MarioAna

MarioAna
Utoljára láttuk
11 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
2 881


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
MarioAna 2 881
85. percben Old Traffordon 0-2 Burnley vezetésnél kirúgásnál nem volt senki az ő térfelükön...
16 napja
MarioAna 2 881
Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.
Cégek szoktak még tudom ilyen házi focicsapatokat tartani, de most ahol kezdtem januárban nincs tudtommal, nekem meg kéne heti 1-2 sportolási opció - lokális ismerősi kör nélkül meg nehéz 😀.
27 napja
MarioAna 2 881
Biztos vagyok benne, hogy ez már valamilyen szervezett összejátszás a játékvezetők részéről a rendszer (VAR) ellen, hogy jövőre kivezessék a PL-ből. Tipikusan annak a példája, amikor ott a kezedben a technológia, hogy hiba nélkül levezess egy focimérkőzést, erre ilyen hónalszőr-pixel lesek, meg egyértelmű kezezésekre meg nem adott 11-eseket produkálnak most már konstansan fordulóról-fordulóra.
28 napja
MarioAna 2 881
A nevekkel nincs gond. A csapategységgel annál több. És ennél is rosszabb, hogy a staff tapasztalatlan és /vagy gyenge. De mondok még nagy problémát: winning culture.....
nasheem
Én úgy látom, hogy ez a legnagyobb probléma. A mostani coachok közül senki nem tartok motivátornak - igaz, konkrétan egy meccset sem néztem idén végig, de fel kellett keresnem azt, hogy kik is a koordinátoraink pl. Bár ez a tavalyi edzőkeringő után, hogy konkrétan semmilyen nagyobb név még csak interjúra sem jött az üresedésekre, ez nem is meglepő. 2 győzelemmel pedig csak itt lehetett az a szituáció, hogy fel sem merült a HC csere. Nagyon remélem, hogy akkor Taylornak lesz most lehetősége alakítani a rostert úgy végre, ahogy ő elképzeli és a draftba is lesz beleszólása.

Burrow hozna egy nyerő mentalitást a csapatba és valószínűleg legalább egy évre a lokál piac is fellendülne a hype miatt. Ahogy írtátok, egy erős futójáték+elkapó játék adott a megtámogatásához, és senki nem várja el tőle, hogy egyből PO csapatot csináljon a Bengalsból. Ettől jobb körülményt hova kapjon egy 1/1-es QB? 😊 Mellesleg mentálisan amit ebben az évben a 9-es letett college szinten az asztalra, azt nehéz bármilyen formában mérni és hasonlítani bármihez. Próbálom az LSU-Bengals fan érzéseimet félretenni, de kihagyhatatlan lehetőség ez nekünk most. Butaság lenne nem őt húzni.. Ha besül, akkor van egy Dalton 2.0-ánk 10 szezonra, ha a sérülés elkerüli, ezt már most szerintem bármelyikünk alárja (elvégre is a franchise történetének legsikeresebb QB-járól van szó).
Véleményem szerint Daltonnal lett volna magasabb plafonunk, de Marvin Lewissal a pálya szélén sikerült sokkal tovább pocsékolni az itt megragadt talentet (nem csak Andyre gondolok).

Ha szerencsénk van, akkor Burrow és Taylor alkot valamit jövőre, ha nem...akkor pedig HC cserével azért remélhetőleg Burrowban többet fognak látni a potenciális jelöltek, mint amit Daltonban - és hátha nagyobb érdeklődés is lesz esetleg egy nagy halra.
1 hónapja
MarioAna 2 881
Ezzel a Joker, The lighthouse, Midsommar trióval szépen belenyúltam az idei könnyen emészthető, családdal nézős karácsonyi hangulatú filmekbe ez alatt a pár nap alatt... miért teszem ezt magammal? 😀
Még jó, hogy "The house that Jack built" című remekművet már hetekkel ezelőtt megnéztem, így nem egyszerre jutott. Na mindegy, felüdülés volt az eddig véletlenül kimaradt Moneyball és Trainspotting 2 ezek között.
1 hónapja
MarioAna 2 881
Az olaszok is odatették magukat ezen a téren, most a majmos anti-rasszista kampánnyal döftek még egy kést az amúgy is döglött lóba 😀.

