Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
No, mit jobb olvasni, egy másik Jags szurkoló rinyálását a tankról vagy a Texans és Colts szurkolók közti szájkaratét?Maka
nem lesz szájkaraté, részemről el se kezdem inkább 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
No, mit jobb olvasni, egy másik Jags szurkoló rinyálását a tankról vagy a Texans és Colts szurkolók közti szájkaratét?

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. Borbinho
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasniDC
Miért, szerinted a Painter/Orlovsky duó többre volt hivatott?Borbinho
Ők nem, de Kerry "nagypapi" Collins igen. 😀😀
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. Borbinho
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasniDC
Miért, szerinted a Painter/Orlovsky duó többre volt hivatott?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 290 — Texans fan
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasni
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még hogy nem fontos az 1/1... nézzetek rá a Chiefsre. 😀Maka
Nem Fisher miatt állnak úgy, ahogy ma sem. 😀😀 Az a D brutális ma.
több mint 12 éve
Még hogy nem fontos az 1/1... nézzetek rá a Chiefsre. 😀

több mint 12 éve
Csoportriválisként kezdek parázni, vérszemet kaptatok, bár a meccset nem láttam ,de grat nektek. 😊

Draftról meg annyit, hogy szerintem ez a legjobb amit tehet a csapat, küzd, és szerez 1-2 W-t. Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. "Ki se gyertek idén a meccsekre, Tank 4 Teddy szezon van, majd jövőre nyerünk!" Ha idén találtok pár remek playát, akik hozzák a meccseket, és jó formában maradnak, sokkal egyszerűbb lesz az offseasonotok. Az meg,hogy nem 1/1esek lesztek, nem jelent annyira sokat. Ha annyira franchise QB kell, akkor odaadjátok a jövő évi 1. körötöket is, vagy valamit. 1/3ról nem lehetetlen 1/1re menni. + még elég sok idő van draftig, ha jól számolok 4 hónap, az alatt lehet valakinek akit 1/1nek néztek career ending injuryja, vagy éppen kinőhet egy sztár is, mert lesérül a kezdő QB, és sorra nyeri a meccseket, aztán elmegy a kombájnra és fut egy 3,95ös 40 yardot...(túlzuk természetesen az utolsó 2 sorban).

A tavalyi draft nem volt fontos, mert idén kell a franchise QB, és ezért nem gáz ugye a Joeckel pick, mert nem volt olyan QB prospect. Ha idén lesz, akkor miért ne adnátok + picket,ha úgy is kell a franchisenak? Persze visszafelé is elsülhet, sztem a Skinsnél páran (már) bánják, hogy RG III-ért annyi mindent megadtak.

Sztem elkezdtetek jó irányba haladni, így tovább. (Bár azért ellenünk 1x még hajtsatok fejet idén 😛)Borbinho
Már playoffban vagytok, szerintem padozni fog a fél csapat az utolsó héten. Bár majd Donald kacsa szokás szerint megnyeri azt a találkozót egyedül.

És köszi!
több mint 12 éve
Csoportriválisként kezdek parázni, vérszemet kaptatok, bár a meccset nem láttam ,de grat nektek. 😊

Draftról meg annyit, hogy szerintem ez a legjobb amit tehet a csapat, küzd, és szerez 1-2 W-t. Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. "Ki se gyertek idén a meccsekre, Tank 4 Teddy szezon van, majd jövőre nyerünk!" Ha idén találtok pár remek playát, akik hozzák a meccseket, és jó formában maradnak, sokkal egyszerűbb lesz az offseasonotok. Az meg,hogy nem 1/1esek lesztek, nem jelent annyira sokat. Ha annyira franchise QB kell, akkor odaadjátok a jövő évi 1. körötöket is, vagy valamit. 1/3ról nem lehetetlen 1/1re menni. + még elég sok idő van draftig, ha jól számolok 4 hónap, az alatt lehet valakinek akit 1/1nek néztek career ending injuryja, vagy éppen kinőhet egy sztár is, mert lesérül a kezdő QB, és sorra nyeri a meccseket, aztán elmegy a kombájnra és fut egy 3,95ös 40 yardot...(túlzuk természetesen az utolsó 2 sorban).

A tavalyi draft nem volt fontos, mert idén kell a franchise QB, és ezért nem gáz ugye a Joeckel pick, mert nem volt olyan QB prospect. Ha idén lesz, akkor miért ne adnátok + picket,ha úgy is kell a franchisenak? Persze visszafelé is elsülhet, sztem a Skinsnél páran (már) bánják, hogy RG III-ért annyi mindent megadtak.

