MarioAna

Cincinnati Bengals LSU Tigers

MarioAna
Lakhely
Barrow
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
2 836


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Én szégyenlem lassan, de nem néztem meg ezt a meccset sem. Valahogy annyira "semmilyen" lett a csapat, ez az off-season volt erre a korona. Teljesen látható, hogy abszolút nem vagyunk NFL-képes piac a játékosok és az edzők számára sem. Ha Brown nem adja el a csapatot rövid időn belül, akkor nem tudom ki tudna minket ebből a gödörből kihúzni.

Még a mindenható Joe Burrow 1/1-es alfa tigris sem, teljesen fölösleges ebbe a csapatba egy ilyen kaliberű future HOF QB. Ettől függetlenül Bengals mezben az LSU-s sapkámban ülve fogom a pezsgőt az arcomba önteni, ha őt húzzuk a 2020-as Drafton 1/1-re.
2 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
De zseniális ez a Cagliari, minden héten jó meccset csinálnak.
Ez a Simeone gólöröm nagyon emberi lett.
Tony Adams
Radja 1 gól + 3 gólpassz. De elnézném még mindig Roma mezben 😀.
3 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
LSU QB-t hova várják a drafton?
Jan
1/1 volt a pff mock draftjában
r.baggio
Legtöbb helyen 2-3. körre várják én úgy tudom, de ha így folytatja akkor nem látom azt, hogy ki lenne tőle jobb (úgy NCAA all-time, mivel ugye a világ legjobb egyetemi focicsapatának a valaha volt legjobb QB-ja már most). Szóval sima 1/1 lesz még év végéig valóban 😀.
3 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Benzema 2019-ben Európa top csatára...
FLZOLI
Lewandowski/Icardi/Håland/Ibra ? 😀 | de azzal egyetértek, hogy valóban Benzema is magára talált). |
3 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Viszont azt a fajta hozzállást nem lehet megmagyarázni, hogy úgy kritizálod a másik valamiféle meggyőződéses szavazàsàt, hogy Te fel sem emelkedsz a székből. Mert a távol maradás is egyfajta vélemény, de a másikat azért kritizálni mert Ő xet is rak valahova, na az úgy nem elegáns. Fotelból könnyű szájalni!Fattyu
Szerintem meg pont fordítva, aki szavazott egyik-másik szarházira az pont annyira felelős az ország ellopásáért, és nincs joga kritizálni 😀.

Nem azért nem mennek el az emberek átlagban, mert "nem érdekli" őket a politika, hanem mert pont annyira határolódnak el az egyik, mint a másik oldaltól. Jah, hogy akkor nem működik a demokrácia és igazságtalan...hát, ez van.
4 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
a tegnapi nap margójára a klasszikust:


Mondjuk én pont kedden szoptam be, tüntetés nélkül is 2óra 20 percet vártam a pizzámra 😀.
6 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Aki szerint a nem aktív játékidő teszi széppé ezt a játékot, remélem nagyon élvezte a 7 és fél perc alatt ezt a 20mp érdemi futballt. De legalább a kommentátor szerint a city milyen profin lemenedzselte a hosszabbítást 😀. Érdemlegesen legalább 4 sárgát lehetett volna kiosztani időhúzásért, következetesség igen.

