Húsrágó

Jacksonville Jaguars

Húsrágó
Lakhely
4th&43
Utoljára láttuk
11 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
2 339
"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Azert Ramseynel erdekes lesz figyelni a fejlemenyeket, o pont az, akinel szerintem varhato egy holdout, o penzt akar, minel hamarabb.
Stez
Felőlem már most kaphatna új szerződést, az idő előrehaladtával csak drágulni fog, olcsóbb biztosan nem lesz. És ha megvan a $$$$ akkor mehet edzésre (és akkor tudná, mikor kell emberezni és mikor zónázni 😀 )
dioadam
Vagy latvanyosan szarna ra, mondvan, a zseb mar ugy is tele. Sajnos ezert veszelyes, amikor egy ilyen hullamzo, nagyon hangulat alapon teljesito faszit megtomsz penzzel, mert sokak elkezdik felvallrol venni a jatekot.
Stez
Ramsey lesz a legjobban fizetett CB. Ez tuti, hát persze, hogy alig győzi kivárni.

Átlag 16 milla/év, a teljes szerzdés 2/3 része garantált. Ha ennyit kap, mindenki szerint túlfizeti a Jags (ez az alapállapot), de a top CB-k 14-15 milla közötti sávban hasítanak most is. Ő pedig egészen biztosan a legjobban fizetett akar majd lenni és lesz is!

Viszont a holdoutolás nem segítené abban, hogy elhitesse mennyire elkötelezett és alázatosan végzi a munkáját és hogy a nagyszájúság tényleg csak az Ő kis személyes "doppingja". Ezt az imidzset addig tudja fenntartani, ameddig holdoutolással nem csúszik a "kapzsi, pökhendi faszfej" kategóriába, mert elég könnyű oda az átjárás de rögös a visszaút...

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
5 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Ramsey mellett a másik FSU-s kezdőnk Telvin sincs ott a többiekkel. Marrone elmondta, hogy mindkettővel próbált kommunikálni a dologról, de egyikük sem jelzett még vissza. Calais azt mondta, mikor kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy Telvin és Jalen nincs velük, hogy nem aggódik amiatt, hogy nem készülnének fel jól a Minicampre és a szezonra.

Fournette nem lesz megbüntetve a csapat által a jogsis mutatványért, de Marrone megint elbeszélgetett vele. Marronenak is volt valami hasonló ügye régebben, szóval tudja Leonard min megy keresztül. Ő ebből azt tanulta meg, hogy mindig tartsa szem előtt a fontos dolgait, különben komoly következmények származhatnak belőle. Reméli, hogy Fournette is megtanulta most ezt a leckét. Azt megjegyzem, hogy Marronenak gondolom nem volt évi 6 milliós fizuja, meg 1 perc alatt elintézhető bankátutalási lehetősége akkoriban, mint most Curtis Enis 2.0-nak...


Azért durva hogy ezek a játékosok milyen programot tudnak le. Dillardnál nagyhirtelen 15 csapatot adtam össze, az ország minden szegletéből. Repülőn alszanak, leszállnak, workoutolnak egy jót, majd újra repcsire, alvás és újabb workout. És még jól is kell mutatni közben.
peterk2005
Kemény az élet a popszakmában.
iktriad
Az önkénes edzés kihagyása innen nézve egyszerű arcoskodás, az öltözői hangulatot tuti nem javítja fel, főleg úgy, hogy tavaly Ramseynek is volt meccse, amikor nem értette, hogy emberezni kéne vagy vagy zónázni, és Telvin esetében is emlékszem olyanra, hogy a kurva szerelést képtelen volt véghezvinni egész meccsen, kb egy gyakorlóbabának is melléugrott... Majd ha ezeket kicsiszolták, akkor zumbázzanak otthon, addig viszont ott a csapat, akikkel együtt kéne gyakorolni!

