Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Én mókából (+ unatkoztam 😀😀 ) draftoltam már 2 (custom) ligában pár napja, és most meg is néztem, hol kelt el Rivers.1.: 10 csapatos liga, 12. QB volt.
2.: 8 csapatos, 14. QB volt, (de pl itt 12. volt Tom Brady, én húztam be cserének 😀 )
Nem top10-es, kis ligákba nem fér be kezdőnek (egyelőre) úgy tűnik, megelőzik az ilyen Foles, RG3 félék, de Daltonék abszolút nem. 😊
Mondjuk, nem rajtam múlott, mert az egyikben Manninget, majd Breest tudtam behúzni...de, ha előttem elvisznek 4-5 QB-t, akkor én már behúznám talán.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ezt most tényleg nem értem már. Több fantasy QB-s előzetest megnéztem az nfl.com-on. Ez a Fabiano ennyire kretén? Több műsorban felsorol vagy 12-15 QB nevet , akik elől lesznek/lehetnek fantasyban, de sehol Rivers aki tavaly a 3. volt. Vagy Whisenhunt távozásával ennyire visszaesik vagy mi vagy itt Gyöngyösön??? Dalton-t vagy Kaepernicket tolja persze még Cutlert is ...Sixo67Majd jól benézi 😊 Még az erős sorsolás sem lehet erre magyarázat. A Dalton/Cutler félék csak az elkapóik miatt vannak ott esetleg. Amúgy meg biztos, hogy Riverst jóval előrébb viszik el fantasyben, szóval mondhat Fabiano akármit.
több mint 10 éve
Ezt most tényleg nem értem már. Több fantasy QB-s előzetest megnéztem az nfl.com-on. Ez a Fabiano ennyire kretén? Több műsorban felsorol vagy 12-15 QB nevet , akik elől lesznek/lehetnek fantasyban, de sehol Rivers aki tavaly a 3. volt. Vagy Whisenhunt távozásával ennyire visszaesik vagy mi vagy itt Gyöngyösön??? Dalton-t vagy Kaepernicket tolja persze még Cutlert is ...
több mint 10 éve
Most nézem a BoltsCast-ben , hogy Liuget középsuliban a QB-t is játszott 😀 Bár akkor még nem volt ekkora, akkor is elég nagy darab QB volt a videók alapján.
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000363820/article/buckys-best-hands-edition-jordy-nelson-aj-green-in-the-mix?campaign=Twitter_writers_brooksRitkán mondok ilyet, de szvsz ez egy támadhatatlan lista.
Csak becsúszott 2 Charger 😊Sixo67
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyébként Flowers azt mondta, eleve csoport riválishoz akart menni, ha kap elfogadható ajánlatot. Itt kapott, el is fogadta. Meg akarja mutatni a Chiefsnek, tévedtek. Motivált lesz, az biztos. Bár ez eddig sem volt gond, folyton sérülten is játszott, úgy kellett lezavarni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Welcome interjú Flowers-szel, nincs időm összefoglalni, dolgoznom kell(ene).www.chargers.com/news/article-1/The-All-Encompassing-Interview-with-Brandon-Flowers/8f0346a1-95a3-42bb-8f58-158de0e02e5b
Madden hates me.
több mint 10 éve
Egyébként CB Brandon Jonest dobtuk ki , hogy legyen hely Flowersnek.
több mint 10 éve
Ghee 4 év alatt játszott 23 meccset, egyen sem kezdett és össz-vissz 5 passzt védekezett le. Az talány, hogy mit keres még a ligában.Amadeus91Igazából tavaly játszott a védelemben (nem ST, ahol most is dupla annyi snapet tolt) értékelhetően, így ért el 4 PDt 80 snapből, tehát nagyon kevésből. Meg lehet nézni akik sok PDt hoztak össze (10 vagy több, a legtöbb 22 PD), mennyi játékra volt ehhez szükségük. Egyáltalán nem rossz teljesítmény ez.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Ghee 4 év alatt játszott 23 meccset, egyen sem kezdett és össz-vissz 5 passzt védekezett le. Az talány, hogy mit keres még a ligában.Red Zone-ban könnyítés gyanánt leraknak pár sámlit a sarkokba. 😀Gabesz92És ha a WR ér oda előbb? Inkább megoldás, nem engednek eleve senkit Red Zone-ba. 😛
Ghee jó volt mikor játszott, csak keveset játszott.
