Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Az egykori Eagle, Chris McCoy waivelve.
több mint 12 éve
3 gyors infó.1. Lehet a sérülések miatt lesz 1-2 ember felhozva ma a practice squadból. Elsősorban Jeremy Ebertre kell itt gondolni, mert mint írtam, ha Brown nem tudja vállalni a játékot, akkor 3 bevethető WRünk van össz-vissz (plusz Marcedes is maródi).
2. Ha Ball nem játszhat, a két normál (külső) kezdő CB Will Blackmon, és a 7. körös rookie Demetrius McCray lesz, és Mike Harris kezd nickel CBben. Ha Ball játszik(szerintem nem fog), akkor Blackmon lesz a társa.
3. Ha Rackley nem lesz bevethető, akkor Pryor collegebeli centere a Buckeyesból, Mike Brewster lesz a kezdő LG, aminek annyira nem örülök, mert szerintem Pasztor jobb oda, de rá elsősorban 1. számú csere OTként tekintünk jelenleg.
több mint 12 éve
Még nem volt semmi extra, bár majdnem megette a bírót egy Forsett féle hosszúelkapással (de a Turkey day napi meccsel ellentétben a zebra most nem kajálta meg a pici kis csínytevését. Ha megtette volna, lett volna egy 50+ yardos elkapása első meccsén.Denard most biztos több szerep hárul. Lehet csak 3 bevethető WR lesz aktív Alkesz eltiltása, és Brown sérülése miatt. Szerintem biztos többet fogjuk használni, mint ellenetek.
Egész pontosan földre vitte egy Chiefs védő 3rd&longnál 6-8 yard után (punt is következett), ilyenkor megáll a játék. De ő szabálytalanul felállt a labdával és futott tovább. Én nem is értettem elsőre, mit akar. Mindenki nézett nagyot, a KC védők is, aztán egyikük földre vitte csak addigra sokat futott. Ő elvben hihette, hogy nem ért földet keze-lába, mivel egy KC védőre esett. De legalább küzdött, nekem tetszett a játéka. 9 passzből elkapott 3at asszem.
Illetve volt visszahordása, csak gyenge lett. A többieknek is.
De ha már meccs előtti jósolt támadók iktriadtól.
Offensive weapon egy wildcatben tűnt fel számomra, ami ~1yardos futás lett.
Shorts, aki legjobb WR iknek, (sztem Blackmon) 11 passzból 3 elkapás. Az ő problémája az volt szvsz, hogy sokszor nem Flowerst a kis technikás elit CBt kapta (ahogy vártam), hanem a benga fizikális Sean Smitht. Képtelen volt a birkózásból kiszabadulni legtöbbször. Ha mégis, akkor sem tudta lerázni Smitht. Érdekes taktikai húzás volt.ulpianus
Ja, a 2008as kezdő OT párosunk ( Khalif Barnes és Tony Pashos - akik holnap szintén kezdeni fognak) és Rashad Jennings mellett lesz még egy ismerős arc az ellenfélnél. Greg Olson, aki QB coach volt tavaly nálunk (és aki többek szerint a "Blame Gabbert" nyilatkozatot megtette a télen) most a Raiders OCja. Szerintem remek edző, kiváncsi vagyok mit talál ki ellenünk. Alaposan kicserélődött a Dnk nálunk, de azért a pass rushereket, Pozt, Allent és Loweryt jól ismerheti.
Ha tényleg hozzánk kerül jövőre, akkor remélem igazad lesz ezzel a kijelentéssel.összehasonlításokba nem mennék bele, pláne hogy Luck ugye már az NFL-ben is bizonyított, és amúgy sem fog gyenge karriert befutni a profinál... de nekem ő még old-school QB, Bridgewater meg a jövő NFL irányítójának prototípusajjncaaTeddy simán Luck szintű tehetség, sőtjjncaaMindtam, hogy JJ nagyon kedveli.
