Deny

Deny
Link
deny79.tumblr.com/
Lakhely
Győr
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
5 832


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
23, hétfő? A 6 doodle kitöltőből 5en igent mondtak arra
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Szívesen bevállallom Clevelandet, (de igazából bárkit, akinek több, mint 5 pickje van) 😀

Szerkesztette: Deny
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
K: Harrison Butker (Kansas City Chiefs)
empty taxi
Azért Eliott csak 5/6-tal áll 50+ yardról... Oké, neki 3 rontott rúgása és extrája is van, de talán nálam itt lenne egy csere még.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Wiggins max... jézus
Blaise
én sem örülök neki, de egyszerűen nem volt más választásunk.
csebi
Ő, de.
Nem voltatok rákötelezve, hogy már most aláírassátok vele, ráért volna szezon után is, ha kiderül, hogy mondjuk KAT és Jimmy mellett teljesen használhatatlan a 0 védekezése és az isozása.
Deny
gondolom nem igazán láttál T-wolves meccset, mert ilyet nem írnál. sztem on ball védőként az egyik legjobb a ligában. off-ball védelemben van mit javítani az tény, de valljuk be, hogy eddig a csapattagok sem igazán voltak arra készen, hogy egy normális rendszerben játszanak védekezést. Butler rohadtul emelni fogja csapat védekezést is.
állítom továbbra is, hogy nem igazán volt más választásunk. kb oneanddone szezon lesz ez nekünk, és rohadtul nem hiányzik olyan dolog, ami problémát okozhat bármilyen szempontból már pedig, ha el húztuk volna ezt a szerződés hosszabbítást, akkor az lett volna baj, és akkor jövőre bárhova aláírhat, az még nagyon jó opció lett volna ugye? jövőre így is csupán a 16. legjobban fizetett játékos lesz jelenleg, olyanok előzik meg mint pl.: McCollum, Porter, Anthony (ha nem lép ki), és közvetlen mögötte ilyen emberek vannak a 25 millás részen: Adams, Jrue Holiday. megfizettük a potenciált az egyértelmű, és amúgy PnR támadásban is fejlődni fog sztem. az látszik, hogy nagyon nagy munkabírású gyerek, igénye is van a fejlődésre, ezért még messze nem érte el a potenciált, ami benne van. tapasztalt NBA játékos, és még mindig csupán 22 éves.
csebi
kétszer el kellett olvasnom a kiemelt részeket, mert wow... just wow. Wiggins

"Possession by possession, there are a few defenders who are as bad as Wiggins. When Wiggins contests a shot, opponents have a 56.1 effective field goal percentage; when they are unguarded, they have a 56.4 eFG percentage. Fundamentally, getting a shot up against Andrew Wiggins is the same as getting an open shot.

Wiggins’s deficiencies are too many to list quickly, but at root the issue seems to be basic effort. He barely jumps to contest shots, doesn’t run hard to close out, and gets lost watching the ball.

But the truly destructive part of Wiggins’s defense is how much of it there was. In the way that defenders like Draymond Green or an in-his-prime Tony Allen seem to be in all places at all times, challenging seemingly every shot on the floor, Wiggins is omnipresent in his awfulness. He defended the 10th most shots in the league, by far the most by a below-average defender. Most teams do their best to hide their weak defenders, but opponents seek Wiggins out like no other defender in the league."

A korán kívül semmiben nem fejlődött amióta a ligába került... 😀 és a korán kívül semmi más nem mutat abba az irányba, hogy van egyáltalán rá esély, hogy fejlődne a játéka.
Blaise
ez egy eléggé leegyszerűsített csupán statisztikai adatok alapján készült elemzés, tudod a kosárlabda nem csak a metric elemzésekről szól, hanem másról is. itt pl nem csak számokat figyeltek meg:
 www.awolfamongwolves.com/2016/11/a-look-at-andrew-wiggins-defense/

