Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Igen, ilyenkor már szinte minden poszton van egy kedvenc játékosom, akit aztán elvisz valamelyik csoportellenfél vagy AFC rivális 😊.Spy-t kérdezd a Steelers topikban, ő homerkedik Tremble-ért folyton😃Verettem egy ilyet a PFN mock draft szimulátorán:Ha már úgyis követed a ND-ot is, Tremble-ről tudsz mondani valamit? Nem bánnám, ha áldoznánk rá egy cetlit, a LB mellett a TE poszt a leggyengébbünk... akár pm-ben is jöhet.
8. Penei Sewell
OT Oregon
TRADE 39 <-> 42; 116; NYG 2022/6
42. Wyatt Davis
OG Ohio State
73. Ben Cleveland
OG Georgia
TRADE 93 <-> 113; 151; NYG 2022/6
94. Dylan Moses
LB Alabama
116. Tommy Tremble
TE Notre Dame
193. Milton Williams
DT Louisiana Tech
222. Darren Hall
CB San Diego State
Le akartam cserélni 1/8-ról, de mivel Sewell nem ment ki, elvittem.
A Giants pár helyes ajánlatát elfogadtam, Davis benn maradt, kivttem.
Cleveland esetében nem zavart, hogy vittem korábban egy guardot, kell a talent a fal belsejébe. Mosesért felcseréltem, sztem ő nagyon fasza lenne Shaq mellé. Tremble érdemel még említést, hatalmas upgrade volna Manhertzhez képest sztem. A többiek beestek, hogy a védelem se szenvedjen hiányt, de a fő szempont a fal kipofozása volt, azt hiszem ennek eleget tettem.
gabokocka
warr_b
Willie Parker
Nekem ő a kedvenc TE-em a drafton, de ez nem jelenti azt, hogy a legjobb lenne sőt. Nem TE1 matéria, nem is annyira a TE oldalról jön. Inkább amolyan HB, félig FB kategória. Nekem ez a mentalitás jön be, nem szeretem a nagyra nőtt elkapókat. Tommy mellé azonban valószínűleg kell egy klasszik TE aki jeleskedik inkább a TE útvonalakban, szeparációban stb.
Blokkol mint a gép, agresszív, nagyon jó futásblokkoló, jó mentalitású, szorgos játékos, tud FB-ben ill. in-line blokkolni, kint az oldalon is, screen-eknél, sőt cipelni is akár, pl. rövid yardokon, goal line shovel pass stb. Viszont a jó kezei miatt fejlődhet passzelkapásban, útvonalakban a pálya többi részén is.
Alulhasznált passzjátékban, jó zónák között, ill. ha QB-t kell kisegíteni, de Man ellen nem tud szeparálódni, és az útvonalai sem túl precízek. Egy motion-ből operáló (akár FB-ből, akár TE-ből) offense-ben tudják ezt korrigálni, így lendületből meg tudja verni a LOS-on vagy az útvpnal csúcsán az emberét. A kezei jók, az elkapása tiszta, de ND-n sem első számú elkapó TE-t játszott, oda jó, ahol tudják is használni.
Amolyan svájci bicska, TE2/HB/FB mint Ben Mason csak ő FB-felől jön a másik kettő poszthoz (ő is nagy kedvenc),
Ha TE1 a cél, akkor nyilván Pitts, Freiermuth, Brevin Jordan, Hunter Long, McKitty is előtte van. Egy elkapó TE mellé jó kiegészítő lehet. A futójátéknak komoly erősítés az biztos de a WR screen-eknél, szélső futásoknál is.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Spy-t kérdezd a Steelers topikban, ő homerkedik Tremble-ért folyton😃Verettem egy ilyet a PFN mock draft szimulátorán:Ha már úgyis követed a ND-ot is, Tremble-ről tudsz mondani valamit? Nem bánnám, ha áldoznánk rá egy cetlit, a LB mellett a TE poszt a leggyengébbünk... akár pm-ben is jöhet.
8. Penei Sewell
OT Oregon
42. Wyatt Davis
OG Ohio State
73. Ben Cleveland
OG Georgia
94. Dylan Moses
LB Alabama
116. Tommy Tremble
TE Notre Dame
193. Milton Williams
DT Louisiana Tech
222. Darren Hall
CB San Diego State
Cleveland esetében nem zavart, hogy vittem korábban egy guardot, kell a talent a fal belsejébe. Mosesért felcseréltem, sztem ő nagyon fasza lenne Shaq mellé. Tremble érdemel még említést, hatalmas upgrade volna Manhertzhez képest sztem. A többiek beestek, hogy a védelem se szenvedjen hiányt, de a fő szempont a fal kipofozása volt, azt hiszem ennek eleget tettem.
gabokocka
warr_b
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Emésztgetem ezt a cserét.Szerintem a zsugát jól ossza Darnold könnyed laza a mozgása nekem tetszetős maga a dobó mozdulata, bár nem értek hozzá.
