Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az megvan, hogy messze a legszarabbak vagyunk az egész ligában az 1 labdabirtoklós meccseknél?1-11-1😩 Ez egyértelműen Taylor&Co. sara. Nem olyan katasztrófa ez a csapat, de az edzői gárda csapnivaló. Már megy a Twitter beszólogatás, hogy ki mennyit játszik, mondjuk Bell többet padozhatna, mert ma is gyatra volt, TE ek halálra szívatták. Fel kellene rázni a gárdát egy két edző elzavarásával. 21-0 leadni ilyen simán nagyon gáz, a végén futójátékot hívni szintén. Egyetlen pozitívum AJ végre a régi fényében tündökölt.
2019 óta ez a mérleg:
9-1 GB
14-2 SEA
5-1 BAL
9-2 NO
5-2 NYJ
9-4 LV
6-3 TEN
10-6 CHI
8-5 HOU | PIT
7-5 BUF
5-4 LAR | MIA
6-5 KC
.
6-7 IND
3-4 CLE
4-6-1 AZ
3-5 JAX
4-7 CAR | DEN | TB
3-6 MIN
4-10-1 DET
3-7 ATL
3-8 DAL
2-8 NYG
3-13 LAC
1-10-1 CIN
nasheem
Ross aktív volt? nem is láttam pályán?
több mint 5 éve
balfaszok voltunk az első negyedben, de Nektek az a fontos, hogy megtaláltátok a franchise QB-teket, biztos vagyok benne, hogy Burrow jó pár szép pillanatot fog okozni Nektek az elkövetkezendő években. 😊
több mint 5 éve
Watt meglátogatta Readert a műtét után a kórházban. Jó arc. Respect.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Veszélyben a colts elleni meccs, találtak náluk covidosokat
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 5 éve
Én a szoros vereségeket nem tartom akkora tragédiának, mármint a számát. Könnyebb ezt korrigálni, mint ha folyamatosan aláznának. Btw a Pff szerint top10 védelmünk van. 😁Egyébként meg nem kell beszarni, a megrogyott DL felturbózására hoztunk tryoutra egy régi klasszist...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Margus Huntot. 😂😂😂
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 5 éve
A versenyképesnek gondolt DL elég gyorsan elfogyott, illetve Atkins sérülése miatt össze sem állt. Korábban sem voltak vérmes reményeim, de ezek után már tényleg csak azt szeretném, hogy Joe sérülés nélkül hozza le ezt a szezont, jövőre meg építsenek a drafton/FA-n egy normális falat, ami megvédi.A 1 labdabirtoklós meccsek statisztika kapcsán talán tavaly futottam bele egy olyan statisztikába, hogy amikor folyamatosan rájátszásba jutott a csapat, akkor a szoros meccsek döntő többségét (kivéve ugye a Steelers ellenieket) behúzta a Bengals, azóta viszont teljesen megfordult az arány. Amiben a tudás mellett vélhetőleg erős pszichológiai okok is közrejátszanak.
több mint 5 éve
Viszont jót tett neki. Elég agilis volt a varjak ellen.
több mint 5 éve
Hubbard IR-en, nem tartott sokáig Dunlap mellőzése.
több mint 5 éve
Az megvan, hogy messze a legszarabbak vagyunk az egész ligában az 1 labdabirtoklós meccseknél? 2019 óta ez a mérleg:
9-1 GB
14-2 SEA
5-1 BAL
9-2 NO
5-2 NYJ
9-4 LV
6-3 TEN
10-6 CHI
8-5 HOU | PIT
7-5 BUF
5-4 LAR | MIA
6-5 KC
.
6-7 IND
3-4 CLE
4-6-1 AZ
3-5 JAX
4-7 CAR | DEN | TB
3-6 MIN
4-10-1 DET
3-7 ATL
3-8 DAL
2-8 NYG
3-13 LAC
1-10-1 CIN
több mint 5 éve
Pár hete agyszüleményem egy JJ Watt, AJ Green csere. Mind a négy fél jól járna szerintem.kiveve Watt
Szokol
több mint 5 éve
Pár hete agyszüleményem egy JJ Watt, AJ Green csere. Mind a négy fél jól járna szerintem.
több mint 5 éve
gedam
6 272
Burrow: "We're building a culture here. We're moving in the right direction. Today obviously wasn't great, but we're going to look back on this day in a few years and say, 'Wow, that kind of propelled us forward.' We're going to keep working hard. We've got great people within the organization, on the team and a great coaching staff. We're going to keep working hard and keep coming to work every day to win games."
Neki valamiért elhiszem.
Őszintén szólva az sem érdekel különösebben, ha nem lesz több W, ha minden és minél magasabb draftcetlit arra költünk, hogy legyen fal, és ebben az évben nem veretjük sérültre.
Egyébként bármilyen furcsa is, valamiért büszke vagyok közben a Northra, hogy az AFC legdurvább csoportja kezd lenni, ide fel kell kötnünk a gatyánkat, de nincs kétségem, hogyha megtanuljuk valahogyan megvédeni Burrowt, ő a Boyd-Higgins-Tate(?)-Ross(???)-Mixon brigáddal egy ütőképes offenset hoz össze.
