Baker Mayfield a Panthersnél!

Húsrágó

Jacksonville Jaguars

Húsrágó
Lakhely
4th&43
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
2 899


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan

Jelenleg ez nálam a lista:
Brunell
Garrard
Leftwich
Bortles
Lawrence
De Trevor 1-2 szezon alatt előzhet pár helyet, ha úgy játszik/fejlődik, ahogy azt szinte mindenki várja tőle.
iktriad
Annyira szomorú, hogy Bortles rajta tud lenni egy ilyen listán és az átlag NFL nézők számára 100%-ban felejthető Garrard is...
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
A létező legkisebb veszteség, ha egy úgyis mindegy kaliberű csere QB robban le az OTA alatt. Remélem vele jóllakott a sérülésszörny, és nem kell bemutatni a szokásos első körös áldozatot (Travis, Dante)!
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
E.J. Perry még Kevin Austinnél is több pénzt kapott.

iktriad
Akkor Luton már foglalhatja is a U-haul teherautóját.
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Cam Robinson arcra kb 40-45 éves...
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Nem véletlen, hogy a Notre Dame-s WR idejött, alaposan kitömtük zsével.(Plusz Rosenhaus az ügynöke.)
iktriad
Jaguars=top fizu, minden ügynök mesterterve az, hogy a nem túl nagy marketing potenciállal és szerény ambíciókkal bíró játékosát Jacksonville-be küldje. 😊
Egy érdekes felvetés.

6 új kezdő, és ebben nincs benne Muma, aki szerintem lesz pályán szvsz nem is keveset.
Annyit megjegyzek, hogy nálam DaVan Hamilton vagy Malcom Smith lenne Suh neve mellé rakva és megcserélném a safetyket. Cisco lehet a mi Winfieldünk.
iktriad
Azért nem véletlen, hogy nem egyenlőségjeleket tett oda a szerző...

Látom Snoop gyorsabb tud lenni, mint J-Rob.

Fun(?) fact: lehet ennél a jelenetnél 2 új csapatársa, a 7. körös Montaric Brown és az UDFA Grant Morgan is csak bottal üthette a nyomát. (Nem 100%, hogy fent voltak itt a pályán.)
iktriad
Nektek nem kicsit robotzsarus a mozgása? Van valami "szögletesség" a futásában. Ettől még lehet gyors erős okos Snoop Conny Conn (vagy mutherfucking Szi-O-dábül-N).
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
A topiknyitó link már nem él sajnos, de Empty első way too early félkomoly beírása egy évvel ezelőttről 😊

 bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/nfl-draft-2022/2294059
warr_b
Legdurvább, hogy a Jaguars csak a 4. helyen választott. 😊
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Es melyik LB fog a slot WR-ek utan szaladgalni? A 15 millios Foye, az elsokoros Lloyd vagy Muma?

Lloyd es Muma is jo remek jatekos sztem, de egyikukre semmi szukseg nem volt egy lyukaktol tatongo rosterrel, mert nem kerul palyara, vagy ami meg rosszabb, pont a magas draftpozicio miatt palyara eroltetik oket egyszerre es emiatt olyan mismatch lesz veluk szemben mint a qrva elet...
gabokocka
Nagyon egyetértek. Látnak majd pályát, mert padra draftolni a konstansan legrosszabb csapatba azt jelentené, hogy a kezdő már pöpec a vezetőség szerint. Ami még ijesztőbb, mint hogy sztárfizu + elsőkör + közönségkedvenc egyszerre lesznek a pályán.
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
A center tök jó, végre legalább az offense is kapott egy jutifalatot, ha már a defense all-you-can-eat étteremben van.

LB fétist nem érzem indokoltnak. Sorozatban másodjára 1/1-es csapatba 4 picket ellőni rá miközben giga-mega-deal keretében FA is jött? Más meggyengült posztja nem is maradt a keretnek? Akkor: SUPERBOWL, BABY!