amúgy a fejlődésről meg ennyit:
évről évre fejlődött a következő számokban: FGA, FGM, FG%, 3P, 3PA, 2P, 2PA, eFG%, PTS. ebből is látszik, hogy az offenzív játéka fejlődött évről évre. védelmén van mit csiszolnia, de hozzáteszem, hogy egy gyenge csapatban, ahol borzalmas a védekezés persze, hogy könnyebb rossz védőnek mutatkozni. valamint ne felejtsük el, hogy 20 évesen az NBA legjobb wing játékosait kapta meg mindig. ez nem túl hálás feladat. nem lepődnék meg, ha idén rohamosan fejlődne statisztikákban is.
csebi
Na, próbálva mindenre reagálni, gyakorlatilag minden advanced statban Wiggins gyenge védő. Mindezt úgy, hogy Rubio védekezett mellette periméteren kb, aki meg posztján talán liga legjobbja. (De top3 biztosan)
Javaslom, hallgasd meg a Keleten Nyugaton című társaság Minnys podcastjét, az offseason értékelőt, abban elmondják azt is, hogy Wiggins nem írhatott volna bárhova alá, illetve volt arról is szó egy még korábbi podcastjükben, miért teljesen badarság előre odaadni ezt a pénzt.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Wiggins max... jézus
Blaise
én sem örülök neki, de egyszerűen nem volt más választásunk.
csebi
Ő, de.
Nem voltatok rákötelezve, hogy már most aláírassátok vele, ráért volna szezon után is, ha kiderül, hogy mondjuk KAT és Jimmy mellett teljesen használhatatlan a 0 védekezése és az isozása.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nem néztem a pontos szerződéseket, de ha tényleg csak 2.5 garantált akkor akár jól is kijöhetnek belőle
főleg ha nem PO hanem TO
Negritis
Sérülés esetén nem kapja meg következő éveket, de azt is csak akkor, ha korábban sérült testrésze miatt kell kihagyni X játékperc felett... Ha más sérülés történik, akkor megkapja ugyanúgy a teljes összeget, hiába küldi el Sixers.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha elkuldenenk Fro-t nyugdijba, akkor szerintetek GT-al a sky (siman) nyerne a kovetkezo 3 Tdf-t? Szerintem nem. Attol meg a sky kepes lenne segiteni es teny hogy most igy Fro-val a legkompaktabb csomag.

Nibali lesz az egyetlen aki a gyozelemert fog hajtani, de o is a kipukkanasba kell hogy hajszolja, mert bizni nem lesz eleg. WK-Ilnur a legjobb helyert fog hajtani. Fro inkabb 90% hajtott, mert ma tobbett lehet vesziteni mint tegnap nyerni. WP miert ment ennyire az egy kerdes maradt ( a valasz nem volt meggyozo nekem ).

Fro osszefoglaloja az eddigiekrol: a tdf es a 2 het itt utan orulok ahogy erzem magam, a tobbiek fantasztikusak, sokat ssegit a Tdf utan a sspec edzes ide, a kevesebb verseny elotte.
no
Szerintem ma Poels pihizhet, utolsó 2 hegyen Mosscon lesz elsődlegesen ott, ő meg jól el is spórolta olasz bajnokként időfutamot. Nem hiszem, hogy a 6-7%-os, 4 km-es hegyen vége előtt a Poels nélküli Sky betámadható lenne, ha nem fognak össze csapatok, utolsó emelkedőn meg annyira gyorsan jönnek 20+%-os etapok, hogy várhatólag most kell menni saját zsíron.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
No jó van, titeket már provokálni sem lehet..... 😊 (mondjuk nem feltétlen annak szántam, csak gondoltam hátha elindul egy beszélgetés mondjuk erről a kérdésről, de ezek szerint mindenki egyetért 😛)
dande
Mike Lombardi provokációja Pederson irányába nem elegendő neked?
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Quintana teljesen kuka volt idén, kár vele példálozni.

