Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
No, mit jobb olvasni, egy másik Jags szurkoló rinyálását a tankról vagy a Texans és Colts szurkolók közti szájkaratét?Makanem lesz szájkaraté, részemről el se kezdem inkább 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
No, mit jobb olvasni, egy másik Jags szurkoló rinyálását a tankról vagy a Texans és Colts szurkolók közti szájkaratét?
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Ők nem, de Kerry "nagypapi" Collins igen. 😀😀Miért, szerinted a Painter/Orlovsky duó többre volt hivatott?BorbinhoOké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. BorbinhoVicces ilyet egy Colts fantól olvasniDC
több mint 12 éve
Miért, szerinted a Painter/Orlovsky duó többre volt hivatott?Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. BorbinhoVicces ilyet egy Colts fantól olvasniDC
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. BorbinhoVicces ilyet egy Colts fantól olvasni
több mint 12 éve
Még hogy nem fontos az 1/1... nézzetek rá a Chiefsre. 😀MakaNem Fisher miatt állnak úgy, ahogy ma sem. 😀😀 Az a D brutális ma.
több mint 12 éve
Még hogy nem fontos az 1/1... nézzetek rá a Chiefsre. 😀
több mint 12 éve
Csoportriválisként kezdek parázni, vérszemet kaptatok, bár a meccset nem láttam ,de grat nektek. 😊Már playoffban vagytok, szerintem padozni fog a fél csapat az utolsó héten. Bár majd Donald kacsa szokás szerint megnyeri azt a találkozót egyedül.
Draftról meg annyit, hogy szerintem ez a legjobb amit tehet a csapat, küzd, és szerez 1-2 W-t. Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. "Ki se gyertek idén a meccsekre, Tank 4 Teddy szezon van, majd jövőre nyerünk!" Ha idén találtok pár remek playát, akik hozzák a meccseket, és jó formában maradnak, sokkal egyszerűbb lesz az offseasonotok. Az meg,hogy nem 1/1esek lesztek, nem jelent annyira sokat. Ha annyira franchise QB kell, akkor odaadjátok a jövő évi 1. körötöket is, vagy valamit. 1/3ról nem lehetetlen 1/1re menni. + még elég sok idő van draftig, ha jól számolok 4 hónap, az alatt lehet valakinek akit 1/1nek néztek career ending injuryja, vagy éppen kinőhet egy sztár is, mert lesérül a kezdő QB, és sorra nyeri a meccseket, aztán elmegy a kombájnra és fut egy 3,95ös 40 yardot...(túlzuk természetesen az utolsó 2 sorban).
A tavalyi draft nem volt fontos, mert idén kell a franchise QB, és ezért nem gáz ugye a Joeckel pick, mert nem volt olyan QB prospect. Ha idén lesz, akkor miért ne adnátok + picket,ha úgy is kell a franchisenak? Persze visszafelé is elsülhet, sztem a Skinsnél páran (már) bánják, hogy RG III-ért annyi mindent megadtak.
Sztem elkezdtetek jó irányba haladni, így tovább. (Bár azért ellenünk 1x még hajtsatok fejet idén 😛)Borbinho
És köszi!
több mint 12 éve
Csoportriválisként kezdek parázni, vérszemet kaptatok, bár a meccset nem láttam ,de grat nektek. 😊Draftról meg annyit, hogy szerintem ez a legjobb amit tehet a csapat, küzd, és szerez 1-2 W-t. Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. "Ki se gyertek idén a meccsekre, Tank 4 Teddy szezon van, majd jövőre nyerünk!" Ha idén találtok pár remek playát, akik hozzák a meccseket, és jó formában maradnak, sokkal egyszerűbb lesz az offseasonotok. Az meg,hogy nem 1/1esek lesztek, nem jelent annyira sokat. Ha annyira franchise QB kell, akkor odaadjátok a jövő évi 1. körötöket is, vagy valamit. 1/3ról nem lehetetlen 1/1re menni. + még elég sok idő van draftig, ha jól számolok 4 hónap, az alatt lehet valakinek akit 1/1nek néztek career ending injuryja, vagy éppen kinőhet egy sztár is, mert lesérül a kezdő QB, és sorra nyeri a meccseket, aztán elmegy a kombájnra és fut egy 3,95ös 40 yardot...(túlzuk természetesen az utolsó 2 sorban).
A tavalyi draft nem volt fontos, mert idén kell a franchise QB, és ezért nem gáz ugye a Joeckel pick, mert nem volt olyan QB prospect. Ha idén lesz, akkor miért ne adnátok + picket,ha úgy is kell a franchisenak? Persze visszafelé is elsülhet, sztem a Skinsnél páran (már) bánják, hogy RG III-ért annyi mindent megadtak.