Az egyetlen év, amire szívesen emlékezünk (egyetlen pozitív szezon ki sem mondom mennyi idő alatt), szóval akkor itt volt a Poz, Jack, Telvin Smith. Milyen király névsor, ugye? Probowlerek, Poz az old-school MLB! A pályája csúcsán lévő Telvin Smith és Jack a Young-Gun. Pont ezért kell most is király LB sor! Mondja a jobb vállamon ülő Mr. Pozitivizmus.
Majd köhécselni kezd a bal vállam felöl Mr. Azért-azt-még-hozzátenném: szomorú tény, hogy ők az azt megelőző 3 győzelmes szezonban is ott voltak. És bár Poz visszavonult, de sikerévet követő 5 győzelmesnél is megvolt Jack&Smith... Ahogy elnézem és amennyit értek a folyamatokból innen a bal vállról, a mestertervekben a smart-move a legritkább esetben a LB sor jelentőségének felnagyítása és priorizálása. De pöckölj picsán, ha nem lesz igazam.

Viszont ott van Trevor, akit simán nevezhetünk a Walker előtti időszak legfontosabb első választottjának 😊 és akin kurvára az múlik, hogy lesz-e ebből valami. Hát Ő majd Zay Jonesszal megoldja. (igen, azóta is bassza a csőröm)
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Jött a csávó, akiből kétséges, hogy lesz-e igazi Terminátor. Persze az álomforgatókönyv szerint nagyon jó lesz. Reméljük.

És érkezett a fickó 3 pickért, akitől nem igazán lesz sikeresebb a csapat, nem ugrik meg a győzelmek száma. Csudijó.

Engem Balfék most sem győzött meg arról, hogy jó a Jagsnek az, hogy az Ő neve van kiírva a GM szoba ajtajára.
2 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!
Toto21
A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
iktriad
Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛

Egyebkent en remelem, hogy Hutch jön hozzatok. Egy LT nem lenne akkor impact-je szerintem. Es itt fel kell razni a csapatot. Legutobb, akkor voltatok sikeresek mikor pusztitott a D.
Toto21
Én WR (igen, én is nézem Hörit és meg tudott győzni) és OL húzással is kiegyeznék az elsőn. Mindkettőből "erősítettünk" FA-n, de szerintem OL-be elférne még egy T és egy belső falember is draftról az első két napon. WR-ből meg egy igazi #1, hiába tűnik Kirk annak a pénze alapján.
winston
WR igen, de 1/1-re szerintem nagyon durva lenne idén. Bár Burrow is akkor kapcsolt GOD mode-ba, amikor kapott egy potens Nr. 1 elkapót.

Még két nap és minden kiderül.
Toto21
Helyesen: Még két nap és mindenki derül. (a Jags választásán) 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
4 PFF-es stat, ha már Maka annyira szereti őket. 😊
Calais 1. heti sikerének egyik titka - változatosabban használjuk, mint a Cards tavaly.
iktriad
Értem és a lelkesedést, de mielőtt megszavazzuk nektek az első hét után a Lombardi Trophy-t, nem lehet, hogy nem ti voltatok eszméletlen qva über brutál jók, hanem a texans volt ennyire xar ?!?😊
Pari
Hány olyan hét volt eddig az elmúlt szezonok (!) folyamán, amikor Jags szurkolók ilyen egyöntetűen tudták imádni a csapatot? Verbálisan simogatni a buksiját az összes játékosnak, reménykedés párájával a szemükön nézni a sorsolást, ízlelgetni a 3-1-es, 4-0-ás szezonkezdés lehetőségének mézédes ízét a szájpadláson? 10 sack egy meccsen? 5 éve egy teljes szezon kellett a 20-hoz... A boldogság fodros bárányfelhőin szökdécselünk, szívünk csordultig tele derűvel, te meg megkérdezed, hogy a Texans xar-e? Kit érdekel? Fekáliafoltot kennél az örvendezés szivárványhídjára, amit a csodás szezonkezdés gyönyörös pillanatainak habarcsával és a győzelmi mámor téglájából egy nap alatt megépített a Jaguars fanbase? 😊

Szerkesztette: Húsrágó
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Oooo-n nyert:d