Dumolin olyan most, mint egy fiatalabb Froome (amennyivel ócskább hegyre, annál jobban megy IT-n). Bármi lehet még belőle, (nem csak kifutott győzelem) ha elkerülne egy nagy csapathoz.
Az más kérdés, hogy baromi unalmas és gépies az a stílus amit tolnak, de mint látható hatékony.
flzoli
Így van, összejött neki. És meg is érdemelte. De ettől nem lesz jobb GC-menő, hogy most egyszer megverte őket. engem nagyon meglepne, ha Tom 3 Grand Tour-győzelemig vinné.
Soldados
Ha ez a Dumolin elkerülne a Sky-ba szerintem ugyan úgy feltörhetne mint Froome. Nem látok olyan hű de nagy különbséget kettejük között, amit egy profi és pénzes csapat ne tudna kompenzálni.
flzoli
Ha ugyanúgy feltörhetne, akkor miért nem viszik el? 😉
Nem logikus amit írsz.
Sobri Jóska
Mert egyelőre van mondjuk érvényes szerződése Tomnak a Sunwebbel?
Meg alapvetően gondolom brit csapatként ők Thomasban is több lehetőséget látnak és egyelőre Froome is évi 1, de inkább 2 háromhetesre pályázik. Szóval simán benne van, hogy pár év és elviszik, de egyelőre nem lenne meg a pontos helye csak azért, mert feltörhet.
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dumoulin? Viccnek is rossz. Ő nincs TOP5-ben a jelenlegi GC-menők között.
Soldados
És Quintana meg Nibali akkor egy top5-ön kívülitől kapott ki tavasszal? Akinek belefért az is, hogy kiálljon oldalra nagydolgát végezni?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
DORENBOS (holding up Howie's card): Is this your card?

HOWIE: ...

DORENBOS: ...

HOWIE: ...

DORENBOS: ...

HOWIE: you are so f'n traded
több mint 9 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
 philly.blog.hu/2015/03/26/chip_kelly_indoklasai Él még a blog, csak nem annyira 😀
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Fárasztóak lesznek, de most találtam egy szarviccek.txt-t gépemen 😀

Mit ültet a kémikus a kertjébe???
-Sulfát!

A medve sétál az erdőben, meglátja a nyuszikát földön elterülve, mert két lába hiányzik, egyik szeme kiszúrva egy ceruzával.
- Mi történt veled nyuszika? - kérdi a medve.
- Fogadtunk a rókával a két lábamban, hogy nem tudja kiszúrni a szememet a ceruzámmal...

Két jó barát beszélget a vonaton:
- Hé, haver! Nem tudod, Ronald mikor volt elnök?
- Hát, szerintem Ronald régen.

Donald kacsa billentyûzetet használ.
Mickey egeret.

A szerszámok játszanak a garázsban:
- Te vagy a fogó!

- Hogy nevet a programozó?
- If if if if...

- Mi az? Nagytestű, savanyú hal?
- Ecet.

- Hogy hívták Bem apót születése előtt 9 hónappal?
- Bemondó!

Pistike megy haza, és már az ajtóban hallja bentről hogy:
- áááááááááá.
Óvatosan benyit, megy a hang irányába, egyre hangosabb:
- ááááááááááá.
Belép a fürdőbe és látja, hogy a ruhák áznak a kádban.

Az egypúpú tevét az különbözteti meg a kétpúpútól, aki akarja.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egy pár hímsoviniszta vicc:

- Mi a különbség az UFO és az okos nő között?
- UFO-t már láttak.
================
- Mi a különbség egy terrorista és egy menstruáló nő között?
- A terroristával lehet beszélni.
================
- Mit jelent, ha asszony bejön a konyhából?
- Túl hosszú a lánc.
több mint 10 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bazzani válaszol 6 kérdésre a hétvégi meccsel és a Lionsszal kapcsolatban, olvashatjátok itt:  philly.blog.hu/2013/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_lions
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A nagy kérdés, vajon a Coltsnál olvassák-e a bowl.hu topicot?

