Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans élén!

Húsrágó

Jacksonville Jaguars

Húsrágó
Lakhely
4th&43
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
2 959


Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Baalke-Balfék dilemma 2023-ban dőlhet el. Ha most is sikerül így levezényelni a szabadügynök mozgásokat(-1 db CB), akkor leveszem a Balfék jelzőt róla. 😊

Engram kapcsán: mennyire jó TE class? Mert egy erősebb felhozat kiszoríthatja a csávót az új szerződést kapók közül.
16 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Ha a szünet előtt nem lett volna Jags pont, akkor én se látom a végét. Így csak egy Chargers TDt aludtam át.
Amúgy a végén én frankón azt láttam, hogy mellé ment a FG, kiabáltam itthon hajnalban csúnyákat, csak ahogyan a tévére visszanéztem láttam, csak én szídom a rúgó anyukáját a pályán örülnek és Maka is ünnepel.
17 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
A meccs elején az volt bennem, hogy Seahawks-Broncos döntőt látjuk újra. 😊 Hatalmas dolgot hajtottak végre. Mondjuk a Jags mellett szól, hogy évtizedekig gyakorolták a hátrányból való játékot, komoly a rutin benne! 😀 😀 😀
22 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Köszi a szervezést!
24 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Titans mekkorát játszott beugrós, pályát alig látott QB-val, az hihetetlen! Elképesztő edzői bravúr.

A Jags O elég impotensnek látszott a Titans D# fénytörésében, miközben a Titans O majdnem végig vezetett a meccsen.
És őszintén szólva, ha a Titans QB mezén Brady felirat lett volna, akkor az a kéz már előre indult volna. Nekem egyáltalán nem tűnt annyira egyértelműnek, mint amilyen gyorsan döntést hoztak róla, de annyi véleményes bírói döntés született évek alatt, nem baj ha most ide is kedveznek.

PO-ban bármi lehet, éppen milyen lábbal ébred a O#, ott a D# magában kevés lesz.

Duuuuuvaaaaaaal!
29 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Én a Chiefs és az Eagles mecsekkel lefutattam volna szombaton a #1 seedeket (ha ott nem dől el, a többi azonos idősávban), és az AFC South döntő zárta volna a regulart, mint egy bármi lesz is 0. PO meccs,
zacknorb
Csak nálam kezdődik el viszonylag korán az időskori demencia, vagy pedig ez valóban úttörőnek számít a schedulingnál?
Hungarian Bill
A kettő nem zárja ki egymást 😉
29 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Engram közben hivatalosan is minden idők legjobb TE szezonját tudhatja magáénak elkapások és elkapott yardok terén. Marrcedesnek volt anno 10 TD-s szezonja is, kb csak az rivalizálhat azzal, amit Engram idén lerakott a gyepre. Tartsuk itt ha lehet!

iktriad
Nem volt magasan a léc, de szerintem Engram kb ugyanannyira meglepett mint mi. 😊
Titans ellen volt élete meccse, ha szombaton "a-mindent-eldöntőn" olyat, vagy közel olyat csinálna, akkor hullana rá csak igazán a dolláreső, mert arra mindenki emlékezne.
Amúgy én benne se hittem. 😊
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Gyilok pingvinek mészárolnak rendesen. 😊 Amikor néztem a eredményeket gondoltam is rá, hogy TJ Hock szépen termel a tulajának, Lamb szintén, aztán fantasybe belépve láttam, hogy pont ellenem. 😊
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Esősben is megy ez, látványos meccsre amúgy számítottunk/kényszerültünk!
Nagyon szép szezonokat vízionálok, főleg ha már most PO lesz két 1/1 után!
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
- Srácok, én megvagyok. Hátradőltem és megnyugodtam, Trevor & DfP remek kombináció! Defense-be ha lesznek CB-ek, akkor karmolni fog rendesen. Annyira látszódik a fejlődés, hogy nem kérdéses, jó irányba mennek a dolgok! HELLÓ VILÁG, MEGJÖTTÜNK! 😊

- 2 ilyen feltámadást, mint a Vikings és a Jags feltámadása egyetlen játékhéten! Őszintén szólva én a Vikings feltámadását éreztem kicsit, nem is kapcsoltam el róla, bár azt nem gondoltam, hogy a végén tényleg behúzzák, viszont a Jags feltámadását 27-10 és interceptionnél nem éreztem valószínűnek, de csodálatos, hogy végül így sikerült!
Ravens, Titans, Cowboys komoly skalpok úgy, hogy volt 5 vesztes meccs is zsinórban, amikor kevésbé tűntek rózsásnak a dolgok. Viszont a fejlődés látványos és nem az ellenfél balfaszkodásaiból jöttek az eredmények.

- Lloyd szegény, egyszer ért oda úgy, hogy emlékezett volna rá a publikum, most meg mindenki arra emlékszik, hogy azt se tudja hol a labda... sajnáltam nagyon, mert egy ilyen meccs után ülhetett az öltözőben úgy, a fején mindenki ott látott egy bohócsapkát, anélkül is, hogy tényleg felvette volna.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
4 PFF-es stat, ha már Maka annyira szereti őket. 😊
Calais 1. heti sikerének egyik titka - változatosabban használjuk, mint a Cards tavaly.
iktriad
Értem és a lelkesedést, de mielőtt megszavazzuk nektek az első hét után a Lombardi Trophy-t, nem lehet, hogy nem ti voltatok eszméletlen qva über brutál jók, hanem a texans volt ennyire xar ?!?😊
Pari
Hány olyan hét volt eddig az elmúlt szezonok (!) folyamán, amikor Jags szurkolók ilyen egyöntetűen tudták imádni a csapatot? Verbálisan simogatni a buksiját az összes játékosnak, reménykedés párájával a szemükön nézni a sorsolást, ízlelgetni a 3-1-es, 4-0-ás szezonkezdés lehetőségének mézédes ízét a szájpadláson? 10 sack egy meccsen? 5 éve egy teljes szezon kellett a 20-hoz... A boldogság fodros bárányfelhőin szökdécselünk, szívünk csordultig tele derűvel, te meg megkérdezed, hogy a Texans xar-e? Kit érdekel? Fekáliafoltot kennél az örvendezés szivárványhídjára, amit a csodás szezonkezdés gyönyörös pillanatainak habarcsával és a győzelmi mámor téglájából egy nap alatt megépített a Jaguars fanbase? 😊

Szerkesztette: Húsrágó
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Oooo-n nyert:d

A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
Nálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Remek, és hogy az AFC South-szurkolók kipoénkodták magukat, elkezdhetnénk végre arról beszélni, mi történik az első három negyedben a PO-ban a Ravensnél
Wyatt
Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy egy futó passzol... 😀 😀 😀 jaj, az a fagyi mennyire szeret visszanyalni...
több mint 7 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
bíró ismerősöm mesélte, hogy ezt olvasta egy jegyzőkönyvben: " Z csapatból XY azt mondta nekem, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, kiállítottam!"
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Én a PO menetelés alatt áhítatával eltöltekezve nem sokat írtam, de engem Bortles egyáltalán nem győzött meg.
Bills ellen konkrétan képtelen volt passzolni, bár lábon hozzátette amit kellett. De azért azt is érdemes hozzátenni, hogy egy 3 pontra limitált Billst sikerült legyőzzön.

A Pats ellen meg rettenetesen bökte a szememet, hogy mindig egy kicsit volt szar a labda, amit dobott. A nagy kontraszt a Pitts AB-BigBen páros, ahol két HoF összjátéka miatt szorongtunk, de jól megmutatta, hogy Bouye hiába volt rajta AB-n annyira, amennyire férfiemberen egyébként nem szeretne rajta lenni, mégse lehetett megakadályozni az elkapást mert: A labda tökéletes helyre érkezett és AB akármilyen intim közelségben egy védővel is képes az elkapásra. Ezzel szemben Blake, amikor nagyon kellettek volna a Pats ellen a passzok, akkor reptette azokat a ványadt lasztikat, kicsit mellé-mögé, de már pont nem jó helyre, amit mondjuk AB lehet, hogy behúz, de Ő is csak 3-szor az 5-ből.
Plusz, ami miatt még nem tudok megbékélni Blake-kel: amikor a Pats def megfogta a futást, de elsőre a Jags utána is futott, bár minden néző pontosan tudta, hogy 1&10 szóval 1) középső futás jön 2) no gain, mert az előző 3 alkalommal is ez volt a forgatókönyv, és nem kell egy HC kaliberű DC, hogy rájöjjön mi következik, szóval ebben a szituációban sem tudta Blake megmutatni, hogy amikor én passzolok, akkor jönni fognak a yardok, mert pont olyan szar volt Ő is, mint a futás, de valamiért el nem indult volna saját lábon. Lényegében az a bajom a fickóval, hogy semmilyen hozzáadott értéke nincsen, egyáltalán semmilyen. Nem túl nagy meggyőződéssel hajigálja a labdát, amiből wide-open szituációban elkapás lesz, amúgy meg nem. Teljesen rá van utalva a OC-re, hogy képes-e olyan játékot hívni, amiben az elkapója 5 yardos körzetében még bíró sincsen. Pont amikor kellene egy igazán pontos +20 yardos labda, akkor nem tudja ezt produkálni, valahogy bepumpálja 2 védővel a nyakán küzdő elkapó 1,5 méteres körzetébe a labdát - kb az az érzésem, mintha minden amit a LoS-n túlra dobna az egy Hail Mary lenne (és nem a Rodgers féle "nem-hiszem-el-b.meg!" típusú, hanem egy olyan átlagos Hail Mary). És tényleg meg kéne tartani a fickót, aki szemre nem fejlődött szinte semmit az NFL-be kerülése óta?
Jövőre a Texansnak megint lesz irányítója és a védelem is meggyógyul, Indynek szintén lesz irányítója, sőt jut oda egy HC is, Titans idén is kétszer adott csicskapofont, szóval a Defense k.rva jó, de muszáj lenne egy irányítót szerezni, meg némi mélységet a támadófalba, mert lehet minden csapatot 3 ponton tartani, hogy Bortles villoghasson 87 passzolt és 88 futott yarddal.
Egy "nem újonc" vagy nagylelkű, de potens irányító 20+ millióba fáj minden csapatnak. Ennyi az ára, ezt kell beszorítani, mert a feléért csak Kaepernick van, vagy akkor jöjjön egy újonc.

