Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
A karakterproblemak miatt nem látok Pounceynak se nagy jövőt ha Philbin marad.Bár nekem nem ugy tűnt eddig hogy fog, persze ez csak oreseason. De rugó nelkul azert nehéz lesz, tavaly is elment vele a P.O...
Próbálok otpitimista lenni, de most nem megy. És Delmas még egészséges. Idő kérdése meddig.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
The Miami Dolphins have signed defensive tackle Cory Grissom(KC) and kicker Jake Rogers(Browns), the team announced.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Igaz hogy wallace-nak nem jött össze a hosszú passza, azért 6 passz elkapás nem volt rossz. Tény hogy hosszú passzokra hoztuk ide, de tényleg elvisz 1-2 védőt legalább. Mondjuk az árát meg így nem biztos hogy megéri, de ez az év vízválasztó lesz neki szerintem. Úgy tűnik Tanny-nak nem fexik a hosszú passz, Moore-nak jobban ment.RB frontom nem tudom ki fog menni meg maradni, de Darkwa és Williams is nagyon jól futnak. Morenonak jól ment elsőre, nekem lassan MIller a sokadik helyre csúszik vissza, ettől függetlenül 100 hogy ő lesz a kezdő futónk. És akkor még ott van Gilislee is aki mondjuk eddig nem tett le semmit és még sérült is folyton.
Nagyon jónak tűnik a WR Williams is, de ugye ő is mint az újonc futók csak másod-harmad védelmek ellen látjuk. De a nagy pass elkapás azért jelzi hogy jó a keze.
Morenoban nagyon tetszett hogy harcos, minden egyes alkalommal a tackle után plus yardokat hozott, nem tudták megállitani első érintésre.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Wallace kapja be, azt se tudja hol van a labda erre: kérdezzék az esetről Tannehilt. Preseasonje eddig annyira nulla hogy az katasztrófa, idén se lesz semmi haszna nagyon úgy tűnik. Legalább széthúzza vertikálisan a pályát így ficánkolhat Gibson, Landry meg Clay.ha idén is csalódás lesz az a "connection" akkor előbb utobb robban a társaság. senki nem szeret fizetni fölöslegesen, ha nincs teljesítmény, miamiban ez még jobban igaz: még azoktól is megválunk (ürüggyel vagy anélkül) akik letesznek valamit az asztalra. brandon marshall agyonverte az asszonyt egyszer (első komoly bűncselekménye volt tán a miami színekben), philbin amúgy valamiért nem csípte, erre ireland odaadta a chicagonak két doboz marlboro-ért cserébe. azóta is röhög cutler-rel együtt (ha lenne már egy bevált, igazi franchise irányító, de balhés lenne, akkor még azt is eltradelnénk). aztán ott van reggie bush. minek a playmakerrel hosszabbítani: 'mingyá 30, sérülékenyke is (amúgy azt hittem sokszor fog megsérülni, de nem így történt szerencsére). nem hiába magyarázom hogy nem kell itt robbantani a társaságot. a pofám leszakadt, hogy matthews helyét egyáltalán megkérdőjelezték a '13-as szezont követően, "hogy márpedig küzdjön az 53-ért" - csakmert philbin-nek nem tetszett a munkamorálja. idén meg meg kell nézni hogy 'hill-nek fekszik e a hosszú passz vagy sem, mert érdemesebb lenne a következő években úgy berendezkedni, illetve olyan elkapót hozni (moore-nak működik).
Geeri
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Jó meccs volt. Tanny és Moore összehozott egy szép estét az UDFA CB srácnak... A roncs Dallas run D ellen legalább sikerült valami, de Miller nem igaz hogy nem képes legalább megpróbálni kicselezni valakit. Megy merre lát jöhet bármi, az ütközésbe se nagyon áll bele. Gilisleevel nem tudom mi van, de Williams meg Darkwa nem rosszak, plussz bevethetőek.Wallace kapja be, azt se tudja hol van a labda erre: kérdezzék az esetről Tannehilt. Preseasonje eddig annyira nulla hogy az katasztrófa, idén se lesz semmi haszna nagyon úgy tűnik. Legalább széthúzza vertikálisan a pályát így ficánkolhat Gibson, Landry meg Clay.
Dion Sims remélem nem jut Egnew sorsára csak eddig jegeljük. Edzéseken biztos a keze, nem is blokkol vészesen rosszul, azt hittem Lazor egyik alapköve lesz dehát nem úgy tűnik.
LB sor Misi hiányában is ma volt talán a legjobb. Dion Jordan továbbra sem 1/3 módban tolja, ráadásul az illegálisan megszerzett tömegtől úgy mozog meg fordul mint a nyergesvontató. Sok ez már a jóból.
Ja és Potter is megsérült, a végén még Koman Vladimir se csapat nélkül lesz válogatott kerettag.