A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
Nálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Remek, és hogy az AFC South-szurkolók kipoénkodták magukat, elkezdhetnénk végre arról beszélni, mi történik az első három negyedben a PO-ban a Ravensnél
Wyatt
Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy egy futó passzol... 😀 😀 😀 jaj, az a fagyi mennyire szeret visszanyalni...
több mint 7 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
bíró ismerősöm mesélte, hogy ezt olvasta egy jegyzőkönyvben: " Z csapatból XY azt mondta nekem, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, kiállítottam!"
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Én a PO menetelés alatt áhítatával eltöltekezve nem sokat írtam, de engem Bortles egyáltalán nem győzött meg.
Bills ellen konkrétan képtelen volt passzolni, bár lábon hozzátette amit kellett. De azért azt is érdemes hozzátenni, hogy egy 3 pontra limitált Billst sikerült legyőzzön.

A Pats ellen meg rettenetesen bökte a szememet, hogy mindig egy kicsit volt szar a labda, amit dobott. A nagy kontraszt a Pitts AB-BigBen páros, ahol két HoF összjátéka miatt szorongtunk, de jól megmutatta, hogy Bouye hiába volt rajta AB-n annyira, amennyire férfiemberen egyébként nem szeretne rajta lenni, mégse lehetett megakadályozni az elkapást mert: A labda tökéletes helyre érkezett és AB akármilyen intim közelségben egy védővel is képes az elkapásra. Ezzel szemben Blake, amikor nagyon kellettek volna a Pats ellen a passzok, akkor reptette azokat a ványadt lasztikat, kicsit mellé-mögé, de már pont nem jó helyre, amit mondjuk AB lehet, hogy behúz, de Ő is csak 3-szor az 5-ből.
Plusz, ami miatt még nem tudok megbékélni Blake-kel: amikor a Pats def megfogta a futást, de elsőre a Jags utána is futott, bár minden néző pontosan tudta, hogy 1&10 szóval 1) középső futás jön 2) no gain, mert az előző 3 alkalommal is ez volt a forgatókönyv, és nem kell egy HC kaliberű DC, hogy rájöjjön mi következik, szóval ebben a szituációban sem tudta Blake megmutatni, hogy amikor én passzolok, akkor jönni fognak a yardok, mert pont olyan szar volt Ő is, mint a futás, de valamiért el nem indult volna saját lábon. Lényegében az a bajom a fickóval, hogy semmilyen hozzáadott értéke nincsen, egyáltalán semmilyen. Nem túl nagy meggyőződéssel hajigálja a labdát, amiből wide-open szituációban elkapás lesz, amúgy meg nem. Teljesen rá van utalva a OC-re, hogy képes-e olyan játékot hívni, amiben az elkapója 5 yardos körzetében még bíró sincsen. Pont amikor kellene egy igazán pontos +20 yardos labda, akkor nem tudja ezt produkálni, valahogy bepumpálja 2 védővel a nyakán küzdő elkapó 1,5 méteres körzetébe a labdát - kb az az érzésem, mintha minden amit a LoS-n túlra dobna az egy Hail Mary lenne (és nem a Rodgers féle "nem-hiszem-el-b.meg!" típusú, hanem egy olyan átlagos Hail Mary). És tényleg meg kéne tartani a fickót, aki szemre nem fejlődött szinte semmit az NFL-be kerülése óta?
Jövőre a Texansnak megint lesz irányítója és a védelem is meggyógyul, Indynek szintén lesz irányítója, sőt jut oda egy HC is, Titans idén is kétszer adott csicskapofont, szóval a Defense k.rva jó, de muszáj lenne egy irányítót szerezni, meg némi mélységet a támadófalba, mert lehet minden csapatot 3 ponton tartani, hogy Bortles villoghasson 87 passzolt és 88 futott yarddal.
Egy "nem újonc" vagy nagylelkű, de potens irányító 20+ millióba fáj minden csapatnak. Ennyi az ára, ezt kell beszorítani, mert a feléért csak Kaepernick van, vagy akkor jöjjön egy újonc.

Plusz megjegyzés: annyira király volt a PO-ban látni a Jaguarst, hozzá szeretnék szokni ehhez! 😊
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
"Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ..