Sztem elkezdtetek jó irányba haladni, így tovább. (Bár azért ellenünk 1x még hajtsatok fejet idén 😛)

több mint 12 éve
A Jags több meccset nyert a bye week óta, mint az előtte lévő 24 találkozón összesen. Ja és több Wnk már van idén, mint tavaly.

És ha nyer a Texans ellenünk csütörtökön, már 1/2n vagyunk és a "QB needes" Atlanta van csak előttünk.
.iktriad
Nyer a Texans?

Jön zsinórban négy W, playoff baby! Woooo!Maka
Tudod mi a vicc? Hogy a win-out még simán benne van a pakliban, valamint még van asszem matematikai esélyünk (á lá magyar soccerválogatott) a playoffra is. 😀😀
több mint 12 éve
És ha nyer a Texans ellenünk csütörtökön, már 1/2n vagyunk és a "QB needes" Atlanta van csak előttünk.
.iktriad
Nyer a Texans?

Jön zsinórban négy W, playoff baby! Woooo!

több mint 12 éve
A Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén...iktriad
Másfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.Maka
Na akkor mégsem hulye a gyerek 😀...bízzunk benne hogy jól választunk :-Pm-bryo
Abba belejátszott az is, hogy meg akarták nézni Gabbert mit tud, ha normális O-fal és jó WRek vanank körülötte. Viszont a stáb hamar belátta, hogy Szöszi nem megoldás, és leültették.
több mint 12 éve
A vikings nyert 😊phylos
Per pill 1/3m-bryo
.
több mint 12 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 204 — Duvááááál
Maka:
Lehet, hogy hátrébb fogunk draftolni, ezt nyilván én sem szeretném, DE: a free-agent piacon több normális játékost tudunk hozni, ha látszik a csapaton, hogy jó, fejlődőképes. Plusz azok az embereket is könnyebb lesz itt tartani, akik megszokták azt a kultúrát, amit Gus megteremtett.

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Másfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.Maka
Azt ugye tudod, hogy anno Caldwell hozta össze a Julio Jones feltradet? Ez azt jelenti, ha van olyan játékos, aki NAGYON akarunk, akkor azért feltradelhetünk. Van legalább 10 pickünk hozzá jelenleg.
több mint 12 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Na akkor mégsem hulye a gyerek 😀...bízzunk benne hogy jól választunk :-P
több mint 12 éve
Másfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.

több mint 12 éve
A vikings nyert 😊phylos
Per pill 1/3
több mint 12 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 204 — Duvááááál
A vikings nyert 😊

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 879 — secret level
!!! 3/75 re is lehet franchise QB-t húzni, és ahogy az ábra mutatja életképesebbet, mint a legtöbb 1/kevlésre!

Amúgy az a baromi rossz hírem, hogy azért álltok át a létező legkorszerűbb Zone, illetve Field blockingra, mert futó csapat lesztek, és biztos, hogy vérgőzös lesz a D!

Én csak bandwagoner vagyok, de baromira örülök, hogy nyert a Jags, főleg annak, hogy látszik az edzői stáb munkája, és ez szerintem minden szurkoló számára pozitív! Ettől függetlenül nem félek attól , hogy 1/3-on kívül fogg draftolni!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
mi a fene, meglódult a csapat felfelé?
több mint 12 éve
Majd az idő eldönti kinek lesz igaza.
iktriad
Nagy bölcsesség, de szerintem 5 év múlva se foglak kiröhögni a zsinórban kilencedik negatív mérleges szezonunk után, cserébe remélem sírhatunk majd a másik vállán. De legalább lesz tartásunk! (Bazdmeg, mintha a magyar labdarúgó-válogatottat hallanám.)Maka
Ez egy szerethető csapat. 😀😀 Na jó, nem húzlak ezzel.

Ki mondta hogy franchise QB-lesz az 1/1...vagy akármennyi???? Költőim-bryo
Senki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.Maka
A Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén. Miatta tartanak ott, ahol. Oh, wait.
több mint 12 éve
Senki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.Maka
Értem én......
több mint 12 éve
Senki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.

több mint 12 éve
Majd az idő eldönti kinek lesz igaza.
iktriad
Nagy bölcsesség, de szerintem 5 év múlva se foglak kiröhögni a zsinórban kilencedik negatív mérleges szezonunk után, cserébe remélem sírhatunk majd a másik vállán. De legalább lesz tartásunk! (Bazdmeg, mintha a magyar labdarúgó-válogatottat hallanám.)