Aztán elolvastam Tannehil nyilatkozatát aki felmenti Wallacet es magára vállalja hogy nem oda dobta ahova kellett volna.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hu ez jó meccs volt! Jaj de jól futott Moreno, bár most mindenkinek jól ment. (Y)
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
nézzétek meg a meccset, f*sza volt 😊mindenki örül, hogy végre volt futójáték, de illik fenntartásokkal kezelni. moreno nem robbanékony, de észreveszi a lehetőségeket, ellenfelet. millert az első védő földre viszi.
-"Dolphins have rushed for 202 yards tonight ... but Dallas was 28th in run D last season. Moreno, Darkwa, OL have had strong nights."
philbinék 25 pontot akarnak átlagolni meccsenként (tavaly 19 volt). no most az eddigi meccsek offense még mindig nem azt mutatja, hogy itt pörögnek majd a pontok (már pedig a menetrendet elnézve kell, hogy pörögjön az a pont). twitteren is többen megjegyezték az első félidő után, hogy a miami offense összeszedett 170 yardot, de csak 3 pontot sikerült felrakni.
-"HC Joe Philbin said he thought the first-team offense would score more points tonight. Three points in six drives won't cut it."
'hill totálba elkapkodta a döntést mikor odadobta a védők közé.
-“It was Cover 2, I saw it. Thought the corner was going to fall off. It was just a stupid decision, stupid throw. I had Jarvis (Landry) wide open underneath."
-"This was the first game I've seen the usual Ryan Tannehill brain farts that keep him from being a top 15 NFL QB. On Bill Lazor to fix it."
-"Ryan Tannehill's passer rating after 3 preseason games is 86.5, and he's completing 68.3 percent of his passes. He's right at the bar."
marino is hazatért végre. tanácsadó lesz.
-"BUT this Dan Marino move make Dolphins fans happy.....and that's all Steve Ross really cares about, so it makes plenty of sense."
-"Dan Marino isn't going to help the 2014 Miami Dolphins win games. He's not. But maybe he helps Ross & Garfinkel make better decisions."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Majd szépen elfogynak Ireland értelmetlen draft húzásai. Én sosem felejt el Dallas Thomas "munkáját", amikor a Cowboys elleni pre meccsen (igen ez a csapat következik) úgy felborították mint egy bábút (de persze nem csak ez volt az egyetlen probléka). Utàna nem is láttuk a pályán..."Since 2010, the Dolphins have selected 11 players in the second and third rounds. Only two — linebacker Koa Misi and defensive end Olivier Vernon — are starters."
Remélem fejlődött valamit.
Daniel Thomas meg nem tudom elérte-e a 3.0-ás futás átlagot karrierje során. A fiatal Damien Williams megragadhat (de lehet Damian, keverem a WR-el). Moreno sérült és fogalmam sincs mire számítsunk tőle. A fal jó volt Denverben és a futás jól ment, mert Payton ellen mindenki passzra számított v. arra rendezkedett be az ellen védelme. Miller átlagos néha mutat valamit, de én többre számítottam tőle. Gillislee-től várnék robbanást. Jó kis futó volt egyetemen, de eddig nem nagyon használtuk.danyly
-daniel thomas rookie évében az első két három meccsen mutatta azt, hogy lehet vele jövő. azután megsérült, és oda is lett a teljesítménye. 2011-ben a houston ellen (második játékhét), 18 kísérlet 107 yard. nem is a számok, hanem a képességei voltak azok, ami miatt emlékszem erre a meccsre vele kapcsolatban. jó látott a pályán, hirtelen irányváltás, elhibázott szerelések, stb. szóval ígéretesnek tűnt, de a sérülése után csak lefele. totálba nem értem mi történt vele. a fal sem volt oly fos, mert bush is parádézott.
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8226a513/Miami-s-Thomas-rookie-impact.
-miller. hát én is többet vártam tőlle. 2012-ben bush mögött nem sok szerepet kapott, de amikor pályán volt akkor jól szerepelt (de akkor is látszott, hogy egysíkú - a fal jól blokkolt?) a jelnlegi OL helyzet abszolút nem kedvez neki (és másnak sem), de én továbbra is azt az egydimenziót látom. csak bemegy a lyukba és ennyi. első védő már szereli is. ami nála pozitivum azok az elkapásai.
www.youtube.com/watch?v=6oOHSvKknQQ
-moreno-ból sem nézek ki sokat. egy két highlightból ugyanazt a stílust látom mint thomasban. de ne legyen igazam.
amúgy nem vagyok annyira az erőfutók híve. irányvonalam mccoy, lynch, sproles, bush - mai napig fáj, hogy nincs többé velünk.
de ha már erőfutók, akkor például zac stacy stílusát (némivel kevesebb ugyan, de még mindig jól mozog alfred morris is) meg lehet figyelni. már már bush-t látni némi plusz tömeggel.
www.youtube.com/watch?v=oplKg5Brh_M
www.youtube.com/watch?v=kg4-KZI5aIY
blokkolásra (irányító megvédésre) meg inkább tartanék egy FB-t, de legyen egy normális futó, aki playmaker.
akiket megnéznék komolyabban (nem az, hogy kapnak 5-5 lehetőséget)
- gilleslee: őt robbanékonynak látom, csak hát a fal nem kedvez neki, és az sem, hogy 4-5 lehetőségből kell megítélni.