Szerkesztette: MarioAna
6 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Én a helyetekben inkább azon gondolkodnék hogy mi lesz a válogatottal jövő ilyenkor amikor Szalai lemondja a válogatottságot, Ha Szoboszlai beérik és hozza amit várnak tőle akkor a középpálya talán megoldott de befejező csatárunk még sokad osztályú sincs.
davemayer
Akkor végre elfelejthetjük a "picsánrúgjuk a labdát és majd Szalai verje meg a két középső védőt egyedül" csatáros 4231/433 szerű mókát amit játszunk?
Abszolút tisztelem a mentalitását és azt a profizmust amit képvisel, de ha ő és Dzsudzsi távozik, akkor rá leszünk kényszerítve a változtatásra és elfelejteni ezt, ami akár jól is kisülhet. Legtöbbször mi vagyunk az esélytelenebbek, a fenti két felállás meg inkább a labdatartásra és a dominanciára épít, amihez nekünk nincs technikai tudásunk. Valószínűleg egyszerűbb lenne találni két nagyon gyors csatárt a válogatottba és kontrákra játszani, sem mint 1db éknek használható 9-est.
6 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Szóval várom a nagy változást, a korrupció felszámolását...
gabokocka
Olyan 60 évre - 2 generációnyira - vagyunk jelenleg attól, hogy erről egyáltalán álmodni merjünk 😀.
Értem, de mégis honnan az anyámból szednének össze hirtelen ennyi embert?
vpi
Attól, hogy valaki egy adott szakterületen kimagasló legyen, NEM kell politikai előélet.
Sőt még ráemelek, én úgy gondolom, hogy a kettő kiüti egymást és a sikeres politikai előélet effektíve aláássa azt, hogy valaki versenyszférában legyen mellette kompetitív. Pont ezért nem lehet igazi rendszerváltást csinálni a meglévő pártokkal, csak civilekből.
Annyi van kimondva, hogy NER-essel nem dolgoznak. Az elmúlt 9 évben, aki értett valamihez vagy átpártolt a NERbe, vagy éhen halt, vagy külföldre menekült, vagy piacra ment. Szimpla káderhiány.
vpi
Pontosan, mert csak a NER volt képes fizetni (többnyire korrupt módon) annyi pénzt, hogy egyáltalán ne menjen valaki külföldre. Nagyon egyszerű a megoldás, annyit kell(ene) fizetni a becsületes munkásoknak itthon, hogy jöjjön haza. Az más kérdés, hogy "MIBŰ'" 😀?
6 napja
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
edit: mondjuk a kezezés olyan, hogy ha gólt akadályoz meg vele, akkor egyből piros ÉS tizi, tehát ott van dupla bünti, szóval olyan szempontból logikai bukfenc
slowmotion
Ez a hét év kötél tipikus esete... Azt is pszichiátriára kellett volna utalni egyből, aki javasolta ezt + azt is aki jóváhagyta.
Két jó opció lenne: Ha szándékos kezezés, akkor piros lap a védőnek és +1 gól (mert a 11-est kihagyhatja a támadó) 11-es nélkül. Ha nem szándékos kezezés, akkor 11-es. Miért kell a 16-oson belüli kezezésért egyből sárgát adni, ha teljesen véletlen??? A gólhelyzeteket megakadályozó taktikai faultokért ha az nem látványos és durva, 3-ból 1-szer adnak sárgát. Ezt a "szándékos" nem szándékosságot meg 2019-ben már a képkockánként kilassított videókkal már el lehetne igazán dönteni.

Ez az Ajax meccsen történteket viszont továbbra sem értem, itt van egy loophole a szabálykönyvben, mert effektíve tripla büntetést csinált a bíró. Sajnos az előnyszabály is "relatív" a bíró megítéle miatt, és minden ilyen esetben ahol a személyi döntés a meghatározó tényező, ott van hibára lehetőség.

Nem azt vitatom, hogy a bíró jól döntött-e, "ő csak a szabályzatot követte", tehát itt maga a keret környezet a kurva szar.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
"A minap Pest alatt, M3-as autópályán, MOL kúton a sorban állok a kassza előtt, amikor bejön egy 25 évei körül járó pár. A lány a hűtőben kotorászva kivesz egy energiaitalt, odafordul a barátjához és megkérdezi: "Te is kérsz egyet?", erre a srác kiveszi a lány kezéből az energiaitalt, nézegeti-olvasgatja a rajtalévőket, és megszólal: "Áhh, én ilyet nem ihatok!!". A lány értetlenül néz rá, elkerekedett szemekkel visszakérdezett: "De miért?", erre az igen jól szituált és nagyon kedves barátja válasza párjának: "Rá van írva, hogy szoptatás előtt nem ajánljuk!!". A lány talpig levörösödve próbált mosolyt erőltetni magára, és kiment. Annyira próbáltam visszafogni a röhögést, és mindenki más is(kb. 5 másik ember volt szem és fültanúja), de akármennyire is sajnáltam a lányt és volt bunkó a srác, egyszerűen nem bírtam magamban tartani a röhögést se én, se a többiek."
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 1 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Most az előbb belenéztem a live sajtótájkoztatóba ahol ketten voltak.