Miben látod őt jobbnak egyébként Lucknál?iktriad
több mint 12 éve
összehasonlításokba nem mennék bele, pláne hogy Luck ugye már az NFL-ben is bizonyított, és amúgy sem fog gyenge karriert befutni a profinál... de nekem ő még old-school QB, Bridgewater meg a jövő NFL irányítójának prototípusaTeddy simán Luck szintű tehetség, sőtjjncaaMindtam, hogy JJ nagyon kedveli.
Miben látod őt jobbnak egyébként Lucknál?iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bocsi hogy feltéptem a soha begyógyulni nem fogó(?) sebet.Azért tudnék mondani ellenpéldát...BazzaniMég nem volt semmi extra, bár majdnem megette a bírót egy Forsett féle hosszúelkapással (de a Turkey day napi meccsel ellentétben a zebra most nem kajálta meg a pici kis csínytevését. Ha megtette volna, lett volna egy 50+ yardos elkapása első meccsén.iktriadEgész pontosan földre vitte egy Chiefs védő 3rd&longnál 6-8 yard után (punt is következett), ilyenkor megáll a játék. De ő szabálytalanul felállt a labdával és futott tovább. ulpianus
Teddy simán Luck szintű tehetség, sőtjjncaaMindtam, hogy JJ nagyon kedveli.
Miben látod őt jobbnak egyébként Lucknál?
több mint 12 éve
Azért tudnék mondani ellenpéldát...Még nem volt semmi extra, bár majdnem megette a bírót egy Forsett féle hosszúelkapással (de a Turkey day napi meccsel ellentétben a zebra most nem kajálta meg a pici kis csínytevését. Ha megtette volna, lett volna egy 50+ yardos elkapása első meccsén.iktriadEgész pontosan földre vitte egy Chiefs védő 3rd&longnál 6-8 yard után (punt is következett), ilyenkor megáll a játék. De ő szabálytalanul felállt a labdával és futott tovább. ulpianus
több mint 12 éve
Még nem volt semmi extra, bár majdnem megette a bírót egy Forsett féle hosszúelkapással (de a Turkey day napi meccsel ellentétben a zebra most nem kajálta meg a pici kis csínytevését. Ha megtette volna, lett volna egy 50+ yardos elkapása első meccsén.iktriadEgész pontosan földre vitte egy Chiefs védő 3rd&longnál 6-8 yard után (punt is következett), ilyenkor megáll a játék. De ő szabálytalanul felállt a labdával és futott tovább. Én nem is értettem elsőre, mit akar. Mindenki nézett nagyot, a KC védők is, aztán egyikük földre vitte csak addigra sokat futott. Ő elvben hihette, hogy nem ért földet keze-lába, mivel egy KC védőre esett. De legalább küzdött, nekem tetszett a játéka. 9 passzből elkapott 3at asszem.
Illetve volt visszahordása, csak gyenge lett. A többieknek is.
De ha már meccs előtti jósolt támadók iktriadtól.
Offensive weapon egy wildcatben tűnt fel számomra, ami ~1yardos futás lett.
Shorts, aki legjobb WR iknek, (sztem Blackmon) 11 passzból 3 elkapás. Az ő problémája az volt szvsz, hogy sokszor nem Flowerst a kis technikás elit CBt kapta (ahogy vártam), hanem a benga fizikális Sean Smitht. Képtelen volt a birkózásból kiszabadulni legtöbbször. Ha mégis, akkor sem tudta lerázni Smitht. Érdekes taktikai húzás volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Teddy simán Luck szintű tehetség, sőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem nagyon meggyöző volt mindig amikor láttam. És azt is tudom, hogy mások is nagyon, nagyon kedvelik (pl.JJ). Szerintem senki nem örülne a divizióriválisok közül, ha jövőre már ő osztogatná a passzokat a Shorts, Alkesz, Sanders 3asnak.Ő "csak" a class legjobbja, vagy olyan tehetség, akiből 3-5 évente van egy (pl Stafford vagy Newton)? Luck olyan volt, akiből 20 évente van egy, de ilyenre jobb nem is gondolni... 😊HúsrágóHa mondjuk ez az ára, hogy (Tank for) Teddy Bridgewater itt játszon jövőre, ám legyen.#tankMakaAhogy mondod! Kegyetlen egy szezon lesz.Húsrágó
iktriad
Nem Luck szintű tehetség, de olyan nagyon nincs messze tőle. A "3 évente van 1 ilyen" tipusba illik - szerintem.
több mint 12 éve
A Jaguars megérkezett San Joseba.www.jaguars.com/media-gallery/videos/On-the-Road-Oakland/c0cdef9d-0340-4546-9009-ece78ebd06be
.A következő 8 nap nagy részét itt töltik majd.
