NFL Draft 2021
23 feliratkozó
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Hát igen de azért egy top 10 cetlit jobban is el tudsz égetniFoster elég jó volt mikor pályán volt, csak hát nála is mentalitásbeli problémák voltak (mondjuk Parsonsnál ez sztem kisebb kockázat vmivel).Ha vkit kéne mondanom h kire emlékeztet Parsons, szinte minden tekintetben Reuben Foster az ideális párhuzam.az meg sok jót nem jelent
empty taxi
Janek
empty taxi
több mint 4 éve
Foster elég jó volt mikor pályán volt, csak hát nála is mentalitásbeli problémák voltak (mondjuk Parsonsnál ez sztem kisebb kockázat vmivel).Ha vkit kéne mondanom h kire emlékeztet Parsons, szinte minden tekintetben Reuben Foster az ideális párhuzam.az meg sok jót nem jelent
empty taxi
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha vkit kéne mondanom h kire emlékeztet Parsons, szinte minden tekintetben Reuben Foster az ideális párhuzam.az meg sok jót nem jelent
empty taxi
több mint 4 éve
Ha vkit kéne mondanom h kire emlékeztet Parsons, szinte minden tekintetben Reuben Foster az ideális párhuzam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért azzal illik kiegészíteni, hogy Parson másik állat fajta, mint az általad felsoroltak. Ő nem LB/S hibrid, ő inkább egy edge/OLB/LB hibrid. Aki korábban edge rudgerként játszott és onnan váltott LB/OLB pozira. Ő a méretei alapján teljesen rendben van, azt nem tudom, hogy NFL-ben melyik LB poszton fog majd játszani.Az egy másik vita pont, hogy Adams király, az most nem ide tartozik. 😀Alatriste utál mindenkit, aki több poszton bevethető, és nem olyan játékos, aki mellett tavaly csak drága nagyanyámnak nem volt elkapása, de neki is csak azért, mert 91. életévben elhunyt, isten nyugosztaljaÉs mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
MICAH PARSONS: 4.39
— PFF Draft (@PFF_College) March 25, 2021
LB1
pic.twitter.com/uU4Wu9Y34e
Klaci79
warr_b
alatriste
warr_b
| (Jamal Adams-buzi, úgyhogy mindenkit utál, aki jobb annál töknél) |
Wyatt
Egyszerűen rosszul vagyok ezektől a S/LB hibrid játékosoktól. Kezd kikopni a liga körforgásából a tweener szó, pedig ezek a játékosok egyéretelműen azok.
Annak ellenére szopja fel őket a média most már évről évre, hogy kevés kivételtől eltekintve folyton buknak meg az NFL-ben.
Haason Reddick, Deone Bucannon, Isaiah Simmons (hello Cardinals, nem kell esetleg még 1 ilyen? 😀), de talán Darron Lee is idevehető.
LB-nek gyengék, S-nek nem elég jól olvasnak. Szép és jó, hogy olyan atléták, hogy a görögök megvesztek volna értük anno, de az nfl-ben ezek a srácok nagyon sokszor megégnek. Shaq Thompson még viszonylag jó karriert tudott csinálni, de ő is a kör végén ment el pl. Az elmúlt pár évben pedig a Simmonsokat meg Parsonsokat elkezdték top10-be felszopni.
Egyébként ha már ilyen védelmi mindenest keres egy csapat akkor szerintem rögtön az irány se túl jó. Nem feltétlen LB-ből kéne ezeket megtanálni, kinevelni, hanem safetyből, ahogy a ligában is ezekre a mindenes szerepkörökre inkább safetyből találunk jobb játékosokat. Szerintem. Aztán nem kell mindenkinek ezzel egyet érteni.
alatriste
Ő sokkal inkább egy következő Devin White, nem feltétlen pozira, hanem impactre.
több mint 4 éve
Freiermuth se fog nálunk kikötni, tartok tőle.Főleg hogy a TE edzője a Nitany Lionsnál már a Jags TE edzője, ahol lassan pont az ő posztja a legnagyobb need a QB után. 😉
dande
több mint 4 éve
😀😀No még mit nem, nem elég, hogy Fitzel Mclaurinnal meg Samuellel bombáztok, még ő is hozzátok kerüljön? 😛 Az a baj, hogy elfogunk csábulni Pitts Chase vagy valamelyik QB felé, őt pedig bent hagyjuk 😕 csoda, hogy anno Sanderst kihúztuk, mé egyszer ilyen örömben, hogy egy jó Penn State játékost kihúzunk nem lesz. Freiermuth se fog nálunk kikötni, tartok tőle.MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
Várom már a draftot 😊
dande
Előletek majd megint a kabbojz húzza ki a kiszemeltet 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
No még mit nem, nem elég, hogy Fitzel Mclaurinnal meg Samuellel bombáztok, még ő is hozzátok kerüljön? 😛 Az a baj, hogy elfogunk csábulni Pitts Chase vagy valamelyik QB felé, őt pedig bent hagyjuk 😕 csoda, hogy anno Sanderst kihúztuk, mé egyszer ilyen örömben, hogy egy jó Penn State játékost kihúzunk nem lesz. Freiermuth se fog nálunk kikötni, tartok tőle.MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
Várom már a draftot 😊
több mint 4 éve
Leonard 220 fontosan a liga egyik legjobb LBje. Sztem pont ez a jovo, a hibrid LB/S, aki futas ellen is odabasz, de coverben meg elviszi akar a slot elkapot is, nem csak a TEket meg futokat.Nem mondom, hogy nem lehet ilyeneket pickelni és, hogy helyük sincs a ligában. De Leonard is egy 2. körös pick volt. Engem elsősorban az zavar, hogy csomó mockban ezet a típusú játékost top10-be írják/írták (amíg meg nem jelentek Parsons off field aggájai).
Ezek miatt is JOK a legjobb LB prospect iden szerintem. Aki kb nem is Willt, hanem nickelt jatszott a Notre Dame-ben.
Borbinho
Simmons se bukott még meg és jobb is volt a szezon 2. felében, azért a jó szintet még ott sem érte el nálam.
Az én szememben egy linebacker olyan mint LVE és nem mint ezek a srácok. 😀 Tudom tudom, porcelán a csávó (nyaka).

