NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 581
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Majd szépen elfogynak Ireland értelmetlen draft húzásai. Én sosem felejt el Dallas Thomas "munkáját", amikor a Cowboys elleni pre meccsen (igen ez a csapat következik) úgy felborították mint egy bábút (de persze nem csak ez volt az egyetlen probléka). Utàna nem is láttuk a pályán..."Since 2010, the Dolphins have selected 11 players in the second and third rounds. Only two — linebacker Koa Misi and defensive end Olivier Vernon — are starters."
Remélem fejlődött valamit.
Daniel Thomas meg nem tudom elérte-e a 3.0-ás futás átlagot karrierje során. A fiatal Damien Williams megragadhat (de lehet Damian, keverem a WR-el). Moreno sérült és fogalmam sincs mire számítsunk tőle. A fal jó volt Denverben és a futás jól ment, mert Payton ellen mindenki passzra számított v. arra rendezkedett be az ellen védelme. Miller átlagos néha mutat valamit, de én többre számítottam tőle. Gillislee-től várnék robbanást. Jó kis futó volt egyetemen, de eddig nem nagyon használtuk.danyly
-daniel thomas rookie évében az első két három meccsen mutatta azt, hogy lehet vele jövő. azután megsérült, és oda is lett a teljesítménye. 2011-ben a houston ellen (második játékhét), 18 kísérlet 107 yard. nem is a számok, hanem a képességei voltak azok, ami miatt emlékszem erre a meccsre vele kapcsolatban. jó látott a pályán, hirtelen irányváltás, elhibázott szerelések, stb. szóval ígéretesnek tűnt, de a sérülése után csak lefele. totálba nem értem mi történt vele. a fal sem volt oly fos, mert bush is parádézott.
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8226a513/Miami-s-Thomas-rookie-impact.
-miller. hát én is többet vártam tőlle. 2012-ben bush mögött nem sok szerepet kapott, de amikor pályán volt akkor jól szerepelt (de akkor is látszott, hogy egysíkú - a fal jól blokkolt?) a jelnlegi OL helyzet abszolút nem kedvez neki (és másnak sem), de én továbbra is azt az egydimenziót látom. csak bemegy a lyukba és ennyi. első védő már szereli is. ami nála pozitivum azok az elkapásai.
www.youtube.com/watch?v=6oOHSvKknQQ
-moreno-ból sem nézek ki sokat. egy két highlightból ugyanazt a stílust látom mint thomasban. de ne legyen igazam.
amúgy nem vagyok annyira az erőfutók híve. irányvonalam mccoy, lynch, sproles, bush - mai napig fáj, hogy nincs többé velünk.
de ha már erőfutók, akkor például zac stacy stílusát (némivel kevesebb ugyan, de még mindig jól mozog alfred morris is) meg lehet figyelni. már már bush-t látni némi plusz tömeggel.
www.youtube.com/watch?v=oplKg5Brh_M
www.youtube.com/watch?v=kg4-KZI5aIY
blokkolásra (irányító megvédésre) meg inkább tartanék egy FB-t, de legyen egy normális futó, aki playmaker.
akiket megnéznék komolyabban (nem az, hogy kapnak 5-5 lehetőséget)
- gilleslee: őt robbanékonynak látom, csak hát a fal nem kedvez neki, és az sem, hogy 4-5 lehetőségből kell megítélni.
- williams: neki sem kedvez a fal, de azt vettem észre, hogy jól lát a pályán. neki is kéne sokkal több lehetőség egy meccsen.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
bocs, azt hittem neki még kevesebb van a rovásán :A:Az is mehet amerre lát... Ha esetleg arra gondoltál, keverem őket, elárulom, h saját csapatom játékosait nem keverem. 😉DM13mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Majd szépen elfogynak Ireland értelmetlen draft húzásai. Én sosem felejt el Dallas Thomas "munkáját", amikor a Cowboys elleni pre meccsen (igen ez a csapat következik) úgy felborították mint egy bábút (de persze nem csak ez volt az egyetlen probléka). Utàna nem is láttuk a pályán...Remélem fejlődött valamit.