Lowery CB volt az egyetemen. Emlékszem, hogy életem első Lions-os mock draftjában magunkhoz jósoltam. Még gsn hívta fel rá a figyelmem.Még nem volt semmi extra, bár majdnem megetette a bírót egy Forsett féle hosszúelkapással (de a Turkey day napi meccsel ellentétben a zebra most nem kajálta meg a pici kis csínytevését. Ha megtette volna, lett volna egy 50+ yardos elkapása első meccsén.
Ik! Mi lett a beígért Ace Sanders féle visszahordásokkal? Milyen volt az első meccsen?Bazzani
több mint 12 éve
Ő "csak" a class legjobbja, vagy olyan tehetség, akiből 3-5 évente van egy (pl Stafford vagy Newton)? Luck olyan volt, akiből 20 évente van egy, de ilyenre jobb nem is gondolni... 😊Ha mondjuk ez az ára, hogy (Tank for) Teddy Bridgewater itt játszon jövőre, ám legyen.#tankMakaAhogy mondod! Kegyetlen egy szezon lesz.Húsrágó
iktriad
több mint 12 éve
Lowery CB volt az egyetemen. Emlékszem, hogy életem első Lions-os mock draftjában magunkhoz jósoltam. Még gsn hívta fel rá a figyelmem.Ik! Mi lett a beígért Ace Sanders féle visszahordásokkal? Milyen volt az első meccsen?
több mint 12 éve
Kint van a végső injury report, de nagyon okosabbak nem lettünk.Gabbert és Gratz nem játszik (ez már hétfőn biztos volt), marcedes játéka kétséges (8doubtful - szerintem szintén nem játszik).
A meccs napján dől el, hogy játszik: Rackley, Ball, Mike Brown és J. T. Thomas. Ball ma nem edzett. Lövésem sincs ki lesz a kezdő CB párosunk, ha Ball se játszhat. Will Blackmon lesz az egyik CB ez esetben, a másik nem tudom ki. Mike Harris? McCray? De olya verziót is hallotam, hogy Lowery(!) megy át CB posztta, és Evans vagy Prosinski lenne Cyprien társa safetyben.Egyik verzió "jobb" mint a másik...
Uche, Shorts és Roy Miller játszani fog.
több mint 12 éve
Eddig nemértem rá hogy megnézzem a meccset....mostanáig nemtudtam a végkimenetelét...most már tudom...meg se nézem...m-bryoJobban jársz, ha nem teszed. Nem sok pozítivum volt benne.
Bár Jeff Lageman talált kettőt (plusz elemezte az eheti feladatot, Terrelle Pryort)
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/b86744a0-214f-4bbd-9d3f-ac857048f523
több mint 12 éve
Eddig nemértem rá hogy megnézzem a meccset....mostanáig nemtudtam a végkimenetelét...most már tudom...meg se nézem...
több mint 12 éve
Ha mondjuk ez az ára, hogy (Tank for) Teddy Bridgewater itt játszon jövőre, ám legyen.#tankMakaAhogy mondod! Kegyetlen egy szezon lesz.Húsrágó
Mivel 2 meccsünk lesz most a nyugati parton, érdemes megnézni, milyen "jók" vagyunk arrafelé. 9 meccs - 2 W, 7 L....
1996: Oakland 17, Jaguars 13
1997: Jaguars 20, Oakland 9
2001: Seattle 24, Jaguars 15
2004: San Diego 34, Jaguars 21
2004: Jaguars 13, Oakland 6
2009: Seattle 41, Jaguars 0
2009: San Francisco 20, Jaguars 3
2010: San Diego 38, Jaguars 13
2012: Oakland 26, Jaguars 23 (OT)
Record: 2-7 (.222)
több mint 12 éve
hát, most egy kemény "ba"-val kezdődő mondat hagyta el a számat, az irodában meg mindenki engem néz... tudom, hogy JaX szurkolónak lenni nehéz, már megszoktam, de hogy minden év elején lesérül a fél banda, az már azért baromira meredek.
