NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nem tudtam mi olyan furcsa a srác arcán.. Tényleg nincs szemöldöke?

Az interjú nagyon meggyőző vele. Ahogy emésztgetem a dolgot egyre jobban tetszik a pick.
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Elméletileg Tyler Larsen C is ide írt alá mint UDFA.
Jól néztem, hogy nagy esélyjel pályázik az elsőszámú csere C posztra?Bazzani
Jelenleg Brenner a csere C.

több mint 11 éve
Here’s a list of who the Miami Dolphins signed as part of their undrafted free agent haul:
Rantavious Wooten, WR, Georgia
Ryan Lankford, WR, Illinois
Tariq Edwards, LB, Virginia Tech
Tyler Larsen, C, Utah State
Devonte Wallace, G, New Mexico State
Damien Williams, RB, Oklahoma
Deion Belue, CB, Alabama
Steven Clark, P, Auburn
Evan Finkenberg, OL, Arizona State
Gator Hoskins, FB/TE, Marshall
Shayron Green, DL, Miami
David Hurd, OT, Arkanasas
Brock Jensen, QB, North Dakota State
Anthony Johnson, DL, LSU
Trevor Mims, DE, USF
Garrison Smith, DT, Georgia
Demetrius Wright, S, USC
Not everyone is going to end up being signed, as some are just going to be tryouts and nothing else. But they’re all names to keep an eye on as you never know who will pop.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Elméletileg Tyler Larsen C is ide írt alá mint UDFA.
Jól néztem, hogy nagy esélyjel pályázik az elsőszámú csere C posztra?

több mint 11 éve
Nehéz ezt a névsort megemészteni, főleg , h szinte mindenkit elméleti érteke felett húztunk. Hát jöjjön be Hickey-nek mindegyik, bár nagy reményeim nincsenek. Értékelésem: C-

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Amugy Tripp tetszik, egy fejlődni képes Wheeler gyakorlatilag, es a játék nehany elemében már jobb.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
A végén nem értem mit akartunk. Majd meglátjuk

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Megint WR.... Hát én ezt már nem bírom idegekkel....

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Tripp meglep, jo o de inkabb 3-4.
De nekem bejon a draftunk csak a rasztaknak nem nagyon lett alternativaja.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Na jött egy rovott múlttal rendelkező specteam-er...DM13
jimmy wilson deja vu
(aki nem tudná, ült egy ideig emberölés miatt, végül felmentették, de az egész sztori elég zavaros)

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Tripp jó lesz

több mint 11 éve
J. Tripp OLB és long snapper - specteam-er ....
Minő meglepetés o_o

több mint 11 éve
Aikens ugyan minek? Nem is értem, egyetemről balhé miatt jött el. Na mindegy.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na úgy látszik ma a specteam-be draftolunk . ( Lynch, Aikens)

több mint 11 éve
CB és S need? Hülyék ezek az nfl.com-nál. Még az RB-t meg is értem. DB-t én csak 6. és 7. körben hoznék. Tehát kell, de nem életbevágó. Egyébként meg szinte mindig húzunk DB-t. Azokra mindig ráérzünk (bár inkább Ireland vágta ezeket a hátsó körös pick-et).

4. kör: LB, 5/1. kör: RB, 5/2. kör: DL, 6. kör: CB, 7. kör: Sdanyly
RB... napersze az kell ám csak.

több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
3rd: Billy Turner OT, N.Dakota
4th: Walt Aikens, CB, Liberty

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Na jött egy rovott múlttal rendelkező specteam-er...

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
CB és S need? Hülyék ezek az nfl.com-nál. Még az RB-t meg is értem. DB-t én csak 6. és 7. körben hoznék. Tehát kell, de nem életbevágó. Egyébként meg szinte mindig húzunk DB-t. Azokra mindig ráérzünk (bár inkább Ireland vágta ezeket a hátsó körös pick-et).

4. kör: LB, 5/1. kör: RB, 5/2. kör: DL, 6. kör: CB, 7. kör: S

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ugye, ugye....

Brian Hartline - WR - Dolphins
The Palm Beach Post's Andrew Abramson speculates WR Jarvis Landry may have been drafted as WR Brian Hartline's eventual replacement.
The Dolphins are projected to be in cap trouble after the 2014 season and could save $3.15 million against the 2015 salary cap by parting ways with the steady but unspectacular Hartline. Mike Wallace could also be a candidate for release, but he would only save Miami $2.5 million and no one else on the roster brings Wallace's deep-threat skill set to the table. Hartline could put all of this talk to bed with a solid 2014 campaignDelonso_
Gibson-nal meg 2 millát spórolnánk. Én pl. Hartline-t jobban csípem és jobban kötődhet a csapathoz, mint Gibson.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ugye, ugye....

Brian Hartline - WR - Dolphins
The Palm Beach Post's Andrew Abramson speculates WR Jarvis Landry may have been drafted as WR Brian Hartline's eventual replacement.
The Dolphins are projected to be in cap trouble after the 2014 season and could save $3.15 million against the 2015 salary cap by parting ways with the steady but unspectacular Hartline. Mike Wallace could also be a candidate for release, but he would only save Miami $2.5 million and no one else on the roster brings Wallace's deep-threat skill set to the table. Hartline could put all of this talk to bed with a solid 2014 campaign
több mint 11 éve
Skovot ne, max ha UDFA lesz. Nagyon nem tud egészséges maradni. Értelmes TE meg nem volt már bent.

