NFL Draft 2021
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The #Falcons have a conflict about what to do with the 4th overall pick.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) April 6, 2021
While head coach Arthur Smith believes Matt Ryan has at least two more seasons, GM Terry Fontenot is focused on taking a QB.
The QB they're probably targeting is Trey Lance, according to @mortreport pic.twitter.com/HB6tuywrDP
Meglehetősen hosszú 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.Én őt előbb vinném mindenképp, mint Mondékat. Trask és Newman mellett már igazából bármilyen sorrendet el tudok képzelni.
tüsi91
A pozitívumok mellett pontosságban + a dobás erejének választásánál látok nála problémákat. Könnyű passzokat túl erősen dob, hosszúakat túl röviden. Sokszor ugrania kell akár 10-20 yardon belül is az üres targetnek hogy elkapja, a hosszú indításoknál meg lassítani, mert rövid a passz. Szóval YAC tekintetben nincs a társak segítségére.
Hála az égnek a Jags pont most hosszabbított 4 évre a punterével. 😊From all accounts, @OhioStateFB punter Drue Chrisman was sensational at his Pro Day. He averaged over 65 yards per punt and displayed excellent control https://t.co/WbN1lDLGJ9 pic.twitter.com/pyuVMbtQ0Z
— Joey Frio (@joey_frio) April 3, 2021
Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
dande
From all accounts, @OhioStateFB punter Drue Chrisman was sensational at his Pro Day. He averaged over 65 yards per punt and displayed excellent control https://t.co/WbN1lDLGJ9 pic.twitter.com/pyuVMbtQ0Z
— Joey Frio (@joey_frio) April 3, 2021
Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
Bears kapcsán nézegetem a meccs videókat a szerintem elérhető iranyítókról. Nem vagyok feltétlen a jelenlegi helyzetben nagy híve a QB húzásnak a középső körökben, viszont tippre a Bears bepróbál egyet.Tomlin és Colbert nézegette is BigBen mögé. 2. körös gradeket osztogattak rá leginkább
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.
Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni
Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.
tüsi91
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.
Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni
Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.

Madden hates me.
“If you follow the NFL media you would think that every pro day is the greatest pro day in the history of NFL Draft coverage. The throws against air, the 40 times. I don’t understand the quick reaction to proclaim the latest workout is the best workout.” -@Outkick360 #GameSpeed pic.twitter.com/zeEvVNAeg1
— OutKick (@Outkick) April 1, 2021
Szerkesztette: iktriad
Teams with OC or QB coaches in attendance Texas A&M pro-day to watch Kellen Mond:
— Jim Nagy (@JimNagy_SB) March 30, 2021
* Steelers
* Panthers
* Bears
* Bengals
* Cowboys
* Vikings pic.twitter.com/iHoVuGWRYY

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Finished charting Trevor Lawrence, Justin Fields, Zac Wilson and Trey Lance for catchable passes. I compared to my database of 88 QBs and color-coded the results into quartiles. Green is top-25%, yellow 26-50%, orange is 51-75%, red is bottom 25%. Film and numbers match well IMO pic.twitter.com/l2m8zOePcL
— Ian Wharton (@NFLFilmStudy) February 27, 2021
És ami mindig kell...A Virginia Tech S-je, Divine Deablo ("Isteni Diablo") hogy nem került be ide ezzel a névvel? 😊 😊 😊
All-Name Team NFL Draft 2021 (a vastag betűs az 1. csapatos):
S: Richard LeCounte (Georgia), Augustus Contressa (Stony Brook), Talanoa Hufanga (USC), Hamsah Nasirildeen (Florida State)
empty taxi
I swear S Divine Deablo had one bad day on the jugs machine or ran the wrong route and Holmon Wiggins sent him to the DB room...
