NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
94
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
31
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
14
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
6
6
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
2
2
22:25
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Gus said of Blackmon "doesn't sound like it's going in the right direction.''
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A sok kiváló WR prospect között Robinson volt az (egyik), aki komolyabbat csúszott, szerintem így a draft eddigi egyik legnagyobb stealje lett. Írtam róla bővebben a GM Game draft classom értékelésénél:több mint 10 éve
Maka
2 760
Szép jóslat volt.ű RobinzonságaJó nagy hintàztatàs volt ez a predraft 😀 meg kell hagyni okosan csinàltàtok, most gyühet Robinzon vagy Fannoy (Y)sutianapMilyen Robinson???iktriad
sutianap
több mint 10 éve
Hú, de nagyon kellett ez!!! Azért, hogy rinyáljak is egy kicsit, annak mondjuk nem örülök, hogy a Giants kivitte Richburg-öt... azt reméltem talán benn lesz még a 3. körben.
több mint 10 éve
Maka
2 760
Ha Blackmon visszajön, akkor a Blackmon, Shorts, Sanders, Lee négyes nem hangzik túl rossznak majd. Ha nem, nos, akkor is erősödtünk. Bortles örülhet.Alakulunk.
több mint 10 éve
Jedd Fisch Blakeről: On zeroing in on Bortles in the draft process:
"As we went through this process, we kept coming back to Blake and it felt good. We watched more and kept feeling better and better and better."
On Bortles' skill set:
"He's a big, physical, tough guy. A strong-armed guy whose is athletic. He can move in and outside of the pocket. You can run some zone-read plays with him like he did in college, so he gives you a lot of versatility. His skill set is one that you're able to take a mobile guy who can make every throw."
On Bortles' background having grown up playing linebacker and tight end:
"I like the fact that he's a football player first, quarterback second. Rather than groomed to be one thing from birth. He has a pretty good perspective. He just loves ball. He's a ball player that just happens to play quarterback."
On Bortles' mental makeup:
"He's smart with the ball with a high completion rate. He handles pressure well. He bounces back really well. The series after the interception, he has a lot of success. He had two picks in the bowl game and had an unbelievable second half. He has a short memory and that's the key.
He's got a little moxie, a presence about him. The It factor is he can play another play mentality without letting anything affect him from the play before. That's what we're looking for."
több mint 10 éve
Ez poén, a sajtótájékoztatón még nem tudták megmondani a számot. 😀😀
Bortles az 5-ös mezt kapta itt is.npetiii
Ez amúgy itt tekinthető meg:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/2014-Draft-LIVE-Bortles-Introduced/82ae9c77-f5a6-4a43-afc7-a6e2ebd2578a
több mint 10 éve
Nézem én, de nem lesz tőle jobb. 😀 Nagy cs... izék aztán annyi. Nálam a jó focista feleség/barátnő valahol Deckerné-nél kezdődik. 😊Ki ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Majd oszd meg a benyomásaidat. 😀😀iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azt a kurva, mekkora csöcsei vannak.Én is erre céloztam picit szofisztikáltabban 😕)
Blake apám, ha bust leszel, akkor is nyertél már! 😀Stez
több mint 10 éve
Azt a kurva, mekkora csöcsei vannak.Blake apám, ha bust leszel, akkor is nyertél már! 😀
több mint 10 éve
Ja, a bal oldali hölgy Ms. Duke. Nem az a félénk, visszahúzódó típus, ahogy nézem. 😀😀instagram.com/p/lSgC8QNCWe/OFFKi ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Egyetértek peterk, ha nem lenne az instagramos layer, megfelelő szög, szolárium, festék, akkor egy bizonyos adottságán túl - 😀 - teljesen átlagos lenne.undisputedly
Gondolom a bal oldali hölgy Bortles nője. Oké hogy filter meg szolárium meg festék, de bárcsak ilyen lenne egy tökátlagos csaj 😀😀mustaine
több mint 10 éve
instagram.com/p/lSgC8QNCWe/OFFKi ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Egyetértek peterk, ha nem lenne az instagramos layer, megfelelő szög, szolárium, festék, akkor egy bizonyos adottságán túl - 😀 - teljesen átlagos lenne.undisputedly
Gondolom a bal oldali hölgy Bortles nője. Oké hogy filter meg szolárium meg festék, de bárcsak ilyen lenne egy tökátlagos csaj 😀😀
több mint 10 éve
Emlékszem valami kommentelő egy róla szóló cikkhez azt írta "Sarah Jessica Parker with bigger boobs". 😀😀OFFKi ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Ha jól tudom, Ő a leghíresebb focista "feleség":Á, a leendő McCareronné (és ex- Miss Alabama).
instagram.com/_katherinewebb#undisputedly
több mint 10 éve
OFFKi ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Egyetértek peterk, ha nem lenne az instagramos layer, megfelelő szög, szolárium, festék, akkor egy bizonyos adottságán túl - 😀 - teljesen átlagos lenne.
Ha jól tudom, Ő a leghíresebb focista "feleség":
instagram.com/_katherinewebb#
több mint 10 éve
Ki ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀peterk2005Itt néz körül.
instagram.com/linds_duke
Majd oszd meg a benyomásaidat. 😀😀
több mint 10 éve
Ki ez a csaj amúgy? Már azon kívül, hogy girlfriend. Amennyire hype-olják szvsz annyira azért nem jó. Ízlések és pofonok persze, de én kb. mindegy cheerleader csapatból tudnék 5-6 csinosabbat választani. Ha tehetném. 😀Bortles az Everbank Fielden(a háttérben látható Duke kisasszony is. 😀)!McCarron-t húzzátok még be, és biztos a nézőcsúcs 😀undisputedly
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Bortles bemutása - MOST ITTKöszike nézhetem végre ezt is a tv-ben jupíí
www.jaguars.com/draft/2014/iktriad
több mint 10 éve
Végre van egy normális irányító a második csapatomnál... olllléééé 😀
több mint 10 éve
Köszönöm!
több mint 10 éve
Hajnal egy
több mint 10 éve
Bocsi offolok mivel nekem mindig keredés van az idő sáv miatt, mikor lesz a többi kör? Please europe time...thxm-bryoAsszem éjjel 1. De lehet hogy tévedek.
több mint 10 éve
Bocsi offolok mivel nekem mindig keredés van az idő sáv miatt, mikor lesz a többi kör? Please europe time...thx