A dolog másik oldalát tekintve: ha úgy alakul, és szeptembertől Luck a mi emberünk, akkor én most itt megfogadom, hogy toleráns leszek vele szemben.wmitty
most hatalmas kő esett le Luck szívéről, hogy te toleráns leszel vele szemben 😊Stez
Volt már erről szó, és tartom a véleményem - amivel sokan vitatkoznak itt -, hogy szerintem a magyar Colts-topikot nem olvassák Amerikában, még a klubnál sem.wmitty
több mint 8 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez a QB-t húzunk akkora kamu, hogy arra szavak nincsenek. De legalább fel lehet fűzni erre olyan baromságokat, hogy azért nincs még Coxnak új szerződése, mert őt fogjuk a 8. pickkel Tennessebe küldeni az 1/1-ért.
határbíró
Király! És Bradford vagy Daniels lesz a franchise arca?
gyeek
Most a denver arca PM volt vagy Vonn?
Esetleg a Ravens arca Flacco volt vagy Ray?
Stb
Nalatok kb akkora fr arc Vitten mint Romo ha nem nagyobb...
Janek
Remélem nem gondoltad, hogy az Eagles PR problémiával akartam foglalkozni... 😊
Most van a csapatnál másfél kezdő QB. Az egyik porcelán, a másik karrier csere és 30 éves. A jó csapatoknak meg jó a quarterbackje. Jó QB a draftról jön, korai pickből. Korai pick pocsék szezon, vagy csere által elérhető.
gyeek
Mondod ezt az UDFA Romoval? De azért akad még példa.
Idén PO-ban részt vevőkből: Rodgers 1/24 volt, Brady mindenkinek könyökén jön ki, Bridgewater 1/32, Wilson 3. körét is tudjuk, Cousins 4. kör volt. Broncos meg Peyton nélkül is el lett volna, Osweiler megint nem korai pickes QB. Dalton is 2. körös volt (McCarron meg még sokkal lejjebbi). Hoyer UDFA.
De Brees is csak 1/32 volt, Carr is 2. körben ment ki, hogy nézzünk ígéretes újoncot. És akkor ugye lehetne sorolni azokat a top15-ös QB-kat, akik full sikeresek voltak eddig NFL-ben...
Deny
Ügyes vagy, felsoroltad kb az összes kivételt az "egyszer az életben" Romoval együtt (class of 2003), plusz azokkal akik még csak nem is kivételek (McCarron, H.O.Y.E.R. wtf? 😀).

 en.wikipedia.org/wiki/List_of_NFL_starting_quarterbacks

A tavalyi évben 9 korábbi 1/1 volt a kezdő és további 6 QB kelt el az első kör jobbik felében. Azaz a liga kezdő QBjainak csaknem a fele top16 pick. És még az utóbbi csoportban is vannak bőven E.J. Manuelek, Christian Ponderek, Jake Lockerek és Blaine Gabbertek, az esélye annak, hogy hosszú éveken keresztül sikeres kezdő QB lesz a játékosból fokozatosan csökken. Rózsaember helyében te hány 1-3 körös cetlit szánnál rá a QB zsákbamacskára? Vagy inkább próbálkoznál a Brady/Romo ösvénnyel?
gyeek
Azt írtad, jó csapatoknak jó QB-ja van, gondoltam a tavalyi rájátszás mezőnye mehet a jó csapat kategóriába, onnan néztem kezdőket meg. És voálá, a jó csapatok irányítóinak fele nem korai pick. Szóval igen, köszönöm, ügyes vagyok.

Rózsa helyében pedig hagynám a fenébe az idei QB classt, mert a 3 fő név egyikére se merném bátran azt mondani, hogy fix jobb karrierje lesz, mint Bradfordnak. Pedig nem magas a léc. De sokkal jobb játékosokat lehet összeszedni náluk 1/8-on is feltrade nélkül és Rózsáék is szerintem érzik, védelmet kell kipattintani, az lehet a kulcs most nálunk.

Szerkesztette: Deny
több mint 10 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lezajlott a National Signing Day 2014-es kiadása is a közelmúltban, így megpróbálok minél előbb a csapat minden részéről posztonként végighaladva írni, természetesen kitérve az új emberekre.

Elöljáróban szögezzük le, az elmúlt évek folyamatos első körös pickjei, Sheldon Richardson, Aldon Smith és társai NFL sikerei, valamint az idei szezonos top5-ben való zárás látszódik a classon. Ugyan nagyon nagy sztár egy sem érkezett, de Pinkel-éra alatt egy esztendőben sem kötelezte el magát ennyi játékos ide. Remélhetőleg ez trend marad és idővel a 3 csillagos prospectekből 4 lesz, és a 4-esekből 5, majd az ország élcsapata lesz folyamatosan a Mizzou 😛
Na, de vágjunk bele!

