Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Itt aztán van szórás rendesen (csak 1. kör):

Hageman-tól infarktust is kapnék. xD

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
19 ILB C.J. MOSLEY ALABAMA

50 OT CYRUS KOUANDJIO ALABAMA

81 G DAKOTA DOZIER FURMAN

116 CB PIERRE DESIR LINDENWOOD

155 DT DANIEL MCCULLERS TENNESSEE

190 S DEZMEN SOUTHWARD WISCONSIN

234 WR KEVIN NORWOOD ALABAMA

Na ez nálam brutális nagy A! Vélemények? Aki nem ismeri a prospecteket azoknak ott az ismertető, angolul értőknek ajánlom hogy google-ben keressen rá: xy scouting report. Nagyon érdekes ha több író véleményét hasonlítod össze. Néhol hatalmas a különbség.Geeri
Bama-fan volt az illető?DM13
Nem, mert én hoztam ezt össze. Simán ezt hozta most a gép, van benne egy kis mákfaktor. Igazából arra voltam kíváncsi mi jön ki abból, ha nem reachelek be T-t az első körben.

Mosley-t, meg Kouandjiot nem kell bemutatni, Norwood meg simán befuthat stabil második számú opciónak, és akkor Hartline utódja meg van oldva.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan

Na ez nálam brutális nagy A! Vélemények? Aki nem ismeri a prospecteket azoknak ott az ismertető, angolul értőknek ajánlom hogy google-ben keressen rá: xy scouting report. Nagyon érdekes ha több író véleményét hasonlítod össze. Néhol hatalmas a különbség.Geeri
Bama-fan volt az illető?

több mint 11 éve
Misi elbeszélgetett az edzőkkel és nem szeretne MLB lenni, úgyhogy max. a 3. körig kell valakit húznunk.
A 3 sérült WR felépülése szépen halad.
Weaver OT project-től elköszöntünk.

több mint 11 éve

Na ez nálam brutális nagy A! Vélemények? Aki nem ismeri a prospecteket azoknak ott az ismertető, angolul értőknek ajánlom hogy google-ben keressen rá: xy scouting report. Nagyon érdekes ha több író véleményét hasonlítod össze. Néhol hatalmas a különbség.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
19 OT CYRUS KOUANDJIO ALABAMA
50 TE AUSTIN SEFERIAN-JENKINS WASHINGTON
81 ILB SHAYNE SKOV STANFORD
116 WR DONTE MONCRIEF OLE MISS
155 DT DEANDRE COLEMAN CALIFORNIA
190 G RYAN GROY WISCONSIN
234 S BROCK VEREEN MINNESOTA

Unalmamban mockoltam egyet a másik kedvenc csapatomhoz a 'phins-hez, ez jött ki belőle. Kíváncsian várom a véleményeteket. Egy CB pick szerientem még belefért volna, de értéknek megfelelőt nem tudtam már húzni.c1k3sz
Nem rosz ez. Mondjuk Skovtól írtózok, Kouandjio térdétől nem kevésbé. Moncrief durva mit csúszott, itt elfogadnám.
Csak a végén húztál guardot, vagyis abból kellene megoldani a posztot ami van. Az meg nem sok! 😀 Persze lehet már így is javulna annyit összeségében az egység ami elég lenne.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
c1k3sz Baltimore Ravens 2
19 OT CYRUS KOUANDJIO ALABAMA
50 TE AUSTIN SEFERIAN-JENKINS WASHINGTON
81 ILB SHAYNE SKOV STANFORD
116 WR DONTE MONCRIEF OLE MISS
155 DT DEANDRE COLEMAN CALIFORNIA
190 G RYAN GROY WISCONSIN
234 S BROCK VEREEN MINNESOTA

Unalmamban mockoltam egyet a másik kedvenc csapatomhoz a 'phins-hez, ez jött ki belőle. Kíváncsian várom a véleményeteket. Egy CB pick szerientem még belefért volna, de értéknek megfelelőt nem tudtam már húzni.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
szomorú apropója a veretlen szezon emlegetésének, hogy épp ma halt meg Earl Morrall, a '72-es csapat QB-ja (aki Griese sérülése után került be a kezdőbe)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Most miért kell izgulni? Be kell húzni a 16-0-át , azt kész.....DM13
minden évben jöttek az optimista jóslások 😊