I've always been painting monkeys for five to six years, so I thought I'd make this work to teach that we're all apes, I made the western monkey with blue and white eyes, the Asian monkey with almond-shaped eyes and the black monkey positioned in the centre, where everything comes from.
A művész úr ha nem nyilatkozta le volna le ezt, akkor még egyébként lenne benne ráció is...de konkrétan az egybites ultrák szájába adja a szavakat, hogy a középső fekete majom azon semmit nem kellett változtatnia 🤦‍♂️🤦‍♂️.
Mindezt a Smalling-Lukakus "Black Friday" és a Balotelli-Brescia akciók után. A Seria A is lassan eléri a török-bolgár futballvilág színvonalat.

Szerkesztette: MarioAna
1 hónapja
MarioAna 2 881
kiesik közben a Gladbach???
NB2
De még majdnem a Roma is, szerencsére nem sikerült egy harmadikat is összehozni.
1 hónapja
MarioAna 2 881
m4 - van 2-3 olyan meccs amin meg tovabbjutas mulhat.
ZoliMP
Konkrétan a 9 órások közül egyedül a Leverkusen lehet még kérdéses, ha esetleg az Atletico kikapna Moszkvában és ők meg letolnák a Juvét, a többi csoport már eleve eldőlt, nem? 😀
1 hónapja
MarioAna 2 881
Kíváncsi leszek Burrow 40y combine eredményére
Chargers LT
miért futna egyáltalán? 😀
1 hónapja
MarioAna 2 881
Az a nazio-juve meccs eddig rendkívül élvezetes.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
MarioAna 2 881
több mint 5 éve
MarioAna 2 881
több mint 6 éve
MarioAna 2 881
"A minap Pest alatt, M3-as autópályán, MOL kúton a sorban állok a kassza előtt, amikor bejön egy 25 évei körül járó pár. A lány a hűtőben kotorászva kivesz egy energiaitalt, odafordul a barátjához és megkérdezi: "Te is kérsz egyet?", erre a srác kiveszi a lány kezéből az energiaitalt, nézegeti-olvasgatja a rajtalévőket, és megszólal: "Áhh, én ilyet nem ihatok!!". A lány értetlenül néz rá, elkerekedett szemekkel visszakérdezett: "De miért?", erre az igen jól szituált és nagyon kedves barátja válasza párjának: "Rá van írva, hogy szoptatás előtt nem ajánljuk!!". A lány talpig levörösödve próbált mosolyt erőltetni magára, és kiment. Annyira próbáltam visszafogni a röhögést, és mindenki más is(kb. 5 másik ember volt szem és fültanúja), de akármennyire is sajnáltam a lányt és volt bunkó a srác, egyszerűen nem bírtam magamban tartani a röhögést se én, se a többiek."
több mint 2 éve
MarioAna 2 881
Most az előbb belenéztem a live sajtótájkoztatóba ahol ketten voltak.

- megköszönte Mike Brownnak a bizalmat, hogy "vissza kellett jönnöm". Most ez elszólás volt, vagy már fordítva fogják a péniszt, hogy Brown NEM ENGEDI EL? 😀

Megkérdezték Lazort, hogy
- Milyen lesz az offense?
- Passzolni fogunk sokat - "We gonna throw it over their head"
erre Marvin rákontráz
- Persze miután futottunk! "After we ran of course!"

Mindezt mosolyogva, a sajtósok is nevettek persze, nekünk pedig sírnunk kéne...

- Az egész épületben, stadionban, vonaltól-vonalig mindenkinek el kell hinni, hogy győztes csapat vagyunk.
- A végén kb 10 perccel később
- Győztes mentalitást kell nevelnünk, jó úton vagyunk ("We getting there")

- Nem várunk Guentherre, hogy meggondolja magát, gyorsan hozunk döntéseket ebben az üzletágban. - liveban jelentette be, hogy megy DC interjúra a Raidershez egyébként.
rá egy kb 5 percre egy másik kérdezőtől, hogy "mi lesz többi coordinatorral":
- Várjuk meg még Pault, nem kergessük ki a városból, hátha meggondolja magát.

Marvin best of the rest:

- TOP5 költekezők vagyunk évről évre és megvannak fizetve a játékosok, ez így is fog maradni. (???)

