NFL Draft 2021
1. Penei Sewell, OT (Oregon)
2. Ja'Marr Chase, WR (LSU)
3. Micah Parsons, LB (Penn State)
4. Rashawn Slater, OL (Northwestern)
5. Caleb Farley, CB (Virginia Tech)
6. Gregory Rousseau, EDGE (Miami-FL)
7. Levi Onwuzurike, DI (Washington)
8. Joe Tryon, EDGE (Washington)
9. Jalen Mayfield, T/G (Michigan) - ő végül játszott 2 meccsen
10. Rondale Moore, WR (Purdue) - ő végül játszott 3 meccsen
11. Jevon Holland, DB (Oregon)
12. Kenneth Gainwell, RB (Memphis)
13. Jay Tufele, DI (USC)
14. Walker Little, OT (Stanford)
15. Sage Surratt, WR (Wake Forest)
16. Thomas Graham Jr., CB (Oregon)
17. Ambry Thomas, CB (Michigan)
18. Tyler Shelvin, DI (LSU)
19. Jamie Newman, QB (Georgia)
20. Jhamon Ausbon, WR (Texas A&M)
Szerkesztette: empty taxi
Érdemesebb lenne egy top20 prospect listát összeállítani azokról, akik opt-outoltak tavalyLance nem opt outolt. A North Dakota State 1 meccset játszott tavaly ősszel, azon ő ott volt.
edit: már úgy értem sleepereket/elfeledett playakat, nem a Sewell/Lance kategóriát
dancogo
Jamin Davis mondjuk nagyon nem illik a listába, ő több helyen szinte a semmiből már első körös prospectJah, az egyik legnagyobb riser momentán
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Pete Prisco szokásos "Jobbak, mint sokan gondolják" cikke 20 draft prospekttel.Josh Palmer miatt megy az auto like
My Better-Than team of players I like more than the scouts. Five receivers on the list, which goes against what I usually do. That tells you how deep the class is this year. The captain: North Carolina’s Dyami Brown. Love his game. https://t.co/bC25Tko7za
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 14, 2021
iktriad

My Better-Than team of players I like more than the scouts. Five receivers on the list, which goes against what I usually do. That tells you how deep the class is this year. The captain: North Carolina’s Dyami Brown. Love his game. https://t.co/bC25Tko7za
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 14, 2021
Jelkepes hozzajarulasert szivesen megosztom amim van:
All22 highlight tape jo par jatekoshoz (Ojulari, Pitts, Terrace Marshall, Slater, Darrisaw, Asante Samuel, Farley, stb), plusz tobb tucat csapat tapejei:
Teljesseg igenye nelkul defense + offense tape : Bama, Arkansaa, Baylor, BYU, Buffalo, Cincinnati, Clemson, Florida, Georgia, Indiana, Iowa, Iowa State, Louisville, LSU, Miami, Mississippi State, Ole Miss, Mizzou, Nebraska, Ohio State, Notre Dame, Northwestern, Ohio State, Oklahoma, Pittsburgh, South Carolina, TCU, Texas A&M, UCLA
+ a playoff
Ha valakit erdekel van 2019es meg korabbi is, ahhoz ingyen is kuldok linket mert en is ingyen kaptam
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
O az edzo, o tudja, mi kell neki. Lerakott mar annyit az asztalra, hogy azt mondjam, hogy ha o Jonest akarja, akkor en el is hiszem, hogy vele sikeres is lehet. Mas kerdes, hogy az en szubjektiv velemenyem az, hogy Fieldsert csereltek fel, es ot is fogjak huzni. Egy pillanatig sem hiszem vagy hittem el a Jones smokescreent. Ettol fuggetlenul nem irom le Jonest sem. Ebben a ligaban kis tulzassal mar nem az szamit, hogy ki milyen jatekos, hanem hogy ki milyen rendszerbe kerul, mennyire passzol bele. Jones is kerulhet jo rendszerbe siman. Szerintem New Englandben es New Orleansban is rohadt jo jatekossa valna peldaul. Es egyik rendszerben sem lenne ismeretlen egy hozza hasonlo jatekos, Brees es Brady sem volt soha eleteben meg annyira sem atletikus peldaul, mint Jones.csak tuném melyik felvétel, melyik pro day, vagy bármi más alapján látja azt hogy egy managertipusú statikus pocket QBcsávóval eredményesebb lesz mint olyannal aki új dimenzót tudna nyitni a futásorientált rendszeroffenszébe.Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono
Stez
csak egy példa readoption, jobbra blokkol Juszczyk és kittle szélsőfutások koronázatlan királyának Morstertnek, húz másik irányba egy og, mögött fut a 4.40es 40yardod Fields. és még ottvan WR poszton játsztó RB Samuel is hogy még meglehessen fűszerezni.
Garoppolo után egy Mac Jonesért feláldozni a jövőt elég vicces lenne. Turnover kevesebb lenne (papíron) de sokkal nagyobb előrelépést nem várnék még hosszú távon se.
braxa88

csak tudnám melyik felvétel, melyik pro day, vagy bármi más alapján látja azt hogy egy managertipusú statikus pocket QBcsávóval eredményesebb lesz mint olyannal aki új dimenzót tudna nyitni a futásorientált rendszeroffenszébe.Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono
Stez
csak egy példa readoption, jobbra blokkol Juszczyk és kittle szélsőfutások koronázatlan királyának Morstertnek, húz másik irányba egy og, mögött fut a 4.40es 40yardod Fields. és még ottvan WR poszton játsztó RB Samuel is hogy még meglehessen fűszerezni.
Garoppolo után egy Mac Jonesért feláldozni a jövőt elég vicces lenne. Turnover kevesebb lenne (papíron) de sokkal nagyobb előrelépést nem várnék még hosszú távon se.
Szerkesztette: braxa88
Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono

Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88

pont nem WCO-ban kellene erőltetni,simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
Gruden Grinder
simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka

A fontosabb kérdés, hogy akkor ki lesz az idei draft EnemkellpalijaAlbert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
Lesz ez még így se!
Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki

Wrote this last week:
— Matt Verderame (@MattVerderame) April 11, 2021
Over the last 15 years, 29 QBs have gone in the top 10.
Only Matt Ryan, Patrick Mahomes and Cam Newton have been 1st-Team All-Pros. Mahomes is the only champion to start in the SB.
Of those 29 QBs, 19 have been outright busts. It’s a huge risk. https://t.co/5uqu4L4Srl
Egymillió user mock alapján a leggyakoribb pickek az első körben

Őt nem szoktam látni, de Jakob Johnson (Pats) és Kasim Edebali (ex-Saints) be szokott még jelentkezni. És hogy ne csak offoljunk, idén Amon Ra csatlakozhat a német, vagy félig német NFL playákhoz.Sebastian Vollmer nem ér rá? 😊hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
Egyszer véletlenül spanyolul töltöttem le meccset az is elég veszett volt 😁
kapitnono
dancogo
iktriad
Sebastian Vollmer nem ér rá? 😊hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
kapitnono
dancogo
hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
kapitnono
Nem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo