Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 237
Állítólag írok egy értékelőt. Inkább úgy döntöttem, hogy posztokra bontva írom meg a dolgot, először arról, hogy mit láttam '14-ben, utána arról, hogy mit kéne tenni '15-ben azért, hogy javulhasson a teljesítmény az adott pozícióban játszó játékosoktól.

QB
Továbbra is az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy Rivers jó. Felesleges lenne olyanokba belemenni, hogy ő most top5 vagy csak top10, részemről annyit, hogy a helyzet meg van oldva vele. Manning, Brady és Brees példája mutatja, hogy egy klasszikus zsebirányító eljátszik 35+ évesen is elit szinten a mai NFL-ben is. Amikor egészséges volt Rivers és valamiféle zsebnek látszó képződménnyel tudott dolgozni, akkor gyilkos volt. Egy vak meccse volt, a Fins ellen, több átlagos is volt, de az már esélyt ad a győzelemre, ha ő átlagos teljesítményt nyújt. Utolsó évébe lép a szerződése, szerintem 4-5 évre lehetne hosszabbítani vele nyugodtan. A kulcs az, hogy mennyire tudják tisztán tartani, mert ha nem lesz agyonverve - idén agyon lett verve - akkor jó lesz ő még sok évig. De itt most nem akarok többet az OL-ről szólni, azt majd később. Nagy erőssége a diagnosztizálás, szerintem abban kétségkívül top3, emellett nagyon érzi a passrush elöli kimozgásokat is, ezekre lehet építeni. Pontos, meg tudja dobni a hosszú labdákat is. Ami idén jobban kijött, hogy néha 14 pontot akar szerezni, és bedob hülye passzokat hosszúba, de erről szerintem nem is fog leszokni, mert ő ilyen. Viszont ha normális, egyensúlyozott playhívás van sikeres futással (idén 57% volt passz, tavaly 51%), akkor nem lesz meg benne a hajlam a hülye dobásokra.

2014-es év értékelése: A-
Ha számításba vesszük, hogy 5 centerrel kellett küzdenie, kidőlt Woodhead és Mathews, és egyértelműen sérült volt kb. fél szezonban, akkor rájöhetünk arra, miért top irányító.

2015-re javuljon:
Elsősorban Rivers mellett a társaság. Ha kap éles lőszert, akkor kinyír majd sok csapatot. A Seahawks elleni meccsen láthattuk legjobban, hogy mire képes, ha megvan az arzenál.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.empty taxi
Ő már kb mindenkinél, bár nem tudom, hogy mi olyant tett ami ennyire csábítóvá tette magát, mert idén nem igazán dübörgött az O , és az volt az első koordinátor éve.Sixo67
A Billsnél volt anno játékos, szóval az szentimentális érdeklődés, egyébként meg rengeteg O guruval dolgozott már egy stábban, szal eléggé komoly pedigréje van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.empty taxi
Ő már kb mindenkinél, bár nem tudom, hogy mi olyant tett ami ennyire csábítóvá tette magát, mert idén nem igazán dübörgött az O , és az volt az első koordinátor éve.

több mint 11 éve
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Utolsó, 17. heti PFF osztályzatok,

Offense:

Defense:

ST:

2014es összesítés:

Offense:

Defense:

ST:

Eric Weddle (Safety): #1
Philip Rivers (Quarterback): #6
Branden Oliver (Running Back): #10
Troutman/Reinhart (Guards): lol
(Worst Average guard grade for any team in the league)

több mint 11 éve
Jets request interview with Frank Reich
 www.utsandiego.com/news/2014/dec/30/chargers-frank-reich-jets-head-coach/

több mint 11 éve
Rivers hátát lehet meg kell műteni:  www.sportingnews.com/nfl/story/2014-12-30/philip-rivers-injury-update-chargers-quarterback-back-surgery-contract-age-stats-details-ribs?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 11 éve
Hard tuti visszavonul, kb 30 kilót fogyott. Gach meg Mathews jók voltak, maradhatnak miattam ilyen Stuckey féle pénzért, de nem mindenáron.
több mint 11 éve
Még szívesen látnám jövőre Ricardo Mathewst (esetleg Gachkart?). Hardwick is talán még jól jönne még 1 évre.

több mint 11 éve
Meg akartam írni egy értékelést a meccs előtt, de nem akartam kedélyeket borzolni vele. Végül nem lesz/lett PO, de talán nem is bánom. Rivers szét van esve, látszik, hogy nem egészséges. Így is tovább húzta, mint kellett volna. Bántóan gyenge volt az OL, de a szezonban szerintem NFL all-time rekordot állítottunk fel az 5 centerrel, akik kezdtek. És a vicc, hogy nem is Watt és Robinson volt a leggyengébb. Mindenesetre lesz egy kevés cap space (20-25 M körül) a holtszezonra, ebből kéne gazdálkodni. Én sok embert nem tartanék meg, Dunlap, Flowers meg Royal volt a fejemben. Összességében több biztató jel volt idén a csapatban, mint tavaly, de nem sikerült kihozni a maximumot. Nagyon sok dolognak kell összeállni az NFL-ben ahhoz, hogy működjön a menetelés, ez nem jött össze. A sérülések eléggé mélyen szántottak, de ez is benne van. Most többet nem akarok hozzáfűzni, összeszedem magam a héten, és írok egy szép értékelést is.

Utóirat: néha éreztem úgy, hogy fújnak felénk a bírók, de szerintem az oda-vissza dolog működött egész évben. Viszont ami ezen az utolsó meccsen történt, az mindent alulmúl, Royal TD-jét szerintem nem jogosan fújták vissza, a lassítás mutatta meg, amit először nem láthattunk, hogy nagyon necces volt, visszafújni nem lehet ilyet. Ezen kívül több PI/ holding elmaradt, szóval elég erősen machináltak a sporik.
több mint 11 éve
Scifres állítólag IR-re megy, hogy lehessen csere C, amennyiben Watt nem lesz használható.
több mint 11 éve
gedam 6 476
sikerült eltradelni smith sérülését
több mint 11 éve
Chase Daniel kezd a Chiefsnél.
Lehet elkiabálni a PO-t.Bazzani
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.szaba
Nem már haver.
Daniel szörnyű.Bazzani
Jinxelni kell, he.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.szaba
Nem már haver.
Daniel szörnyű.

több mint 11 éve
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Lehet elkiabálni a PO-t.

több mint 11 éve
Egy kis statisztika:

POINTS SCORED
Chargers: 16th (22.7)
Broncos: 4th (29.0)
Chiefs: 17th (22.3)
Raiders: 31st (15.9)

POINTS AGAINST
Chargers: 13th (21.9)
Broncos: 18th (22.7)
Chiefs: 3rd (18.3)
Raiders: 30th (27.0)

THIRD-DOWN OFFENSE
Chargers: 3rd (95-of-204, 46.6 percent)
Broncos: 8th (87-of-198, 43.9 percent)
Chiefs: 15th (78-of-189, 41.3 percent)
Raiders: 28th (75-of-221, 33.9 percent)

THIRD-DOWN DEFENSE
Chargers: 29th (87-of-195, 44.6 percent)
Broncos: 6th (76-of-207, 36.7 percent)
Chiefs: 10th (77-of-205, 37.6 percent)
Raiders: 12th (78-of-206, 37.9 percent)

TURNOVER DIFFERENTIAL
Chargers: tied-20th (minus-2, 18 takeaways, 20 giveaways)
Broncos: tied-10th (plus-4, 23 takeaways, 19 giveaways)
Chiefs: tied-22nd (minus-6, 11 takeaways, 17 giveaways)
Raiders: 32nd (minus-14, 13 takeaways, 27 giveaways)

RED ZONE OFFENSE (based on TD percentage)
Chargers: 13th (25-of-45, 55.6 percent)
Broncos: 4th (36-of-56, 64.3 percent)
Chiefs: 7th (27-of-44, 61.4 percent)
Raiders: 1st (20-of-28, 71.4 percent)