- megköszönte Mike Brownnak a bizalmat, hogy "vissza kellett jönnöm". Most ez elszólás volt, vagy már fordítva fogják a péniszt, hogy Brown NEM ENGEDI EL? 😀

Megkérdezték Lazort, hogy
- Milyen lesz az offense?
- Passzolni fogunk sokat - "We gonna throw it over their head"
erre Marvin rákontráz
- Persze miután futottunk! "After we ran of course!"

Mindezt mosolyogva, a sajtósok is nevettek persze, nekünk pedig sírnunk kéne...

- Az egész épületben, stadionban, vonaltól-vonalig mindenkinek el kell hinni, hogy győztes csapat vagyunk.
- A végén kb 10 perccel később
- Győztes mentalitást kell nevelnünk, jó úton vagyunk ("We getting there")

- Nem várunk Guentherre, hogy meggondolja magát, gyorsan hozunk döntéseket ebben az üzletágban. - liveban jelentette be, hogy megy DC interjúra a Raidershez egyébként.
rá egy kb 5 percre egy másik kérdezőtől, hogy "mi lesz többi coordinatorral":
- Várjuk meg még Pault, nem kergessük ki a városból, hátha meggondolja magát.

Marvin best of the rest:

- TOP5 költekezők vagyunk évről évre és megvannak fizetve a játékosok, ez így is fog maradni. (???)

- "Championship csapat vagyunk" - megkérdezte a riporter, hogy 15 évig nem volt championship team a bengals, akkor miért a 16. vagy 17. lenne a változás?
- "Nem foglalkozunk a 17-el."
tehát valójában 1 évre tervez, majd jövőre bejelenti egy 8-8 után, hogy még marad egy évre azért csak na, ha már van szerződése.
- "Nem csak nekem kell változni, mindenkinek jobbnak kell lennie, attól függetlenül, hogy ki fog abban a teremben állni, amikor visszamennek a meccsről".
Tehát a HC motivációs szerepe zéró szerinte.
- "Mit kell változtatnia, hogy végülis championship team legyünk?"
- "Nem tudom, mindenkinek jobbnak kell lennie"
"We have to get better".
ezt követően
- “Stay the course, hang in there" - ezen az úton kell maradnunk, ki kell tartanunk
- "We getting there" - lassan eljutunk "oda"
azért 7 perc alatt sikerült a saját motivációját is lelomboznia egy ilyen gondolatmenettel, hogy "2018-ban mindent megnyerünk"-től eljutott a "fogalmama sincs semmiről, de azért bízzatok a csapatban".

- Az általános fegyelmezési problémával kapcsolatban az volt a kitérő válasz, hogy "statisztikailag a legkevesebbet büntetett csapat vagyunk, miről beszél?"

- megkérdezték a "fresh start"-ról, hogy miért nem ment le máshova, erre Jason Garrettet hozta fel példának, hogy Jerry Jones sem rúgta ki őt, mert volt egy rossz szezonja, mert egyébként ő egy jó coach (Jason), meg hát "15 éve a bizniszben vagyok, láttam már egy-két dolgot"

- "Egy jobb csapatot kell építenünk, ami megnyeri a csoportot..."
a riporter visszakérdezett, hogy
- "3 éve egyre rosszabb a csapat", akkor most ezt így hogy?
erre az volt az öreg válasza, hogy
- "Az ellenfelek jobban erősödnek közben!"

- A családja nagyon tolta, hogy hagyja itt a csapatot, mert "szarul néztem ki keddenként, látta mindenki" - mondjuk vasárnaponta még rosszabb volt a pálya szélén látni őt szerintem 😀.

- Lazornak nagy szerepe van abban, hogy Boyd magára talált.
- Dícsérte a két guardot (Redmond és Westermann), hogy "ők amúgy látták edzésen, hogy milyen jól teljesítenek, és így a szezon végére megkapták az esélyt"
tehát amúgy ők kurvajók voltak végig, csak nekik is a VJ3 effektus volt, hogy ott a "veterán" előttük a DC-n és akkor nehogy már a fiatal játsszon.

Botrányos előadás volt az egész egyébként, Marvin folyamatosan elröhögte magát - mintha egy jobb Lázár János momentum lett volna, ahogy a pór nép arcába tolja azt röhögve, hogy "én mindent megtehetek úgyis" és teljesen szarkasztikusan hangsúlyozza, hogy amúgy mindenkinek jobbnak kell lennie és ő már 15 éve itt van.