és itt búcsúzhatnék el Greentől is lassan, én miatta lettem bengáli, fénykorában én tartom hogy top5 WR volt minimum, de még nagyon halványan reménykedek valamiféle feltámadásban.. szezon előtt konkrétan az egyik legerősebb WR triónak tartottam a Green-Boyd-Higgins csapatrészt, a tapasztalat-csúcsrajáratás-jövő reménysége felállásban
Miknar
null
Watch A.J. Green. pic.twitter.com/eFYLfUjF93
az egy dolog, hogy nem ugrik a lasztiért, de ahogy petersnek próbál blokkolni vagy nem is tudom mit kísérgeti
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Burrow: "We're building a culture here. We're moving in the right direction. Today obviously wasn't great, but we're going to look back on this day in a few years and say, 'Wow, that kind of propelled us forward.' We're going to keep working hard. We've got great people within the organization, on the team and a great coaching staff. We're going to keep working hard and keep coming to work every day to win games."Neki valamiért elhiszem.
Őszintén szólva az sem érdekel különösebben, ha nem lesz több W, ha minden és minél magasabb draftcetlit arra költünk, hogy legyen fal, és ebben az évben nem veretjük sérültre.
Egyébként bármilyen furcsa is, valamiért büszke vagyok közben a Northra, hogy az AFC legdurvább csoportja kezd lenni, ide fel kell kötnünk a gatyánkat, de nincs kétségem, hogyha megtanuljuk valahogyan megvédeni Burrowt, ő a Boyd-Higgins-Tate(?)-Ross(???)-Mixon brigáddal egy ütőképes offenset hoz össze.
és itt búcsúzhatnék el Greentől is lassan, én miatta lettem bengáli, fénykorában én tartom hogy top5 WR volt minimum, de még nagyon halványan reménykedek valamiféle feltámadásban.. szezon előtt konkrétan az egyik legerősebb WR triónak tartottam a Green-Boyd-Higgins csapatrészt, a tapasztalat-csúcsrajáratás-jövő reménysége felállásban
több mint 5 éve
Az volt a meglepő, hogy nem korábban. Többnyire már TC alatt elszáll a szezon nagy reménysége.A pozitiv dolog hogy megtalaltatok a frQB-t. Kore epititek a csapatot es par ev es a north kapaszkodik utanatok.
A meccsről sokat nem érdemes írni. A D viszonylag korrekt meccset tolt. Burrow a blitzeket mg nem nagyon érzi, igaz a fal még kevésbé. Volt baj.
nasheem
Igen szar a fal, es az extra blokkolok se voltak jok, Burrow is hozta a rookie hibakat, de ellenunk volt a legnehezebb dolga. Rengeteget fog tanulni belole az edzok altal es mar a visszavagon klasszisokkal jobb lesz
több mint 5 éve
Readernek úgy néz ki végetért a szezon, és valószínűleg Green is megy a levesbe. Az INT-nél látszott, hogy tele a töke az egésszel. Csóri Brown papa egyszer és utoljára fizetett egy rakás pénzt játékosért. Visszaálunk a majd a drafton módszerhez. Taylornak mennyi időt adunk még?? Úgy néz ki Dalton átveszi a Dallast, kiváncsi leszek mire megy arrafelé.
több mint 5 éve
Az volt a meglepő, hogy nem korábban. Többnyire már TC alatt elszáll a szezon nagy reménysége.A meccsről sokat nem érdemes írni. A D viszonylag korrekt meccset tolt. Burrow a blitzeket mg nem nagyon érzi, igaz a fal még kevésbé. Volt baj.
több mint 5 éve
#Bengals DT D.J. Reader suffered a quad injury that’s expected to knock him out for the season, sources tell me and @TomPelissero. Tests to confirm when he gets back to Cincinnati but the team is bracing for the worst for their big-ticket free agent signing.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) October 11, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lamar és Geno is lesz. Így van rendjén.
több mint 5 éve
Dunlap kikerült a kezdőből. Várható lépés volt, megöregedett sajnos. Nulla nyomás jön felőle és az elütött lasztik sem igazán sikerültek idén. Nincs is ezzel gond, de állítólag nem beszélt vele Anarumo és/vagy Taylor. Azért ez gáz. Egy veteránnak járt volna ennyi.Pláne ha az a veterán a franchise valaha volt legjobb passzsiettetője. Amúgy fura ez nekem, Taylor nem ilyennek tűnik.
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 5 éve
Dunlap kikerült a kezdőből. Várható lépés volt, megöregedett sajnos. Nulla nyomás jön felőle és az elütött lasztik sem igazán sikerültek idén. Nincs is ezzel gond, de állítólag nem beszélt vele Anarumo és/vagy Taylor. Azért ez gáz. Egy veteránnak járt volna ennyi.
Szerkesztette: nasheem
több mint 5 éve
Lamar Jackson második napja nem edzett, kíváncsi leszek híg, hogy játszik ellenünk vagy sem. Csípem a játékát, de nem lenne jó látni ahogy bohócot csinál a komplett LB-corpból.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Arena 4 adja a Bengals-Ravenst. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Az nálunk sincs, de Haskins még szar is 🙄😊Grat, drukkolok én is, meg irígykedek is, jó lehet, ha van egy fiatal, fasza irányítója a csapatnak 😁Csak kellene egy fal, ami megvédi. Mert a gyomrom görcsben van mikor a csapat támad.
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta