Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
100 font mínusz.
több mint 10 éve
Hardwick visszavonult.StezKicsit megváltozott az elmúlt pár hónapban.
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/chargers--nick-hardwick-is-latest-retired-lineman-to-drop-massive-weight-221433702.html
több mint 10 éve
Új LB edző: Mike Nolan! Aww yiss!
több mint 10 éve
Flukernek van étvágya: www.tmz.com/2015/01/22/chargers-dj-fluker-chicken-nuggets-video/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rivers ő lemondta, őt hívták. Gates meg elvileg első számú csere volt ,de mégsem hívták.Elég meredek, hogy Gates nem volt idén a 6 legjobb TE között xDSixo67Az + nevetséges. Meg Dalton ment Rivers helyett ...szépséges.Chargers LT
több mint 10 éve
Lehet már tudni, kik azok, akik tuti visszavonulnak? ...nem olvasgattam mostanában utána a csapatnál. Hardwick biztos?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Elég meredek, hogy Gates nem volt idén a 6 legjobb TE között xDSixo67Az + nevetséges. Meg Dalton ment Rivers helyett ...szépséges.
több mint 10 éve
Elég meredek, hogy Gates nem volt idén a 6 legjobb TE között xD
több mint 10 éve
"With Patriots win, Chargers TE Antonio Gates and ST Darrell Stuckey are officially Pro Bowlers. Stuckey for first time. Gates ninth."Sixo67Jaja, így, akik megérdemelték, csak ott lesznek végül 😊
több mint 10 éve
"With Patriots win, Chargers TE Antonio Gates and ST Darrell Stuckey are officially Pro Bowlers. Stuckey for first time. Gates ninth."
több mint 10 éve
Barry meg ha minden igaz Skins DC lesz, jöhet egy új LB-edző.empty taxiJarrett Johnson!
több mint 10 éve
Lesz új stadion?espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/9446/morning-links-san-diego-mayor-to-weigh-in-on-chargers-stadium-plan
Barry meg ha minden igaz Skins DC lesz, jöhet egy új LB-edző.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szerintem Oliver simán lehet all down back, ha normális OL van előtte. Több meccsen is tudott szar OL mögött kiemelkedőt hozni, bár volt amikor meg semmit sem tudott hozzátenni és 2 yardos átlaggal futott, de még csak az első éve volt, lesz még stabilabb a formája.
több mint 10 éve
Part 3.Running back
Értékelés szempontjából az egyik legnehezebb poszt volt idén. Egyrészt a sok sérülés, másrészt a rapszodikus teljesítmény miatt is. Mathews mikor volt, általában hozzá tudott tenni a játékhoz, de általában nem volt. Woodhead korán kidőlt, és ezzel a poszt 3rd down funkcionalitása is megváltozott, nem volt olyan hatékony a történet mint vele tavaly. Nekem Oliver játéka annyiban tetszett, hogy jó látni mikor egy UDFA játékos tud élni lehetőséggel. Viszont egyértelmű, hogy ő nem lehet több kiegészítő futónál, aki ha kell be tud vállalni 1-2 olyan meccset, mikor 15-20 labdacipelést rá lehet bízni. Donald Brown óriási blama volt, idei Derek Cox. Viszont ami miatt még nehezebb értékelni a futókat az a fallal összefüggő teljesítményük. Nem taglalom hosszan, de nem volt olyan hatékony a futásblokk, és a blokkséma sem kedvezett a játékosanyagnak annyira. Sajnos a McCoy által telepített rendszer sikeréhez elengedhetetlenek a folyamatos 3-5 yardos futások, amivel lehet fárasztani a védelmet, futtatni az órát, diktálni a tempót. Illetve nem ez a sajnos, hanem az, hogy ez nem működött idén. Emiatt nem volt közel-távol olyan a támadógépezet, mint tavaly. Ebben bizony volt szerepük a futóknak is. Ronnie Brown meg rock 'n' roll, óriási az ember!
2014-es év értékelése: E
E, mint "ez nagyon gyenge." Hiányzott a nagy játék (Olivernek volt kettő 50+ yardos játéka, Mathewsnak egy 32 yardos és ennyi), a sebesség, de leginkább a stabilitás. Ha nem tudsz a futójátékban megbízni, az egysíkúvá, kiismerhetővé tesz. Ebben benne volt az OL, Reich de a futók teljesítménye is.
2015-re javuljon:
Minden. Mathews UFA, én nem tartanám meg. Telesco azt mondta, hogy Donald marad. Szerintem az ő játéka jóval jobb lehet, ha normális blokkséma lesz, ami az OL-hez jobban megy, illetve maga az OL állomány feljavul. Woodhead visszatérése nagyon kell, de én a draft 2-4. körében erősen gondolkodnék egy futó választásán. Jó lesz az idei felhozatal, lehet megbízható embert hozni.
több mint 10 éve
megoldódott a WR-szűkösség, Austin Pettis aláírtHöriKell egy jó holder.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jó ember volt.
