Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
fura, de DeCoud jobb játékosGyurma Pappa
sokkal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
igazából nem a játékosokat akartam kritizálni 😀

egyébként Harper nem egyenlő Mitchellel, már csak azért sem mert sokkal nagyobb pöcs 😀😀 fura, de DeCoud jobb játékos

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elkapta őket a vásárlási láz 😀 😀JUNIOR46
Ez inkább az ünnepek utáni kiárusítás akciós termékeinek begyűjtögetése. 😀😀iktriad
a Tescoban szokott lenni olyan részlet, hogy "gyári hibássá vált termékek"Gyurma Pappa
Tavaly elég jól elkaristoltunk az ilyen gyári hibás játékosokkal 😊

Megint betáraztunk belőlük, tuti, hogy néhány be fog jönni közülük.Jakehomer
Szerintem is jó módszer és mellé még salary cap friendly is.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Ez inkább az ünnepek utáni kiárusítás akciós termékeinek begyűjtögetése. 😀😀iktriad
a Tescoban szokott lenni olyan részlet, hogy "gyári hibássá vált termékek"Gyurma Pappa
Tavaly elég jól elkaristoltunk az ilyen gyári hibás játékosokkal 😊

Megint betáraztunk belőlük, tuti, hogy néhány be fog jönni közülük.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
a Tescoban szokott lenni olyan részlet, hogy "gyári hibássá vált termékek"

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez inkább az ünnepek utáni kiárusítás akciós termékeinek begyűjtögetése. 😀😀
több mint 10 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Elkapta őket a vásárlási láz 😀 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Meglátjuk, ha nem jön be se bukunk sokat, 500k a signing bonus, ergo a ha a TC-ben nem mutat sokat, nagyobb szívfájdalom nélkül kivágható.
Tipikus Gettleman igazolás, sztem még jön majd néhány ilyen a draft előtt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Szögezzük le: decú egy jó játékos, csak tavaly becsúszott egy gané szezon neki, van ilyen. előtte probowl szezont futott egy ótvar front seven mögött... szvsz jól jártok majd vele

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dickson bár kriitikàn aluli volt a Ravensben nekünk még az a teljesítménye is upgrade lenne. Hát még ha felül is múlná....
A safetyk kapcsán pedig abban lehet bízni, hogy a front7 teljesítménye majd az övékét is felhúzza. Vagy nem, egy próbát megér.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Folytatódik a kukázgatás, DeCouddal meg tárgyalunk tovább. De falembert még mindig nem néztünk....gabokocka
Panthers gave former Falcons S Thomas DeCoud a two-year deal that can reach $3.75M and includes a $500K signing bonus.

több mint 10 éve
hrubi Carolina Panthers 150
Ed Dickson is Párduc lett egy évre. Tavalyi fantasymban ő volt a kezdő TE 2 meccs erejéig, mert az nfl projected sok írt, de nagyon nem jött be. 😛 Meglátjuk.
több mint 10 éve
Hasznos tagja volt a rotációnak és kellő mélységet ad a védőfalnak. Mondjuk reménykedem, hogy Gaydosh esetleg oda tud férni, hosszú távon jó volna.

több mint 10 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
 blogs.charlotte.com/panthers/2014/04/colin-cole-panthers-agree-to-terms-nfl.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

#KeepPounding
több mint 10 éve
Folytatódik a kukázgatás, DeCouddal meg tárgyalunk tovább. De falembert még mindig nem néztünk....

több mint 10 éve
hrubi Carolina Panthers 150
Én személy szerint örülök neki, biztos kezű elkapó, Newton lézerlabdáihoz kellenek az ilyen elkapók. 😊
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Leigazoltátok Jason Avantot. Slot WR. Kicsit már kifelé van és a sebessége is megkopott, de a kezei elég jók.

Panthers signed Jason Avant, formerly of the Eagles, to a one-year deal.
Avant will pair with the newly acquired Jerricho Cotchery to form one of the most underwhelming starting wideout duos in the league. With every impact free agent wide receiver signed, the Panthers are simply looking for cheap veterans to complement the playmakers they will likely draft this May. Avant caught 38 passes for 447 yards and two touchdowns with the Eagles last season.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Richardson sztem nem feltétlenül reach a második kör végén, nem lepne meg, ha hamarabb kimenne.
Nekem tetszik összességében, Ebron király, bár én inkább egy klasszikus TE-nek örülnék, aki blokkolásban is fasza.
Hurst pedig übernagy steal lehet vkinek, ha nem lenne sérült, simán második körös prospect lenne.

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Ma volt a draft játék, íme a termésem:

1 28 Eric Ebron, TE (North Carolina)
Nagyon nem Ebront akartam húzni, de csúnya módon Kuandjiot odaadták a srácok a Miaminak, őt akartam ezen a helyen. Más WR nem volt, így inkább Ebron mellett tettem le a voksot (továbbá nem hagyhattam, hogy tomi-tomi őt válassza 😀 )

2 28 Antonio Richardson, OT (Tennessee)
Nyilván reach, de kellett húzni a posztra. Jó a felépítése, nagyon jól blokkolták a futást tavaly, ez is közrejátszott ebben. Van benne potenciál.

3 28 Louchies Purifoy, CB (Florida)
Sok-sok meccsét láttam, szeretem a játékát. Ebbe a védelembe illeszkedne is. Nem olyan lassú, mint azt a felmérőkön mutatta.

4 28 Jared Abbrederis, WR (Wisconsin)
Egy futás orientált csapat legjobb elkapója volt egyetemen, most ugyanez a szerep juthat neki a profik között is.

5 28 James Hurst, OT (North Carolina)
Lehet belőle LT. Megvan minden adottsága hozzá, 5. körben bőven vállalható választás.

6 28 Isaiah Lewis, SS (Michigan State)
Egy nagyon fizikális védelemben volt 4 évig kezdő, jó szakemberektől tanult. Kis betanulás után, simán kezdő S lehet.

7 10 Jerick McKinnon, RB (Georgia Southern)
Szeretek a végén RB-t kukázni, Jerick volt egyértelműen a legjobb elérhető választás. Szükség esetén passzol, interceptiont szerez. Mi kell még? 😊

Lehetett volna jobb, ezt nem vitatom, de trade nélkül sokszor nehéz. Vélemények?Habi
Túl sok a Tar Heel 😛

Gettleman nem fog reachelni needért, akkor már inkább cserél.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
WR Jason Avant will visit the Panthers on Monday, per league source.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ma volt a draft játék, íme a termésem:

1 28 Eric Ebron, TE (North Carolina)
Nagyon nem Ebront akartam húzni, de csúnya módon Kuandjiot odaadták a srácok a Miaminak, őt akartam ezen a helyen. Más WR nem volt, így inkább Ebron mellett tettem le a voksot (továbbá nem hagyhattam, hogy tomi-tomi őt válassza 😀 )

2 28 Antonio Richardson, OT (Tennessee)
Nyilván reach, de kellett húzni a posztra. Jó a felépítése, nagyon jól blokkolták a futást tavaly, ez is közrejátszott ebben. Van benne potenciál.

3 28 Louchies Purifoy, CB (Florida)
Sok-sok meccsét láttam, szeretem a játékát. Ebbe a védelembe illeszkedne is. Nem olyan lassú, mint azt a felmérőkön mutatta.

4 28 Jared Abbrederis, WR (Wisconsin)
Egy futás orientált csapat legjobb elkapója volt egyetemen, most ugyanez a szerep juthat neki a profik között is.

5 28 James Hurst, OT (North Carolina)
Lehet belőle LT. Megvan minden adottsága hozzá, 5. körben bőven vállalható választás.

6 28 Isaiah Lewis, SS (Michigan State)
Egy nagyon fizikális védelemben volt 4 évig kezdő, jó szakemberektől tanult. Kis betanulás után, simán kezdő S lehet.

7 10 Jerick McKinnon, RB (Georgia Southern)
Szeretek a végén RB-t kukázni, Jerick volt egyértelműen a legjobb elérhető választás. Szükség esetén passzol, interceptiont szerez. Mi kell még? 😊

Lehetett volna jobb, ezt nem vitatom, de trade nélkül sokszor nehéz. Vélemények?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
DeCoud jön látogtóba hétfőn. Begyűjtjük az összes kivágott safetyt a csoportból 😀

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 905
Jacoby Ford után is érdeklődünk, ő volna a tökéletes Ginn pótlék sztem.
gabokocka
ő nagyon nem ugyanaz a sérülése óta. Sokat vesztett a sebességéből és a keménységéből.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Jacoby Ford után is érdeklődünk, ő volna a tökéletes Ginn pótlék sztem.
Jacksonért nem hiszem, hogy komolyan versenybe tudnánk szállni.

több mint 10 éve
Többször is említettem már, hogy engem a WR sornál sokkal inkább aggaszt a támadófal... Ez a Bell LT dolog rémálom, a dream scenario, hogy Kouandjio lecsúszik a 28. pickig 😊
A második körben Moses/Richardson után meg egy elkapó és egy CB 😊