RED ZONE DEFENSE (based on TD percentage)
Chargers: 15th (26-of-48, 54.2 percent)
Broncos: 22nd (29-of-51, 56.9 percent)
Chiefs: 1st (20-of-51, 39.2 percent)
Raiders: 12th (27-of-51, 52.9 percent)

TIME OF POSSESSION (OFFENSE)
Chargers: 9th (30:57)
Broncos: 12th (30:36)
Chiefs: 19th (30:04)
Raiders: 28th (28:25)

több mint 11 éve
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊Beki
Én egyedül a Farkasról tudok. Én úgy tudom, hogy ő is Telescot javasolta, de lényegében annyira megnyerő és meggyőző volt Telesco az interjún, hogy bár első körben saját házból akartak GM-et (már nem is emlékszem a néger tag nevére... shame on me), de végül abszolút egyértelmű volt, hogy Telescot kell kinevezni. Ő meg McCoyt nagyon akarta, az front office is amellett volt, hogy támadó háttérből kell HC, és így állt össze a kép.szaba
Jimmy Raye-nek hívják az arcot, konkrétan ő vette át Teleszkóp munkakörét a Coltsnál.

Madden hates me.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Olvasgattam külföldi fórumokon PB témában. Sok név felmerült aki ott lehetett volna a csapatból , de ugye csak Weddle van benne az alap keretben. Gates úgy gondolom, hogy vitathatatlanul ott lett volna a helye, bár ő ha jól tudom első számú csere és nagy esély van , hogy ott lesz, perpill nehéz elképzelni, hogy AFC-ből ne mi vagy a Pats vagy Broncos kerüljön SB-be. Gronk akinek jobb szezonja volt a TE-ek közül. Szerintem kb amúgy ennyi. Akiket mondanak és tényleg jót tolt Liuget, de hát olyan poszton játszik ahol azért sok olyan játékos volt aki megérdemelte. Dunlap kb ugyanaz, retek nagy volt ,de nagy a konkurencia. Rivers szerintem korrekt , hogy nincs ott, sok homály meccse volt, bár mondjuk ha csak a passer rating-et nézzük akkor azt hittem, hogy pont a 6. a kezdő QB-t közül. Sokan Luck helyén látnák szívesen, de szerintem tényleg nem érdemelt idén PB-t Fülöp, bár könnyen ott lehet, 2. csere ha jól emlékszem. Akiket még mondogatnak Flowers, akinél szerintem az a gond, hogy volt 3-4 meccse a szezonban, amit teljesen vagy közel teljesen kihagyott illetve a Pats meg Broncos ellen nagyon homály volt. Bár Patrick Peterson helyett ott lehetett volna a helye egyesek szerint, hát nem tudom. Illetve Novak neve merült még fel , ha nem lenne ilyen gyenge lába és nem szopnánk emiatt a kickoff-oknál.

több mint 11 éve
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊Beki
Én egyedül a Farkasról tudok. Én úgy tudom, hogy ő is Telescot javasolta, de lényegében annyira megnyerő és meggyőző volt Telesco az interjún, hogy bár első körben saját házból akartak GM-et (már nem is emlékszem a néger tag nevére... shame on me), de végül abszolút egyértelmű volt, hogy Telescot kell kinevezni. Ő meg McCoyt nagyon akarta, az front office is amellett volt, hogy támadó háttérből kell HC, és így állt össze a kép.
több mint 11 éve
Beki bakker, te már le sem tudsz úgy írni egy mondatot, hogy ne legyen benne Ano :p .

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊
több mint 11 éve
"Ryan Mathews, Keenan Allen, Chris Watt and Mike Scifres only Chargers not to practice today. Everyone else a full participant."
"Philip Rivers named AFC Offensive Player of Week. Had 152 yards, 2 TDs in final two possessions of regulation in overtime win."
"Antonio Gates is 4th player in NFL history to catch 12-plus TDs at age 34 (Marvin Harrison, Terrell Owens, Cris Carter). "

több mint 11 éve
Italban gazdag kellemes ünnepeket mindenkinek.