Tavaly a Teddy igazolásról nem tudtam elképzelni, hogy jó lesz.
Most legalább az esély megvan rá.
Biztos nem hozták volna ide, ha Anderson azt mondja, ő még egyszer nem akar ezzel a balfasszal együtt játszani.
Jó volna Teddyt rásózni valakire.
Ha nem akkor júni1 utáni cut azt szevasz.
Ne rontsa itt a levegőt, bevonzza a balfaszságot.
gabokocka
Ez persze nem sok de Teddynek ez se volt meg, emellé volt nem túl pontos, nem kifejezetten éles szemű és kissé bátortalan, hogy finoman fogalmazzak.
Persze Darnold is lehet ez mind, amit én nem gondolok.
Türelmesnek meg nem kell lenni,
Nem kötelező elbaszni mindenki éveit, ha már oly sok emberrel megtettük.
Úgynéz ki Moore CMC Anderson Moton Burns Brown Chinn letudják tenni egy csapat alapját ha találunk ilyeneket ne várjuk meg míg drágák lesznek és bele unnak.
Volt 3-4 év amikor a FR posztonkénti legjobb játékosai egyszerre voltak pályán és szarra nem mentünk vele meg göngyölgettünk ilyen Byron Bell Silatolu, Otah Matt Kalil, Chris Clark meg ilyen arcokat a falba.
Meg kiküldünk ilyeneket a pályára mint Nakamura, Colin Jones, Robert Lester, McClain, Bene, Cason, Melvin White, Worley.
Faszom akarja ezt nézni, hogy ülünk ilyen bukott projekteken.
több mint 3 éve
Nem követem különösebben a ND-t, de egy nagyon fasza kis blokkoló TE, akit elkapásokhoz alig használtak, de abban sem szar. Ennyi amit hozzá tudok tenni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Verettem egy ilyet a PFN mock draft szimulátorán:Ha már úgyis követed a ND-ot is, Tremble-ről tudsz mondani valamit? Nem bánnám, ha áldoznánk rá egy cetlit, a LB mellett a TE poszt a leggyengébbünk... akár pm-ben is jöhet.
8. Penei Sewell
OT Oregon
42. Wyatt Davis
OG Ohio State
73. Ben Cleveland
OG Georgia
94. Dylan Moses
LB Alabama
116. Tommy Tremble
TE Notre Dame
193. Milton Williams
DT Louisiana Tech
222. Darren Hall
CB San Diego State
gabokocka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Emésztgetem ezt a cserét.Tavaly a Teddy igazolásról nem tudtam elképzelni, hogy jó lesz.
Most legalább az esély megvan rá.
Biztos nem hozták volna ide, ha Anderson azt mondja, ő még egyszer nem akar ezzel a balfasszal együtt játszani.
Jó volna Teddyt rásózni valakire.
Ha nem akkor júni1 utáni cut azt szevasz.
Ne rontsa itt a levegőt, bevonzza a balfaszságot.
több mint 3 éve
Verettem egy ilyet a PFN mock draft szimulátorán:8. Penei Sewell
OT Oregon
42. Wyatt Davis
OG Ohio State
73. Ben Cleveland
OG Georgia
94. Dylan Moses
LB Alabama
116. Tommy Tremble
TE Notre Dame
193. Milton Williams
DT Louisiana Tech
222. Darren Hall
CB San Diego State
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Majd az 1/7 után eldönti. Az se mellékes hogy kell-e egyáltalán valakinek az 1/8 és mennyire ha kivitték a 4 QB-t meg Chase, Sewelt.
És kifogják papíron.
Marad egy TE akiért esetleg érdemes lenne felmozdulni de ki a faszom megy fel TE-ért mi meg nehogy azt húzzunk.