- williams: neki sem kedvez a fal, de azt vettem észre, hogy jól lát a pályán. neki is kéne sokkal több lehetőség egy meccsen.
több mint 11 éve
bocs, azt hittem neki még kevesebb van a rovásán :A:Az is mehet amerre lát... Ha esetleg arra gondoltál, keverem őket, elárulom, h saját csapatom játékosait nem keverem. 😉DM13mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Majd szépen elfogynak Ireland értelmetlen draft húzásai. Én sosem felejt el Dallas Thomas "munkáját", amikor a Cowboys elleni pre meccsen (igen ez a csapat következik) úgy felborították mint egy bábút (de persze nem csak ez volt az egyetlen probléka). Utàna nem is láttuk a pályán...Remélem fejlődött valamit.
Daniel Thomas meg nem tudom elérte-e a 3.0-ás futás átlagot karrierje során. A fiatal Damien Williams megragadhat (de lehet Damian, keverem a WR-el). Moreno sérült és fogalmam sincs mire számítsunk tőle. A fal jó volt Denverben és a futás jól ment, mert Payton ellen mindenki passzra számított v. arra rendezkedett be az ellen védelme. Miller átlagos néha mutat valamit, de én többre számítottam tőle. Gillislee-től várnék robbanást. Jó kis futó volt egyetemen, de eddig nem nagyon használtuk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az is mehet amerre lát... Ha esetleg arra gondoltál, keverem őket, elárulom, h saját csapatom játékosait nem keverem. 😉mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Egnew még ahhoz is hülye volt hogy a playbookot megtanulja, szóval még amiatt se nagyon fog szerződést kapni. 😀Ireland megcsinálta a tutit, jó kis elkapó TE-t draftolt csak azt felejtette el hogy nem tud routot futni, meg elkapni. Semmi baj.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
"he is good, but not great"mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
mármint DanielEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Egnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....
több mint 11 éve
Mivel jól is teljesít mind a pre meccseken, mind a TC-ben, van esélye már a szezon elején pályára lépnie éles meccsen is. Mert ugye Jordan első 4 meccsen biztos nem lép pályára. És ugye az 1/3-unk sem azt hozza amit tőle elvárnánk, de úgy is erőltetni fogják a játékát.amúgy tényleg jól szoktunk húzni hátsó körökben, a koraikkal van gond
Az meg hogy Fede 7. körös nem jelent szinte semmit. A Miami "legendásan" jó húz hátsó körökben. Persze ez még nem biztos hogy beválik, de a kezdés minenesetre bíztató.danyly
több mint 11 éve
ez oszt igenIrány a Super Bowl....... yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh! O_O
"Ryan Tannehill’s touchdown pass to Brandon Gibson against the Atlanta Falcons marked the first time since 1988 the Dolphins had reached the end zone on their opening drive of the preseason."Ventura
több mint 11 éve
Mivel jól is teljesít mind a pre meccseken, mind a TC-ben, van esélye már a szezon elején pályára lépnie éles meccsen is. Mert ugye Jordan első 4 meccsen biztos nem lép pályára. És ugye az 1/3-unk sem azt hozza amit tőle elvárnánk, de úgy is erőltetni fogják a játékát.Az meg hogy Fede 7. körös nem jelent szinte semmit. A Miami "legendásan" jó húz hátsó körökben. Persze ez még nem biztos hogy beválik, de a kezdés minenesetre bíztató.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
a terrence fede sztori 😊www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-dave-hyde-dolphins-0820-20140819,0,3224884.column?track=rss
nem miami szurkolóknak:
ki az a terrence fede? fede egy DE a Marist egyetemről, akit idén draftolt a miami a 7. körben - nem volt ösztöndíja. nyílván helyén kezeli mindenki a késői körben húzott játékosokat, hogy többnyire nem érik meg az 53-at, sőt néha a PS-t sem. ennek ellenére kemény munkával a TC-ben és eredményekkel az eddigi két meccsen, kivívta az elismertséget. nem csak mi nem tudjuk hol, de a csapattársai is poénkodnak vele, hogy merre is van az a marist egyetem: "Where's Marist? Is that Division III? I've never heard of that school."
fede elment a buffalo egyetemre, hogy megnézze khalil mack pro day-ét, ahol mind a 32 NFL csapat ott volt és amikor neki, a marist-en volt a pro day-e...:
"We then had our first-ever Pro Day at Marist''Fede said. - How many teams showed up? - "One,'' he said. "The Jets."
több mint 11 éve
ez oszt igen"Ryan Tannehill’s touchdown pass to Brandon Gibson against the Atlanta Falcons marked the first time since 1988 the Dolphins had reached the end zone on their opening drive of the preseason."
több mint 11 éve
fail 😀
több mint 11 éve
Nekem McClain nagyon tetszett, folyton ott volt a nyakukon. Wallace és Jordan viszont kiábrándítóak voltak.
Miami Dolphins Fan