Másik ügy:
Azt az egyet nem értem igazán, hogy Fornetti körül is tuti ott egy slepp (undorítóan előítéletes vagyok...), abból a brigádból nincs egy se, aki vállalná, hogy 1 évig nem szív/piál, hanem inkább vezet Fornetti helyett kb mint egy sofőr. Amúgy is nyakán lógnak, legalább egyedül neki lenne valami "hozzáadott értéke" is.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
15 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Azert Janikanak 20 misi feletti fizu elegge durva lenne
Wyatt
29.5 sack 3 év alatt, 3. legtöbb B hit tavaly. Ha hasonló évet hoz, mint mondjuk 2017-ben megspékelve a 2018-as QB hit mennyiséggel, akkor kinézem, hogy kap évi 17-19 milla körül.
iktriad
Kb szinte mindegy, hogy mennyiért szerződtet valakit a Jags, az lesz róla az első benyomása mindenkinek, hogy tutira túlfizették. Mert ez ilyen reflex lett már, a Pats csal, a Jags túlfizet, a Phily jövőre összecsuklik stb 😊
Calais Campbell kapcsán is az volt, hogy 15 milla évente sok, nem is system fit, meg amúgy is.
Ő jövőre 2,5 milla deadmoneyval elengedhető és egyből 15 milla szabadul fel a capből, amiból Yannickra jutni fog nagyobb varázslat nélkül is. Amúgy Ngakoue eddigi 3 éve alatt 2,5 millát keresett összesen(!). Ennél olcsóbban nehéz lenne 30 sacket "vásárolni", szóval nem csodálom majd, ha tartja markát, mert egész eddig elég diszkont áron játszott. Ügynöke helyében én is rajzolgatnám a szívecskéket minden olyan naphoz a naptárba, amikor egy passrusher "hűha" pénzt kap és ezzel segít még pontosabban belőle Yannick növekvő árát.
Dareusból (20 milla) futja majd Ramseyre. Jövőre már nincs garantálja már Norwellnek se. Fornettin is lehet fogni 4 millát, ha idén is betlizik és akkor Jack se maradna hoppon.
Összességében szerintem szűken, de be lehet hozni mindenkit a sapi alá, akit csak kell.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
17 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Minimum nem vagyok naprakész AAF-ben, onnan nem lehetne valakit csaklizni bagóért (nyilván az O erősítésén jár az agyam folyamatosan)?
Stoki
Azt mondod hozzuk vissza Denardot? 😊
iktriad
Trent Richardsonnak volt 11 TD-je a 8 meccs alatt! 😉

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
18 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Így van. Az az igazi kikemlelhetetlen smoke screen, amit a front office sem lat at.
ulpianus
Smokescreen in our head.
Ezt fejtsék meg!
Sobri Jóska
Leszáll a teal köd a fejekben a front officeban. Tavaly és 11 éve is megtörtént már...
Szerencsére a tavalyi katasztrofális szezonnak láthatóan voltak kijózanító hatásai, szóval talán idén elkerüljük a dolgot.

Amúgy ha 3 héttel a draft előtt mondanom kéne egy nevet , hogy ki jön 1/7-re, akkor az most Jonah Williams lenne. A jelek is egyre inkább arra utalnak, hogy Coughlin jó szokásához híven(amikor ő mondta ki a döntő szót a Jags draftjainál csak egyszer nem vitt falembert az első 2 körben) valamelyik falba hoz majd -remélhetőleg komoly- erősítést 1/7-re. És általában az első 2 körben húzott falember pickjei elég szépen beváltak(Lásd még Boselli, Tony Brackens, Meester, Henderson és Stroud), szóval lehet reménykedni, hogy legalább ezt nem cseszi el...
iktriad
TJ Hockenson, please

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
19 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Jaguars signed Alfred Blue, formerly of the Texans, to a one-year contract.
Blue had numerous opportunities to usurp Lamar Miller as Houston's lead back as recent as last season but was never able to capitalize, bumbling his way to 150/499/2 and 3.3 YPC in his fifth and final year with the Texans. He'll join oft-injured veteran Thomas Rawls and second-year seventh-rounder David Williams as the only reserves behind lead horse Leonard Fournette.
empty taxi
Első interjú vele jaguárként.
 twitter.com/Jaguars/status/1112838548841947138
Az RB depthünk úgy is olyan vékony, szóval ártani nagyon nem árthat az érkezése.