"Mike Wallace said the Dolphins' new offensive scheme is "my style."
Fired OC Mike Sherman believed in a quick-hitting, horizontal West Coast offense. Wallace was predictably a square peg in that scheme, simply lining up as a right-side clear-out receiver the majority of the time. He set career-lows in YPC (12.7) and touchdowns (5). New OC Bill Lazor is about chunk plays and moving his best players all over the formation. "
Ventura
Ezek szerint nem "ment át" a poén jelleg..... 😀DM13
Most miért? Szerintem meg 19-0 lesz 😀
több mint 11 éve

Fired OC Mike Sherman believed in a quick-hitting, horizontal West Coast offense. Wallace was predictably a square peg in that scheme, simply lining up as a right-side clear-out receiver the majority of the time. He set career-lows in YPC (12.7) and touchdowns (5). New OC Bill Lazor is about chunk plays and moving his best players all over the formation. "
Ventura
Ezek szerint nem "ment át" a poén jelleg..... 😀

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
először megijedtem a patriots elleni kezdéssel, de gergő testvérünknek igaza lehet. mindenél fontosabb lehet, hogy a meglepetés erejével készülhetünk ("big-play offense' coming to dolphins"), csak az előszezonban nem kell felfedni semmit. no aztán ott van a másik véglet kevi coyle vezetésével. a DL-től nem tartok, de az LB sor igen kíváncsivá tesz minket. utóíratként az sem kell elfelejteni, hogy nem sérült kulcsjátékosokkal léphetünk pályára (ha isten is úgy akarja: TC + előszezon)

rishard matthews highlights
 www.youtube.com/watch?v=qaiPqZPXF0AVentura
Most miért kell izgulni? Be kell húzni a 16-0-át , azt kész.....

több mint 11 éve
először megijedtem a patriots elleni kezdéssel, de gergő testvérünknek igaza lehet. mindenél fontosabb lehet, hogy a meglepetés erejével készülhetünk ("big-play offense' coming to dolphins"), csak az előszezonban nem kell felfedni semmit. no aztán ott van a másik véglet kevi coyle vezetésével. a DL-től nem tartok, de az LB sor igen kíváncsivá tesz minket. utóíratként az sem kell elfelejteni, hogy nem sérült kulcsjátékosokkal léphetünk pályára (ha isten is úgy akarja: TC + előszezon)

rishard matthews highlights
 www.youtube.com/watch?v=qaiPqZPXF0A

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
A főműsoridő hiánya nekem bejön, élőben megint csak a 7óras meccseket fogom nézni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Otthon kezdtek - a Pats ellen. És 2 főmusoridős meccs vár rátok, 2 AFC East divizióriválissal szemben.
November végén és decemberben mentek Denverbe, New Yorkba és New Englandbe, szóval lesz pár hideg meccsetek idén. Iktriad
Ez így bőven jó! Pats ellen talán jobb lenne második héten otthon játszani, de ha Lazor támadóstratégiája beérik akkor egy remélhetőleg forró délutánon sebezhető lesz a meccsvideók hiányában készülő Belichek és csapata.

Szerencsére a fagyos meccsek közül csak New Yorkban kötelező a győzelem. Viszont a francnak van kedve megint velük befejezni az alapszakaszt 😒'.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mikor lesz ALAPSZAKASZ menetrend?Miami
még 4 és egy fél óra 😊Csabee13
Jó lenne otthon kezdeni, sőt minél több meccset az erős ellenfelek ellen kánikulában lejátszani. Meg nem novemberben menni északra...Geeri
Otthon kezdtek - a Pats ellen. És 2 főmusoridős meccs vár rátok, 2 AFC East divizióriválissal szemben.
November végén és decemberben mentek Denverbe, New Yorkba és New Englandbe, szóval lesz pár hideg meccsetek idén.

