NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 918
jaj de kardoskodtam Sands mellett. 😀Hol ez a tábla ?gabtsiitt 😊 bár az aláírásomban is megtalálható 😊Rush
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nhm
1 254
nálam a DPoY az Geno. Hatalmas meister az öreg.annyira jól játszottuk azt a noplay-t is, hogy még mi magunk is beszoptuk!! 😀
Citromdíj meg Livings és McGlynn megosztva.... ez a "nem is volt játék behívva az meg bemozdult" sztori nagyon megmaradt.Amadeus91
több mint 12 éve
Mikey
18 758
rush baratunk alairasaban a link.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 918
nálam a DPoY az Geno. Hatalmas meister az öreg. Citromdíj meg Livings és McGlynn megosztva.... ez a "nem is volt játék behívva az meg bemozdult" sztori nagyon megmaradt.
több mint 12 éve
😀3as holtverseny 😀 (na és ilyenkor mi van? 😀)RushPO! :cool:nhm
...
mínusz pontot az adott kérdésre rosszul válaszolók kapták.. (nem akarok hülyeséget írni, de ha jól emlékszem nasheem vetette fel az e féle pontozást, amibe mindannyian bele mentünk 😊) ..és ha több rossz válasz érkezett akkor értelemszerűen annyiszor -1 pont. (szerintem jogosan, mert így kizárjuk az eszeveszett tippelgetést)
a PO-s kérdéssel nem tudok mit csinálni, ha mondjuk ott lesz green, dalton és akárki más, akkor a senki-vel tippelő játékosok annyiszor -1et kapjanak? vagy hagyjuk meg a jelenlegi állást hogy csak green van ott?? vagy esetleg túl reagálom ezt a jelentéktelen játékot/kérdést? 😀
nasheem valahogy egyszerűbben/érthetőbben fogalmazott 😀
több mint 12 éve
Mikey
18 758
aham. viszont eleg hulyen jon ki, h az egy szem simpson valamint a senki tippem -2 pont. 😀
több mint 12 éve
na most ezek a -1 pontok mik tulajdonkeppen?MikeyA felsorolós kérdéseknél vannak negatív értékek a hibás tippekre, hogy ne lehessen pl az összes WRt betippelni 1000yard felé, mert akkor tuti a találat 😊 Aki sokat ír sokat nagyobb eséllyel talál, de kockáztatja a levonást is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
nhm
1 254
nálam mindenképpen süti nyer a végelszámolásnál! 😀3as holtverseny 😀 (na és ilyenkor mi van? 😀)RushMég nem szavazott mindenki. Valaki szóljon át a vasas topikba sütiért, hogy döntse el a kérdést 😊nasheem
több mint 12 éve
3as holtverseny 😀 (na és ilyenkor mi van? 😀)RushMég nem szavazott mindenki. Valaki szóljon át a vasas topikba sütiért, hogy döntse el a kérdést 😊
több mint 12 éve
Mikey
18 758
na most ezek a -1 pontok mik tulajdonkeppen?
több mint 12 éve
Mikey
18 758
oo... ja.
több mint 12 éve
kis jatek. sajat ev vegi dijaim. 😊Akkor a meglepetés nálad is a Dagi?
mvp: green
off. player of the year: green
def. player of the year: howard
off. rookie of the year: dalton (h neki is jusson valami)
def. rookie of the year: -
most improved player: smith
mi van meg, mas dij nem jut eszembe.
ja, a citromdij pedig livingse.Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 758
kis jatek. sajat ev vegi dijaim. 😊mvp: green
off. player of the year: green
def. player of the year: howard
off. rookie of the year: dalton (h neki is jusson valami)
def. rookie of the year: -
most improved player: smith
mi van meg, mas dij nem jut eszembe.
ja, a citromdij pedig livingse.
több mint 12 éve
Most akkor megint mondjam azt, hogy nekem nálatok nem ő meglepetés mert ez a teljesítmény számomra nem volt kérdés 😀 😀 😀 😀 Amúgy inkább az egész csapat hozzáállása ahogy fel tudtatok állni a tavalyi év után Brat és néhány hangadó távozása jót tett.A lehető legjobb időpontban van meccsnézés szempontjából, úgyhogy nagyon és irigykedve drukkol nektek egy Eagles drukker.
több mint 12 éve
nhm
1 254
amúgy a PO-val kapcsolatban:nem tudok elfogultság nélkül rágondolni: Nyerni Akarok!!!
ugyanúgy vagyok, mint a múltkor: kib.ttul várom a meccset! azt tudjuk, akkor mi lett, most nem az lesz!!! 😉
több mint 12 éve
nhm
1 254
alap. hogy Dalton!!! egyikőtök sem gondolta (én sem...) RED: 3398 Yds, 20TDs !!!!! miről beszélünk? 😊
több mint 12 éve
nálam a csöcsiella. meg lehet nézni hol tartott a támadófal tavaly és hol idén, és lényegében egyedül ő az 'új' ember. még most is stellár teljesítmény volt, hogy bobbie kiesett, és egy félnótás van a helyén.szóval nálam André Smith a meglepetésember, és még mindig nagyon fiatal, ha összeáll a mozgása teljesen, megvagyunk évekre.
az OL és a DL nálam a szezonMVP, bár totál képzavar.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 918
nálam is az öreg Frosteeee[Az én voksom Ruckeré.nasheem
szerk: frissítettem a tippelde táblázatot, meglepetés embernek kit választunk? én dalton-ra szavaznék. 😊Rush
több mint 12 éve
[Az én voksom Ruckeré.
szerk: frissítettem a tippelde táblázatot, meglepetés embernek kit választunk? én dalton-ra szavaznék. 😊Rush
több mint 12 éve
érdekes döntés lenne. nem láttam delhomme-t, de statisztikája alapján nem volt rossz, és persze a tapasztalat.. nem hinném egyébként, hogy adunk yates-nek még egy olyan meccset, mint a múltkori, ebből szerintem csak jól jöhetünk ki.... de hát ők tudják. 😊nem szabad leírni a texans-t, pláne most hogy tapasztalt qb játszik, de a bejutó csapatok közül (kivétel a broncos) lehető legjobb ellenfél, egyáltalán nem lehetetlen feladat. (már ha a zebrák nem basszák el)RushYates fog dobálni ellenünk állítólag. Kifejezetten örülök neki. Iszonyú nyomás lesz rajta és nem csak a DLünk részéről 😊nasheem
szerk: frissítettem a tippelde táblázatot, meglepetés embernek kit választunk? én dalton-ra szavaznék. 😊
több mint 12 éve
nem szabad leírni a texans-t, pláne most hogy tapasztalt qb játszik, de a bejutó csapatok közül (kivétel a broncos) lehető legjobb ellenfél, egyáltalán nem lehetetlen feladat. (már ha a zebrák nem basszák el)RushYates fog dobálni ellenünk állítólag. Kifejezetten örülök neki. Iszonyú nyomás lesz rajta és nem csak a DLünk részéről 😊