Blue szintén ex-LSU-s futó, ő volt Fournette előtt a Tigers kezdő RB-je, jól ismerik egymást.
iktriad
Az maradt meg a fickóról, hogy még az első évei egyikén nagyot játszott, mondjuk én kb csak a Jags ellen látok egy Houstont játszani, de mivel azóta kb semmilyen emlékem/benyomásom nincs róla, így nem hinném, hogy akkora segítségére lenne a bármilyen RB corpnak. De cáfoljon meg! 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
26 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Úgy tűnik idén a Ravensszel lehetnek közös edzéseink.
 twitter.com/SportsGrind_Don/status/1110564640361275392
Ezt azt is mondtaja, hogy lesz Ravens - Jaguars meccs az előszezonban.

És Marrone szerint marqise Lee az előszezon vége felé lehet majd bevethető állapotban.
 twitter.com/danielrpopper/status/1110571331232292864
Ez azt jelenti, hogy kb biztos, hogy fogunk WR-t draftolni. Csak ne túl korán (értsd NE az első körben).
iktriad
Nézd onnan, hogyha nem lép pályára a 3. előszezonbeli meccsen, akkor ott le se fog sérülni, így lényegében egy teljes félidővel "megtoldják" a szavatosságát! 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Az is érdekes lesz, hol akarjuk használni ha teljesen egészséges lesz TC-re. Klasszikus MLB-nek á lá Poz és akkor Myles visszamegy a régi helyére? Ha igen, akkor vagy Telvin, vagy Myles snap számai megcsappanhatnak(=mivel általában 5 DB-vel állunk fel). Inkább utóbbira tippellek. De nem luxus/baljós árny egy olyan fizuval rendelkező LB-nek, mint Telvin egy ilyen lépés?...
iktriad
Szerintem kicsit túlgondolják ezt. Van Jacobs, Brown, DeLuca és együtt csináltak kb 30 szerelést tavaly. Ebbe a mezőnybe hoztak egy potensebb játékost, aki által Jack esetleg többet szusszanhat vagy garbage time esetén teljesen kiválthatja (úgy értem, hogy amikor a Jags vezet 25++ ponttal 😊 ).

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Bortles -> Rams. Érthető igazolás elvégre Blake a tavalyi szezonban megverte a Patst. Erre McVay és Goff se volt képest. 😊
Sok sikert neki a nyugati parton.

A Rams visszaküldhetné Brandon Allent, aki nem biztos, hogy nem lenne azonnal a legjobb csere QB a Jags keretén (pedig van belőlük 3 is). Bár a Seattletől elcsórt/kukázott srácból(Alex McGough) talán lehet králni egy jó csere QB-t.

Az elmúlt 10 év 1. körös Jaguars pickjeinek státusza:

A Jaguars játékosa: 3 (Ramsey, Fournette, Bryan)
A Rams játékosa: 2 (Bortles, Fowler)
A Steelers játékosa: 1 (Alualu)
Jelenleg szabadügynök, de van esélye még csapatot találni: 1 (Gabbert)
Már nincs a ligában: 3: (Monroe, Blackmon, Joeckel)
OUCH
iktriad
Ramsey akkora király, hogy beragyogja a többieket is. 😊

Joeckel meglepő ebből listából, mert cserének odaférne még rosterre. Nem is figyeltem fel rá, hogy a teljes 2018-as évet kihagyta.
Bortlest megpróbáltuk - nem jött be
Fowler legalább bejött a Ramsnek. Szarul indult a karrierje, hogy az első OT snap folyamán megsérült egy campbody RT-vel szemben...
Alualu-t eleve túl magasan választották ki - Ő volt a legjobban meglepve, meg gondolom az ügynöke, aki vélhetőleg azonnal a nadrágjába élvezett. Aztán egyből meg is sérült egy drillben.
Gabbert - egy gyászos QB év terménye volt, de legalább csini volt a srác a csapatfotózásokon... 😊
Blackmon nem bírt magával, de logikus volt akkor a kiválasztása.
Monroe jó (megfelelő) volt, Ő egészségügyi okokból kopott ki.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Foles kapcsán, nem kell sokallani az árát. Minden QB ennyit (vagy többet) keres. Dalton az egyetlen kivétel. Rajta kívül nincsen olyan kezdő QB, aki nem újonc szerződéssel játszik és kevesebbet keresne mint 20,5 millió (TB)! Egyszerűen legalább(!!!) ennyibe kerül ez a poszt, És ha DeFilippo vele tudja működtetni az offense-t (mert már csinált ilyet), akkor ajándék volt, mert vele már idén működhet a offense. Míg ha hozol egy újoncot, akkor a fél szezon elmegy arra, hogy felvegye a ritmus, lényegében egy "majd jövőre" szezon lenne a 2019-es. A védelemnek pedig a majd jövőre már nem opció. Calais 33, Dareus 31 addigra és Nqakoue, Jack már új szerződést kellene kapjon, ott feszít majd Ramsey is aztán még az apróságok: Cole, Dede, Cam Robinson, Abry Jones. Olyan QB kell, aki már most tud elfogadható minőségben játszani. Részemről jó igazolás. Van benne logika és legalább nem egy folyamatos csodavárás lesz, mert Foles képességei ismertek. Superbowl MVP. 😊
Folesszal biztos-e a rájátszás? Nem, egyedül Belichickkel biztos a rájátszás, Őt kellene leigazolni a teljes bizonyossághoz. De az biztos, hogy Foles az elmúlt majd 10 év legjobb irányítója tealben, mondjuk a mezőny elég harmatos: Trent Edwards, Todd Bouman, Luke McCown, Seggénsérült Gabbert, Chad Henne, Bortles, Cody Kessler...

Hát a többi játékos, aki azóta jött...
O fal edzője szereti a karriermentő akciókat, Flowers mellé további egyet bevállalt, de lelke rajta, ha minden 3. bejön, akkor az már fantasztikus találati arány lenne.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
4 PFF-es stat, ha már Maka annyira szereti őket. 😊
Calais 1. heti sikerének egyik titka - változatosabban használjuk, mint a Cards tavaly.
iktriad
Értem és a lelkesedést, de mielőtt megszavazzuk nektek az első hét után a Lombardi Trophy-t, nem lehet, hogy nem ti voltatok eszméletlen qva über brutál jók, hanem a texans volt ennyire xar ?!?😊
Pari
Hány olyan hét volt eddig az elmúlt szezonok (!) folyamán, amikor Jags szurkolók ilyen egyöntetűen tudták imádni a csapatot? Verbálisan simogatni a buksiját az összes játékosnak, reménykedés párájával a szemükön nézni a sorsolást, ízlelgetni a 3-1-es, 4-0-ás szezonkezdés lehetőségének mézédes ízét a szájpadláson? 10 sack egy meccsen? 5 éve egy teljes szezon kellett a 20-hoz... A boldogság fodros bárányfelhőin szökdécselünk, szívünk csordultig tele derűvel, te meg megkérdezed, hogy a Texans xar-e? Kit érdekel? Fekáliafoltot kennél az örvendezés szivárványhídjára, amit a csodás szezonkezdés gyönyörös pillanatainak habarcsával és a győzelmi mámor téglájából egy nap alatt megépített a Jaguars fanbase? 😊

Szerkesztette: Húsrágó

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
bíró ismerősöm mesélte, hogy ezt olvasta egy jegyzőkönyvben: " Z csapatból XY azt mondta nekem, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, kiállítottam!"