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
És akkor most mi lesz, letrade és Darrisaw vagy Horn/Farley? GM mondta, hogy a CB prió lesz. Egyébként elég szomorú, ha azt nézem, hogy tavaly és idén is 10be húz a csapat, ilyen QB kínálat van, mi meg hoztunk egy Darnoldot kis kólával. DE legalább lesznek mély lasztik, Moorenak meg Andersonnak 😊
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Legyünk Urak, csapjuk ki, úgy még lehet csapata.Jó gyerek ez a Teddy, de hát aki cserél érte az kapjon mellé markolókat is ,hogy elássák magukat.Érdemes lehet kivárni a training camp - lesz egyáltalán? - végét, kitudja hol ki sérül meg, akinek a helyére hirtelen kellhet Teddy. Akkor hátha adnak érte egy Gatorade-es vödröt.
Ne húzzuk az időt basszuk ki. Aztán egy 3 milliót végülis spórolunk ezen.
TSzabi
SrBandi
több mint 3 éve
SrBandi
566
Jó gyerek ez a Teddy, de hát aki cserél érte az kapjon mellé markolókat is ,hogy elássák magukat.Érdemes lehet kivárni a training camp - lesz egyáltalán? - végét, kitudja hol ki sérül meg, akinek a helyére hirtelen kellhet Teddy. Akkor hátha adnak érte egy Gatorade-es vödröt.
Ne húzzuk az időt basszuk ki. Aztán egy 3 milliót végülis spórolunk ezen.
TSzabi
több mint 3 éve
Én ott meg is álltam volna.Max jövő évi 3. kör.
Nem hiszem, hogy ránk licitáltak volna, csak Tepper türelmetlen volt, nem akart még egy évet Teddyvel.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Schefter azt mondta tegnap, hogy egy 4. körös ajánlattal indítottatok pár hete.
több mint 3 éve
Sztem is, de ha leesne 1/8-ra ki kell vinni.
több mint 3 éve
Sewell-t ha a Falcons nem is, a Bengals tutira kiviszi ötödikre szerintem.Nem kéne lemenni 1/8 ról azt mondom. LT-t kell húzni nem is jöhet más szóba részemről.Ha Sewell bent lesz egyértelmű.
TSzabi
Ha nem, akkor letrade.
Fitterer Seattleből jött, ők többet cseréltek hátra, mint Billybá.
gabokocka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Az Orlando Brown trade is összejönne azt adnám. Mondjuk 2 kör meg apró nálam a max érte. Aztán akkor komoly lecsere is mehet.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Jó gyerek ez a Teddy, de hát aki cserél érte az kapjon mellé markolókat is ,hogy elássák magukat. Ne húzzuk az időt basszuk ki. Aztán egy 3 milliót végülis spórolunk ezen.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Nagy elvárásaim nincsenek, elsőre. Meglátjuk milyen falat rakunk elé.
De én úgy látom elég jó összehasonlítási alap lesz ez Teddyvel.
Darnold járt a legjobban a cserével.
A potenciális nagy nyertes még az idegrendszerem.
Grierre emlékszik még valaki?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Bár most ahogy olvasom fully guaranteed, nem injury only, pedig vmi miatt ez rémlett.Eddig szerintem így is volt, és idén változott a szabály erre vonatkozóan
Mindegy, 18 misi QB-ra nem pénz, ennél Teddy is többet kapott.
Apropó, kibasztuk már?
gabokocka
több mint 3 éve
Nem kéne lemenni 1/8 ról azt mondom. LT-t kell húzni nem is jöhet más szóba részemről.Ha Sewell bent lesz egyértelmű.
TSzabi
Ha nem, akkor letrade.
Fitterer Seattleből jött, ők többet cseréltek hátra, mint Billybá.
több mint 3 éve
My read on the Panthers offseason:
— Josh Norris (@JoshNorris) April 5, 2021
The plan was for Teddy to start 2 yrs. His play in 2020 soured them on that.
Plan A: Matthew Stafford and Deshaun Watson. No dice.
Then Carolina did not love the rd. 1 QBs not named Lawrence/Wilson - so no trade up
Plan C? Darnold, build OL
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Nem kéne lemenni 1/8 ról azt mondom. LT-t kell húzni nem is jöhet más szóba részemről.
több mint 3 éve
Három dolog biztos:1) Jobb stábbal fog dolgozni, mint tette eddig New Yorkban
2) Ügyesebb pajtik veszik majd körbe
3) Mononucleozis miatt nem fog meccset mulasztani.
több mint 3 éve
onDier
811
Teddyt bele kellet volna fűzni a cserébe amúgy meg ez az egy opciónk maradt idénre addig szaroztunk.Szerintem nem akarták, ők sem 😀 Inkább valami fiatalt. Jól jött ez az idei 6. comp. pick.
TSzabi