NFL Draft 2021
24 feliratkozó
több mint 3 éve
ha meg 5 qb lesz az első akkor pláne értékes a 6. cetli.
több mint 3 éve
Mint Punxsutawney Phil, évente egyszer jön elő, akkor nagy ünnepség lesz minden évben. 😀A háttérben "készül"Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
Maka-Zoli-Bálint lesznek rajta.
shawnka
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
A háttérben "készül"Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
tenorx
több mint 3 éve
Árpa Attila nem ért rá?port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
shawnka
több mint 3 éve
port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.Ezt én is meg tudom erősíteni!
braxa88
több mint 3 éve
Igen. Ezek jobbara direkt kiszivarogtatott csopogtetesek, hogy csalogassak a ketsegbeesett csapatokat."Sources say they’ve received calls from teams looking to trade up to No. 6 and it is something they’re considering." - Rapsheet. Szerintem ez nagyjából azt jelenti, hogy ha elég jó az ajánlat, nem kell túl sokat hátramenni, deal.A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
tenorx
Cruyffista
Es nem lepne meg, ha sikerulne, mert tegnap mar megint volt vagy ot egesz jo passza Lance-nek a 73. pro dayen, ott volt a 49ersen kivul harom csapat is, ami kube needes es eselyes a feltrade, ugyhogy matol velhetoen jon Lance-hype hete, aztan ot is bekiabaljak stabilan a top8-ba. A tobbieket mar sikerult. 😊
Ugyhogy a 4-re vagy a 6-ra valo becsereles teljesen realis lehet, ha a top5 kube egyike meg ott lesz. Azt mondjuk nem hiszem, hogy az elso ot pick mind iranyito lesz, mondjuk odabaszna. Erre is csak egy pandemias ev lenne szerintem kepes, hogy behypeoljak mind az ot jatekost a topba.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
port.hu szerint az arena4 közvetíti a draftot.
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
"Sources say they’ve received calls from teams looking to trade up to No. 6 and it is something they’re considering." - Rapsheet. Szerintem ez nagyjából azt jelenti, hogy ha elég jó az ajánlat, nem kell túl sokat hátramenni, deal.A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
tenorx
több mint 3 éve
A Miami árulja az 1/6-ot.Én csak azt olvastam, h hívogatják őket csapatok, mert felmennének.
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
A Miami árulja az 1/6-ot.
több mint 3 éve
Opt-out TOP201. Penei Sewell, OT (Oregon)
2. Ja'Marr Chase, WR (LSU)
3. Micah Parsons, LB (Penn State)
4. Rashawn Slater, OL (Northwestern)
5. Caleb Farley, CB (Virginia Tech)
6. Gregory Rousseau, EDGE (Miami-FL)
7. Levi Onwuzurike, DI (Washington)
8. Joe Tryon, EDGE (Washington)
9. Jalen Mayfield, T/G (Michigan) - ő végül játszott 2 meccsen
10. Rondale Moore, WR (Purdue) - ő végül játszott 3 meccsen
11. Jevon Holland, DB (Oregon)
12. Kenneth Gainwell, RB (Memphis)
13. Jay Tufele, DI (USC)
14. Walker Little, OT (Stanford)
15. Sage Surratt, WR (Wake Forest)
16. Thomas Graham Jr., CB (Oregon)
17. Ambry Thomas, CB (Michigan)
18. Tyler Shelvin, DI (LSU)
19. Jamie Newman, QB (Georgia)
20. Jhamon Ausbon, WR (Texas A&M)
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Érdemesebb lenne egy top20 prospect listát összeállítani azokról, akik opt-outoltak tavalyLance nem opt outolt. A North Dakota State 1 meccset játszott tavaly ősszel, azon ő ott volt.