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Leonard 220 fontosan a liga egyik legjobb LBje. Sztem pont ez a jovo, a hibrid LB/S, aki futas ellen is odabasz, de coverben meg elviszi akar a slot elkapot is, nem csak a TEket meg futokat.Ezek miatt is JOK a legjobb LB prospect iden szerintem. Aki kb nem is Willt, hanem nickelt jatszott a Notre Dame-ben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
De olyan mókásan kijelented folyton, hogy Simmons megbukott, mintha az első meccse után vége lett volna a karrierjének, és nem lett volna ott az idény második fele. Nekem csak ez fura, de mivel én karmolom őt, nyilván ez csak engem zavar 😀

több mint 4 éve
Az egy másik vita pont, hogy Adams király, az most nem ide tartozik. 😀Alatriste utál mindenkit, aki több poszton bevethető, és nem olyan játékos, aki mellett tavaly csak drága nagyanyámnak nem volt elkapása, de neki is csak azért, mert 91. életévben elhunyt, isten nyugosztaljaÉs mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
alatriste
warr_b
Wyatt
Egyszerűen rosszul vagyok ezektől a S/LB hibrid játékosoktól. Kezd kikopni a liga körforgásából a tweener szó, pedig ezek a játékosok egyéretelműen azok.
Annak ellenére szopja fel őket a média most már évről évre, hogy kevés kivételtől eltekintve folyton buknak meg az NFL-ben.
Haason Reddick, Deone Bucannon, Isaiah Simmons (hello Cardinals, nem kell esetleg még 1 ilyen? 😀), de talán Darron Lee is idevehető.
LB-nek gyengék, S-nek nem elég jól olvasnak. Szép és jó, hogy olyan atléták, hogy a görögök megvesztek volna értük anno, de az nfl-ben ezek a srácok nagyon sokszor megégnek. Shaq Thompson még viszonylag jó karriert tudott csinálni, de ő is a kör végén ment el pl. Az elmúlt pár évben pedig a Simmonsokat meg Parsonsokat elkezdték top10-be felszopni.
Egyébként ha már ilyen védelmi mindenest keres egy csapat akkor szerintem rögtön az irány se túl jó. Nem feltétlen LB-ből kéne ezeket megtanálni, kinevelni, hanem safetyből, ahogy a ligában is ezekre a mindenes szerepkörökre inkább safetyből találunk jobb játékosokat. Szerintem. Aztán nem kell mindenkinek ezzel egyet érteni.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Alatriste utál mindenkit, aki több poszton bevethető, és nem olyan játékos, aki mellett tavaly csak drága nagyanyámnak nem volt elkapása, de neki is csak azért, mert 91. életévben elhunyt, isten nyugosztaljaÉs mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
alatriste
warr_b

