Húsrágó

Jacksonville Jaguars

Húsrágó
Lakhely
4th&43
Utoljára láttuk
15 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
3 004


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Doug szájából ez a day to day már többször elhangzott és gyakran OUT lett a vége. Remélem tudja vállalni a játékot Brandon és Trevor! Zay, pedig pihenje ki mert szerintem ott komolyabb sérülésről van szó.
Trevor day to day - MRI szerint semmi komoly! Brandon és Campbell állapotáról a mai napon kapunk még tájékoztatást!
KopaFabian
Tyson valószinüleg nem lesz a héten Pederson szerint. Ezért is jött a practice squadba az egykori Lions DB Amani Oruwariye. Derek Parish ment el onnan.
iktriad
KopaFabian
Minshewt kéne visszahozni, legutóbb is ügyesen megtalálta labdákkal a jaguárokat. 😊
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Karcol a D#, Trevor is kurva jó, volt min izgulni is, jó kis meccs volt, nem gondoltam volna, hogy ezt a Bills O-t ennyi ponton lehet tartani. A támadófal legatyásodott hamar, utána Trevor élete sem volt többé "játék és mese". 😊 de állta a sarat, szívünkben már HoF. 😊
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Hát ez valami kegyetlenül unalmas meccs volt, még jó, hogy az ellenfél se villogott, mert így legalább a végén két dolognak lehetett örülni: győzelemnek és annak, hogy végre vége lett.

Bills passrush miatt szerintem Trevor a LoS-on túlra nézni se tud majd, nem hogy eldobni odáig. 30 passza lesz 150 yardért kb. A londoni akklimatizálódás nem fog pontgyártásban kicsúcsosodni ha ennyire nem lehet őt megvédeni. Tippem a Miami meccset látva kb 13-40 sajnos...
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Btw: Miami kicsit eltereli a figyelmet arról, hogy Minshew kicifrázta a holló popóját. (tudom-tudom, eltúlzom a szerepét - de lényegében nem baszta el) 😊 És még Taven is sacket jegyzett azon a meccsen!
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
KC elleni meccset láttam, most vasárnap lekötött a Vikings-Chargers, gondoltam amúgy is lesz egy 21-6-s győzelem belőle, hiszen alig maradt valaki életben a Texansban.... De nem csak a Chargers elleni PO meccsen tudnak meglepni, hagynak minket ámulni az alapszakaszban is, csak egy pöttyet másként... No de a whiskeys ráksalátára is ráunnánk, ha állandóan az lenne. 😊

KC ellen én végig a játékhíváson bosszankodtam.
Itt meg valahogy nem értem, ha nem megy a passrush és nyeled a yardokat, attól még miért nem tudta Trevor megszórni a Texanst? A CB-t ismeri, edzettek eleget együtt, kéne tudja olvassa a mozgását. Elkapó akad a kereten, TE szoba szinte már jó, RB kimondottan arra lett szánva, hogy elkapni is tudjon ha úgy adódna, hogy kellene a meglepetésfaktor. Mi kell még? 3 DPI amikor kínos a szitu? Bosszankodom megint, csak most nem tudom, mi miatt legyek bosszús. Már képzettebb NFL nézőnek tartom magamat annál, hogy szimplán az eredmény bosszantson, úgyhogy kell valami szakmaibb. 😀
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Változás a practice squadban. Tommy Togiai ment, a Texans egykori 2. körös bustja, Ross Blacklock jött erősíteni a DL depth-et a gyakorló csapatban.
iktriad
3 év alatt 3 sack, ilyen már van a keretben...
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Trevis Gipson még elérheő miközben K'lavon "1 sack/év " Chaissont még foglalkoztatja a Jaguars...
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Baalke helyében elcserélnek egyet a sok remek cut esélyes WR-ből mondjuk egy EDGE rusherre. Pl. Trevis Gipsonra a Bearsből, aki 3-4-ben akar játszani.

iktriad
Nick Foles trade óta nem tűnik ez sem lehetetlennek.
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
nem semmi hogy Manziel annak ellenére, hogy mennyire leszarta a meccsekre való felkészülést, milyen jól nyomta az egyetemen. persze az NFL-ben ez már nem volt elég
deyell
Mint a hazai bulizós soccer játékosok, akik itthon arany ászok, kint meg Tesco gazdaságos sörré változnak. 😀
iktriad
Manzielnek legalább tehetsége volt a játékhoz, a hazai soccer játékosok nagyrésze tehetségtelen falábú. de az NFL QB poszt az pont nem olyan, ahol a tehetség önmagában elég. lásd JMR, Leaf stb.

mondjuk az sem semmi sztori, hogy a Combine-on az ügynökének elő kellett adnia egy kamu sztorit arról, hogy az apja szívrohamot kapott, csak hogy elkerülhesse a drogtesztet Manziel. a Texas A&M-en meg a 4. számú ...
deyell
Ügynök abból él, hogy mindent elsikál és leakaszt legalább 1 nagy szerződést, de ez nekem szimpla csalásnak tűnik. NFL helyében eljárnék az ügynökkel szemben, főleg, hogy még dicsekszik is azzal, hogy egy hazugsággal kijátszották a tesztelést.
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Shiadztok, köszönöm az eddigi szervezést, de én átadom a helyemet másnak. Köszi mégegyszer!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
4 PFF-es stat, ha már Maka annyira szereti őket. 😊
Calais 1. heti sikerének egyik titka - változatosabban használjuk, mint a Cards tavaly.
iktriad
Értem és a lelkesedést, de mielőtt megszavazzuk nektek az első hét után a Lombardi Trophy-t, nem lehet, hogy nem ti voltatok eszméletlen qva über brutál jók, hanem a texans volt ennyire xar ?!?😊
Pari
Hány olyan hét volt eddig az elmúlt szezonok (!) folyamán, amikor Jags szurkolók ilyen egyöntetűen tudták imádni a csapatot? Verbálisan simogatni a buksiját az összes játékosnak, reménykedés párájával a szemükön nézni a sorsolást, ízlelgetni a 3-1-es, 4-0-ás szezonkezdés lehetőségének mézédes ízét a szájpadláson? 10 sack egy meccsen? 5 éve egy teljes szezon kellett a 20-hoz... A boldogság fodros bárányfelhőin szökdécselünk, szívünk csordultig tele derűvel, te meg megkérdezed, hogy a Texans xar-e? Kit érdekel? Fekáliafoltot kennél az örvendezés szivárványhídjára, amit a csodás szezonkezdés gyönyörös pillanatainak habarcsával és a győzelmi mámor téglájából egy nap alatt megépített a Jaguars fanbase? 😊

Szerkesztette: Húsrágó
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Oooo-n nyert:d

A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
Nálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Remek, és hogy az AFC South-szurkolók kipoénkodták magukat, elkezdhetnénk végre arról beszélni, mi történik az első három negyedben a PO-ban a Ravensnél
Wyatt
Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy egy futó passzol... 😀 😀 😀 jaj, az a fagyi mennyire szeret visszanyalni...
több mint 8 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
bíró ismerősöm mesélte, hogy ezt olvasta egy jegyzőkönyvben: " Z csapatból XY azt mondta nekem, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, kiállítottam!"
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Én a PO menetelés alatt áhítatával eltöltekezve nem sokat írtam, de engem Bortles egyáltalán nem győzött meg.
Bills ellen konkrétan képtelen volt passzolni, bár lábon hozzátette amit kellett. De azért azt is érdemes hozzátenni, hogy egy 3 pontra limitált Billst sikerült legyőzzön.

A Pats ellen meg rettenetesen bökte a szememet, hogy mindig egy kicsit volt szar a labda, amit dobott. A nagy kontraszt a Pitts AB-BigBen páros, ahol két HoF összjátéka miatt szorongtunk, de jól megmutatta, hogy Bouye hiába volt rajta AB-n annyira, amennyire férfiemberen egyébként nem szeretne rajta lenni, mégse lehetett megakadályozni az elkapást mert: A labda tökéletes helyre érkezett és AB akármilyen intim közelségben egy védővel is képes az elkapásra. Ezzel szemben Blake, amikor nagyon kellettek volna a Pats ellen a passzok, akkor reptette azokat a ványadt lasztikat, kicsit mellé-mögé, de már pont nem jó helyre, amit mondjuk AB lehet, hogy behúz, de Ő is csak 3-szor az 5-ből.
Plusz, ami miatt még nem tudok megbékélni Blake-kel: amikor a Pats def megfogta a futást, de elsőre a Jags utána is futott, bár minden néző pontosan tudta, hogy 1&10 szóval 1) középső futás jön 2) no gain, mert az előző 3 alkalommal is ez volt a forgatókönyv, és nem kell egy HC kaliberű DC, hogy rájöjjön mi következik, szóval ebben a szituációban sem tudta Blake megmutatni, hogy amikor én passzolok, akkor jönni fognak a yardok, mert pont olyan szar volt Ő is, mint a futás, de valamiért el nem indult volna saját lábon. Lényegében az a bajom a fickóval, hogy semmilyen hozzáadott értéke nincsen, egyáltalán semmilyen. Nem túl nagy meggyőződéssel hajigálja a labdát, amiből wide-open szituációban elkapás lesz, amúgy meg nem. Teljesen rá van utalva a OC-re, hogy képes-e olyan játékot hívni, amiben az elkapója 5 yardos körzetében még bíró sincsen. Pont amikor kellene egy igazán pontos +20 yardos labda, akkor nem tudja ezt produkálni, valahogy bepumpálja 2 védővel a nyakán küzdő elkapó 1,5 méteres körzetébe a labdát - kb az az érzésem, mintha minden amit a LoS-n túlra dobna az egy Hail Mary lenne (és nem a Rodgers féle "nem-hiszem-el-b.meg!" típusú, hanem egy olyan átlagos Hail Mary). És tényleg meg kéne tartani a fickót, aki szemre nem fejlődött szinte semmit az NFL-be kerülése óta?
Jövőre a Texansnak megint lesz irányítója és a védelem is meggyógyul, Indynek szintén lesz irányítója, sőt jut oda egy HC is, Titans idén is kétszer adott csicskapofont, szóval a Defense k.rva jó, de muszáj lenne egy irányítót szerezni, meg némi mélységet a támadófalba, mert lehet minden csapatot 3 ponton tartani, hogy Bortles villoghasson 87 passzolt és 88 futott yarddal.
Egy "nem újonc" vagy nagylelkű, de potens irányító 20+ millióba fáj minden csapatnak. Ennyi az ára, ezt kell beszorítani, mert a feléért csak Kaepernick van, vagy akkor jöjjön egy újonc.

Plusz megjegyzés: annyira király volt a PO-ban látni a Jaguarst, hozzá szeretnék szokni ehhez! 😊
több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
"Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ..

…miután rojtosra dugtam a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a
hajába töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ..."
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.
FLZOLI
Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Chris Ash munkásságáról vmit tudtok írni?
Rolni
Semmi extrát nem csinált nálunk.
iktriad
Mondjuk ez Jacksonville-ben nagy pozitívum stáb-játékos kapcsán, mert max 4 kategória van
- jó volt az kb a fehér holló kategória, alapvetően véleményes, de körültekintően és alaposan megválogatott statisztikákkal alátámasztható dolog.
- semmi extra az max 20%
- többet ártott mint használt: 60%...
- csak ártott: 19% (pl Meyer és Balfék)

Szóval egy "semmi extra" az a pozitív oldalon szerepel. 😊
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Részben ide tartozik, hogy kezdi éreztetni negatív hatását már a college football szintjén is, hogy az egyetemi edzők fizetései egyes esetekben simán felveszik a versenyt az nfl-esekkel. Szerintem alapvetően a borzasztóan futtatott franchise-ok (jets, jaguars, stb) sara, hogy a Bama és a Clemson mindent és mindenkit letarol, hiszen ezeket az edzői stábokat simán el kellene tudni csábítani és legalább valami mással próbálkozni. Tudom persze, hogy Saban egyszer már megbukott az nfl-ben, de nem hiszem el, hogy ha mondjuk a Jacksonville-nél megkapná a város kulcsait, ne érne el jobb eredményeket a jelenleginél...
r.baggio
Nem hiszem, hogy egyenesen következne az elit egyetemek sikereiből, hogy az edzői stáb az NFL-ben is sikeres lenne. Olyan nagy a különbség a recruitingban, hogy egy Bama kb. olyan bajnokságot játszik, mintha a Barca-t, Real-t és mondjuk a Sevilla-t betennék a spanyol másodosztályba, ráadásul külön csoportba. Valószínűleg edző nélkül is nyernének.

Viszont a pénz dologban lehet igazság, mert azért nem csak a Bama edzője keres k**va jól. Bőven előfordulhat, hogy egy kiemelés határon levő, nem elit, de azért jó NCAA csapatban jobban megéri edzősködni, mint bevállalni egy Jaguars edzői padot. Persze biztos van akiben megvan a motiváció, de jobban szűkíti a kínálatot, mintha harmad-negyedannyi fizetések lennének (ami még úgy is jóval több lenne, mint az egyetem oktatási területén dolgozó bárkinek - akár világhírű professzornak is - a pénze.)
peterk2005
Azért Jaguars edzőként évekig el lehet karistolni, semmilyen eredménykényszerről nem beszélhetünk. Ha éves szinten eljutsz 3-4 győzelemig, akkor bőven teljesítetted a tulaj elvárásait és cirka 3 évig stabilan kapod a fizut... 5 győzelemmel már hozod az elmúlt 10 év átlagát, kétszámjegyű győzelem sci-fi kategória, elmúlt 20 szezonból 3 ilyen akadt - ilyenkor térkő helyett a neveddel gravírozott aranytömbökből rakják ki a kocsibeállódat is...
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 004 — Jaguars fan
Azt szeretném kérdezni, hogy 02:00-től meddig fog tartani maga a 32 játékos kiválasztása?
PatrickSKOL
Kb 3-3,5 óra hosszú átlagban, függ persze attól, hogy ki mennyire használja ki az idejét, mennyi trade lesz, stb. Jó indítás lenne, ha se a Jags, se a Jets nem tökölne az elején, de úgy se így lesz 😀
Vito
Nem tökölnek, csak kiélvezik a pillanatot! Hivatalosan is felhívod a játékost, gratulálsz neki, gratulálsz magadnak az 1/1-ért mert nem jött könnyen, diadalittas arcot vágsz és hagyod hogy a nézők ezredszer is hűb@zdmeg pillanatokból összevágott videót nézzenek az egyetlen esélyesről miközben közvetítők elzengik a dicshimnuszát éééés akkor bejelented. Nézd úgy, hogy egy Ünnep az eleje, nem választás. Persze a szakértő szemek az izgalmas részeket várják nagyon és feleslegesnek érzik ezt az előjátékot, de a Jags és Jets szurkolók évek óta kisírt szemeinek minden pillanat egy tégelynyi szembalzsam.