Szerkesztette: MarioAna
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
több mint 5 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836
Inside the Jungle 150 (!) podcast fordítás:

előtte azonban egy érdekes cikket találtam, hogy SANU lehet idén az "offensive weapon", ugye ő futhat, elkaphat de passzolhat is 😀. Reece-nek volt egy hasonló szerepköre anno Oaklandben mikor Hue ott volt, onnan jött a felvetés.
 nfl.si.com/2014/06/12/mohamed-sanu-cincinnati-bengals/
(*btw már a 4. támadó játékos, aki ilyen szerepkörbe kerül az offseasonben 😀 Gio, Sanzenbacher és Charles is ilyen).

Akkor viszont PODCAST:

- 5. éve nyomják már, ha nagyon jubileumozni akarnának, akkor összevágják az előző részekből, de inkább aktuális témákat boncolgatnak.

- Redskins témával indítottak, ugye a névváltoztatásos huza-vona (*hihetetlen egyébként). Ha jól vettem ki, akkor mostantól mindenki használhatja a redskins nevet "ki lehet mondani".

- Jeff Scottot waivelték, őt tartották Tate visszahordó ellenfelének, úgyhogy elkönyvelhetjük a 25 yardos max returnöket idén is. Belelátják esetleg azt is, hogy inkább egy OL embert tartanak meg majd pluszban. A 90-es keretszűkítésbe ő nem fért bele, lesznek még nagyobb meglepetések is.

- Chris Houston és Brandon Flowers cutolva lett, természetesen nem látják egyiküket sem leigazolandónak, nagyon telítve vagyunk. Dre Kirkpatrick jelenleg 4. CB legjobb esetben szerintük (volt egy cikk pont az oldalukon, hogy esetleg egy Crocker-szerű CB/S hibrid lehet, illetve Maulauga után neki volt a legrosszabb cover ratingje (PFF) a csapaton belül). Jönnek megint a hírek, hogy TATE szopatja edzéseken, meg a double-moveokat nem tudja lereagálni, a play-actionöket rendre megeszi...szóval érdekes lesz ez az év számára, utolsó éve ugye a szerződésében (1.körös volt, tehát kaphat egy 5. éves opciót). Nick erre bekiabálta FRANCHISE HIM! -az iróniát érezhetjük. Anthony úgy jellemezte őt, hogy 2 lépés előre, 4 lépés hátra típus. Ha sérülés nem szól közbe a DB sorban, akkor Kirkpatrick legnagyobb érezhető/észlelhető jelenléte ST gunner lesz szerintük. Furcsa ezt így kimondani, egy TOP20-ban draftolt játékosról.

- Greshammel nem volt a csapat megelégedve tavaly. Eifert belenyúl a statisztikáiba, erre számítani lehetett. A legnagyobb baj nála még mindig a folyamatos stabil teljesítmény. Az érdekes dolog amit mondtak, hogy mennyire érezhető volt egyébként az ő hiánya a Ravens meccsen.
Nagyon rosszul futottunk a 2TE-s felállásokból tavaly. Ebben a formációban nincs FB, de amúgy sem mondhatjuk ezt Orsonra, hogy ő egy blokkoló típus. Rosszul is használjuk/tuk őket, de ez még változhat, redzoneban behozhatatlan előnyünk lenne velük (Green 6'4", Gresham 6'5", Eifert 6'6", Sanu és Jones is 6'2"). Nem lepődnének meg, ha Eifert lenne az első számú TE 2014/15-ben.
Gresham még Bratkowski embere, akkor más rendszer volt. Nagyon érdekes felvetés, hogy Gruden AFL-ből jött, ahol nincs igazi TE játék, és emiatt nem tudtuk őket használni. Lehet bullshit, de lehet nem. Ennek ellenére mégis húztak még egyet első körben 😀.

- beszéltek a Hard Knocksról, hogy vannak pozitív és negatív hatásai. A szurkolóknak jó ez főleg, belátnak a dolgok mögé. Az hülyeség, hogy a gameplant megtudja az ellenfél ezekből, úgyis élesben dől el minden.

- az első telefonáló a TE depth problémáját említette, hogy mögöttük nincs senki igazából, illetve Greshamet is műtötték ami még kérdéses.