- "Championship csapat vagyunk" - megkérdezte a riporter, hogy 15 évig nem volt championship team a bengals, akkor miért a 16. vagy 17. lenne a változás?
- "Nem foglalkozunk a 17-el."
tehát valójában 1 évre tervez, majd jövőre bejelenti egy 8-8 után, hogy még marad egy évre azért csak na, ha már van szerződése.
- "Nem csak nekem kell változni, mindenkinek jobbnak kell lennie, attól függetlenül, hogy ki fog abban a teremben állni, amikor visszamennek a meccsről".
Tehát a HC motivációs szerepe zéró szerinte.
- "Mit kell változtatnia, hogy végülis championship team legyünk?"
- "Nem tudom, mindenkinek jobbnak kell lennie"
"We have to get better".
ezt követően
- “Stay the course, hang in there" - ezen az úton kell maradnunk, ki kell tartanunk
- "We getting there" - lassan eljutunk "oda"
azért 7 perc alatt sikerült a saját motivációját is lelomboznia egy ilyen gondolatmenettel, hogy "2018-ban mindent megnyerünk"-től eljutott a "fogalmama sincs semmiről, de azért bízzatok a csapatban".

- Az általános fegyelmezési problémával kapcsolatban az volt a kitérő válasz, hogy "statisztikailag a legkevesebbet büntetett csapat vagyunk, miről beszél?"

- megkérdezték a "fresh start"-ról, hogy miért nem ment le máshova, erre Jason Garrettet hozta fel példának, hogy Jerry Jones sem rúgta ki őt, mert volt egy rossz szezonja, mert egyébként ő egy jó coach (Jason), meg hát "15 éve a bizniszben vagyok, láttam már egy-két dolgot"

- "Egy jobb csapatot kell építenünk, ami megnyeri a csoportot..."
a riporter visszakérdezett, hogy
- "3 éve egyre rosszabb a csapat", akkor most ezt így hogy?
erre az volt az öreg válasza, hogy
- "Az ellenfelek jobban erősödnek közben!"

- A családja nagyon tolta, hogy hagyja itt a csapatot, mert "szarul néztem ki keddenként, látta mindenki" - mondjuk vasárnaponta még rosszabb volt a pálya szélén látni őt szerintem 😀.

- Lazornak nagy szerepe van abban, hogy Boyd magára talált.
- Dícsérte a két guardot (Redmond és Westermann), hogy "ők amúgy látták edzésen, hogy milyen jól teljesítenek, és így a szezon végére megkapták az esélyt"
tehát amúgy ők kurvajók voltak végig, csak nekik is a VJ3 effektus volt, hogy ott a "veterán" előttük a DC-n és akkor nehogy már a fiatal játsszon.

Botrányos előadás volt az egész egyébként, Marvin folyamatosan elröhögte magát - mintha egy jobb Lázár János momentum lett volna, ahogy a pór nép arcába tolja azt röhögve, hogy "én mindent megtehetek úgyis" és teljesen szarkasztikusan hangsúlyozza, hogy amúgy mindenkinek jobbnak kell lennie és ő már 15 éve itt van.

Szerkesztette: MarioAna
több mint 6 éve
MarioAna 2 881
több mint 5 éve
MarioAna 2 881
Inside the Jungle 150 (!) podcast fordítás:

előtte azonban egy érdekes cikket találtam, hogy SANU lehet idén az "offensive weapon", ugye ő futhat, elkaphat de passzolhat is 😀. Reece-nek volt egy hasonló szerepköre anno Oaklandben mikor Hue ott volt, onnan jött a felvetés.
 nfl.si.com/2014/06/12/mohamed-sanu-cincinnati-bengals/
(*btw már a 4. támadó játékos, aki ilyen szerepkörbe kerül az offseasonben 😀 Gio, Sanzenbacher és Charles is ilyen).

Akkor viszont PODCAST:

- 5. éve nyomják már, ha nagyon jubileumozni akarnának, akkor összevágják az előző részekből, de inkább aktuális témákat boncolgatnak.

- Redskins témával indítottak, ugye a névváltoztatásos huza-vona (*hihetetlen egyébként). Ha jól vettem ki, akkor mostantól mindenki használhatja a redskins nevet "ki lehet mondani".