— Ben Fennell (@BenFennell_NFL) March 27, 2021
Former 4-star WR has all sorts of tools, speed, size, etc
6'3 226 4.42 🔥 https://t.co/dn081S2rWz
Szerkesztette: iktriad
Urban Meyer and the Jags right now pic.twitter.com/Q9cbiwiaxk
— Sky Sports NFL (@SkySportsNFL) March 26, 2021
SHEESH! https://t.co/uyJSMkU6Gn
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) March 26, 2021
Egész snassz ezekhez képest a sok Lakatos Giorgio Armani itthon.plusz a fekákra jellemző tetszik, jó lesz névnek effecta helyi dákoromán elmélet.Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
Amadeus
deyell
Értem.
Amadeus
briareos
plusz a fekákra jellemző tetszik, jó lesz névnek effecta helyi dákoromán elmélet.Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
Amadeus
deyell
Értem.
Amadeus
a helyi dákoromán elmélet.Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
Amadeus
deyell
Értem.
Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
Amadeus
buhloone mindstate
Equanimeous Tristan Imhotep J. St. BrownAmon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?Oldal alja, Baggio hsz
Amadeus
Willie Parker
Zseniális.
Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?Oldal alja, Baggio hsz
Amadeus
Also at BYU ...
— Albert Breer (@AlbertBreer) March 26, 2021
• Raiders GM Mike Mayock.
• Jets GM Joe Douglas.
• Vikings GM Rick Spielman.
• Titans VP of player personnel Ryan Cowden.
• Patriots exec Eliot Wolf.
Jags coach Urban Meyer won't be there (Bevell has a house close to BYU, his daughter goes there). https://t.co/YIjA9JDAKA
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
De Parsons miért tartozna ide, miért lenne ő hibrid? Ő végig lb-t játszott, nem úgy mint Bucannon, Simmons vagy mondjuk Cravens akit a ligába kerülése után raktak be lb-nek, mert máshová nem volt jó. Parsons szerintem tökéletes lb méretekkel rendelkezik, ami melléb rutál atletikus, így bőven lehet coverben is alkalmazni TE ellen pl.Az egy másik vita pont, hogy Adams király, az most nem ide tartozik. 😀Alatriste utál mindenkit, aki több poszton bevethető, és nem olyan játékos, aki mellett tavaly csak drága nagyanyámnak nem volt elkapása, de neki is csak azért, mert 91. életévben elhunyt, isten nyugosztaljaÉs mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
MICAH PARSONS: 4.39
— PFF Draft (@PFF_College) March 25, 2021
LB1
pic.twitter.com/uU4Wu9Y34e
Klaci79
warr_b
alatriste
warr_b
| (Jamal Adams-buzi, úgyhogy mindenkit utál, aki jobb annál töknél) |
Wyatt
Egyszerűen rosszul vagyok ezektől a S/LB hibrid játékosoktól. Kezd kikopni a liga körforgásából a tweener szó, pedig ezek a játékosok egyéretelműen azok.
Annak ellenére szopja fel őket a média most már évről évre, hogy kevés kivételtől eltekintve folyton buknak meg az NFL-ben.
Haason Reddick, Deone Bucannon, Isaiah Simmons (hello Cardinals, nem kell esetleg még 1 ilyen? 😀), de talán Darron Lee is idevehető.
LB-nek gyengék, S-nek nem elég jól olvasnak. Szép és jó, hogy olyan atléták, hogy a görögök megvesztek volna értük anno, de az nfl-ben ezek a srácok nagyon sokszor megégnek. Shaq Thompson még viszonylag jó karriert tudott csinálni, de ő is a kör végén ment el pl. Az elmúlt pár évben pedig a Simmonsokat meg Parsonsokat elkezdték top10-be felszopni.
Egyébként ha már ilyen védelmi mindenest keres egy csapat akkor szerintem rögtön az irány se túl jó. Nem feltétlen LB-ből kéne ezeket megtanálni, kinevelni, hanem safetyből, ahogy a ligában is ezekre a mindenes szerepkörökre inkább safetyből találunk jobb játékosokat. Szerintem. Aztán nem kell mindenkinek ezzel egyet érteni.
alatriste