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Én a PO menetelés alatt áhítatával eltöltekezve nem sokat írtam, de engem Bortles egyáltalán nem győzött meg.
Bills ellen konkrétan képtelen volt passzolni, bár lábon hozzátette amit kellett. De azért azt is érdemes hozzátenni, hogy egy 3 pontra limitált Billst sikerült legyőzzön.

A Pats ellen meg rettenetesen bökte a szememet, hogy mindig egy kicsit volt szar a labda, amit dobott. A nagy kontraszt a Pitts AB-BigBen páros, ahol két HoF összjátéka miatt szorongtunk, de jól megmutatta, hogy Bouye hiába volt rajta AB-n annyira, amennyire férfiemberen egyébként nem szeretne rajta lenni, mégse lehetett megakadályozni az elkapást mert: A labda tökéletes helyre érkezett és AB akármilyen intim közelségben egy védővel is képes az elkapásra. Ezzel szemben Blake, amikor nagyon kellettek volna a Pats ellen a passzok, akkor reptette azokat a ványadt lasztikat, kicsit mellé-mögé, de már pont nem jó helyre, amit mondjuk AB lehet, hogy behúz, de Ő is csak 3-szor az 5-ből.
Plusz, ami miatt még nem tudok megbékélni Blake-kel: amikor a Pats def megfogta a futást, de elsőre a Jags utána is futott, bár minden néző pontosan tudta, hogy 1&10 szóval 1) középső futás jön 2) no gain, mert az előző 3 alkalommal is ez volt a forgatókönyv, és nem kell egy HC kaliberű DC, hogy rájöjjön mi következik, szóval ebben a szituációban sem tudta Blake megmutatni, hogy amikor én passzolok, akkor jönni fognak a yardok, mert pont olyan szar volt Ő is, mint a futás, de valamiért el nem indult volna saját lábon. Lényegében az a bajom a fickóval, hogy semmilyen hozzáadott értéke nincsen, egyáltalán semmilyen. Nem túl nagy meggyőződéssel hajigálja a labdát, amiből wide-open szituációban elkapás lesz, amúgy meg nem. Teljesen rá van utalva a OC-re, hogy képes-e olyan játékot hívni, amiben az elkapója 5 yardos körzetében még bíró sincsen. Pont amikor kellene egy igazán pontos +20 yardos labda, akkor nem tudja ezt produkálni, valahogy bepumpálja 2 védővel a nyakán küzdő elkapó 1,5 méteres körzetébe a labdát - kb az az érzésem, mintha minden amit a LoS-n túlra dobna az egy Hail Mary lenne (és nem a Rodgers féle "nem-hiszem-el-b.meg!" típusú, hanem egy olyan átlagos Hail Mary). És tényleg meg kéne tartani a fickót, aki szemre nem fejlődött szinte semmit az NFL-be kerülése óta?
Jövőre a Texansnak megint lesz irányítója és a védelem is meggyógyul, Indynek szintén lesz irányítója, sőt jut oda egy HC is, Titans idén is kétszer adott csicskapofont, szóval a Defense k.rva jó, de muszáj lenne egy irányítót szerezni, meg némi mélységet a támadófalba, mert lehet minden csapatot 3 ponton tartani, hogy Bortles villoghasson 87 passzolt és 88 futott yarddal.
Egy "nem újonc" vagy nagylelkű, de potens irányító 20+ millióba fáj minden csapatnak. Ennyi az ára, ezt kell beszorítani, mert a feléért csak Kaepernick van, vagy akkor jöjjön egy újonc.

Plusz megjegyzés: annyira király volt a PO-ban látni a Jaguarst, hozzá szeretnék szokni ehhez! 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 8 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
"Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ..

