Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Orlando Franklin is a tiétek.
több mint 10 éve
Annyival szerintem mi sem jártunk rosszul.Sixo67Azért remélem játékidőhöz van kötve a dolog, mert hajlamos agyoncsapni magát. Ettől még bírom a játékát. De ne hagy figyelmen kívül, hogy 29 éves, azért a CB poszt nem az, amit 35 éves korig nyomnak, kivéve 1-2 versenyzőt.
több mint 10 éve
4 év, 36 millió aranypengő. Jól járt.
több mint 10 éve
B-Flo 4 évre aláír, per Schefter.
több mint 10 éve
"Chargers have flirted with idea of moving D.J. Fluker to guard. Plan not known, but Orlando Franklin can play RT.""Chargers have serious interest in Broncos OL Orlando Franklin, per sources. Deal can come as early as Tuesday."
több mint 10 éve
"I'll be curious to see what happens with SD safety Marcus Gilchrist. Was told the Chargers really wanted him back... Skins have interest."
több mint 10 éve
Az eaglesnel nem jött szóba SuhJanekHát mondjuk ebben pont nincs igazad. 😊
Pont ezügyben írt rám twitteren reggel Shawn.
több mint 10 éve
Eddig a Packers sem releváns. És a múltját nézve elég pikáns is lenne a "beavatási szertartása" 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Fú de kéne! 😊Tudunk adni cserébe egy újszerű állapotban lévő stadiont San Diegoban, szerintem jó deal.Gabesz92Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe.Asszem ez a 30. csapat. Jól számoltam? 😀😀Bazzani
Ian Rapoport @RapSheet
Intriguing team preparing to make a run at #Lions DT Ndamukong Suh: The #Chargers. Wow.balazs799
Amúgy szabadügynök, tehát nem kell érte adni semmit.
Majd a liga ad egy 3.körös kompenzációs picket.
több mint 10 éve
Tudunk adni cserébe egy újszerű állapotban lévő stadiont San Diegoban, szerintem jó deal.Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe.Asszem ez a 30. csapat. Jól számoltam? 😀😀Bazzani
Ian Rapoport @RapSheet
Intriguing team preparing to make a run at #Lions DT Ndamukong Suh: The #Chargers. Wow.balazs799
több mint 10 éve
Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe.Asszem ez a 30. csapat. Jól számoltam? 😀😀
Ian Rapoport @RapSheet
több mint 10 éve
Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe. Ian Rapoport @RapSheet
Intriguing team preparing to make a run at #Lions DT Ndamukong Suh: The #Chargers. Wow.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez jelentheti azt is h Royal viszont megy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Top 3 returner. Kicsit sokallom, de gyanítom sok ösztönző van benne.
több mint 10 éve
Van egy Jacoby Jonesotok 2 évig.Coolearie2év 5,5M

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Van egy Jacoby Jonesotok 2 évig.
több mint 10 éve
"Flowers said he is "hoping" to remain with the San Diego Chargers and isn't stressing about hitting the open market."To me, it's very enjoyable because San Diego is a place that I love, since day one," he said. "...With a quarterback like Philip Rivers, you always have a chance." "
több mint 10 éve
Gyorsan fut, ilyen elkapónk nincs sok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...