több mint 10 éve
Jeromey Clary announces retirement.www.utsandiego.com/news/2015/jan/08/chargers-jeromey-clary-retirement/
több mint 10 éve
Az biztos h lesz majdnem 25 misi cap space, amiből akár igazolni is lehet, a dolog másik oldala h Flowers must resign és az idei évben a többiek teljesítményét látva Ryan Mathews-zal is hosszabbítani kéne vmi sok bónuszos, kevés garantáltos contract keretében. Továbbá ott van Dunlap is, idén magasan (itt most nem a heightra gondolok) a legjobb volt az OL-ből. A kiegészítők közül az idei teljesítmény alapján akit feltétlen megtartanék az Ricardo Mathews.Az a 25 misi simán felmehet 40-re egy kis tisztogatás után (pl. Rivers és Weddle hosszabbítással). Én nem tartom kizártnak, hogy J. Johnson is szögre akasztja, mindenesetre akkor maradhatna valami edzői vagy asszisztens pozícióban. Flot szerintem is tartani kell, tuti jól érezte magát nálunk, kérdés, hogy az érdekli-e, hogy minél nagyobb lóvét szakítson, vagy hogy normális csapatban legyen. Szerintem Ryan Mathews-t simán ki lehet váltani a drafton. Inkább azon kéne gondolkodni a stábnak, hogy a power-man blocking séma annyira nem vált be idén, tavaly a zone alapú dolog jobban ment. Dunlap szerintem is maradjon, 2-3 évig még elkaristolhat. Jó fázás vár ránk, most hogy valamivel több a zseton. Kíváncsi vagyok, mennyire húz bele Tomás.
Tutu és Gachkar STer lóvéért maradhat.
Az Ohrnberger-Legursky duóból max 1 marad, T-Rob RFA rá sztem számítunk.
Hardwick visszavonul. Lehet Freeney is meg Ronnie Brown is.
Wright, Clary, Gilchrist, McBriar, Willie Smith mehet Isten hírével.empty taxi
több mint 10 éve
Az biztos h lesz majdnem 25 misi cap space, amiből akár igazolni is lehet, a dolog másik oldala h Flowers must resign és az idei évben a többiek teljesítményét látva Ryan Mathews-zal is hosszabbítani kéne vmi sok bónuszos, kevés garantáltos contract keretében. Továbbá ott van Dunlap is, idén magasan (itt most nem a heightra gondolok) a legjobb volt az OL-ből. A kiegészítők közül az idei teljesítmény alapján akit feltétlen megtartanék az Ricardo Mathews.Tutu és Gachkar STer lóvéért maradhat.
Az Ohrnberger-Legursky duóból max 1 marad, T-Rob RFA rá sztem számítunk.
Hardwick visszavonul. Lehet Freeney is meg Ronnie Brown is.
Wright, Clary, Gilchrist, McBriar, Willie Smith mehet Isten hírével.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Part 2.Receiver
Egybe veszem a TE és a WR posztot, mert így kevesebbet kell írnom. Kezdjük a jóval. Floyd 16 meccset játszott, és kifejezetten hasznos volt, Rivers bizalmát élvezte. Gates 16 meccset játszott, és a legjobb TE volt idén, aki nem Gronkowski. Royal 16 meccset játszott, megbízható volt, én szeretem a játékát. Összességében ez a három biztos tényező állt rendelkezésre egész évben, Floyd és Gates az én elvárásaimat felülmúlta, Royal pedig azt hozta, amit elvárhattunk tőle. A Cards meccs kivételével talán komoly ejtések nem voltak az elkapóknál, de többször azt éreztem, hogy nehezen vagy szinte alig tudnak elszakadni, főleg a széleken. Allen nem volt rossz ahhoz képest, hogy második év mindig nehezebb szokott lenni, de számomra bebizonyosodott, hogy akármennyire jó játékos, egy elem hiányzik belőle, hogy elit legyen, a sebesség. És talán az egész elkapóbrigádból ez hiányzott a legjobban. Voltak meccsek, ahol kifejezetten jó útvonal-koncepciókkal operált Reich, és az látszott összességében, hogy az elkapók jól edzett társaság, tehát idén nem volt annyi félreértés a QB és a WR között, mint tavaly. Nagyon hiányoltam viszont Green használatát. Akkora probléma a srác a védelmek számára, hogy már nem is merik bevetni McCoy-ék, vagy mifene? Hát basszus, gyors, jó kezei vannak, nagyot ugrik, nem hinném, hogy teljes route-tree kell ahhoz, hogy néha meghúzza a bajszát a védelmeknek... Számomra, mióta követem a Chargerst a legnagyobb talány a srác mellőzése. És dobáltatják a fade-eket Royalra, aki olyan magas mint én. Nonszensz. Inman játéka az utolsó két meccsen bizakodásra ad okot, szerintem használható lesz, bár nem venném meg egyből, hogy sztár lesz, de egy Floyd féle szerepet el tudok képzelni neki a jövőben, az már nem lenne rossz.
2014-es év értékelése: C+
Az kiderült, hogy a jobb védelmek ellen (DEN, NE) nem elég ez a felhozatal, de összességében azért nem hoztak rosszat a fiúk. Hiányzott a nagy játék labdával a kézben, de pozitívum, hogy a labda nem nagyon esett ki a kézből. Egy igazi playmaker hiányzik, és azt mondom, hogy soha rosszabbat.
2015-re javuljon:
Először is 2015-re így néz ki a csoport: Allen, Floyd, Gates, Green, Inman. Szeretem Royalt, de nem bánom, ha jön upgrade. Nagyon bírnám Randall Cobb-ot, de még Torrey Smith-t sem utasítanám el, kell egy gyors játékos, aki szélen és slot-ban is használható. Demaryius Thomas-t nem merem említeni. Erős FA class lesz, persze ki tudja még, hogy ki lesz szabad márciusban... Nagyon szeretném látni mire képes Green ha meg van dobva, illetve nagyon kellene sebesség a csoportba. Talán ennyi.