Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Pár apróság, miután néztem a meccset
- Clemens jó igazolás volt, még ha nem is lesz rá szükség
- Donald Brown szerintem lehet, hogy Mathews helyett jött, jól játszott
- jó, hogy van Floyd és Green is, nem lesz annyira kiszámítható a passzjáték
- Fluker nagyon rossz passzprotektor, JoeD-nek még lesz vele munkája bőven
- Herdon elcsípheti a rostert

- kezdő DL shit, még mindig azt mondom, hogy 1-2nd downra Geathers NT, Lissemore és Liuget DE lenne az optimális, mert futás ellen Reyes annyit ér, mint kb. én
- Donald Butler kezdhet készülni a 2. heti QB spy melóra, mert Wilson gyilkos, akármilyen a helyzet, kifordul és fut
- Tourek W.-ben én látok rációt, hogy hosszútávon hasznos legyen, de még kell tanulnia (szerencsére van kitől)
- Attaochu is még befér az iskolapadba, szerintem újoncként csak villanásokat szabad várni tőle
- egy jó Flowers és Verrett nagyon fog kelleni, mert nélkülük halovány a sec.
- How to tackle c. oktatófilmet mostantól mindennap lejátszani!

Összességében a játék minden elemében alulmaradt a csapat, de én nem bánom annyira, inkább most égjünk így, mint regularban. Tavaly is az volt a jellemző, hogy bárki ellen meccsben tudott maradni a brigád, szóval nem hinném, hogy félni kell ilyen jellegű vereségektől az alapszakaszban. Mindenesetre elgondolkodtató volt a meccs több szempontból, bőven van még min csiszolni.
több mint 10 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2014/08/16/in-focus-chargers-d-line/

Elgondolkodtató, bár láttam ezt már a 'Boys ellen is...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
rövidítve:
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-san-diego-chargers-at-seattle-seahawks/
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
A mai meccsről:

Donald Butler: "We didn't do a good job of stopping their basic offense... basic against basic & they won."
"DE Liuget is over the foot tweak. Was explosive tonight. "
Coach Mike McCoy on QB Kellen Clemens: "He did a really nice job once again this week. The more he plays, the more comfortable he'll get."
Coach Mike McCoy: "There's always some good and bad. We'll learn from it, we'll move on, and we'll get ready for the next one.”
John Phillips: "We gotta learn from this game, get back in the film room, and keep getting better."
"If the Chargers didn't want to show Seahawks much tonight, mission accomplished." 😀
"Darrell Stuckey has to take better angles."
"Good for Jake Byrne to nab that TD. Does a lot of dirty work. Also an amazing story how he deals with Diabetes. Very inspiring."
"Sorry, Charlie. Kellen Clemens is an upgrade at backup QB. "
"Jerry Attaochu saying to himself QBs did not move like that in the ACC."
"D.J. Fluker having all kinds of problems keeping up with Cliff Avril."
"Missed tackles once again an issue for the Chargers"

A mai meccs értékelése Eric Williamstől
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6243/observation-deck-san-diego-chargers-2
Flowers először lépett Chargers mezben pályára.Tackle-t vagy leütött pass-t nem tudott felmutatni, volt pár szép coverage-e ,de fújtak rá egy pass interference-t. Védelem ma sem tudta megállítani a futást, 243 yardot kaptunk földön, 6.6 yard/carry átlag mellett, 4 QB által futott TD-t kaptunk. Egyszer sem kényszerítette a D-nk a Seattle-t punt-ra. Wilson 105.4es passer rating-el dolgozott ellenünk (múlt héten Weeden 111.6-al). Oliver és Inman akik csillogtak a Dallas ellen most szenvedtek, Inman drop, Oliver kihozott az endzone-ból egy kickoff-ot amit nem kellett volna (nyilván azért nem szabad a Dallas meg a Seattle D-jé összehasonlítani). Chris Watt is először mutatkozott be, G és C ponton is fellelhető volt. Akadt pár rossz snap feladása, de korrekt volt futás blokkolásban és pass protection-ben. Kellens a 2. preseason meccsen is jó volt , annak ellenére , hogy 3 sack-et is bekapott 118.9es rating-el végzett. Máté, Freeney, Verrett, VB, Guy és Scafe nem játszott ma , Lissemore(boka) és Addae(térd szalag) meccs közben sérült le úgy , hogy nem tértek már vissza, mivel könnyen lehet, hogy 2 kezdőről van szó , reméljük ,hogy nem súlyos a sérülésük.

