NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 10 éve
molehill
121
Nicks a Coltsban, probléma. Kezd kijönni, mennyibe is kerül az a Hardy tag.
több mint 10 éve
Smitty: Up bright and early in Baltimore this morning, i'm kinda nervous about my meeting / interview with the Ravens today... As i've never done anything like this before.Közben a Wikin😀
#KeepPounding
több mint 10 éve
😀 koszi 😉
több mint 10 éve
Captainrol mit erdemes tudni?Jó nickelbolha.
valamit legysziZoliZoltán
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hát ezeket a szerződéseket, amiket Ginn és Munnerlyn kapott, jó, hogy nem mi adtuk, ennyit nem érnek sztem. Viszont ami nagyobb baj, hogy közben nem hozunk senkit, a minőségi emberek pedig fogynak. És most nem feltétlen elèg a maradékból kukázni, mert az offense jelenleg nullán áll, Marvin McNutt és Tavarres King a két elkapó, Bell a LT, RT pedig nincs is. Meglátjuk, nekem úgy tűnik, hogy az idei évet az offense teljes újjáépítésére szánjuk, amiben könnyen benne lesz egy szar szezon....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 31 minPanthers re-signed QB Derek Anderson.
több mint 10 éve
Nem volt valami szerencsés Smitty kivágásának a tálalása, még akkor se, ha biztos voltak a háttérben olyan tényezők, amikről nem tudunk.A PFT azt elemezte, hogy Smitty távozásának fő okát szerintük, hogy nem kell több vezér a csapatba Cam mellé. Ez összecseng azzal, amit írtál, hogy most kezd igazán csak bele az új csapatba. Gondolom ha tehetné, kivágná Stewartot és DeAngelot is (borzasztó számokkal rohangásznak, most néztem meg pontosan, eddig is sejtettem, de az ért a 18 milliós dead money Stewartnál az brutális).
Jakehomer
Még szerintem kell ez meg a következő idény, ami ilyen átmeneti lesz, és utána tényleg elválik hogy siker vagy csőd a Rivera-Gettleman era.
több mint 10 éve
Nem volt valami szerencsés Smitty kivágásának a tálalása, még akkor se, ha biztos voltak a háttérben olyan tényezők, amikről nem tudunk. A feltrade nem Gettleman stílusa, de hogy nem needekre fog szemezgetni embereket, az megintcsak hétszentség. DG minden döntése egyértelműen jelzi, hogy most vágott bele csak úgy igazán a csapat saját képére formálásának, ezért engedi el a középszerű FA-ket, akikre nincs értelme akkora összeggel beruházni, mint amiket kapnak a piacon. Igen, ennek az lesz az eredménye, hogy a 2014-es roster gyengébb lesz valamelyest, de szerintem ezt az áldozatot mindannyian aláírjuk, ha utána permanens contenderré tesz minket.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
molehill
121
Szvsz egyre reálisabb, hogy fel akartok menni watkinsért...peachDe jó is lenne, ha megengedhetnénk ezt a luxust... Szvsz annyi lyuk van, hogy minden egyes draftcetlire szükség lesz, még egy letrade is reálisabbnak tűnik jelenleg.
több mint 10 éve
nemtomi
126
Nehéz volna azt àllítani, hogy mi vagyunk az offseason eddigi nyertesei...gabokockaTovábbra sem...
Munnerlyn -> Vikings 3év 15 milla
Ted Ginn > Cardinals 3év 9,75 milla
A végén még LaFellnek örülünk majd.
több mint 10 éve
Szvsz egyre reálisabb, hogy fel akartok menni watkinsért...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért sajnálom Smith... itt látszik, hogy itt érzelmek nuku....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mondjuk Gettleman ezzel hatalmas támadási felületet adott magának egy esetleges rossz szereplés esetén. Andersont visszaigazoltuk, Nicks meg elrepült Indybe. Ha őt bebukjuk ordas nagy gázban leszünk. Hixon aláírt a Macikhoz.
több mint 10 éve
darthmushroom
219
Hivatalos a Steve Smith cut - egy korszak vége. 😕iktriadegyben nagyon szomorú vagyok, ha nem vonul vissza viszont remélem a Patset választatja.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 10 éve
És h vmi vicces is legyen Mitchellt pótlandó vizitre hívtátok Roman Harpert 😀😀Ajánlom még a vezetőség figyelmébe a nagyszerű Jason Davidet.
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/13/roman-harper-visited-with-panthers/empty taxi
több mint 10 éve
Bár meg lehet érteni Gettleman érveit, de ennek nem így kellett volna történnie.Közben meg Collins -> Tampa.
Nehéz volna azt àllítani, hogy mi vagyunk az offseason eddigi nyertesei...
több mint 10 éve
Hivatalos a Steve Smith cut - egy korszak vége. 😕
több mint 10 éve
braxa88
12 534
gondolom gabo egyik szeme sír másik nevet (Smith Nicks csere)
több mint 10 éve
És h vmi vicces is legyen Mitchellt pótlandó vizitre hívtátok Roman Harpert 😀😀Szóval ezért kell Smittynek mennie!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/13/roman-harper-visited-with-panthers/empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
És h vmi vicces is legyen Mitchellt pótlandó vizitre hívtátok Roman Harpert 😀😀A hála a tavalyi csoportgyőzelemért 😀😀
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaWith Steve Smith on way out of CAR, Panthers still talking to Hakeem Nicks. Offering deal worth about $4.5M/season. Badly need WRs
És h vmi vicces is legyen Mitchellt pótlandó vizitre hívtátok Roman Harpert 😀😀
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/13/roman-harper-visited-with-panthers/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rendben, a botrányosan jelzőt visszavonom 😊Ahogy azt Mitchell példája is mutatja, persze az ő attitűdje hiányozni fog, de botrányosan túlfizette a Steelers, örülök, hogy nem mi tettük.JakehomerNálam a safety árak:
1,5M - jó csere
2,5M - gyenge kezdő
3,5M - átlagos, megbízható kezdő
4,5M - átlag feletti kezdő
6M - nagyon jó kezdő
7,5+M - elit, top3 szint
Ezeket persze a kor és a sérülékenység is módosítja.
Olyan nagyon nem fizethettük túl, mert gondolom abban egyet lehet érteni, hogy egy átlagos kezdő szintet megüt.
Én 4 és 5M közé soroltam, végül öt lett. Bánja a kánya, lett egy ütős, a rendszerbe remekül illő kezdő safety-nk, aki ráadásul még csak 26 éves. Jobb lett volna Verner 6,5M-ért, de ez a deal is jó sztem.
És amit említettél, nagyon hiányzott tőlünk egy ilyen karakterű játékos. És hiányozni fog tőletek is, pláne ha a Kapitány is lelép.Robilluma
De akkor is elégedett lennél ezzel a szerződéssel, ha tavaly ilyenkor kínáljátok meg Mitchellt vele? Mert ő ugyanaz a játékos, aki tavaly volt, amikor egy egyéves "próbaszerződéssel" el lehetett hozni simán.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tegnap este sem történt semmi az ügyben, pici, halvány reménysugár.Illetve Collins után érdeklődünk, neki nagyon örülnék. A Cincivel és a Tampával folyik a meccs állítólag.