NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
206
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
110
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
99
16
22:25
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Hill? Remélem meg vagytok elégedve mert a SF message boardon páran azt mondták jobb lesz mint Montana 😛 persze ez tavaly volt... 😀
több mint 14 éve
Levy visszatér hétvégén?
több mint 14 éve
Vasárnap Vick kezd a Phillyben.Szerintem Bradley hiánya nagyobb előny nektek, mint hogy Kolb helyett Vick kezd. Múlt héten a kiesése után eléggé akadozott a futás elleni D-nk.
Ez most jó hírnek tűnik,talán a kutyagyilkos nem helyez akkora nyomást a secondarynkre.
Mondjuk nem a védelemtől félek,hanem az impotens offenstől.
Meg a bíróktól.Bazzani
Azért létre lehetne hozni ordas mismatchket a secondarynk ellen. Pl. Megatron vs. Hobbs, bár valószínű épp ezért sokszor duplázni fogjuk.
több mint 14 éve
Nem, ezen múlik majd road losses rekorddöntésünk, mint a 0-16 a Viqueens elleni meccsen abban a bizonyos évben...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a90f2c/article/polian-backs-refs-notd-call-vs-lions-show-me-the-ball?module=HP_headlinesSzomorú, de igaza van Polian-nek. Mind1, úgyse ezen megy el a PO 😀szaba
Friss riport a NEM TD-ről.Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 14 éve
szaba
10 545
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a90f2c/article/polian-backs-refs-notd-call-vs-lions-show-me-the-ball?module=HP_headlinesSzomorú, de igaza van Polian-nek. Mind1, úgyse ezen megy el a PO 😀
Friss riport a NEM TD-ről.Bazzani
több mint 14 éve
300+ és minimum 150et fut ellenünk!!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Vasárnap Vick kezd a Phillyben.Vick 400 yd, itt hallottad először, írd fel.
Ez most jó hírnek tűnik,talán a kutyagyilkos nem helyez akkora nyomást a secondarynkre.
Meg a bíróktól.Bazzani
több mint 14 éve
Vasárnap Vick kezd a Phillyben.A következő 3 meccsből minden esetleges győzelem hatalmas meglepetés. Szóval nem kell aggódni 😊
Meg a bíróktól.Bazzani
több mint 14 éve
Vasárnap Vick kezd a Phillyben.Ez most jó hírnek tűnik,talán a kutyagyilkos nem helyez akkora nyomást a secondarynkre.
Meg a bíróktól.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a90f2c/article/polian-backs-refs-notd-call-vs-lions-show-me-the-ball?module=HP_headlinesFriss riport a NEM TD-ről.
több mint 14 éve
tőlünk tavaly vagy 2 TD-t vettek el így. de más csapat meccsein is láttam vagy 10 ilyen meg nem adott elkapást. Igaz, azok két dologban különböztek: a játékosok nem "maguktól", hanem a védők miatt nem tudták úgy birtokolni a labdát, ahogy az NFL szeretné, és egyik elkapás sem az utolsó percben történt meccsfordító szituban.Ítélje meg mindenki maga.Most tudtam csak megnézni a szitut, nagyon durva.. sztem sajnos jogosan nem adták meg, de absz csak Johnson hülyesége miatt, mert az elkapás egyértelműen meglett volna. Kiakasztó jelenet tényleg.Szesze
Ha ez nem TD akkor ez a világ leghülyébb szabálya.
http://www.nfl.com/gamecenter/2010091207/2010/REG1/lions@bears#tab:watchBazzani
több mint 14 éve
Hát igen ez igaz, mondjuk legyen az a sérülés 3 hetes akkor a Rams ellen térhetne vissza, ott van is esélyünk nyerni. Vikes, és Packers esélytelen sajnos 😕BleviÉn is ezt mondom.
Ne erőltessük,most pihenjen három hetet.
A Philly,Vikings,Packers hármas ellen úgysincs szemernyi esélyünk sem.
Ha nem ez az őshülye Linehan lenne az off.coordinátor,akkor akár Hill-el is lehetne normális támadójátékunk.
több mint 14 éve
ALLEN PARK -- The Detroit Lions need to sell 3,000 tickets by 1 p.m. Thursday or Sunday's game against the Philadelphia Eagles will be blacked out on local television. if the Lions get close by the deadline, it's possible that the league will grant a 24-hour extension. If that happens, the game will almost certainly be sold out and the blackout will be lifted.
több mint 14 éve
Hát igen ez igaz, mondjuk legyen az a sérülés 3 hetes akkor a Rams ellen térhetne vissza, ott van is esélyünk nyerni. Vikes, és Packers esélytelen sajnos 😕Nem értem miért kell Backust basztatni, mert a liga legjobb endje egyszer elment mellette?1. Nem egyszer ment el mellette.
Ha van ott egy rookie LT, szerintetek Peppers nem veri meg?