több mint 4 éve
És mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
alatriste

több mint 4 éve
Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b

Liverpool Fc
több mint 4 éve
MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79

több mint 4 éve
MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszMICAH PARSONS: 4.39
LB1
És erre meg jön egy ilyen:
DE Jayson Oweh 40: 4.36 at 257 pounds.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Key&Peele is büszke lenne, nagyon jó nevek. 😀 Nagy fáraó lehet az öreg ilyen névválasztásokkal. 😀Megtaláltam az új kedvenc nevemet a drafton 😀Bátyja, Equanimeous ugye már a Packers profija, hamarosan pedig csatlakozhat hozzájuk a stanfordi Osiris. Fater meg a többszörös Mr. World testépítő, John Brown
Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
Merlin85
digitaledition.chicagotribune.com/tribune/article_popover.aspx?guid=10eab0ac-0bc2-4a65-bb24-03340c99e069
r.baggio
több mint 4 éve
Megtaláltam az új kedvenc nevemet a drafton 😀Bátyja, Equanimeous ugye már a Packers profija, hamarosan pedig csatlakozhat hozzájuk a stanfordi Osiris. Fater meg a többszörös Mr. World testépítő, John Brown
Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
Merlin85
digitaledition.chicagotribune.com/tribune/article_popover.aspx?guid=10eab0ac-0bc2-4a65-bb24-03340c99e069

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Megtaláltam az új kedvenc nevemet a drafton 😀Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
több mint 4 éve
fixed it for youProfi.Ezért (is) lesz ő jó a Phinsbe 😉
Alabama RB Najee Harris’ flight from Dallas to Birmingham was cancelled last night due to lightning, so with no other travel options available, Harris drove nine hours to make it to Alabama’s Pro Day by 10 am today. He’s not even working out today but wanted to support teammates.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 23, 2021
Cruyffista
steelwolf
több mint 4 éve
Ha Mondból kezdő nfl qb lesz, az ő mezében biciklizem majd körbe a Balatont...ha kezdő lesz akkor abban semmi ciki nincs ha a mezében nyomod...a Balatont körbetekerni meg alapból nagyon jó kis dolog!
Annyira orrnehéz az idei qb class, hogy érezhetően majd megszakadnak a nagy draft punditok, ki tud nagyobb blődséget állítani
r.baggio
szóval ez nem egy huh de bevállaltad dolog azért...😊
több mint 4 éve
Hu vazeg. Mac Jones pro dayet egyelore nem tudom hova tenni. Alapbol azt sem, hogy talaltak neki olyan elkapokat Smith es Waddle helyere, akik ranezesre 4.7-es 40 yardot nem futnak, es emiatt egy halom labdaja hosszu volt, ami egyebkent az NFL-ben szerintem siman jo lett volna. De hogy megis hogy sikerult osszehozni ezt az egeszet, arra nem jottem ra. Kicsit olyan erzesem van, mintha minden wr pozitiv koronavirustesztet produkalt volna a belepesnel, ezert kifutottak a parkba, ahol harom-negy gyerek epp dobalozott, ugyhogy behivtak oket.Jones sem hasonlitott abszolut a game tape-eken latottakhoz. Voltak nagyon jo labdak, de eleg sok szar is, olyan is, ami nem az elkapo bakija volt. Konkretan mintha nem lett volna topon eronletileg, mentalisan meg teljesen meg lett volna szeppenve. Azon gondolkozom, hany eve volt legutobb olyan, hogy egy pro day utan ugy alltam volna fel a szekbol, hogy ez szerintem konkretan rossz volt. Marmint top kube prospect eseteben persze.
En lattam csak ezt igy? Pedig engem a pro dayek aztan ritkan erdekelnek megiteles szempontjabol, de ez... Gyenge volt.
Szerkesztette: Stez