Querterbacks

Visszatérnek: Maty Mauk (másodéves), Eddie Printz (redshirt elsőéves), Corbin Berkstresser (harmadéves), Trent Hosick (redshirt elsőéves)
Érkezett: Marvin Zanders (Jacksonville, Florida; 3 csillagos)


Bármilyen jó is a helyzet, minden esztendőben azért jó egy QB-t megszerezni, és ezt meg is tette a csapat, Marvin Zanders személyében. Vele együtt három elsőéves lesz a keretben, Hosick egy fiatal dual-threat típusú QB (olyan James Franklin szerű), míg Zanders egy másik korábbi MU irányítóhoz hasonlít, Brad Smithhez, de ő belőle akár még simán átképzés is lehet és ezzel új posztot is kapna. Zanders a zsebből szeret irányítani, de ha ki kell mozognia nyomás miatt és kitér a védőjátékosok elől, akkor igazi veszélyt rejt magában a megindulása is. Erős, pontos karja van, futás közben is jól passzol, emellett robbanékony és gyors is. Végzősként 37 TD-og jutott, ebből 22 passzolt, 15 futott, 1866 yardot passzolt, és 705-öt futott 7 yardos átlaggal. Hívta a Florida, Duke, Georgia Tech is többek között.


Értelemszerűen egyébként Mauk a kezdő, Franklin távollétében bizonyította, hogy lehet rá számítani és építeni.

2014-es need: Komoly sérülés kivételével semmi
2015-ös need: Sérülés vagy transfer kivételével előreláthatólag semmi

Running backs

Visszatérnek: Russell Hansbrough (harmadéves), Marcus Murphy (végzős), Morgan Steward (másodéves), Greg White (végzős)
Érkezett: Trevon Walters (Bradenton, Florida; 3 csillagos; 16-nak rangsorolt futó országosan), Ish Witter (Tampa, Florida; 3 csillagos)

Henry Josey elvesztése természetesen nagy érvágás, de egy esztendővel ezelőtt láttuk, mire megy a csapat nélküle és annyira nem volt rossz az összkép. Sőt, az idei szezont hiába kezdtük már újra Joseyval, egészen novemberig nem ő volt az egység legjobb futója, szeptember inkább Hansbrough hónapja volt, míg október Murphyé. És szerintem ők ketten meg tudják oldani a futójátékunk idén, melléjük a sokkal nagyobb Steward pár snap erejéig meccsenként elegendő. De rengeteg Mizzou meccset láttam az elmúlt években, azt is tudom, Pinkel előszeretettel váltogatja meccsenként a futóit, míg meg nem találja, ki van nagy formában, így Trevon Walters biztosan fog lehetőséget kapni vagy egy jó felkészülés esetén Witter is. De nekik még nem idén kell robbantani, majd jövőre Murphy nélküli támadósorban.

Walters amúgy nagyon ígéretes, az idei újoncaink egyik legnagyobb potenciálja benne van első blikkre. Előző két évében egyaránt 1000 futott yard fölé jutott, tavaly például 1704-nél állt meg, 15 TD kíséretében. Tette mindezt egy nagyon jó csapatban, mely az elmúlt 2 évben nem is szenvedett vereséget, Walters pedig a Rivalsnál az ország 16. legjobb futójaként van számon tartva. Sportmenedzsment szakra fog járni, a South Florida akarta nagyon mellettünk, de úgy gondolja, a képességeit nálunk tudja a leginkább kibontakoztatni és nem is cáfolja, célja az NFL.


Witter ilyen eredményes csapattal nem rendelkezik, illetve ennyi yardot sem futott össze, de 2 éve folyamatosan ő a konferenciájuk legjobb futója, mindkettő évben majdnem el is érte az 1000 yardot (2012-ben a szezon negyedét kihagyta, így jutott 902 yardig). Emellett atlétikai számokban is versenyzett, értelemszerűen sprint számokban elsősorban. Ja, és a családi légkör, és a campus magával ragadó hangulata miatt választott minket. Szeret olvasni, és a bűnügyi jog érdekli leginkább, e irányba is fog tanulni.