Daniel Thomas meg nem tudom elérte-e a 3.0-ás futás átlagot karrierje során. A fiatal Damien Williams megragadhat (de lehet Damian, keverem a WR-el). Moreno sérült és fogalmam sincs mire számítsunk tőle. A fal jó volt Denverben és a futás jól ment, mert Payton ellen mindenki passzra számított v. arra rendezkedett be az ellen védelme. Miller átlagos néha mutat valamit, de én többre számítottam tőle. Gillislee-től várnék robbanást. Jó kis futó volt egyetemen, de eddig nem nagyon használtuk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az is mehet amerre lát... Ha esetleg arra gondoltál, keverem őket, elárulom, h saját csapatom játékosait nem keverem. 😉mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Egnew még ahhoz is hülye volt hogy a playbookot megtanulja, szóval még amiatt se nagyon fog szerződést kapni. 😀Ireland megcsinálta a tutit, jó kis elkapó TE-t draftolt csak azt felejtette el hogy nem tud routot futni, meg elkapni. Semmi baj.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
"he is good, but not great"mármint DanielHöriEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
mármint DanielEgnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....DM13
több mint 11 éve
Egnew cut, 2 év késéssel.HöriVégre belátták, h alkalmatlan....előbb utóbb Dallas Thomas-nál is elismerik, remélem.....
több mint 11 éve
Mivel jól is teljesít mind a pre meccseken, mind a TC-ben, van esélye már a szezon elején pályára lépnie éles meccsen is. Mert ugye Jordan első 4 meccsen biztos nem lép pályára. És ugye az 1/3-unk sem azt hozza amit tőle elvárnánk, de úgy is erőltetni fogják a játékát.amúgy tényleg jól szoktunk húzni hátsó körökben, a koraikkal van gond
Az meg hogy Fede 7. körös nem jelent szinte semmit. A Miami "legendásan" jó húz hátsó körökben. Persze ez még nem biztos hogy beválik, de a kezdés minenesetre bíztató.danyly
több mint 11 éve
ez oszt igenIrány a Super Bowl....... yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh! O_O
"Ryan Tannehill’s touchdown pass to Brandon Gibson against the Atlanta Falcons marked the first time since 1988 the Dolphins had reached the end zone on their opening drive of the preseason."Ventura
több mint 11 éve
Mivel jól is teljesít mind a pre meccseken, mind a TC-ben, van esélye már a szezon elején pályára lépnie éles meccsen is. Mert ugye Jordan első 4 meccsen biztos nem lép pályára. És ugye az 1/3-unk sem azt hozza amit tőle elvárnánk, de úgy is erőltetni fogják a játékát.Az meg hogy Fede 7. körös nem jelent szinte semmit. A Miami "legendásan" jó húz hátsó körökben. Persze ez még nem biztos hogy beválik, de a kezdés minenesetre bíztató.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
a terrence fede sztori 😊www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-dave-hyde-dolphins-0820-20140819,0,3224884.column?track=rss
nem miami szurkolóknak:
ki az a terrence fede? fede egy DE a Marist egyetemről, akit idén draftolt a miami a 7. körben - nem volt ösztöndíja. nyílván helyén kezeli mindenki a késői körben húzott játékosokat, hogy többnyire nem érik meg az 53-at, sőt néha a PS-t sem. ennek ellenére kemény munkával a TC-ben és eredményekkel az eddigi két meccsen, kivívta az elismertséget. nem csak mi nem tudjuk hol, de a csapattársai is poénkodnak vele, hogy merre is van az a marist egyetem: "Where's Marist? Is that Division III? I've never heard of that school."
fede elment a buffalo egyetemre, hogy megnézze khalil mack pro day-ét, ahol mind a 32 NFL csapat ott volt és amikor neki, a marist-en volt a pro day-e...:
"We then had our first-ever Pro Day at Marist''Fede said. - How many teams showed up? - "One,'' he said. "The Jets."
több mint 11 éve
ez oszt igen"Ryan Tannehill’s touchdown pass to Brandon Gibson against the Atlanta Falcons marked the first time since 1988 the Dolphins had reached the end zone on their opening drive of the preseason."
több mint 11 éve
fail 😀
több mint 11 éve
Nekem McClain nagyon tetszett, folyton ott volt a nyakukon. Wallace és Jordan viszont kiábrándítóak voltak.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Hát nem is tudom. Nekem negatív nagyon ez a preseason. Oké hogy Mc.Coy nem kispályás, de Thomas bűn rosz volt. Futásblokkolás egyenlő a nullával az egész fal részéről. Elerbe, Wheeler bűncselekmény amit a pályán művel. Jordan felkokszolt magára annyi izmot hogy már sebessége sincs, de annyi technikája meg főleg nincs hogy kihasználja az erejét. Wallace agy kikapcs, vagy én nem tudom mi volt vele.Oké hogy van pár biztató dolog, nagyon örülök Fedenek, Williams TD futásának, McClain is meglepően jó, tetszik hogy Coyle próbálja kompenzálni a pocsék LB sort, 4-3 under koncepció. Taylor és Davis bíztató, Davis főleg csak tanulna meg interceptiont szerezni. Landry megszeretteti magát, Matthews kiküzdi a rostert. Ahhoz képest hogy nem is olyan régen milyen neveink voltak most úgy érzem hogy Williams,Binns (itt 6-7.számú elkapók) seí marad csapat nélkül, szóval jó a depth, azt nem értem miért kellett Hazel.