- Jeff Scottot waivelték, őt tartották Tate visszahordó ellenfelének, úgyhogy elkönyvelhetjük a 25 yardos max returnöket idén is. Belelátják esetleg azt is, hogy inkább egy OL embert tartanak meg majd pluszban. A 90-es keretszűkítésbe ő nem fért bele, lesznek még nagyobb meglepetések is.

- Chris Houston és Brandon Flowers cutolva lett, természetesen nem látják egyiküket sem leigazolandónak, nagyon telítve vagyunk. Dre Kirkpatrick jelenleg 4. CB legjobb esetben szerintük (volt egy cikk pont az oldalukon, hogy esetleg egy Crocker-szerű CB/S hibrid lehet, illetve Maulauga után neki volt a legrosszabb cover ratingje (PFF) a csapaton belül). Jönnek megint a hírek, hogy TATE szopatja edzéseken, meg a double-moveokat nem tudja lereagálni, a play-actionöket rendre megeszi...szóval érdekes lesz ez az év számára, utolsó éve ugye a szerződésében (1.körös volt, tehát kaphat egy 5. éves opciót). Nick erre bekiabálta FRANCHISE HIM! -az iróniát érezhetjük. Anthony úgy jellemezte őt, hogy 2 lépés előre, 4 lépés hátra típus. Ha sérülés nem szól közbe a DB sorban, akkor Kirkpatrick legnagyobb érezhető/észlelhető jelenléte ST gunner lesz szerintük. Furcsa ezt így kimondani, egy TOP20-ban draftolt játékosról.

- Greshammel nem volt a csapat megelégedve tavaly. Eifert belenyúl a statisztikáiba, erre számítani lehetett. A legnagyobb baj nála még mindig a folyamatos stabil teljesítmény. Az érdekes dolog amit mondtak, hogy mennyire érezhető volt egyébként az ő hiánya a Ravens meccsen.
Nagyon rosszul futottunk a 2TE-s felállásokból tavaly. Ebben a formációban nincs FB, de amúgy sem mondhatjuk ezt Orsonra, hogy ő egy blokkoló típus. Rosszul is használjuk/tuk őket, de ez még változhat, redzoneban behozhatatlan előnyünk lenne velük (Green 6'4", Gresham 6'5", Eifert 6'6", Sanu és Jones is 6'2"). Nem lepődnének meg, ha Eifert lenne az első számú TE 2014/15-ben.
Gresham még Bratkowski embere, akkor más rendszer volt. Nagyon érdekes felvetés, hogy Gruden AFL-ből jött, ahol nincs igazi TE játék, és emiatt nem tudtuk őket használni. Lehet bullshit, de lehet nem. Ennek ellenére mégis húztak még egyet első körben 😀.

- beszéltek a Hard Knocksról, hogy vannak pozitív és negatív hatásai. A szurkolóknak jó ez főleg, belátnak a dolgok mögé. Az hülyeség, hogy a gameplant megtudja az ellenfél ezekből, úgyis élesben dől el minden.

- az első telefonáló a TE depth problémáját említette, hogy mögöttük nincs senki igazából, illetve Greshamet is műtötték ami még kérdéses.

- második hívó nagyon örült neki, hogy végre Dennard aláírt. Érdekelte, hogy mi tartott idáig benne, most már nincs értelme holdoutolni, ha megsérült volna OTA-k alatt akkor meg érdekes szituáció lett volna (szerződés nélkül edzett, mint tudjuk). A szerződés aláírás menetéről sokat nem tudnak a podcast vezetők, de szerintük Bengals a kontraktusokkal ebben az offseasonben nem sietett. Nem volt nagy igazolás, újraigazolás/hosszabbítás (még), elnyújtják a tárgyalásokat (Dalton, Green, Burfict stb). Illetve a Bengals front office ligaszinten is kis méretű (alkalmazottak terén), így nem tudnak mindenre annyira koncentrálni.

- harmadik betelefonáló (Chris, múltkor ő veszekedett Mickeyvel) szerint "olcsók vagyunk". Nem költünk a nagy tehetségekre, nem igazolunk nagy játékosokat (*már), nem tartjuk meg a "saját neveléseket" amikor ott van a lehetőség (*drágán) és most minden áron meg akarjuk tartani Daltont?
Erre Nick egyből jött a Dunlap, Atkins szerződtetésével (+Burfict ugye folyamatban), mire a válasz Justin Smith volt, hogy egy HoF-ert nem tartottunk meg a pénz miatt, míg Geathersnek adtuk inkább a pénzt. (*Justin Smith-t franchise tagelték egyébként.). Andy előre fog minket vinni, ő a legfontosabb láncszem a csapatban, akinek a cap akkora részét kell odaadni?
Utána már átment kötekedésbe, szerintem be volt egyébként baszva a csávó xD, jött megint a Gabbert a Bengalsban lenne olyan sikeres mint Dalton kategória. Ezután a McCarron jött, hogy a legnehezebb konferenciában volt egy győztes és tud mélyet dobni (*ez igaz!). Ott volt a lehetőség Bridgewaterre, aki minden tekintetben jobb, mint Dalton szerinte, és idén top15-ben fogunk húzni.

- negyedik érdeklődőnél volt egy NBA téma, abban nem vagyok otthon és hülyeséget meg nem akarok írni, így átugrom 😊. Tiszteli az előző betelefonáló véleményét, de a Gabbert hasonlat már abszurd. Dalton nem perfekt, de fejlődik (*statisztikákban legalább is), és vele is ott vagyunk a PO-ban. Nem miatta, de vele ott vagyunk.
Kaepernick egyébként mindenki szerint túl volt fizetve, ebben egyetértett betelefonáló és műsorvezető is. Dalton sem érdemelné meg azt a pénzt, de egy hosszabbítást megérdemelne (*ezt én is így látom, évi $8-9M határral, de ez esélytelen).
*Ez egyébként szerintem minden podcastben és hírben szóba fog jönni, míg végre túlfizetik, kivesézik és utána elfelejtik, vagy nyer egy PO meccset.
Kaep szerződését egyébként vassadi kolléga kivesézte és annyira nem durva, mint elsőnek tűnik.
Gruden túlerőltette Daltont egyértelműen, mégis Palmernek nem volt 30 győztes meccse 3 éve alatt és az akkori egyik legjobb WR párossal nem hozott ilyen számokat.
Pár irányító összehasonlító cikket is találtam, ezeket mindenképp meg akartam osztani, nem csak a mi szurkolóinkat érdekelheti.
QB-k összehasonlítása, negyedenkénti lebontásban
Dalton vs Palmer a fontos meccseken
ez pedig külön kiemelném a Steelers és Ravens fanoknak:
Flacco, BigBen és Andy első három éve számokban

- minden héten vannak shot-out, azokat nem szoktam fordítani ide. Most viszont van egy zseniális. A DirecTV felhívta Nick-et, hogy eladjon neki valami csomagot. Mikor meglátta, hogy ohiói, elkezdte neki a sportcsomagokat ajánlani, hogy nézhessen Browns meccset, mert biztosan nagy Cleveland szurkoló. -Nem! -volt a válasz és letette...ezt így értékesítési kapufának nevezném xD
több mint 6 éve
MarioAna 2 881
több mint 5 éve
MarioAna 2 881
CincyJungle podcast összefoglaló:

