Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
onDier
811
Russell Wilson helye meglett, Bears!
több mint 3 éve
onDier
811
Igen 😀 szarkasztikus akartam lenni en is.Nem. Neki a lába között van a baj.Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
onDier
TSzabi
De meg remenykedek h valami csoda folytan szerzunk QB-t, aki jo is lesz.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Nem. Neki a lába között van a baj.Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
onDier
több mint 3 éve
onDier
811
Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...Egy jó letrade 1/23-ra és kaptok egy Darnoldot cserébe. 😀
És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
De azért bízom abban, hogy hátha elérhető lesz olyan QB aki tetszik a stábnak. Csak Mac Jones ne legyen az....
gabokocka
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...Azért ha Falcons lennék elég olcson eladnám valakinek a csoporton kívűl a picket hogy mi véletlenül se tudjunk TOP 4 QB-t húzni 😇
És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
De azért bízom abban, hogy hátha elérhető lesz olyan QB aki tetszik a stábnak. Csak Mac Jones ne legyen az....
gabokocka
több mint 3 éve
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ha kimegy a top4 QB és nem tudunk felcserélni akkor visszsont visszafele kell trade-elni, gyűjteni jövő évi pickeket, hogy legyen munício Watsonra, vagy jövőre előre jönni a drafton.Nehezen látom h pont 1/8-ra jöjjön valaki h annyi picket bezsebeljetek. 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Meglátjuk, edzőtábor, preseason alatt bizonyithat.
több mint 3 éve
onDier
811
Mit szoltok Mica Simonhoz? Szerintem meccsen is kiprobaljak, nem csak az edzo csapathoz vettek meg, mint ahogy par kommentelo irja.
több mint 3 éve
Amúgy ha kimegy a top4 QB és nem tudunk felcserélni akkor visszsont visszafele kell trade-elni, gyűjteni jövő évi pickeket, hogy legyen munício Watsonra, vagy jövőre előre jönni a drafton.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Amúgy szerintem Saleh benyögte hogy mi visszük Wilsont. És Lynch azt mondta hogy ő meg másba van belebuzulva, így 1/3 on kihúzhatja a maga 1/1-ét
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Ezzel eldőlt hogy legjobb esetben 5.-nek húzhatnánk és 3 QB biztos ki megy az első 3 pickkel. Esetleg még a 4. “legjobb” QB ért is mozogni kéne fel. Watson értékét ez tolja le, de az is inkább afelé halad hogy idén nem cserélik el és Watson 1 évet ül(valahol).
QB helyzet teljes kuka a baj ,hogy közbe erősödik annyit a védelem hogy megint összejön 4-6 W Teddyvel. Bradyt elviszik edzőnek Rhulera meg elkezdik szépen pakolni majd a nyomást.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Főleg így poén hogy aztán a phins feljőtt 2 vel elénk. Akkor azért annyira nem akart hátra menni de mégis. Tudtunk volna jobbat ajánlani mint ez az oda vissza tánc nekik
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Még egy évig nézhetjük Teddyt jó eséllyel...Hát az már mindegy lenne.
Az a kibaszott Skins meccs, Ron még egyszer leszopatott minket 😊
gabokocka
Mi miért nem tudtunk felcserélni?
több mint 3 éve
Még egy évig nézhetjük Teddyt jó eséllyel...Az a kibaszott Skins meccs, Ron még egyszer leszopatott minket 😊
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Még mindig van 28 misi a cap alatt.Szerintem is elbasztuk.
Watsonra sztem addig nincs esély, amíg fény nem derül a happy finishek titkara.
Sztem elbasztuk ezt az offseasont eddig.
Samuelt simán meg lehetett (kellett) volna tartani.
A falba is jöhetett volna legalább egy eggyel ügyesebb játékos.
És még akkor is lenne bőven helyünk.
gabokocka
Pontokat kellet volna oda tenni ahol most vessző van és ez a draft után se fog nagyon változni.
A QB persze nagy kérdés de azon kívül O oldalon amibe biztosak lehetünk hogy Eflein valamelyest jobb lesz Reednél. És hogy Arnold több labdát fog kapni mint Manhertz. És vissza kapjuk CMC-t.
D oldalon
3-4 re alakult a Roster.
Kerr helyett Fox
Shaq mellé Perryman
Jött Reddick.
Viszont a 3 legnagyobb kérdőjel ugyan úgy megmaradt és miközbe QB és LT is kéne a draftról nem tudom hogy lesz megoldva.
Ez a Melvin igazolást nem bánom de kurvára semmit nem old meg.
Ha őt nem tudják kijátszani a fiatalok baszhatják, ha ő a második legjobb CB a csapatba akkor meg mi.
FS-t meg se próbáltuk.
Szerintem Burris amúgy alkalmas de ő ilyen sBudget Mathieu. Inkább mozgatnál a pàlyán Chinnel együtt de kéne valaki sh safety.
CB nagyon kéne valami biztos megoldas DJax 6-7 meccses, Melvin 1 éve nem játszott es 30+ os.
Hamar ott lehetünk hogy Pride Oliver kezd a széleken.
Én hoznám Nelsont és Hookert.
A drafton pedig egy FS és egy slot cornert.
Draft első 5 kört
1 QB
2 LT
3 FS
4-5 CB, iOL
több mint 3 éve
onDier
811
Még mindig van 28 misi a cap alatt.Lehet a jövő évre mennek rá inkább, meg most a draft-ra.
Watsonra sztem addig nincs esély, amíg fény nem derül a happy finishek titkara.
gabokocka
több mint 3 éve
Még mindig van 28 misi a cap alatt.Watsonra sztem addig nincs esély, amíg fény nem derül a happy finishek titkara.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Obada -> BillsA Bills erre már rájátszik.
Szurkolok neki.
gabokocka
De én is nagyon bírom Efét
több mint 3 éve
Obada -> BillsSzurkolok neki.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Miller rohadt olcsó lett.
több mint 3 éve
Miller visszajött újabb 1 évre, illetve elhoztuk Frankie Luvut a Jetstől.