Week 1: New England Patriots - 1pm ET, Sunday Sep. 7

Week 2: @ Buffalo Bills - 1pm ET, Sunday Sep. 14

Week 3: KC Chiefs - 4:25pm ET, Sunday Sep. 21

Week 4: @ Oakland Raiders (in London) - 1pm ET, Sunday, Sep. 28

Week 5: BYE

Week 6: Green Bay Packers - 1pm ET, Sunday, Oct. 12

Week 7: @ Chicago Bears - 1pm ET, Sunday, Oct. 19

Week 8: @ Jacksonville Jaguars - 1pm ET, Sunday, Oct. 26

Week 9: SD Chargers - 1pm ET, Sunday, Nov. 2

Week 10: @ Detroit Lions - 1pm ET, Sunday, Nov. 9

Week 11: Buffalo Bills - 8:25pm ET, Thursday, Nov. 13

Week 12: @ Denver Broncos - 4:25pm ET, Sunday, Nov. 23

Week 13: @ NY Jets - 8:30pm ET, Monday, Dec. 1

Week 14: Baltimore Ravens - 1pm ET, Sunday, Dec. 7

Week 15: @ NE Patriots - 1pm ET, Sunday, Dec. 14

Week 16: Minnesota Vikings - 1pm ET, Sunday, Dec. 21

Week 17: NY Jets - 1pm ET, Sunday, Dec. 28
több mint 11 éve
még 4 és egy fél óra 😊Csabee13
Jó lenne otthon kezdeni, sőt minél több meccset az erős ellenfelek ellen kánikulában lejátszani. Meg nem novemberben menni északra...

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
még 4 és egy fél óra 😊
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Mikor lesz ALAPSZAKASZ menetrend?
több mint 11 éve
Taylorról lehetett tudni, hogy gebasz van vele. Szerencsétlennek a veséi majdnem elszálltak, közérzete rosz volt, meg aztán ez a sportsérv is bezavart. A lényeg hogy felállt a padlóról.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
egyből arra gondoltam, hogy ismét köztünk van egy szellemileg (itt: akaratilag) gyenge játékos, holott számtalan példa van rá, hogy egy szerencsétlen kezdést követően is megindulhat a karrier az nfl-ben.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No comment

Jamar Taylor - DB - Dolphins
Dolphins second-year CB Jamar Taylor told the Idaho Statesman that he considered quitting football during his disappointing rookie season.
Last year's 54th overall pick, Taylor was part of a Jeff Ireland draft class that provided the team with next to nothing in 2013. Taylor only got on the field for 45 defensive snaps. "It was to the point last year I thought I was done playing football," he said. "I didn’t want to play anymore. I was out of it. Thank God for my girlfriend, my family, my pastors and God — because I made it through and kept working. I’m really looking forward to this year."
több mint 11 éve
Lesz MLB draft is, szinte biztos vagyok benne.Delonso_
Mosley első körben nagyon a helyén lenne ha addigra kimegy Lewan, de nagyon félek a sérülései miatt. Borland második körben talán nem akkora playmaker, de kockazatmentesnek tűnő választás, és lehet nekunk jobb lenne extra 2.és3.kör mint az első. Be lehetne húzni RT-t, MLB-t, RG-t viszonylag nagy biztonsággal, és jöhetne így olyan WR esetleg aki Hartline szintre tud fejlődni, csak olcsóbb.

Első körben ha needre akarunk húzni akkor Mosley/Lewan a reális lehetőség. Ha BPA akkor plusszban Pryor vagy Ha'Ha/Ebron. Ők ha nem is tényleges de viszonylagos hianyposztra jönnének. Zach Martin tuti nagyon jó, de nem látom benne az atütőerőt, főleg úgy hogy tele van idén a class tackleből guarda vedlett prospectekkel. Hogy tacklekent játszon az számomra elfogadhatatlan, a rövid kezei miatt gyenge, de hosszú kezű védők is meg fogják verni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Lesz MLB draft is, szinte biztos vagyok benne.Delonso_
Detto.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Lesz MLB draft is, szinte biztos vagyok benne.