Ébresztő!MacPhisto
2. Nem a legjobb end a ligában.
3. A liga szarabb endjei is szarrá szopatják.
4. Ennek ellenére Staffordnak nem kellene minden sack után korházba vonulnia,Rodgers kétszer ennyit van földön,mégsem sérül meg minden második héten.Bazzani
több mint 14 éve
Nem értem miért kell Backust basztatni, mert a liga legjobb endje egyszer elment mellette?1. Nem egyszer ment el mellette.
Ha van ott egy rookie LT, szerintetek Peppers nem veri meg?
Ébresztő!MacPhisto
2. Nem a legjobb end a ligában.
3. A liga szarabb endjei is szarrá szopatják.
4. Ennek ellenére Staffordnak nem kellene minden sack után korházba vonulnia,Rodgers kétszer ennyit van földön,mégsem sérül meg minden második héten.
több mint 14 éve
ez a 4-6 hét már biztos Staff-nál?!Lions | Could Matthew Stafford be sidelined only a week or two?
Van valami frissebb fejlemény amiről lemaradtam? :Stopmodell
Comment (0)
Tue, 14 Sep 2010 08:04:32 -0700
Detroit Lions QB Matthew Stafford (shoulder) could be sidelined for only a week or two, reports Tom Kowalksi, of Mlive.com, according to Dr. Stan Sczecienski. Sczecienski, who does not treat Stafford, said during a radio interview that two pieces of information lead him to believe the injury might be a shoulder contusion instead of a separation. One, replays show that Stafford got hit on the side of his shoulder and, two, Stafford himself said there was no injury to the labrum (Sczecienski said injury to the labrum is normally an indication of a separation). Stafford is expected to visit noted surgeon Dr. James Andrews this week for a second opinion.
több mint 14 éve
Rendben...Nincs. Majd ha LA Lions leszünk, akkor. Addig szopóág.
Parádés 😊
Van olyan szabály is ami minket segíthet valamikor?! 😀topmodell
több mint 14 éve
ez a 4-6 hét már biztos Staff-nál?!Van valami frissebb fejlemény amiről lemaradtam? :S
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Rendben...Parádés 😊
Van olyan szabály is ami minket segíthet valamikor?! 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Értem... Akkor egy kis biráskodás magyarázatot kérnék...Egy másik bíró. A TD bemutatása még önmagában nem végleges és megváltoztathatatlan TD döntést jelent, más kérdés hogy nem szerencsés dolog túl hamar bemutatni, hogy aztán visszavonják a megbeszélés után.
Tehát van egy bíró az EndZone szélén aki azt mutatja TD!
Ezt pedig kibírálhatja még a visszanézés előtt fellül?!topmodell
több mint 14 éve
Értem... Akkor egy kis biráskodás magyarázatot kérnék...Tehát van egy bíró az EndZone szélén aki azt mutatja TD!
Ezt pedig kibírálhatja még a visszanézés előtt fellül?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Elég erős bírói elfogultság kell, ráaádsul az ítélet TD volt! És azt vonták vissza. Pedig elvileg a visszavonáshoz minden kétséget kizáró ok kell.topmodellNem a videó alapján fordították meg a döntést. Először a közelálló bíró valóban TD-t mutatott, de végül a döntés no TD volt, és ezt hagyták érvényben a videózás után.
több mint 14 éve
Tovább mozogjunk a Bears vonalon: http://www.chicagobreakingsports.com/2010/09/report-ex-bears-cb-vasher-signs-with-lions.htmltüsi91Minden CB-nek örülök, ha King kiszorúl 😊
Berry sérülésének nem örülök, pláne az IT után.
Bár szerencsésen odaütötték hozzá és nem egy remek zónázás vagy emberfogás eredménye volt a szerzett labda 😀 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Tovább mozogjunk a Bears vonalon: http://www.chicagobreakingsports.com/2010/09/report-ex-bears-cb-vasher-signs-with-lions.htmltüsi91Minden CB-nek örülök, ha King kiszorúl 😊
Berry sérülésének nem örülök, pláne az IT után.
Bár szerencsésen odaütötték hozzá és nem egy remek zónázás vagy emberfogás eredménye volt a szerzett labda 😀 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Érdekes ez a process dolog.Az írják birtokolni kell a labdát a földre érkezés után is....
Tudom nem kellene már ezzel foglalkozni, de mi számít utánnak?!
Úgy értem mennyivel utána?!
1 héttel, vagy vacsora után is tartani kell még?!
Az én szememben amikor valakinek már lent van a segge, a térdei és a fülcimpája 😊 akkor az földet ért.
Nos, akkor még birtokoltak...
Vagy ez egy mozdulat sorra vonatkozik, mert akkor a mozdulatsorból már az egykezés rész is az ünneplés része.
Az pedig nem tartozik az elkapáshoz.
Elég erős bírói elfogultság kell, ráaádsul az ítélet TD volt! És azt vonták vissza. Pedig elvileg a visszavonáshoz minden kétséget kizáró ok kell.
Nem értek ilyen mértékig a szabályokhoz, ezek szerint perdöntőnek találták a felvételt.
Mégcsak nem is kétséges 😀
One Team
One Detroit
One Pride