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Komoly lista...Brown és Millers zerdán még edzett, csütörtökön már nem. Alan Ball nem fejezte be az edzést. Rackley és Lewis k9önnyen csatlakozhat a Szöszi, Gratz pároshoz. Nem állunk túl jól.
Azért kétségbe esni (egyelőre) nem kell, sokan ilyenkor egyszerűen csak pihentetésből, vagy a kisebb összeszedett sérüléseik nyalogatása miatt nem edzenek.peterk2005
több mint 12 éve
Komoly lista... Azért kétségbe esni (egyelőre) nem kell, sokan ilyenkor egyszerűen csak pihentetésből, vagy a kisebb összeszedett sérüléseik nyalogatása miatt nem edzenek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A sérültlistánk egyre riasztóbb. Roy Miller és Mie Kbrown a a tegnapi limitált edzés után DNPs volt ma. Nem edzett se Rackley, se Uche sem. J T Thomas (aki kiharcolta a safetyt vasárnap) szintén lesérült még szerdán és ma nem edzett. És edzés közben megsérült Alan Ball is, ami azért "remek" mert Gratz már biztos nem játszik vasárnap. Emellé még Shorts is limitáltan edzett...
DID NOT PRACTICE
QB Blaine Gabbert Out
CB Dwayne Gratz Out
TE Marcedes Lewis Gus Bradley hasn’t ruled him out yet.
LG Will Rackley Bradley hopes he will be able to play.
RG Uche Nwaneri Bradley anticipates he can play.
WR Mike Brown Limited on Wednesday but didn’t work today.
DT Roy Miller Limited on Wednesday but didn’t work today. He also had a wrap on his right ankle.
LB J.T. Thomas Had tightness after Wednesday’s workout.
LIMITED
CB Alan Ball Already without Gratz, the Jaguars finished practice without both starting corners.
WR Cecil Shorts Limited for second straight day.
RB Jordan Todman Limited for second straight day.
A Babin, MJD, Meester, Mike Harris kvartett minden tagja visszatért rendesen edzeni.
Az egyátalán nem edzők közt van összensen 7 kezdő (Mike Brown most annak számít). a limitáltak közül 2. Mivel amúly "legendásan mély" a depthünk (főleg CBben, vagy a támadófal belsejében), alig várom hogy milyen összeállításban fogunk kiállni az Oakland ellen....
több mint 12 éve
Harbor sztem jó lesz kinőheti simán kezdő TE-nek, magát megvan benne a potenciál ha hisznek bíznak benne és persze megfelelően használják. Szurkolok neki mert megérdemli nálunk is becsülettel dolgozott mindig odatette magát ha kellett.dandeMondjuk Marcedes miatt ő csak max. 2 számú TE lehet, ha Lewis egészséges. De remélem megragad itt hosszabb távon is majd.
több mint 12 éve
Harbor sztem jó lesz kinőheti simán kezdő TE-nek, magát megvan benne a potenciál ha hisznek bíznak benne és persze megfelelően használják. Szurkolok neki mert megérdemli nálunk is becsülettel dolgozott mindig odatette magát ha kellett.
több mint 12 éve
Az megvan, hogy a Raiders két kezdő OTje vasárnap két régi ex-jaguár lehet, Khalif Barnes és Tony Pashos?! 😀 Plusz Rashad Jenneings is náluk van, bár sokat nem hiszem, hogy látjuk majd, a Colts ellen volt 1 db 2 yardos futása.Henne tegnap azt mondta, úgy készül, hogy szeretné a mostani (és jövő heti) produktumával elhúdítani a kezdő QB posztot.
ha marcedes nem játszhat (sanszosan nem fog), ezen a héten Clay Harbor szerepe alaposan megnőhezt a múlt héthez képest.