2014-es need: Talán egy harmadik számúnak szánt RB
2015-ös need: Legalább egy komoly kihívó a kezdő szerepért

Wide Receivers

Visszatérnek: Doral Green-Beckham (harmadéves), Bud Sasser (végzős), Jimmie Hunt (végzős), Darius White (végzős), Levi Copelin (másodéves), J'Mon Moore (redshirt elsőéves), Wesley Leftwich (harmadéves), Gavin Otte (harmadéves, walk-on), Sheldon Gerau (harmadéves, walk-on)
Érkezett: Nate Brown (Suwanee, Georgia; 4 csillagos; 49-nak rangsorolt WR országosan), Lawrence Lee (Pensacola, Florida; 3 csillagos), DeSean Blair (Jacksonville, Florida; 3 csillagos, 96-nak rangsorolt WR országosan), Thomas Richard (Nashville, Tennessee; 3 csillagos, az állam 18. legjobbjának rangsorolt játékosa), Keyon Dilosa (Round Rock, Texas; 2 csillagos), Darnell Green-Beckham (Springfield, Missouri; 2 csillagos)

Az előző évi 5 legjobb elkapónkból 3 visszatér (DGB-t is beleszámolva, aki remélhetőleg a szezonig már több drogbirtoklást és hasonlót nem követ el, vagy ha igen, nem bukik le), valamint egy érdekes 4. számú WR, és néhány ismeretlen fiatal is. Látható, 6 elkapó is minket választott, közülük simán lehet, hogy egy sem kap komoly játékidőt idén, de ezzel nincs is gond, talán csak annyi, hogy jövőre akkor kellemetlenebb lesz ugyanezt a cikket megírni. Ugyanis 3 játékos is diplomázni fog (Sasser, Hunt, White), és szinte 100%, hogy Dorial Green-Beckham is profinak áll az esztendőt követően, azaz marad Copelin, Moore, Leftwich gyakorlatilag azok közül, akiket ismerünk. Ezt valószínűleg Pinkelék is felismerték, ezért is jöttek sokan ide, akik jövőre bizonyíthatják is, kiből lehet akár profi játékos majd az NFL-ben. Nate Brown a legesélyesebb jelölt, de ha felszed egy kis izmot (ahogy DGB öccsének, kis DGB-nek is kell - igen, így fogom rövidíteni), akkor Lee is lehet ez a játékos, de persze Richard középiskolai eredményei mellett sem lehet elmenni.

Nate Brown a legesélyesebb azért, mint írtam, aki amellett, hogy produktív elkapó, igazi hangadó, vezetői képességekkel. Végzősként 61 elkapásból szerzett 1081 yardot, és ami durvább, átlagosan 3 elkapásonként 1 TD-t szerzett (21 TD csak végzősként), csapata pedig 13-3-s évet zárt, és bejutott a ligája döntőjébe, Brown pedig a liga legjobb csapatában kapott helyett. Szerette volna a Georgia, a Louisville, a South Carolina is, de a Yale is szívesen látta volna a soraiban. Végül minket választott, látva a program sikerességét, illetve az oktatás színvonala is fontos volt számára. Atletizál és kosárlabdázik is, sportorvosnak fog tanulni.

Lawrence Lee sebességével és robbanékonyságával hívhatja gyorsan fel magára a figyelmet. Másodévesként még az ország legjobb elkapói közé sorolták, azóta ez vissza esett. Eredetileg a Tennessee egyetemet választotta, de volt csapattársai közül ketten is a Missouri egyetemre járnak és itt fociznak (Crawford és Jackson), valamint Rocel McWilliams, eddigi csapatársa is ide írt alá, így ő is ide jött inkább.

DeSean Blair kellően gyors, de ami fontosabb, nagyon jól érzi a zónahatárokat, helyezkedése már most sokkal érettebb, mint sok egyetemi játékosnak. Végzősként a konferenciája 2. legjobb csapatába került be, igazán harmadévesként volt kiugró szezonja, amikor 36 elkapás, 10 TD, 700 yard volt a mérlege (érdekesség, hogy első két évét még másik középiskolában töltötte, így ergo újoncként hozta ezeket a számokat).