…miután rojtosra dugtam a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a
hajába töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ..."

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Nem, nem csak ez az egész helyzet, annyira megdöbbentő...!
TGA
Mi? Hogy úgy tűnik megint kompetens emberek irányítják a Jagst? 😊
iktriad
Hát, nem így gondolom...
TGA
Engem nem zavar, hogy radikálisan más irányt vesznek a dolgok a FO-ban.

A Jaguars szenvedése edzőkön, GM-en, tulajdonosokon átívelő probléma, valami generális dolog, amit egy "tisztasági festés" nem old meg, falakat kell lebontani és újra rakni. 10 éve volt utoljára pozitív szezon, 6 éve nem jön össze több mint 5 győzelem. Volt olyan játékos, aki tweeteren köszönte meg, hogy fizetett üdülésen lehetett itt egy évet (növekedjenek gennyes kelések a péniszén az ilyennek)!!!

Khan előbb a folytonosság jegyében megtartotta a régi GMet, ami szarul sült el.

Aztán gondos tulajként megtette azt, amit kellett: új GM, egy feltörekvő edző, akiről kizárólag jót mondott mindenki. Mindenhol azt lehetett olvasni, hogy bár nem egy korszakos zseni, de remekül motivál, mindenki imádja, érte majd küzdenek a játékosok. Rossz választás volt? Igen, utólag egyértelmű. De akkor és ott benne volt a lehetőség, hogy itt tud együtt felnőni egy új csapat (szinte a nulláról) és egy új HC, a kezdő HC az építkezés 2 éve alatt tud belejönni a munkájába annyira, hogy utána már tökéletesen helyt tudjon állni, ledolgozva a kezdeti deficitet. Khan türelmesen állt hozzá. Adott nekik időt, pénzt, még időt, még pénzt, még időt, még pénzt... Ami szarul sült el.

Ezek után most nem látott olyan kihagyhatatlan edzőt, aki el is vállalná a Jags-t, így akkor lehet akár az is a HC, aki éppen a padon ül. De ( !!!! ) jöjjön egy olyan más szemlélet, habitus, vezetői módszer, kultúra, ami kirántja a Jaguars ebből gödörből. Egy teljesen más "vállalati kultúra" kerül most bevezetésre, a "jófiús" vonalnak nem volt eredménye. Dave Caldwell előbb jött a jó korban lévő, máshol kikukázott, de itt majd hűdemennyirebefogvállni játékosokkal, és Markson kívül nem talált senki ilyet. Aztán jöhetettek a nagy nevek és hát a megváltás megint elmaradt. Draftok hullámzóak, a választott franchise QB sem támadhatatlan (finom voltam). És a lényeg: egyszerűen nem tudott egy új lökést adni a franchise-nak, ami a lúzer4ever szerepből kirántaná. Minden év ugyanazzal a forgatókönyvvel zajlik: a szakírók kezdik elhinni az összehordott Nevek alapján, hogy idén a Jags végre figyelemre méltó csapat lesz, aztán kb október elején/közepén már draftpozicióról lehet csak beszélgetni, Top5 vagy esetleg Top3? Melyik játékos hiszi el, hogy Jacksonville-ben tényleg lehet valamikor gyűrűt nyerni? Melyik egyetemista gondol úgy a Jaguarsra, hogy "bárcsak oda kerülhetnék"? Nem vágyik Jacksonville-be senki, nem álmodik erről senki (Tebow nem ér!). És ameddig a Jaguars nem tud egy győztes mentalitást meghonosítani, addig nem is lesz senki, aki draft napján (nem a pénztárcáját markolva), hanem a szívére hallgatva azt gondolná, hogy a Jaguars lenne az a hely, ahol az álmai valóra vállhatnak.