Ami miatt viszont nem vagyok bizakodó az az hogy amit fent írtam az nagyobb súllyal esik latba mint amit alá.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
események voltak, de senki nem ír semmit. vélemények?40 perces:
noonkick.com/2014-nfl-preseason-miami-dolphins-at-tampa-bay-buccaneers/
a pro football focus értékelése:
www.profootballfocus.com/blog/2014/08/17/refo-dolphins-buccaneers-preseason-week-2/
futójátékra idén sem kell számítani (a yardok többsége a cseréktől jött már). ezen kívül két meccs után a miaminak van a második legalacsonyabb run blokk értékelése ( - 23.9)
dallas thomas megsemmisült gerald mccoy ellen, pedig én azért lesz egy két kellemes alak akivel szembe kell nézni. mike wallace háromszor volt megcélozva (ebből egy volt hosszú passz), de mindegyik sikertelen volt.
harry potter is beverte a nimbus 2000-rével a labdát 48-ról és 51-ről. sturgis jobb ha gyorsabban regenerálódik és mutat is majd valamit, mert igy ba....ja az 5. kört.
u.i.:
ezeket szeretném látni az 53-ban:
mike wallace, brian hartline, brandon gibson, rishard matthews, jarvis landry, +1
több mint 11 éve
Tampa meccs után, a futásunk az tényleg nulla már megint. Nem tudom hogy fogjuk ezt feljavítani. Várom azért Moreno bemutatkozását is, hátha hoz valami új színt! Pedig azért javult a fal, a passzjáték egész jó és a sack-ek kivédése is sokkal jobbak tavalyhoz képest. Ezért nem értem, hogy a futás miért állt ennyire meg.Landry-nek egy villanása volt elkapásban de az gyönyörű és dinamikus megmozdulás volt! Ebből kellene több, bár lehet mi sem akarjuk ellőni az összes puskaport!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Muszáj volt, mert a Pats bennünket hívott ki.odáig vannak meg vissza ezzel az "icebucket challange-el". pouncey már megmutatta mi az igazi.na csak nem állták meg.
Ventura
www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Dolphins_Accept_ALS_IceBucketChallenge/1b5dd996-1f28-4aa2-ab40-0c75032c30d4Ventura
Jenkins coverageban mutat bíztató jeleket, Tripp meg bejátsza a pályát, mindenhol ott van, csak néha a helyén nem.
Nálam az idei Kovacs egy LB, Chris McCain. Szegény ember Dion Jardane, testfelépítés, egyetemi szerep ugyanaz. Hatalmasakat ütközik, Matt Hazel és agyrászkódásáról szóló orvosi papírok tudnának erről híven tanúskodni. Ami baj hogy néha rosszul olvassa a játékot, rossz útvonalon és szögben közelít. Trusnik karrierje lhet most ér véget.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
jó hír jordan tripp rajongóknak. a kezdő LB sor gyengélkedése miatt, tripp már az első csapattal is gyakorolt. persze nem lesz kezdő, de ha nagyon hulladék teljesítményt nyújt valaki (elhibázott szerelések liter számra például) akkor könnyen kaphat még több snap-et majd éles meccsen is. aztán persze egy álom lenne ha egy zach thomas-t húztunk volna.
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-dolphins-notes-0815-20140814,0,2698356.story?track=rss
több mint 11 éve
odáig vannak meg vissza ezzel az "icebucket challange-el". pouncey már megmutatta mi az igazi.na csak nem állták meg.
Ventura
www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Dolphins_Accept_ALS_IceBucketChallenge/1b5dd996-1f28-4aa2-ab40-0c75032c30d4
több mint 11 éve
odáig vannak meg vissza ezzel az "icebucket challange-el". pouncey már megmutatta mi az igazi.
több mint 11 éve
mindenki sérült kbEkkora gáz lehet a cserepadon ... ?DM13Rex Grossman probajatékon. Nem tudom mit akar ez jelenteni. Valoszinuleg azt hogy Devlin és Moore sérült marad még egy ideig.GeeriBrady Quinn lett a nyerőHöri