-természetesen a Kaepernick szerződéssel kezdtek, hogy mennyire eltolódott az "RB-függéstől", a "csak a QB-t fizessük meg" irányba a liga. Egy 3 (ami csak 2) éves minta alapján 61 millió garantált az nagyon durva. Nem nyert még SB-t mint tudjuk, mégis SB győztes QB-k pénzét kapta. (*Az oldalon láttam egy kommentet, hogy az átlagos QB-k akik nem szúrják el a PO esélyt, azok évi $18M+-ba kerülnek).
-lesz hatása Dalton szerződésére. Ugyanaz a draft class, ugyanannyi PO. Ez a vörös malmára hajtja a vizet. Ők úgy látják, hogy vagy NAGYON túl lesz fizetve, vagy nem hosszabbítunk vele, átmenet nem lesz.
-borítja a csapatszellemet. (*A cap 15%-át elviszi egy ember, a maradék 53-ra (ami minimum 23 kezdő) marad 85%)...
-megkeresték a PFF ranking felelősét (Jake Liscow), hogy miért lett csak Green 97.
Szerinte Green azért ilyen produktív, mert kimagaslóan sokszor veszik célba. Teljesen megérti a Bengals fanok kiakadását ezen, és A.J. ettől még elit elkapó. Mickey felvetette, hogy pl Jordy Nelson nincs akkora hatással a csapatra/játékra mint nálunk Green.
-Green nem blokkol jól, illetve 7. legtöbb dropja volt %-osan. Ezen felül 12INT-et csináltak mellőle. Snapenként lebontva csak a 8. legjobb számokat hozta, ezért van ennyire hátul a listán.
-Mickey szerint azt eléggé figyelmen kívül hagyják a PFF-nél, hogy Green mindig a tiszta első számú CB-vel áll szemben, míg pl a GB-nél Jordyra nem mindig jut ilyen szintű védő, az erős elkapósor miatt. Más szóval idén tűnt úgy, hogy végre Marvin Jones kinőtte magát 2.számú elkapónak, de előtte csak A.J-re kellett figyelni szinte.
-ahhoz, hogy feljebb tornássza magát a dropokat és fumblikat le kell szorítani.
-ezután Whitworth 9. legjobb overall helye volt a téma. LT és LG-ben is jó passz blokkoló és kiemelkedő futásblokkoló volt, így ez érthető. Egyedül a Ravens elleni meccset emelték ki, mint negatívumot.
-a PFF rating hibájára hívta fel a figyelmet, hogy pl Adrian Peterson kevésbé lenne jó mint LeSean McCoy, vagy Burfict vs Von Miller a sorrend alapján. A rendszert amiben vannak, a szerepkört nem veszik annyira figyelembe, csak a statisztikákat. (*hozzáteszem, McCoy nem a Chip-féle offense miatt annyira jó). Plusz a pályán kívüli ügyeket sem nézik, ami más listákon elég fontos faktor.
-megkérdezték a Jaket a draftunkról is. Dennard telitalálat, Hill viszont szerinte egy Bell 2.0 lehet maximum. Clarke-t nem érti, nem tetszenek neki a DL húzásaink az utóbbi években. Thompson, Still, Hunt, egyik sem bizonyított még. Bodine meglehetett volna akár UDFA-ként is, mert C posztnak sincs értéke és annyira nem volt jó egyetemen. Ellenben rámennek a fizikai paraméterekre: Hunt, Clarke és Bodine is fizikális szörnyek, technikailag viszont képzetlenek. McCarron egy 5. körös QB, azokról már beszéltek meg írtam már én is, hogy milyen %-ban ragadnak meg.
-Geno nincs rajta a top100-ban: "lassan" kezdett, utána meg megsérült. Ettől függetlenül még Jake szerint is a legjobb DT a ligában. Sok a "veszteség" a PFF osztályozó rendszerében, ezek közé tartozik a kevés játékidő is (*ezt mondjuk nem értettem, pont Von Miller helye miatt).
-az első betelefonáló "Mr. Mike Hudson Sucks" volt ( 😀 ), de ügyesen átterelte Nick (a podcast vezetője) az ócsárolásról a szezon kilátásaira. Neki nagyon tetszett a Bodine pick, a futójáték erősítése miatt.
-Chandler Burden igazolásról annyit mondtak, hogy camp body. Eddig is PS tag volt (Dolphins, KC). 24 éves, helyi srác (Cincinnati egyetemre járt) így lehetséges, hogy jobban ismerik itt, mint a többi csapatnál. Elvileg G-t is tud játszani, de meglepő lenne, ha az 53-at megérné.
-a második hívó már jobbat kérdezett: Isaiah Lewisról miért nem beszél senki? Michigan State (Dennard csapattársa) kezdő safety volt, jól szerel, gyors. A safety posztunk azonban nagyon telített (*HOL? Van egy Iloka, meg van egy Shawn Williams SS poszton, egyik sem kitúrhatatlan szvsz....Mays LB/S hibrid. Nelson egyedül a clear-cut kezdő nálam). UDFA-kat viszont szeretik nálunk, még okozhat meglepetést.
-következő érdeklődő a PFF témánál maradt. Itt előnyként emelték ki, hogy a bonyolultabb pontozási rendszer miatt előkerülhetnek olyan játékosok akik kevésbé ismernek viszont jobban teljesítenek, mint a sztárok. Következőnek Alex Smith mint TE vissza hozatala. Anthony csak sérülés esetén látja ezt megoldásnak, egyébként ő is Orson Charlest akarja 3. számúnak (*végre valaki...Georgián egy állat volt a srác, nem értem miért erőltettük ezt a FB átképzést).
-ugye kiderült, hogy Devon Still kislánya rákos. Mickeynek 2 gyermeke is van, így valamennyire át tudja érezni, hogy mekkora csapás lehet ez neki, természetesen szurkolnak neki(k), hogy felépülhessen.
-ki lehet kezdő az újoncok közül (kezdő=depth charton az első a posztján)? Mickey szerint senki, esetleg Hill de ugye Gióval rotációban lesznek így megnevezni őt sem lehet annak. Collins még Bodine kezdő C lehetőségét látja, ha már ennyit beáldoztak érte. (*meglepetésemre) Flowers-t mondta még, mint cover LB aki sok szerepet kaphat, akit már most Lamur-klónnak neveznek.
-látnak egy WISHBONE formáció nevű felállást, ami akár lehet az alap felállásunk is.
Emellé a kép mellé nem kell magyarázat szerintem, mindenki megérti, hogy miért:-Gio lesz használva slotban többet, ami megint adhat variációt a futójátéknak (pump action Gio felé majd Hill draw futás pl). Ha már 2db 2.kört lőttünk el futókra, akkor használni is illene őket.
-Végszóra örülnek, hogy most nincs tele drámával az offseason. Nem mi vagyunk a rivaldafényben, nem balhéznak a játékosaink, lényegében csak a Dalton szerződés miatt vagyunk néha felkapva.
több mint 6 éve
MarioAna 2 881
ha már mock draftokat és előrejelzéseket szerettek olvasni, nézzük visszafelé ez hogyan sült el. Külföldi szakértők és profik is írják a hülyeségeket, ezért gondoltam összeszedem az itteni prospect ismertető megkérdőjelezhető/mellélőtt írásait.
Előre leszögezem, hogy NEM akarom a cikk/prospect ismertető tagokat kritizálni, munkásságukat kicikizni. Csupán érdekességként mutatni, hogy mennyire kiszámíthatatlan és emiatt megbízhatatlan egy NFL-re készülő játékos megítélése Legyen az hobbi szinten szurkoló, vagy a nap 12 órájában ezzel foglalkozó insider által.

