NFL Draft 2021

23 feliratkozó

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 499 — Keep pounding
Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Fontenot FTW!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.profootballnetwork.com/justin-fields-mac-jones-which-qb-will-be-drafted-first-2021-nfl-draft/

Meglehetősen hosszú 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.
tüsi91
Én őt előbb vinném mindenképp, mint Mondékat. Trask és Newman mellett már igazából bármilyen sorrendet el tudok képzelni.

A pozitívumok mellett pontosságban + a dobás erejének választásánál látok nála problémákat. Könnyű passzokat túl erősen dob, hosszúakat túl röviden. Sokszor ugrania kell akár 10-20 yardon belül is az üres targetnek hogy elkapja, a hosszú indításoknál meg lassítani, mert rövid a passz. Szóval YAC tekintetben nincs a társak segítségére.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
dande
Hála az égnek a Jags pont most hosszabbított 4 évre a punterével. 😊
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....

Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 918
Bears kapcsán nézegetem a meccs videókat a szerintem elérhető iranyítókról. Nem vagyok feltétlen a jelenlegi helyzetben nagy híve a QB húzásnak a középső körökben, viszont tippre a Bears bepróbál egyet.

Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni

Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.
tüsi91
Tomlin és Colbert nézegette is BigBen mögé. 2. körös gradeket osztogattak rá leginkább
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bears kapcsán nézegetem a meccs videókat a szerintem elérhető iranyítókról. Nem vagyok feltétlen a jelenlegi helyzetben nagy híve a QB húzásnak a középső körökben, viszont tippre a Bears bepróbál egyet.

Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni

Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.
több mint 4 éve
Idén is lehet TOP100-at tippelni a vállalkozó szelleműeknek:  bowl.hu/forum/tippjatekok/draft-tippelde-2020

Madden hates me.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most, hogy minden nap repeszt legalább egy valaki egy álomszerű 40 yardost a Pro Day-én, a remek Titans beat Paul Kuharsky megmutatja, inkább mire kéne figyelni ha a sebesség szóba kerül egy prospektnél.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
több mint 4 éve
És ami mindig kell...
All-Name Team NFL Draft 2021 (a vastag betűs az 1. csapatos):
S: Richard LeCounte (Georgia), Augustus Contressa (Stony Brook), Talanoa Hufanga (USC), Hamsah Nasirildeen (Florida State)
empty taxi
A Virginia Tech S-je, Divine Deablo ("Isteni Diablo") hogy nem került be ide ezzel a névvel? 😊 😊 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL @ draft helyezkedés.
több mint 4 éve
Ez még Trevornak is tetszett.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
Amon-Ra St. Brown művtöri kurzuson fogant meg vagy hogy jött össze ez a név?
Amadeus
van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
deyell
a helyi dákoromán elmélet.

Értem.
Amadeus
plusz a fekákra jellemző tetszik, jó lesz névnek effect
briareos
Egész snassz ezekhez képest a sok Lakatos Giorgio Armani itthon.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Amadeus
van az az alternatív afrocentrikus történelemszemlélet, miszerint az ókori egyiptomiak feketék voltak, na kb. ez a magyarázata ezeknek a névadásoknak. lásd még: "we wuz kangs"
deyell

Értem.
Amadeus
plusz a fekákra jellemző tetszik, jó lesz névnek effect

több mint 4 éve
Amadeus
deyell

Értem.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 218
Amadeus

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Amadeus
Oldal alja, Baggio hsz
Willie Parker
Equanimeous Tristan Imhotep J. St. Brown

Zseniális.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 918
Amadeus
Oldal alja, Baggio hsz
több mint 4 éve
több mint 4 éve

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
MICAH PARSONS: 4.39...nem rossz

Klaci79
Elfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
warr_b
Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕
alatriste
És mi változott? 😀
warr_b
Alatriste utál mindenkit, aki több poszton bevethető, és nem olyan játékos, aki mellett tavaly csak drága nagyanyámnak nem volt elkapása, de neki is csak azért, mert 91. életévben elhunyt, isten nyugosztalja

| (Jamal Adams-buzi, úgyhogy mindenkit utál, aki jobb annál töknél) |
Wyatt
Az egy másik vita pont, hogy Adams király, az most nem ide tartozik. 😀

Egyszerűen rosszul vagyok ezektől a S/LB hibrid játékosoktól. Kezd kikopni a liga körforgásából a tweener szó, pedig ezek a játékosok egyéretelműen azok.
Annak ellenére szopja fel őket a média most már évről évre, hogy kevés kivételtől eltekintve folyton buknak meg az NFL-ben.
Haason Reddick, Deone Bucannon, Isaiah Simmons (hello Cardinals, nem kell esetleg még 1 ilyen? 😀), de talán Darron Lee is idevehető.

LB-nek gyengék, S-nek nem elég jól olvasnak. Szép és jó, hogy olyan atléták, hogy a görögök megvesztek volna értük anno, de az nfl-ben ezek a srácok nagyon sokszor megégnek. Shaq Thompson még viszonylag jó karriert tudott csinálni, de ő is a kör végén ment el pl. Az elmúlt pár évben pedig a Simmonsokat meg Parsonsokat elkezdték top10-be felszopni.

Egyébként ha már ilyen védelmi mindenest keres egy csapat akkor szerintem rögtön az irány se túl jó. Nem feltétlen LB-ből kéne ezeket megtanálni, kinevelni, hanem safetyből, ahogy a ligában is ezekre a mindenes szerepkörökre inkább safetyből találunk jobb játékosokat. Szerintem. Aztán nem kell mindenkinek ezzel egyet érteni.
alatriste
De Parsons miért tartozna ide, miért lenne ő hibrid? Ő végig lb-t játszott, nem úgy mint Bucannon, Simmons vagy mondjuk Cravens akit a ligába kerülése után raktak be lb-nek, mert máshová nem volt jó. Parsons szerintem tökéletes lb méretekkel rendelkezik, ami melléb rutál atletikus, így bőven lehet coverben is alkalmazni TE ellen pl.