…miután rojtosra dugtam a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a
hajába töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ..."
3 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.
FLZOLI
Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
4 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Chris Ash munkásságáról vmit tudtok írni?
Rolni
Semmi extrát nem csinált nálunk.
iktriad
Mondjuk ez Jacksonville-ben nagy pozitívum stáb-játékos kapcsán, mert max 4 kategória van
- jó volt az kb a fehér holló kategória, alapvetően véleményes, de körültekintően és alaposan megválogatott statisztikákkal alátámasztható dolog.
- semmi extra az max 20%
- többet ártott mint használt: 60%...
- csak ártott: 19% (pl Meyer és Balfék)

Szóval egy "semmi extra" az a pozitív oldalon szerepel. 😊
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Részben ide tartozik, hogy kezdi éreztetni negatív hatását már a college football szintjén is, hogy az egyetemi edzők fizetései egyes esetekben simán felveszik a versenyt az nfl-esekkel. Szerintem alapvetően a borzasztóan futtatott franchise-ok (jets, jaguars, stb) sara, hogy a Bama és a Clemson mindent és mindenkit letarol, hiszen ezeket az edzői stábokat simán el kellene tudni csábítani és legalább valami mással próbálkozni. Tudom persze, hogy Saban egyszer már megbukott az nfl-ben, de nem hiszem el, hogy ha mondjuk a Jacksonville-nél megkapná a város kulcsait, ne érne el jobb eredményeket a jelenleginél...
r.baggio
Nem hiszem, hogy egyenesen következne az elit egyetemek sikereiből, hogy az edzői stáb az NFL-ben is sikeres lenne. Olyan nagy a különbség a recruitingban, hogy egy Bama kb. olyan bajnokságot játszik, mintha a Barca-t, Real-t és mondjuk a Sevilla-t betennék a spanyol másodosztályba, ráadásul külön csoportba. Valószínűleg edző nélkül is nyernének.

Viszont a pénz dologban lehet igazság, mert azért nem csak a Bama edzője keres k**va jól. Bőven előfordulhat, hogy egy kiemelés határon levő, nem elit, de azért jó NCAA csapatban jobban megéri edzősködni, mint bevállalni egy Jaguars edzői padot. Persze biztos van akiben megvan a motiváció, de jobban szűkíti a kínálatot, mintha harmad-negyedannyi fizetések lennének (ami még úgy is jóval több lenne, mint az egyetem oktatási területén dolgozó bárkinek - akár világhírű professzornak is - a pénze.)
peterk2005
Azért Jaguars edzőként évekig el lehet karistolni, semmilyen eredménykényszerről nem beszélhetünk. Ha éves szinten eljutsz 3-4 győzelemig, akkor bőven teljesítetted a tulaj elvárásait és cirka 3 évig stabilan kapod a fizut... 5 győzelemmel már hozod az elmúlt 10 év átlagát, kétszámjegyű győzelem sci-fi kategória, elmúlt 20 szezonból 3 ilyen akadt - ilyenkor térkő helyett a neveddel gravírozott aranytömbökből rakják ki a kocsibeállódat is...
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 899 — Jaguars fan
Azt szeretném kérdezni, hogy 02:00-től meddig fog tartani maga a 32 játékos kiválasztása?
PatrickSKOL
Kb 3-3,5 óra hosszú átlagban, függ persze attól, hogy ki mennyire használja ki az idejét, mennyi trade lesz, stb. Jó indítás lenne, ha se a Jags, se a Jets nem tökölne az elején, de úgy se így lesz 😀
Vito
Nem tökölnek, csak kiélvezik a pillanatot! Hivatalosan is felhívod a játékost, gratulálsz neki, gratulálsz magadnak az 1/1-ért mert nem jött könnyen, diadalittas arcot vágsz és hagyod hogy a nézők ezredszer is hűb@zdmeg pillanatokból összevágott videót nézzenek az egyetlen esélyesről miközben közvetítők elzengik a dicshimnuszát éééés akkor bejelented. Nézd úgy, hogy egy Ünnep az eleje, nem választás. Persze a szakértő szemek az izgalmas részeket várják nagyon és feleslegesnek érzik ezt az előjátékot, de a Jags és Jets szurkolók évek óta kisírt szemeinek minden pillanat egy tégelynyi szembalzsam.