2010:
Jimmy Clausen: több, mint erős a karja és az összes lehetséges passzt meg tudja csinálni - szép és gyors dobómozdulat - rendkívül pontosan, időben és ütemben passzol - értelmes, magas futballintelligenciával bíró játékos - tud a center mögül indulni, észleli a blitzet és olvassa a zónákat - vigyáz a labdára
Eric Decker: Mélységi célpontnak nem az igazi, nem kiemelkedő, de nagyon jó játékos, aki klasszikus posession WR lehet a profik között.
Demaryus Thomas: Jó néhány passzt elejt - Nagyon kiforratlan a route futása - Nem igazán robbanékony - Nem tudja kicselezni a védőket, nem eléggé mozgékony
Jimmy Graham: Teljesen kiforratlan - Inkonzisztens és gyakran elejti a labdákat - Erősödnie kell - Technikailag nagyon sokat kell fejlődnie - Nem jól futja a routokat - Nem domináns blokkoló - Csak átlagos a produktivitása
Geno Atkins: Alulméretezett és testfelépítése elmarad az ideálistól - Nem elég agresszív a a letámadásoknál - Futás ellen sosem lesz elég hatékony - Problémái vannak a blokkok felvételével és áthágásával - Gyenge szerelési technika - Állóképességi gondjai lehetnek - Átlagos sack számokat produkált
Greg Hardy: Nem hajt folyamatosan - Gyenge a technikája - Munkamorálja igen gyenge - Keménysége is kérdéses - Probléma van a kondíciójával - Nehezen edzhető - Nem eléggé lelkes és elkötelezett
Rolando McClain: Fantasztikus játékintelligencia - Ösztönei és tudatossága fenomenális -Mozgékony, coverben sincs elveszve - Keményen dolgozik - Csapatvezér
Sean Lee: Coverben szenved, merev a csípője - Nem támadja elég erőteljesen a play irányát - Nem mindig képes áthágni a blokkokat
Taylor Mays: jól olvassa és reagálja le a történéseket... érti a játékot... munkamorálja elsőrangú... csapatjátékos... eredményes

