NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :cool:Fake annyira megörült a Fleener picknek, hogy még az ékezetek is visszatértek a hsz-be 😀
istenkirály van agya Grigsonnak, előttünk pedig a Rams Quicket választotta 😀 Tényleg bent lesz Jeffery a 3/1re is meg 😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na a vegere egy jovo evi 5. korosert feljottunk 5 helyet a 3. vegebe a szerezzunk celpontot Luckynak kampanyunk kozben. TY Hilton lett a valasztas, elsosorban slotkent szamitunk ra szvsz, valamint returnernek is jo lehet, bar en nem latom at minek kellett erte felmenekulni, bar ez a tred belefer talan, mert nem razos egyaltalan. En nagyon elegedett vagyok igy ezzel a nappal, a sok vakeger kozott mi zartuk egyik legjobban a 2.-3. kort, bar azert az egy kicsit banto, h Sanu csak 3/20ra ment ki. Persze kerdes, h mit kert vna erte a bengals, de elsore nekem ugy tunik, hogy jobban megerte vna erte felmenni, mint Hiltonert, de igy alakult es remelem h kiderul, h nincs igazam.
több mint 12 éve
Má mér, a bajszos beígérte nekik a fun-t, hát most mindenki röhög is. 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
koszonjuk jaguars 😀 blackmon es branch utan mar azthittem megjott az eszuk de mostmar biztos h ezek ugyanolyan hulyek sajnos mint ezelott 😂
több mint 12 éve
Mondjuk az tetszik, hogy egy WR-TE hiányos offseason után nem szarozunk, minden további nélkül hozzuk a korai körökkel a targeteket Lucknak.
több mint 12 éve
Nálunk a 4-6. körben kukázott WR-ek is be szoktak válni, lehet, hogy ebben bízunk most is. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Úgy gondolom, van épp elég needünk, egy 3/1-et nem rá kellett volna ellőni, mikor egy órája választottuk Fleenert..ez most frankó?Steznem tetszik ?Fake
Mondjuk gondolom azért gyakrabban tolunk két TE-s játékokat, az biztos, hogy így összességében Luckynak azért elég célpontja lesz.. Bár azért egy elkapó kéne még.
Mindegy, összességében nem sírok emiatt a pick miatt, csak jöjjenek be.
ELsőre azért meglepett.
több mint 12 éve
Elhoztuk a draft 2 legjobb TE-jét. Minek ide WR. 😀 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez most frankó?Steznem tetszik ?
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Piciny Patriots szájíze van a dolognak.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez kurvanagy 😂
több mint 12 éve
Randle előttünk ki 😀ennek örülök nem kicsit 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nembaj. sanu is fasza lenne meg bentvan egy halom cb aki nem lenne rossz.
több mint 12 éve
Igen, bár érthetetlen számomra, hogy miért pont a Lions vitte.De hogy 2. körben kimegy, azt nagyon éreztem. Egyre kíváncsibb vagyok a 3/1-re, de kezdek fosni Randletől...
Én egyébként Chapmanre tippelek 😊
több mint 12 éve
4/1-re viszont egy Broyles húzással kiegyeznék. 😊StezKiment sajna...
több mint 12 éve
Ez van. Innentől imádkozzunk, hogy Randlet elvigye valaki, csak ne mi.
3/1-re valami védő jön szerintem így, 4/1-re viszont egy Broyles húzással kiegyeznék. 😊
több mint 12 éve
fuck .. jeffrey out
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
én egyelőre ebben nem bízom, szerintem 2. kör végén legkésőbb kimegyde ne legyen igazam 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerintem amugy mostmar tenyleg nagy az esely arra, h elerheto lesz, de amugysem szeretnem nagyon h felfele tredelgessunk. a mi helyzetunkben egy 5. korosnek is megvolna a helye sztem.JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :cool:igen, én is azt mondtam ám az imént, hogy a végén igaza lesz Hörinek 😀
istenkirály van agya Grigsonnak, előttünk pedig a Rams Quicket választotta 😀 Tényleg bent lesz Jeffery a 3/1re is meg 😀Fake
bár én a biztonság kedvéért bejönnék akár 2/20 környékére is, ha ott még Jeffery elérhető..
álom lenneStez
több mint 12 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :cool:igen, én is azt mondtam ám az imént, hogy a végén igaza lesz Hörinek 😀
bár én a biztonság kedvéért bejönnék akár 2/20 környékére is, ha ott még Jeffery elérhető..
álom lenne
több mint 12 éve
Yes, Yes, Yeessssssssssssssss :cool:
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :cool: istenkirály van agya Grigsonnak, előttünk pedig a Rams Quicket választotta 😀 Tényleg bent lesz Jeffery a 3/1re is meg 😀