edit: már úgy értem sleepereket/elfeledett playakat, nem a Sewell/Lance kategóriát
dancogo
több mint 3 éve
Jamin Davis mondjuk nagyon nem illik a listába, ő több helyen szinte a semmiből már első körös prospectJah, az egyik legnagyobb riser momentán
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jamin Davis mondjuk nagyon nem illik a listába, ő több helyen szinte a semmiből már első körös prospect
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Pete Prisco szokásos "Jobbak, mint sokan gondolják" cikke 20 draft prospekttel.Josh Palmer miatt megy az auto like
My Better-Than team of players I like more than the scouts. Five receivers on the list, which goes against what I usually do. That tells you how deep the class is this year. The captain: North Carolina’s Dyami Brown. Love his game. https://t.co/bC25Tko7za
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 14, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Pete Prisco szokásos "Jobbak, mint sokan gondolják" cikke 20 draft prospekttel. My Better-Than team of players I like more than the scouts. Five receivers on the list, which goes against what I usually do. That tells you how deep the class is this year. The captain: North Carolina’s Dyami Brown. Love his game. https://t.co/bC25Tko7za
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 14, 2021
több mint 3 éve
Ha valakit erdekel 2020as CFB all22 tape, az jelezze.Jelkepes hozzajarulasert szivesen megosztom amim van:
All22 highlight tape jo par jatekoshoz (Ojulari, Pitts, Terrace Marshall, Slater, Darrisaw, Asante Samuel, Farley, stb), plusz tobb tucat csapat tapejei:
Teljesseg igenye nelkul defense + offense tape : Bama, Arkansaa, Baylor, BYU, Buffalo, Cincinnati, Clemson, Florida, Georgia, Indiana, Iowa, Iowa State, Louisville, LSU, Miami, Mississippi State, Ole Miss, Mizzou, Nebraska, Ohio State, Notre Dame, Northwestern, Ohio State, Oklahoma, Pittsburgh, South Carolina, TCU, Texas A&M, UCLA
+ a playoff
Ha valakit erdekel van 2019es meg korabbi is, ahhoz ingyen is kuldok linket mert en is ingyen kaptam
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
O az edzo, o tudja, mi kell neki. Lerakott mar annyit az asztalra, hogy azt mondjam, hogy ha o Jonest akarja, akkor en el is hiszem, hogy vele sikeres is lehet. Mas kerdes, hogy az en szubjektiv velemenyem az, hogy Fieldsert csereltek fel, es ot is fogjak huzni. Egy pillanatig sem hiszem vagy hittem el a Jones smokescreent. Ettol fuggetlenul nem irom le Jonest sem. Ebben a ligaban kis tulzassal mar nem az szamit, hogy ki milyen jatekos, hanem hogy ki milyen rendszerbe kerul, mennyire passzol bele. Jones is kerulhet jo rendszerbe siman. Szerintem New Englandben es New Orleansban is rohadt jo jatekossa valna peldaul. Es egyik rendszerben sem lenne ismeretlen egy hozza hasonlo jatekos, Brees es Brady sem volt soha eleteben meg annyira sem atletikus peldaul, mint Jones.csak tuném melyik felvétel, melyik pro day, vagy bármi más alapján látja azt hogy egy managertipusú statikus pocket QBcsávóval eredményesebb lesz mint olyannal aki új dimenzót tudna nyitni a futásorientált rendszeroffenszébe.Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono
Stez
csak egy példa readoption, jobbra blokkol Juszczyk és kittle szélsőfutások koronázatlan királyának Morstertnek, húz másik irányba egy og, mögött fut a 4.40es 40yardod Fields. és még ottvan WR poszton játsztó RB Samuel is hogy még meglehessen fűszerezni.
Garoppolo után egy Mac Jonesért feláldozni a jövőt elég vicces lenne. Turnover kevesebb lenne (papíron) de sokkal nagyobb előrelépést nem várnék még hosszú távon se.
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
csak tudnám melyik felvétel, melyik pro day, vagy bármi más alapján látja azt hogy egy managertipusú statikus pocket QBcsávóval eredményesebb lesz mint olyannal aki új dimenzót tudna nyitni a futásorientált rendszeroffenszébe.Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono
Stez
csak egy példa readoption, jobbra blokkol Juszczyk és kittle szélsőfutások koronázatlan királyának Morstertnek, húz másik irányba egy og, mögött fut a 4.40es 40yardod Fields. és még ottvan WR poszton játsztó RB Samuel is hogy még meglehessen fűszerezni.
Garoppolo után egy Mac Jonesért feláldozni a jövőt elég vicces lenne. Turnover kevesebb lenne (papíron) de sokkal nagyobb előrelépést nem várnék még hosszú távon se.
Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Szerintem Shanny ert hozza, es tudja, hogy milyen iranyitora van szuksege. Ha o Jonesra akarja elloni a top harmat, akkor megvan ra az oka.Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
kapitnono
több mint 3 éve
Ha van eszük akkor igen, és nem Mac Jones-ért adtak annyi első kört, mert az még viccnek is rossz volna.simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 891
pont nem WCO-ban kellene erőltetni,simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
braxa88
12 534
simán kiviszi a frisco Fieldset 😕Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
kapitnono
több mint 3 éve
Valahogy nem tartom valószínűnek hogy kicsússzon az első körből, de még a top 10 ből sem, képességek alapján meg fényévekkel van Smith előtt Fields.Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka