garantált volt az idei fizujából, magyarul hármat megúsztunk a cuthoz képest és jött egy 6. kör eleje.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
7 misit álltok a fizujából.
több mint 3 éve
Édes bosszú!!!! ✊🏻
több mint 3 éve

atapapa
 youtu.be/D6eUdMYzL3k

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

több mint 3 éve
Ha Sewell benn lesz sztem be kell húzni, ha nem akkor hátracsere.
Bears/Washington lenne az ideális partner, jövő évi elsőert.
Náluk benne van a pakliban hogy beleállnak a földbe, és kapsz egy top10es picket.
gabokocka
Ha van füves videója akkor holnap rakja ki
több mint 3 éve
Ha Sewell benn lesz sztem be kell húzni, ha nem akkor hátracsere.
Bears/Washington lenne az ideális partner, jövő évi elsőert.
Náluk benne van a pakliban hogy beleállnak a földbe, és kapsz egy top10es picket.

több mint 3 éve
Már világ világtalan “hátra akar cserélni” mindenhonnan is. Elég vicces szerintem hogy milyen divatot csinált ebből a média meg a szurkolók. GM ként szerintem a hátra csere egy ilyen menekülő út.

Jól van nem merek 1/4 en LB húzni mert mindenki basztatni fog, úgyhogy lemozgok 20 at és húzok 3 rosszabb plaját, aztán kapom az A+ gradet hogy milyen zseni vagyok sokat húztam 1 helyett.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 182
A Bizánci Tűzben mondta a nyomozó segédje a sokadjára feleslegesen megtett lépcsőzés után hogy:
Ravasz vagy ...ravasz.😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
A draft után döntünk Darnold opciójáról.
Nyilván ha vki leesik és behúzzuk fölösleges.
Vagy csak ezzel akarjuk feljebb tornászni a letrade árát elhitetve hogy akár mi is húzhatunk QB-t.
Faszsetuggya.

több mint 3 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 811
Na most már Fifi is úgy nyilatkozott , , hogy nagyon nyitottak vagyunk a hátra cserére.
Top 15 ből nem kéne kijönni mert kellene prémium posztra egy 1 körös tehetség aki nem TE WR HB Edge vagy DT
TSzabi
Ezzel egyet ertek teljes mertekben!
több mint 3 éve
Na most már Fifi is úgy nyilatkozott , , hogy nagyon nyitottak vagyunk a hátra cserére.
Top 15 ből nem kéne kijönni mert kellene prémium posztra egy 1 körös tehetség aki nem TE WR HB Edge vagy DT
több mint 3 éve
Na fasza lesz majd a harc a mezszámokért.
Játékosoktól nem várom, hogy okosak legyenek, de hogy a szakszerzetükbe nincs 3-4 arc aki azt mondja nem kell nekik ez a csont, foglalkozzanak igazi problémákkal.

Jövőre majd visszakapják az egyedi festésű cipőket aztán maguk alá fognak hugyozni az örömtől.
Az senkit nem érdekel, hogy az egyik csapat masszőröknek fizet hogy hazudjanak, csak mert valaki nem akar náluk játszani miután eljátszották a bizalmát.

De innentől felvehetik az 1-est mezt hú de baró!!!

Szerkesztette: TSzabi
több mint 3 éve
Jut eszembe Teddy bedobozolt már?
TSzabi
"Broncos Predicted to Acquire QB Teddy Bridgewater During 2021 Draft" - si.com