Thomas Richard esetén említettem nagyszerű eredményeit, nem is ragoznám, inkább jöjjenek a tények: utolsó két évében 122 elkapás, 2175 yard, 27 touchdown; végzősként ebből 67 elkapás, 1103 yard, 14 TD --> mindkét esztendőben az állam legjobb csapatába kapott helyet. Ja, mindezt úgy hozta össze, hogy előtte csak kosárlabdázott, harmadévesként kezdett focizni, akkor is kezdetben CB-ként. Amúgy junior évében a ligája elődöntőjében estek ki (az volt az egyetlen vereségük a szezonban), míg végzősként a döntőben kaptak ki először. Nagyon jó kezekkel rendelkezik, kitartó, sokat edző típus. Újságírónak fog tanulni, szeret vadászni, ezért is választott minket, a campus relatív közelségében sok jó vadászterület van, és az újságíró képzés az egész USA-ban itt az egyik legjobb. (Megjegyzem, személyes kedvencem a srác infók és videók alapján)

A texasi Dilosa rendelkezik talán a legjobb méretekkel az új srácok közül, ha prototípus elkapót keresünk, amihez párosul egy jó mozgáskoordináció is. Végzősként 55 elkapásól szerzett 711 yardot, igazi playmaker, ás bár csak 5 TD jött össze, ebből 3 legalább 60 yardos volt, valamint kickoff return TD is került a neve mellé. Elismerte, sokáig a Texas Tech ösztöndíj ajánlatát akarta elfogadni, de végül a Tigersnél tapasztalt atmoszféra meggyőzte.

Hiába csak kétcsillagos, mégid Darnell Green-Beckham a legismertebb az új elkapók közül, köszönhetően bátyjának. Én is írtam már róla korábban még a főoldalra cikket, pontosabban DGB-t mutattam be, és ebben kis DGB is szerepet kapott, érdemes rákeresni, aki még nem olvasta. Testvéréhez hasonlóan nehéz helyzetből jött, ráadásul van egy plusz is Dorialhoz, Darnell még a leukémia ellen is harcolt középiskolai évei alatt, komoly kezeléseket kapott, de sikeresen vette az akadályt, miközben továbbra is ígéretes focista és kosárlabdázó maradt. 2010-ben kezdte a középiskolát, 16 elkapás, 224 yard, 2 TD, majd azóta elsősorban a kezelések miatt kevés lehetőséget kapott (2011-es szezont ki is hagyta), utolsó két évében 29 elkapás, 383 yard a mérlege.

2014-es need: Talán egy mélységi fegyverként azonnal bevethető újonc
2015-ös need: Legalább 2-3 komoly kezdőcsapatba való tehetséggel megáldott elkapó

Hamarosan jönnek a többiek 😊 Remélhetőleg nem csak magamnak írom, de ha igen, az se gáz, majd 1-2-3 év múlva jó lesz ezeket visszaolvasni.
több mint 10 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Folytatjuk a tegnap elkezdett cikksorozatot, egyelőre a névsort tartjuk, így Jason Avant, Allen Barbre és Matt Barkley került terítékre. De ha valakiről szeretnétek előbb ilyet, akkor jöhetnek a javaslatok.
 philly.blog.hu/2014/01/20/ismerd_meg_a_kedvenceid_avant_barbre_barkley


Komolyan, mikor süllyedt itt le ennyire az értelmi színvonal? Pár éve szívesen jött ide az ember, és olyan dolgokról olvasott, amik tényleg gondok vagy valami. Most meg mi van, Foles lerak egy olyan teljesítményt, amit mindenki aláírt volna szezon előtt, még úgy is, ha azt mondják, hogy Vick újra viadalokat rendezett, ezért lett Foles a kezdő. Kelly jön, és egy 4-12-es csapatot azonnal playoffba visz csoportgyőztesként, milliárd rekordot megdöntve, beállítva. Erre 2 héttel a szezon vége előtt már azon van mindenki kiakadva, minek van itt Foles, jöjjön Johnny Football vagy szülessen újra a 2004-es McNabb, éljünk meg mindennap new meadowlandsi csodát, kell a francnak egy másodéves gyerek, aki még nem tolt végig egy offseasont sem úgy, hogy köré lett volna playbook építve, csak vigyázott a labdára, meg nem tökös....
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elkészült a nagy mű! Dorial Green-Beckham bemutató! Olvassátok, terjésszétek, szeressétek! http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2884