2011:
Mark Herzlich: nagyon ösztönös, óriási futballintelligenciával - fáradhatatlan, nagy üldöző - az egész pályát bezónázza, ha kell - pass rusherként és blitzeknél is használható - képes átrágni magát a blokkokon - remek labdaérzék és nem csak a saját zónáját képes levédeni - meg van a fortélya a nagy játékokhoz - szenvedélyes, intenzív és igazi versenyszellem - igazán érett, megbecsült csapatvezér - szuper szívós, fantasztikus munkamorállal - több sémában bevethető - a legmagasabb szinten edződött.// // az a tipusú játékos és ember, akire minden csapatnak szüksége van - birtokában van azoknak a fizikális és meg nem fogható erősségeknek, amik hosszú időre az NFL-ben tarthatják.
Casey Matthews agilis, átlag feletti atléta - elképesztő futballintelligencia, érzékek és önállóság - nagyokat tud ütni, megbízható szerelő - erős, fizikális, oda tud állni a futás útjába - pass rush-ban és blitzben is megállja a helyét - fáradhatatlan, aktív üldöző - keményen küzdő versenyszellem
J.J. Watt: Nem túl robbanékony és hiányzik belőle a gyorsaság – Átlagos passz siettető és a szélekről nem igazán veszélyes – Gyakran túl magasan játszik emiatt veszít az erejéből – Korlátozott az általa levédekezett terület és szabad területen sem túl hatékony...Semmiben sem kiemelkedő és nem lesz kiemelkedő sack király
Muhammad Wilkerson: nem elég robbanékony, el-elvéti a snap pillanatát - hajlamos túl magas testtartással játszani, ami nem tesz jót az eredményességének - ösztönei és önállósága leginkább közepes - nem elég intenzív és talán a gyilkos ösztön is hiányzik belőle
Blaine Gabbert: Okos, rendkívüli jól lát a pályán és kiemelkedő foci intelligenciával rendelkezik – Ösztönösen érzi és érti az egyes passzolási koncepciókat, stratégiákat- Dobásai és labdaeleresztése tökéletesnek mondható - Szemeivel mindig a pályát nézi szabad célpontokat keresveKiemelkedően magabiztos és remek vezéregyéniség – Egy keményen edző igazi vezér akivel szívesen vannak a csapattársai .... EZ TELITALÁLAT 😀
Andy Dalton: Megfelelően erős a karja minden dobás végrehajtásához –Pontos és kiemelkedő a passzolási érzéke – Rendkívül okos és nagyon jó a foci intelligenciája - Józan döntéshozó és labdabiztos – Magabiztos, versenyző alkat és született győztes.
2012
Vontaze Burfict: Alacsony futball intelligencia, nehezen veszi észre az irányváltásokat, és rendszerint rossz döntést hoz. Ha jobban megnézzük, akkor viszont feltűnő, hogy mennyire rossz ösztönei vannak és a fegyelmezettség teljesen hiányzik a játékából.
Nick Perry: Perry az idei pass rusher felhozatal első számú embere, és képességei alapján hatékony 3 downos játékossá válhat. Az egyetlen nagy baj nála, hogy túlságosan a pass rush-ra épül a játéka.
Trent Richardson: Gyorslábú. Méretéhez képest gyorsan mozog oldalra, nem olyan futó, aki fejjel megy a falnak. Korrekt elkapó a backfielden túl, jó kezei vannak és gyorsan biztonságba helyezi a labdát, hogy ne lehessen kiütni a markából.
Brandon Weeden: Vezáralak, csapattársai és edzői is tisztelik.
Russell Wilson: Futás közben visszaesik a pontossága

2013-asokat még hagyjuk mert nagyon korai.

Igazából inkább mehetne a viccek topikba is, de inkább ide vág témába.
több mint 6 éve
MarioAna 2 881

Micimackó statisztikázik