NFL Draft 2021
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Smith 160 fontja elég para.A sokak által nagy sleepernek tartott Tutu Atwell meg egyenesen a legkönnyebb WR lenne, akit 1999 óta draftoltak 😊 (149 font)
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Smith 160 fontja elég para.
több mint 4 éve
Ó az a magas ló hogy egyszer nem zuhansz le 😉 😛 (poén, ne vedd fel 😊)Ahhoz ismerni kellene az nfl csapatokat is 😊 max ha lesz egyszer profi közvetítés a draft második (harmadik!) napjáról, akkor irigykednék, de semmirekellő qb-kat és egyértelmű bust workout warriorokat amúgy se tudnék jó érzéssel hájpolni pusztán a POTENCIÁL miattParrag Zsombort és Alföldi-Horváth Róbertet nagyon hiányolom a közvetítők közül.port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
Maka-Zoli-Bálint lesznek rajta.
shawnka
iktriad
r.baggio
több mint 4 éve
Ahhoz ismerni kellene az nfl csapatokat is 😊 max ha lesz egyszer profi közvetítés a draft második (harmadik!) napjáról, akkor irigykednék, de semmirekellő qb-kat és egyértelmű bust workout warriorokat amúgy se tudnék jó érzéssel hájpolni pusztán a POTENCIÁL miattParrag Zsombort és Alföldi-Horváth Róbertet nagyon hiányolom a közvetítők közül.port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Csak olyan iktriadkodás 😀Ez ilyen nyalizás akart lenni? 😛😊Parrag Zsombort és Alföldi-Horváth Róbertet nagyon hiányolom a közvetítők közül.port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
iktriad
Matthew99
több mint 4 éve
Ez ilyen nyalizás akart lenni? 😛😊Parrag Zsombort és Alföldi-Horváth Róbertet nagyon hiányolom a közvetítők közül.port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
az lenne. de azért sokat nem is hoz ha fogadsz ráha meg 5 qb lesz az első akkor pláne értékes a 6. cetli.A top 3, esetleg top 4-et eltudom képzelni QBnak, de azért a top5 QB erős lenne 😀
Janek
tenorx
több mint 4 éve
Parrag Zsombort és Alföldi-Horváth Róbertet nagyon hiányolom a közvetítők közül.port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
több mint 4 éve
Ezért nem nézünk NCAAA-t 😁 | Kappa |Az nekem is menne (közvetítésben is mondtam Travis Lawrence-t), a fene se tud rendesen megtanulni és észben tartani minden évben több száz új nevetMenne a Trevor Wilson meg a Zach LawrenceÁrpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
Adirotor
r.baggio
több mint 4 éve
Kikészül.A háttérben "készül"Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
Willie Parker
több mint 4 éve
Kizártnak tartom a top5 QB-t, szerintem még a 4 QB az első 5-ben is sok.ha meg 5 qb lesz az első akkor pláne értékes a 6. cetli.A top 3, esetleg top 4-et eltudom képzelni QBnak, de azért a top5 QB erős lenne 😀
Janek
tenorx
több mint 4 éve
Az nekem is menne (közvetítésben is mondtam Travis Lawrence-t), a fene se tud rendesen megtanulni és észben tartani minden évben több száz új nevetMenne a Trevor Wilson meg a Zach LawrenceÁrpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
Adirotor

---
több mint 4 éve
Menne a Trevor Wilson meg a Zach LawrenceÁrpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
több mint 4 éve
ha meg 5 qb lesz az első akkor pláne értékes a 6. cetli.A top 3, esetleg top 4-et eltudom képzelni QBnak, de azért a top5 QB erős lenne 😀
Janek
több mint 4 éve
ha meg 5 qb lesz az első akkor pláne értékes a 6. cetli.
több mint 4 éve
Mint Punxsutawney Phil, évente egyszer jön elő, akkor nagy ünnepség lesz minden évben. 😀A háttérben "készül"Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
Willie Parker
több mint 4 éve
A háttérben "készül"Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
több mint 4 éve
Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
több mint 4 éve
port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
több mint 4 éve
Igen. Ezek jobbara direkt kiszivarogtatott csopogtetesek, hogy csalogassak a ketsegbeesett csapatokat."Sources say they’ve received calls from teams looking to trade up to No. 6 and it is something they’re considering." - Rapsheet. Szerintem ez nagyjából azt jelenti, hogy ha elég jó az ajánlat, nem kell túl sokat hátramenni, deal.A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
tenorx
Cruyffista
Es nem lepne meg, ha sikerulne, mert tegnap mar megint volt vagy ot egesz jo passza Lance-nek a 73. pro dayen, ott volt a 49ersen kivul harom csapat is, ami kube needes es eselyes a feltrade, ugyhogy matol velhetoen jon Lance-hype hete, aztan ot is bekiabaljak stabilan a top8-ba. A tobbieket mar sikerult. 😊
Ugyhogy a 4-re vagy a 6-ra valo becsereles teljesen realis lehet, ha a top5 kube egyike meg ott lesz. Azt mondjuk nem hiszem, hogy az elso ot pick mind iranyito lesz, mondjuk odabaszna. Erre is csak egy pandemias ev lenne szerintem kepes, hogy behypeoljak mind az ot jatekost a topba.
több mint 4 éve
port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.
több mint 4 éve
"Sources say they’ve received calls from teams looking to trade up to No. 6 and it is something they’re considering." - Rapsheet. Szerintem ez nagyjából azt jelenti, hogy ha elég jó az ajánlat, nem kell túl sokat hátramenni, deal.A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
tenorx
több mint 4 éve
A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
több mint 4 éve
A Miami árulja az 1/6-ot.
több mint 4 éve
Opt-out TOP201. Penei Sewell, OT (Oregon)
2. Ja'Marr Chase, WR (LSU)
3. Micah Parsons, LB (Penn State)
4. Rashawn Slater, OL (Northwestern)
5. Caleb Farley, CB (Virginia Tech)
6. Gregory Rousseau, EDGE (Miami-FL)
7. Levi Onwuzurike, DI (Washington)
8. Joe Tryon, EDGE (Washington)
9. Jalen Mayfield, T/G (Michigan) - ő végül játszott 2 meccsen
10. Rondale Moore, WR (Purdue) - ő végül játszott 3 meccsen
11. Jevon Holland, DB (Oregon)
12. Kenneth Gainwell, RB (Memphis)
13. Jay Tufele, DI (USC)