több mint 10 éve
Mire figyeljünk a Seahawks ellen Eric Williams tollából
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6233/w2w4-san-diego-chargers-2

több mint 10 éve
Most nézem, hogy pár hete kidobta a Dallas Tyronne Greent. Ahhoz képest , hogy 2 éve még egész tehetségesnek tűnt , már erősen lefelemenőben van. Nem mondom ,hogy all-star G képét mutatta, de egy elfogadható kezdő G-nak nézett ki még nálunk.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Englisht leigazolta a Tampa, sok sikert neki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
17.nap:
"Chargers get one DE back: Corey Liuget (foot) back practicing. Lawrence Guy (shoulder) and Damik Scafe (undisclosed) watching drills."
"Rivers, Hardwick, Allen and several others practicing today after a rest day. Verrett in red jersey. "
"John Phillips (ACL, MCL) has run well past week. McCoy: "It's the John Phillips of old coming back. We're very lucky to have him out there.""
"Larry English has new home. Buccaneers announce they've signed the former Chargers linebacker."

a mai nap összefoglalása
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6219/chargers-camp-report-day-17

több mint 10 éve
16. nap összefoglalója
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6203/chargers-camp-report-day-16
McCoy a preseason meccs előtt pihentetett pár veteránt (quarterback Philip Rivers, safety Eric Weddle, center Nick Hardwick, running back Danny Woodhead, linebacker Donald Butler, receiver Keenan Allen, edge rusher Dwight Freeney, cornerback Richard Marshall and left tackle King Dunlap). Liuget 2. edzés napot hagyta ki boka sérülés miatt, Scafe és Guy sem volt ma sérülés miatt. V.Brown és Clary sem volt ma természetesen. CB-k lekapkodtak pár Clemens passzt a mai edzésnapon. TT is leöntette magát jeges vízzel  twitter.com/ChargersRHenne/status/499712426271465472.

Az elkapóink felkészültek a Legion of Boomra
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6209/bolts-wrs-ready-to-battle-legion-of-boom

Egy podcast Ryan Mathews-al:
 www.1360sports.com/media/podcast-loose-cannons-loosecannons/ryan-mathews-chargers-rb-81314-25159036/
Fő személyes céljai: egészséges maradjon, segítsen a csapatnak amennyit csak tud, elkapásban,blokkolásban is ha kell. Nagyon jól sikerült az offseason számára. DBrown érkezése új fegyver az O számára, és növeli a versenyt a csapatban ami sosem rossz. Fumble-ét úgy értékelte, hogy jó helyen tartotta a labdát, közel volt a testéhez, a védő csinált egy nagy playt. Élvezi a nyomást ami a vállán van , játéka nagyban befolyásolja az O sikerességét. Fresno Staten a pass protection vagy az elkapás nem volt a feladatai között, de már nem izgul a pályán ha ezt a feladatot kapja.

Allen on facing Richard Sherman: “I definitely look forward to competing against ‘the best’ so to say. It’s definitely going to be fun.”
"Jason Verrett working at left corner with the staters in nickel. Flowers moves to nickel defender. Verrett still wearing red jersey."
"Chargers piping in crowd noise at practice today. Needs to be louder."
"A Pro Football Focus article posted on ESPN today ranks the Chargers' defense number 28 in the NFL"
Position --------- Rank ---- Category
-----------------------------------------
Secondary -------- 9 ------ Above Average
Linebackers ----- 20 ------ Average
Edge Rushers --- 23 ------ Below Average
Interior Line ---- 31 ------ Poor

több mint 10 éve
Majdnem írtam reggel, hogy talán nyaralsz. 😊 Verrett felejtős még, Flowers azonban játszhat. Sajnálom, ha Sherman játéka a hülye szabályok miatt sérülne, mert atom jó nézni, ahogy tud radírozni. Amúgy szerintem Geathers jó lesz run stuffer lesz. És még egy tipp: Liszemór többet lesz DE-ben használva 1st és 2nd down-oknál.szaba
Sajnos dolgoztam ma reggel , 10kor már aludtam kb, úgyhogy nem tudtam összeírni ,hogy mi történt csak miután hazazavartak a munkából.

több mint 10 éve
Majdnem írtam reggel, hogy talán nyaralsz. 😊 Verrett felejtős még, Flowers azonban játszhat. Sajnálom, ha Sherman játéka a hülye szabályok miatt sérülne, mert atom jó nézni, ahogy tud radírozni. Amúgy szerintem Geathers jó lesz run stuffer lesz. És még egy tipp: Liszemór többet lesz DE-ben használva 1st és 2nd down-oknál.
több mint 10 éve
Pénteken következik a 2. preseason meccsünk, ezúttal a Seattle ellen. Egyébként szeptember 14. élesben is találkozunk velük, egy hónapon belül 2szer játszunk a bajnokkal. Egyes szurkolók abban reménykednek, hogy az új szabályokat betartják a játékvezetők és ez könnyen lehet , hogy egy olyan fizikális CB-nek , mint Sherman sok penalty-be fog kerülni. Reméljük Verrett is bemutatkozhat.

több mint 10 éve
A tegnapi edzésről:
Egy 3 elkapós felállás
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Rövid passz M-80nak
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Oldalvonal melletti elkapások gyakorlása, Reese, M-80 és Royal
Vine

Pár fölüli elkapás , ha jól látom az egyikük Donald Brown
Vine

Hosszú passz Ződnek
Vine

RB-k luficsíkok között bohóckodnak
Vine

Flowers végre edz
Vine

"Johnnie Troutman took first round of first-team reps at RG. Chris Watt now rotates in. Missed recent practices to apparent head injury."
"Brandon Flowers practicing. Steve Williams begins 7-on-7 period with ones opposite Shareece Wright. Flowers rotates in w/ Marshall, Verrett."
"Two more Chargers practices open to public: Monday at 2:50-5 p.m.; Tuesday 9:20-11:30 a.m. Admission free."
"As good as we think addition of Brandon Flowers & Jason Verrett will make #Chargers CB depth, Shareece Wright's camp has been fantastic."
"Keenan Allen putting on a show today. Getting open. Catching everything. Not a surprise at this point, but still remarkable."

Egy cikk az előszezon meccsről, górcső alatt a D
 www.boltsfromtheblue.com/2014-san-diego-chargers-training-camp/2014/8/11/5987169/takeaways-from-the-first-team-defense-in-the-chargers-vs-cowboys-preseason
Geathersnek jól bent, bíztató. Reyes továbbra is trágya. Melvin Ingram jó, de mi az ideális posztja ha létezik ilyen. Te'o sokkal gyorsabban játszott, mint tavaly, és több minden másban is előre lépett tavalyhoz képest(agresszívabb volt mint Butler) ahogy azt reméltük. Coverageben mind ketten jól teljesítettek, ami tavaly hiányzott. Safety-k nem igazán voltak trsztelve , Wright korrekt meccset hozott azt a missed tackle-t leszámítva. Steve Williams elég gyenge napot fogott ki. Marshall slotban jól teljesített.

több mint 10 éve
"Marcus Cromartie, Brandon Flowers, Chris Watt, Corey Liuget and Dwight Freeney back on the field at Chargers practice today."
"Vincent Brown, Rich Ohrnberger and Lawrence Guy not practicing."
"DE-DT Guy (shoulder) isn't practicing."
"CB Brandon Flowers is practicing today. Last practiced July 30."
"RG Chris Watt is in uniform and w/helmet. First practice since leaving Tuesday practice. Troutman is w/1st team in 1st session."

több mint 10 éve
Olivertől láttál valamit ezen a meccsen kívül? Én személy szerint nem láttam egy Buffalo meccset sem, csak Mack összefoglalóban , nem láttam játszani azelőtt , hogy a csapathoz jött és hát a TC-s jelentésekben meg nem jeleskedett eddig, egy meccs után meg kicsit korainak érzem egyből megadni neki a rostert, azért ott van Kerwynn Williams meg Grice is, róluk én jobbakat olvastam TC-k alatt. Tavaly ha jól emlékszem Fozzy Whitaker volt aki hasonló első meccset nyomott a preseasonban , aztán kitették és ment a korábbi HC után clevelandbe.Sixo67
Többször is kiemelték az edzőtábor alatt. Összességében eléggé erős RB poszton a csapat, de nekem tetszett, ahogy támadta a lyukakat Oliver.
több mint 10 éve
Olivertől láttál valamit ezen a meccsen kívül? Én személy szerint nem láttam egy Buffalo meccset sem, csak Mack összefoglalóban , nem láttam játszani azelőtt , hogy a csapathoz jött és hát a TC-s jelentésekben meg nem jeleskedett eddig, egy meccs után meg kicsit korainak érzem egyből megadni neki a rostert, azért ott van Kerwynn Williams meg Grice is, róluk én jobbakat olvastam TC-k alatt. Tavaly ha jól emlékszem Fozzy Whitaker volt aki hasonló első meccset nyomott a preseasonban , aztán kitették és ment a korábbi HC után clevelandbe.

több mint 10 éve
Amúgy a Marshall INT-nél kire fújtak holdingot? Mert én senkinél nem láttam.
több mint 10 éve
Tippelek egy 53-at, mielőtt túl késő lenne már. 😛