Sztem elkezdtetek jó irányba haladni, így tovább. (Bár azért ellenünk 1x még hajtsatok fejet idén 😛)
több mint 12 éve
A Jags több meccset nyert a bye week óta, mint az előtte lévő 24 találkozón összesen. Ja és több Wnk már van idén, mint tavaly. Tudod mi a vicc? Hogy a win-out még simán benne van a pakliban, valamint még van asszem matematikai esélyünk (á lá magyar soccerválogatott) a playoffra is. 😀😀És ha nyer a Texans ellenünk csütörtökön, már 1/2n vagyunk és a "QB needes" Atlanta van csak előttünk.Nyer a Texans?
.iktriad
Jön zsinórban négy W, playoff baby! Woooo!Maka
több mint 12 éve
És ha nyer a Texans ellenünk csütörtökön, már 1/2n vagyunk és a "QB needes" Atlanta van csak előttünk.Nyer a Texans?
.iktriad
Jön zsinórban négy W, playoff baby! Woooo!
több mint 12 éve
Abba belejátszott az is, hogy meg akarták nézni Gabbert mit tud, ha normális O-fal és jó WRek vanank körülötte. Viszont a stáb hamar belátta, hogy Szöszi nem megoldás, és leültették.Na akkor mégsem hulye a gyerek 😀...bízzunk benne hogy jól választunk :-Pm-bryoA Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén...iktriadMásfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.Maka
több mint 12 éve
És ha nyer a Texans ellenünk csütörtökön, már 1/2n vagyunk és a "QB needes" Atlanta van csak előttünk.A vikings nyert 😊phylosPer pill 1/3m-bryo
.
több mint 12 éve
Maka:Lehet, hogy hátrébb fogunk draftolni, ezt nyilván én sem szeretném, DE: a free-agent piacon több normális játékost tudunk hozni, ha látszik a csapaton, hogy jó, fejlődőképes. Plusz azok az embereket is könnyebb lesz itt tartani, akik megszokták azt a kultúrát, amit Gus megteremtett.
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Azt ugye tudod, hogy anno Caldwell hozta össze a Julio Jones feltradet? Ez azt jelenti, ha van olyan játékos, aki NAGYON akarunk, akkor azért feltradelhetünk. Van legalább 10 pickünk hozzá jelenleg.A Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén...iktriadMásfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.Maka
több mint 12 éve
Na akkor mégsem hulye a gyerek 😀...bízzunk benne hogy jól választunk :-PA Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén...iktriadMásfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.Maka
több mint 12 éve
A Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén...iktriadMásfélszer volt fosabb draft az idei, ezen tényleg nem volt jelentősége - ezt remekül fel is fedezte Caldwell, nem ment rá fölöslegesen Geno-ra a média nyomása miatt sem.
több mint 12 éve
!!! 3/75 re is lehet franchise QB-t húzni, és ahogy az ábra mutatja életképesebbet, mint a legtöbb 1/kevlésre!Amúgy az a baromi rossz hírem, hogy azért álltok át a létező legkorszerűbb Zone, illetve Field blockingra, mert futó csapat lesztek, és biztos, hogy vérgőzös lesz a D!
Én csak bandwagoner vagyok, de baromira örülök, hogy nyert a Jags, főleg annak, hogy látszik az edzői stáb munkája, és ez szerintem minden szurkoló számára pozitív! Ettől függetlenül nem félek attól , hogy 1/3-on kívül fogg draftolni!
több mint 12 éve
mi a fene, meglódult a csapat felfelé?
több mint 12 éve
Ez egy szerethető csapat. 😀😀 Na jó, nem húzlak ezzel.Majd az idő eldönti kinek lesz igaza.Nagy bölcsesség, de szerintem 5 év múlva se foglak kiröhögni a zsinórban kilencedik negatív mérleges szezonunk után, cserébe remélem sírhatunk majd a másik vállán. De legalább lesz tartásunk! (Bazdmeg, mintha a magyar labdarúgó-válogatottat hallanám.)Maka
iktriad
A Chiefs is milyen jól járt Eric Fisherrel idén. Miatta tartanak ott, ahol. Oh, wait.Ki mondta hogy franchise QB-lesz az 1/1...vagy akármennyi???? Költőim-bryoSenki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.Maka
több mint 12 éve
Értem én......Ki mondta hogy franchise QB-lesz az 1/1...vagy akármennyi???? Költőim-bryoSenki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.Maka
több mint 12 éve
Ki mondta hogy franchise QB-lesz az 1/1...vagy akármennyi???? Költőim-bryoSenki, viszont inkább választok az első helyen, mint a negyediken.
több mint 12 éve
Majd az idő eldönti kinek lesz igaza.Nagy bölcsesség, de szerintem 5 év múlva se foglak kiröhögni a zsinórban kilencedik negatív mérleges szezonunk után, cserébe remélem sírhatunk majd a másik vállán. De legalább lesz tartásunk! (Bazdmeg, mintha a magyar labdarúgó-válogatottat hallanám.)
iktriad