Wallacet miért temetitek? Landry érkezése maximum tehermentesíti, még mindig nincs alternatívája a csapaton belül. Azt meg már egyszer megbeszéltük, hogy tavaly Tanny nem tudta megjátszani. Nem díváskodik, dolgozik, és ha nyilatkozataiban csalódottságnak ad hangot akkor is azzal zárja le hogy dolgozni kell rajta.
Hartline nagyobb bajban van, de ő meg van annyira inteligens szerintem hogy felfogja hogy lehet vágni kell a fizujából jövőre, de őt is az eddigi keretből Matthews tudná kiszorítani maximum.
Gibson az akinek lehet ez lesz az utolsó éve, de még az sem biztos mert ha Landry ST-ben is szerepet kap akkor simán van elég hely a rosteren.
Jenkinst se bántanám, lazán jobb volt mint Wheeler. Coverben egészen jó volt emlékeim szerint.

UDFA biztos jönni fog minden posztra. DE azért nem gyenge sor: Wake,Vernon,Jordan,Shelby. UDFA majd jön aztán küzdjön. Úgyis jönni fog minden posztra majd, egy kettő mindig megragad.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Sorra vettem a kis listámat, de nem igazán erre számítottam.
Turner draft kicsit meglepett, bár RG hasznosítható és OT-ben is bevethető ha baj v. sérülés van. Mondjuk én tipikusan OG draftot vártam ha már OL, de ez így nem rossz.
WR helyett én TE vártam, mert az gyenge. Ott max. Clay az elfogadható ember, a többi ha egy elfogadható játékost kitesz.
Mondjuk Landry nagyon jó kis elkapó, de én attól félek, hogy megint belevágtunk egy nagy project-be (Wallace), és nem lesz belőle semmi. Ennek viszont nem örülök.
Én még bizakodva bízok egy jó Wallace-Hartline-Landry trióban (+ kiegészítések), amely megoldja az offense problémát, hogy kevés pontot szerzünk.

D-be még nem húztunk, ez elé is érdeklődéssel tekintek.
LB sorban a két raszta gyenge futás ellen (jöhet Skov), Trusnik inkább csak ST, Misi lehet átmegy más posztra, Jenkins meg eddig gyenge. Tehát OLB v. ILB draftot mindenképpen várok, de hogy hová, mikor nem tudni.
A DE poszt erősnek tűnik, de egy jó backup és erősítés nem ártana.
A DT nem tűnik rossznak, de ott is vesztettünk egy jó embert.

Az RB poszton is erősíteni kell, így oda a 4-5. körben várok valakit.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Jut eszembe JJ-nek elég gyerekes az ábrázata, nem lesz megint bullying ?DM13
Max ha Pouncey ki akarja magát tiltatni az NFL-ből.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jut eszembe JJ-nek elég gyerekes az ábrázata, nem lesz megint bullying ?

több mint 11 éve
Landry esélytelen hogy a maga 180cm, kicsit ugrú kombinációjával, dinamika teljes hiányával, szeparációs problémákkal több lenne mint slot WR.
Cserébe van ST tapasztalat, jó route futás, remek kezek. Tökéletes biztosíték ha Gibson nem térne időben vissza. Tud blokkolni, erősségei pedig ideális játékossá teszik a támadósorba.
Ennek ellenére nem tetszik ez a választás, nem érzem Landry-t többnek egy fiatal Avantnál. Semmi extrát nem várok tőle, maximum akkor fogjuk üvöltve kiabálni a nevét ha rövid szituációnál megcsinál egy nehéz elkapást.

Billy Turner nagy kedvencem, aki attól félt hogy Incognito távozásával puhány marad a támadófal az most megnyugodhat. Épp annyival játszik tovább a sípnál amennyire szabad, imád pusztítani, egy percre sem áll meg. Enyhe technikai hiányosságai vannak, de nekünk meg új edzőnk! 😊 RT backupnak is megfelelő, ne legyen erre szükség. Dallas Thomassal lehet majd küzdeniük!

Amit várok: most már be lehet vállalni valamelyik futásgyilkos MLB prospectet, harmadik napban megéri majd. Safety majd jöjjön a végén, nincs bent nagy reménység csak nagy rizikóval. Jó nagy TE rush volt, nem nagyon hiszem hogy innentől jelentősen jobb játékost találhatunk mint Simms. DT-ből még van pár nagydarab, jó lenne behúzni egyet. Még van egy-két jobb CB is bent akinek tudnék örülni. Plussz a kedvenc Laurent Duvernay-Tardif mint nagyreményű project OT. Örülnék még egy Storm Johnsonnak is, kell egy igazi kemény mindenen átfutó RB. Thomas mehetne is a fenébe.
Plussz ma már jönnek az UDFA igazolások is, ott is lehet kincset találni, PS-t frissíteni.

Mindig jövőre!