Nem tudni a számokat addig kár bármit is mondani róla.JanekA szerződésről? A legfrissebb híradás erről szól. Lényegében 3millió, max 5 (KCben 8 lett volna).ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Érdekes lesz,hogy reagálnak az O edzők erre a hawks féle sec-re.Lehet pont a nagyon gyors WR a megoldás rá.... majd kiderül ez is.
3 ért meg ha játszik akkor az nem sok egy ilyen CB fizetési helyzetben ami most van a ligában.
több mint 10 éve
Red Zone-ban könnyítés gyanánt leraknak pár sámlit a sarkokba. 😀Gabesz92És ha a WR ér oda előbb? Inkább megoldás, nem engednek eleve senkit Red Zone-ba. 😛
Egyébként lehet több felülhívott secondary (nickel base ellen, dime 3 WR ellen stb), ami egyébként is van ahol megy egy ideje (pl Chiefs). Mindenesetre jó safetyvel megoldható ha esetleg dominálná egyik WR a CBt.
A kérdés inkább az, Flowers mennyire sérült. Verrett kérdőjel, minden újonc CB az, hiába akárhányadik körös. Márpedig ha nem elég jó, akkor Flowers szinte mindegy milyen. Illetve Weddle hiába elit, két (három) törpincshez kellene egy másik safety vagy kiváló cover LB, mert egy jobb TE mindenképp gond lesz. Steve Williams is 5'9 volt kombinéban, ő lehet a nickel back. Ghee jó volt mikor játszott, csak keveset játszott.
Ellenben ha azt nézem, hogy a Chargersnek nem is ezen ponton kell nyerni, és milyen szar volt eddig itt a helyzet, akkor elmondható, mindent megtettek. Ha csak részben beválik a törpehad, már jobb mint volt. És az is rájátszást ért.
Mindenesetre a liga a Seahawks (és mások) sikerei után megy, hozzák a benga emberező CBket sorban, press man a jelszó. Vannak annak is hátrányai, a divat az divat, volt már ilyen is. Itt pedig próbálják a tolódást, meglátjuk. Az is tud jól működni.
Nem tudni a számokat addig kár bármit is mondani róla.JanekA szerződésről? A legfrissebb híradás erről szól. Lényegében 3millió, max 5 (KCben 8 lett volna).
több mint 10 éve
RZ D elemzés volt már a fórumon sok jó.Nem tudni a számokat addig kár bármit is mondani róla.
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Red Zone-ban könnyítés gyanánt leraknak pár sámlit a sarkokba. 😀Bármi okból is hagyta ott a KC-t, én örülök, hogy nálunk kötött ki. Még a végén fél év alatt a gyengéből egész jó passzvédelmünk lesz. 😊Chargers LTRendszeridegen lett a KC-ben, az itteni séma viszont feküdhet neki, mondjuk kiváncsi leszek h a 2 új 5-9-es CB-nk mit alkot a RZ-ban. 😊empty taxi
több mint 10 éve
Bármi okból is hagyta ott a KC-t, én örülök, hogy nálunk kötött ki. Még a végén fél év alatt a gyengéből egész jó passzvédelmünk lesz. 😊Chargers LTRendszeridegen lett a KC-ben, az itteni séma viszont feküdhet neki, mondjuk kiváncsi leszek h a 2 új 5-9-es CB-nk mit alkot a RZ-ban. 😊
Madden hates me.
több mint 10 éve
Bármi okból is hagyta ott a KC-t, én örülök, hogy nálunk kötött ki. Még a végén fél év alatt a gyengéből egész jó passzvédelmünk lesz. 😊
több mint 10 éve
Akkor mégsem Atlanta.Reakció a Bolts fórumról: "The Gnome Zone Defense is officially complete." 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Itt meg a Kirwan-féle csapatmélységet firtató kérdéseket válaszolják meg: www.utsandiego.com/news/2014/Jun/23/chargers-telesco-mccoy-addae-kirwan/?#article-copy
Madden hates me.
több mint 10 éve
És a legfontosabb:Madden hates me.
több mint 10 éve
Liuget válla állítólag rendben: profootballtalk.nbcsports.com/2014/06/24/corey-liuget-improving-strength-after-shoulder-surgery/
Madden hates me.
több mint 10 éve
"Chargers back to full 90-man roster. They've claimed DT Chas Alecxih, whom Chiefs recently waived."