A keret a nevek alapján nem olyan gyászos, mint az eredménysora. Valami teljesen más dolog van, ami falakból sugárzik, a edzőtermet belengi, ami gátolja a "Győztesek vagyunk!" állapotot létrejöttét. Ezért kell, muszáj, elengedhetetlen, esszenciális szükséglet valami teljesen új kultúra behozatala. TC b@sszon a falhoz mindent, ami a győzelem útjában áll, mert Caldwell kevés volt a feladathoz. Folyhat a vér, repülhetnek a nagy nevek, ha hozzáállásuk nem üti meg a mércét. Hihesse el minden újonc, vagy bármilyen, az öltözőbe belépő játékos kétségek nélkül, hogy ez a csapat gladiátor ma oroszlánt vacsorázik, mert erre születtek.

Hogy a végén szarul sül-e el? Benne van, de taktikus, nyugodott, türelmes vonal a végéhez ért, Bill Belichick nem jön ide, akkor mit veszíthet a klub?

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
 whenyoureturntobudapest.tumblr.com/

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Csak hogy érzékeltessem az SB-győzelem esélyeit: 4. Steelers 7-1, 17. JAX 50-1...
Soldados
Tavaly a Falcons 40:1-ről játszott SB-t, a Steelers meg 8-1-ről nem.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Bortles azt gondolja, hogy New England és Jacksonville két különböző időzónában van. Édes Istenem, erre szavak sincsenek.

 nesn.com/2017/08/blake-bortles-seems-to-think-new-england-florida-are-in-different-time-zones/
Maka
Elment Bostonba és úgy érzi, hogy egy másik világba csöppent, ezen én nem csodálkozom. A siker szaga lengi be a környéket, győzteseket lát mindenfelé. Neki ez olyan mintha egy ovist lepattintasz a futóbicórl és beültetsz egy Ferrariba csapatni a ringen. Persze, hogy úgy érzi, hogy ez tuti egy másik földrész.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
Én becsülettel felkeltem, aztán 0-27-nél, asszem egyetlen kibeb@szott megszerzett 1st down után a szünetben kikapcsoltam a tévét azzal, hogy remélem Gus kirúgásának hírére ébredhetek. Aztán meg nem...
Az egész csapat olyan volt, mint a becsődőlt pornószínész, aki próbálja tömködni valahogy a hervadt dákót, hogy azt a látszatott keltse, hogy Ő igyekszik, de már régen tudja, hogy esélytelen a dolog és teljesen reménytelen.
Bortles kicsinosította a statjait a végére, de elég cink, ha a meccs 22 percétől indul a garbage time...
Kétszer vagy háromszor hívtak 1 félidő alatt olyan játékot, amiben Julius Thomas a 1st downt jelentő távolság előtt (!) egy yardra kapja a labdát lejjebb lógó balhere-térd-boka magasságban, ami után vagy tett egy hervasztóan erőtlen kísérletet arra, hogy megtegye az 1 yardot, vagy inkább hagyta a g.cibe... ez mégis mi a f@sz?
Telvin Smith elfelejti, hogy kelll megcsinálni a tackle-t? edzőbuktatás...

Nah, kidühöngtem magamat!

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 339 — Jaguars fan
És ha már WRek, itt egy írás az albinó tigris jövőjével kapcsolatban. Caldwell még bízik benne.

A saját érdekében remélem, hogy vasárnap a Jets ellen már bevethető lesz. Még mindig röhögök (kínomban), hogy azt mondta a Pats meccs után, hogy vissza tudott volna menni játszani. Azóta nem is edzett....
iktriad
Ő már nem egyszerűen egy albínó tigris. Ő az az albínó tigris, aki egy unikornis hátán lovagolva dúdolja Beethoven 10. szimfóniájának a végét, egyik mancsában Attila sírjához vezető térképpel, a másikban egy iPhone 7-tel készített szeflin Ő, Elvis és Zámbó Jimmy banános-mogyorókrémes-jetihúsos kenyeret esznek egy a mai napig működő náci bázison az Északi-sarkon. 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."