Plusz megjegyzés: annyira király volt a PO-ban látni a Jaguarst, hozzá szeretnék szokni ehhez! 😊
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
"Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ..

…miután rojtosra dugtam a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a
hajába töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ..."
10 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.
FLZOLI
Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
11 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Chris Ash munkásságáról vmit tudtok írni?
Rolni
Semmi extrát nem csinált nálunk.
iktriad
Mondjuk ez Jacksonville-ben nagy pozitívum stáb-játékos kapcsán, mert max 4 kategória van
- jó volt az kb a fehér holló kategória, alapvetően véleményes, de körültekintően és alaposan megválogatott statisztikákkal alátámasztható dolog.
- semmi extra az max 20%
- többet ártott mint használt: 60%...
- csak ártott: 19% (pl Meyer és Balfék)

Szóval egy "semmi extra" az a pozitív oldalon szerepel. 😊
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Részben ide tartozik, hogy kezdi éreztetni negatív hatását már a college football szintjén is, hogy az egyetemi edzők fizetései egyes esetekben simán felveszik a versenyt az nfl-esekkel. Szerintem alapvetően a borzasztóan futtatott franchise-ok (jets, jaguars, stb) sara, hogy a Bama és a Clemson mindent és mindenkit letarol, hiszen ezeket az edzői stábokat simán el kellene tudni csábítani és legalább valami mással próbálkozni. Tudom persze, hogy Saban egyszer már megbukott az nfl-ben, de nem hiszem el, hogy ha mondjuk a Jacksonville-nél megkapná a város kulcsait, ne érne el jobb eredményeket a jelenleginél...
r.baggio
Nem hiszem, hogy egyenesen következne az elit egyetemek sikereiből, hogy az edzői stáb az NFL-ben is sikeres lenne. Olyan nagy a különbség a recruitingban, hogy egy Bama kb. olyan bajnokságot játszik, mintha a Barca-t, Real-t és mondjuk a Sevilla-t betennék a spanyol másodosztályba, ráadásul külön csoportba. Valószínűleg edző nélkül is nyernének.

Viszont a pénz dologban lehet igazság, mert azért nem csak a Bama edzője keres k**va jól. Bőven előfordulhat, hogy egy kiemelés határon levő, nem elit, de azért jó NCAA csapatban jobban megéri edzősködni, mint bevállalni egy Jaguars edzői padot. Persze biztos van akiben megvan a motiváció, de jobban szűkíti a kínálatot, mintha harmad-negyedannyi fizetések lennének (ami még úgy is jóval több lenne, mint az egyetem oktatási területén dolgozó bárkinek - akár világhírű professzornak is - a pénze.)
peterk2005
Azért Jaguars edzőként évekig el lehet karistolni, semmilyen eredménykényszerről nem beszélhetünk. Ha éves szinten eljutsz 3-4 győzelemig, akkor bőven teljesítetted a tulaj elvárásait és cirka 3 évig stabilan kapod a fizut... 5 győzelemmel már hozod az elmúlt 10 év átlagát, kétszámjegyű győzelem sci-fi kategória, elmúlt 20 szezonból 3 ilyen akadt - ilyenkor térkő helyett a neveddel gravírozott aranytömbökből rakják ki a kocsibeállódat is...
több mint 1 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 959 — Jaguars fan
Azt szeretném kérdezni, hogy 02:00-től meddig fog tartani maga a 32 játékos kiválasztása?
PatrickSKOL
Kb 3-3,5 óra hosszú átlagban, függ persze attól, hogy ki mennyire használja ki az idejét, mennyi trade lesz, stb. Jó indítás lenne, ha se a Jags, se a Jets nem tökölne az elején, de úgy se így lesz 😀
Vito
Nem tökölnek, csak kiélvezik a pillanatot! Hivatalosan is felhívod a játékost, gratulálsz neki, gratulálsz magadnak az 1/1-ért mert nem jött könnyen, diadalittas arcot vágsz és hagyod hogy a nézők ezredszer is hűb@zdmeg pillanatokból összevágott videót nézzenek az egyetlen esélyesről miközben közvetítők elzengik a dicshimnuszát éééés akkor bejelented. Nézd úgy, hogy egy Ünnep az eleje, nem választás. Persze a szakértő szemek az izgalmas részeket várják nagyon és feleslegesnek érzik ezt az előjátékot, de a Jags és Jets szurkolók évek óta kisírt szemeinek minden pillanat egy tégelynyi szembalzsam.