QB: Rivers, Clemens, Sorensen - 3
RB: Mathews, Brown, Woodhead, Oliver - 7
FB: Johnson - 8
TE: Gates, Green, Phillips - 11
WR: Allen, Floyd, Royal, Inman, Reese, Ajirotutu - 17
OL: Dunlap, Rinehart, Hardwick, Watt, Fluker, Harris, Troutman, Ohrnberger - 25

DL: Liuget, Lissemore, Reyes, Geathers, Carrethers, Guy - 31
OLB: Ingram, Freeney, Johnson, Attaochu, T. Williams - 36
ILB: Butler, Te'o, Conner, Walker, Gachkar - 41
CB: Wright, Flowers, Verrett, Marshall, S. Williams - 46
S: Weddle, Addae, Gilchrist, Stuckey - 50
KPLS: Novak, Scifres, Windt - 53

Ahol érzek variálási lehetőséget, az a CB/OL. Gilchrist nem rossz nickelben, ezért lehet, hogy nem fogunk 5 CB-t tartani, Clary szerintem PUP-on kezd, de ha nem, akkor őt raknám be SteWilliams helyett. Illetve nem tartom kizártnak, hogy csak 5 WR lesz, VBrownról én már lemondtam, de Reese és Seyi is nagy kérdőjel.
több mint 10 éve
Te'o beszél a fejlődéséről tavalyhoz képest
 www.chargers.com/news/article-1/Teo-Theres-Been-a-Lot-of-Growth-for-Me/00996e23-0fb4-4d2e-ae44-0dad9667cfc3

Behind a Boltsban Inman beszél a TD elkapásáról, illetve , hogy mit jelentett ez neki, a kapcsolatáról Eddie Royallal, az öltözői hangulatról. Műsorvezetők Keisernek és Inmannak adták a gameballt. David Johnson és Oliver sztárolás orrba szájba. Végén 2.5 perces Between the Lines az első preseason meccsről.
 www.chargers.com/multimedia/videos/88-BTB-Inman-and-Henne-Recap-Bolts-Victory/33c9f272-4251-4d4a-be2e-2f77ee16470f
Itt van külön a Between the Lines videó és a Call of the Game is
 www.chargers.com/multimedia/videos/Between_the_Lines_Preseason_Week_One/b6ab1017-2994-4356-b825-41c9e2e66172
 www.chargers.com/multimedia/videos/Call_of_the_Game_Dallas/221fa0a6-2261-44ae-b7d0-7bb6ea6ff018

Oliver és Inman helyén kezelik a siker , csak egy meccs mottóval. Kell még jó teljesítmény , hogy 53as keret legyen ebből,nem szabad lankadni.
 www.utsandiego.com/news/2014/aug/08/chargers-branden-oliver-dontrelle-inman-nfl/

Addae meccs előtti imádkozása/rituáléja
Vine

Fluker vs Reyes bemelegítés meccs előttről
Vine

DB-k az oldalvonal melletti INT-eket gyakorolják
Vine

a centerek a snap-et gyakorolják
Vine

RB-k melegítenek kicsit a meccs előtt
Vine

Weddle és Stuckey meccs előtti rituáléja
Vine

Hardwick és Ohrberger tánca  twitter.com/ChargersSDavis/status/497200985022795776

"Mike McCoy says Chargers rookie LB Alvin Scioneaux tore his ACL. Out for year."
"Mathews' goal-line fumble did not sway Mike McCoy's view of him. "He's our bell cow." Would again give him ball in same situation."
"Mike McCoy: "Defensively, there was about 10 tackles we missed." Basic fundamentals stood out."
"Lawrence Guy injures shoulder. A rookie carted out of locker room. "
"Chargers rookie CB Greg Ducre suffered blow to head. "
"Corey Liuget won't play tonight. Has missed recent practices due to undisclosed foot/toe ailment."
"The #Chargers may have deepest group of tight ends & running backs in NFL. Not saying it's a fact yet, but can't think of deeper collection."

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Oliver (azt sem tudtam, ki ő), de azért a derekán egy védővel szépen begyalogolt TD-re...nem gyenge egy kis törpe! 😊 Inman-re meg most figyelni fog mindenki, ebből még nagyon jól kijöhetünk 😊
És a csere védelem lenullázta a csere Dallast, azért ez biztató, hogy odatették magukat és nagy a harc a játékosok között. Jó arra gondolni, hogy pár poszton a bőséggel küzdhetünk, bár sokan még csak tehetségek, de akkor is.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Inman, és a hype valós !

több mint 10 éve
Gheet a rosterre !

több mint 10 éve
Brandon Oliver az új Sproles lol xD
A végén még az 53as rostert is megéli.

több mint 10 éve
Eddig Addae nagyon jól néz ki, Scafenek is fog pár jó megmozdulása meglepően.