- második hívó nagyon örült neki, hogy végre Dennard aláírt. Érdekelte, hogy mi tartott idáig benne, most már nincs értelme holdoutolni, ha megsérült volna OTA-k alatt akkor meg érdekes szituáció lett volna (szerződés nélkül edzett, mint tudjuk). A szerződés aláírás menetéről sokat nem tudnak a podcast vezetők, de szerintük Bengals a kontraktusokkal ebben az offseasonben nem sietett. Nem volt nagy igazolás, újraigazolás/hosszabbítás (még), elnyújtják a tárgyalásokat (Dalton, Green, Burfict stb). Illetve a Bengals front office ligaszinten is kis méretű (alkalmazottak terén), így nem tudnak mindenre annyira koncentrálni.

- harmadik betelefonáló (Chris, múltkor ő veszekedett Mickeyvel) szerint "olcsók vagyunk". Nem költünk a nagy tehetségekre, nem igazolunk nagy játékosokat (*már), nem tartjuk meg a "saját neveléseket" amikor ott van a lehetőség (*drágán) és most minden áron meg akarjuk tartani Daltont?
Erre Nick egyből jött a Dunlap, Atkins szerződtetésével (+Burfict ugye folyamatban), mire a válasz Justin Smith volt, hogy egy HoF-ert nem tartottunk meg a pénz miatt, míg Geathersnek adtuk inkább a pénzt. (*Justin Smith-t franchise tagelték egyébként.). Andy előre fog minket vinni, ő a legfontosabb láncszem a csapatban, akinek a cap akkora részét kell odaadni?
Utána már átment kötekedésbe, szerintem be volt egyébként baszva a csávó xD, jött megint a Gabbert a Bengalsban lenne olyan sikeres mint Dalton kategória. Ezután a McCarron jött, hogy a legnehezebb konferenciában volt egy győztes és tud mélyet dobni (*ez igaz!). Ott volt a lehetőség Bridgewaterre, aki minden tekintetben jobb, mint Dalton szerinte, és idén top15-ben fogunk húzni.

- negyedik érdeklődőnél volt egy NBA téma, abban nem vagyok otthon és hülyeséget meg nem akarok írni, így átugrom 😊. Tiszteli az előző betelefonáló véleményét, de a Gabbert hasonlat már abszurd. Dalton nem perfekt, de fejlődik (*statisztikákban legalább is), és vele is ott vagyunk a PO-ban. Nem miatta, de vele ott vagyunk.
Kaepernick egyébként mindenki szerint túl volt fizetve, ebben egyetértett betelefonáló és műsorvezető is. Dalton sem érdemelné meg azt a pénzt, de egy hosszabbítást megérdemelne (*ezt én is így látom, évi $8-9M határral, de ez esélytelen).
*Ez egyébként szerintem minden podcastben és hírben szóba fog jönni, míg végre túlfizetik, kivesézik és utána elfelejtik, vagy nyer egy PO meccset.
Kaep szerződését egyébként vassadi kolléga kivesézte és annyira nem durva, mint elsőnek tűnik.
Gruden túlerőltette Daltont egyértelműen, mégis Palmernek nem volt 30 győztes meccse 3 éve alatt és az akkori egyik legjobb WR párossal nem hozott ilyen számokat.
Pár irányító összehasonlító cikket is találtam, ezeket mindenképp meg akartam osztani, nem csak a mi szurkolóinkat érdekelheti.
QB-k összehasonlítása, negyedenkénti lebontásban
Dalton vs Palmer a fontos meccseken
ez pedig külön kiemelném a Steelers és Ravens fanoknak:
Flacco, BigBen és Andy első három éve számokban

- minden héten vannak shot-out, azokat nem szoktam fordítani ide. Most viszont van egy zseniális. A DirecTV felhívta Nick-et, hogy eladjon neki valami csomagot. Mikor meglátta, hogy ohiói, elkezdte neki a sportcsomagokat ajánlani, hogy nézhessen Browns meccset, mert biztosan nagy Cleveland szurkoló. -Nem! -volt a válasz és letette...ezt így értékesítési kapufának nevezném xD
több mint 6 éve
MarioAna Cincinnati Bengals LSU Tigers 2 836