Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."ventura itt nem arról van szó hogy ugyanamiatt a dolog miatt meszelték el.
meg a k****a anyjukat. vakuljanak meg. a devla adja rájuk az utolsó kabátot!!
ez így nem helyes. jordan-re a régi szabályt szabták ki. azt a büntetését tölti. őrá az vonatkozik. az új szabály az új elkövetőkre vonatkozzon. szarjanak kecskét.Ventura
először koxolt, azért elmeszelték, majd azt csökkentették.
közben drogozott azt is észrevették és most azért meszelték el. Épp elvonón van a csapat szerint.
tehát zanzásítva: előbb barry bonds, most ricky williams
több mint 11 éve
"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."meg a k****a anyjukat. vakuljanak meg. a devla adja rájuk az utolsó kabátot!!
ez így nem helyes. jordan-re a régi szabályt szabták ki. azt a büntetését tölti. őrá az vonatkozik. az új szabály az új elkövetőkre vonatkozzon. szarjanak kecskét.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ne felejtsük hogy a múlt héten elég kiélezett meccset játszottak a Broncos ellen, szóval szerintem nagyon nem lesz könnyű menet. Max a hazai pálya előnye dönthet.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
A héten teszteltünk egy RB-t (de a Thomas re-sign után) akit a múlt héten küldött el a 49ers. Ő LaMichael James az egykori Ducks sztár. Inkább visszahordó és az NFL-ben nem valami életképes. Így nem hiszem, hogy komolyan számolnánk vele.Kicsit élesíteni kellene a TE fegyvert, Clay-t. Mintha kicsit hanyagolva lenne Lazor rendszerében.
S. Smith v. D. Thomas kezd RG? Jobbnál jobb opciók. Egyelőre még várjunk, de Smith-től kicsit többet várnék. Thomas számomra még a backup szintet sem éri el. Bár az offense snap-ek felén ő volt fenn a Bills ellen, de nem voltam elájulva tőle. Kis türelem. o_o
A védelmünk szinte minden mutatóban jobb min a Chiefs-é, de a sec-ünk tényleg sokat bénázik.
Megint a védelem fog nyerni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A hétvégétől csak azért várok némi jót, mert Moreno kiesése miatt Lazornak előre át kell értékelnie mégis mit akar. Remélem sikerül javítani Tannehill pontosságán, meg az elkapók kezén, de csodát azért nem várok.Moreno helyét átvehetné egy az egyben Williams. Vele annyi a probléma hogy néha nem jól látja meg merre kellene futni, plussz nem nagyon tudjuk mennyire tud blokkolni. A kezeit sem láttuk NFL szinten, de Millernél csak jobb lehet. Miller egész jól fut, egész jól blokkol, de valahogy nem érzem benne az átütőerőt, és elkapni egyszerűen nem tud. Megy felé a labda elejti, elkapja és elesik, vagy egyszerre a kettő. Ebben a sémában ezzel a problémával nehéz húzóemberré válni. Williams mellett ott van még Darkwa is, ő sem volt elképzelés nélküli, jól látja a helyeket is, blokkolással lehetnek gondok.
Na meg Thomas. Most szólok ha Thomas a rookiek elől vesz el helyet és az átlaga nem éri el a 3,8-at akkor onnantól Philbin távozását fogom követelni. Lazor nem szereti őt, szóval ha ez bekövetkezik nem kell sokáig találgatni ki miatt.
Sean Smith ellen láttuk hogy a sebesség tud fegyver lenni, szóval már csak oda kellene dobni a lasztit Wallacehoz.
Charles játékához nem fűzök nagy reményeket. A problémát inkább majd az fogja okozni ha a rövid passzok elkapása után nem tudjuk egyből földre vinni az ellenfelünket. Wilson és Finnegan a két fő jelöltem a meccs balfasza címre.
Ja és nem tervezem megtekinteni a csapat játékát ezen a héten, szóval lehet bizakodni! 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Juan Castillo szerintem biztos nem így gondolja 😉 ne szívd mellre viccelek. Egyébként én sem tartom nagy edzőnek Andy-t, de azt sem mondanám, hogy rossz. Nagyjából olyan, mint az eredményei ott van benne a potenciál de valahogy soha nem jön össze, és ez nem csak pech. Átlagos stabil coah a nagy nfl palettán.En nem tartom sokra Reidet.Ez szerintem ugyan olyan hülyeség, minthogy valakinél azzal jönnek, hogy azért nem igazán jó QB, wr, stb mert csak egy csapatnál egy rendszerben volt és máshol meg nem mutatta meg mit tud.
Szamitottam ra hogy ez nem fog neked tetszeni.
Fantaziatlan gyenge edzonek tartom, vagy inkabb tanarnak.
Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.Delonso_
Embereket maga köré kinek kellett válogatni? A coach csapatot kinek kellett irányítani és így tovább. Ezért ez nem von le semmit a munkája értékéből nálam vkainek. Pláne, hogy Reid meg is adta a munkatársaniak mindig a kellő tiszteletet és megbecsülést. Nem vette el mások dicsőségét. Ezért elég felületes megítélése szerintem!!! valaki munkájának ez alapján lehúzni, hogy edzői tették azzá aki.. Igen JJ halála óta Reid nem volt az igazi ezt senki nem vitatja, és nem találta meg utána az emberét, de azért együtt építették fel amit felépítettek.
Na bocsánat ez itt már off, én kívánom, hogy mondjuk esetleg Pihli bácsi Hillel együtt beváljon nektek úgy mint Reid nálnuk és bízom benne idővel a KC-nál fog 😀.dande
Philbinnel ne hasonlítsuk össze 😊 Ránk is ránk férne végre egy komoly edző 😊 Majd kiforrja magát a dolog.
A hétvégi meccsről meg annyit, hogy én 50-50-re teszem az esélyeket. Lehet, hogy jó kis meccs lesz belőle.
több mint 11 éve
Szerintem ez nem zavar itt senkit, legalabb van elet.Ezt leszamitva persze siman nyerhet a KC, mert nem egy hatalmas tett minket legyozni, de en jobb HC-t kivanok a Cheifsnek, hiaba a szivem masik fele a Raiderse.
több mint 11 éve
En nem tartom sokra Reidet.Ez szerintem ugyan olyan hülyeség, minthogy valakinél azzal jönnek, hogy azért nem igazán jó QB, wr, stb mert csak egy csapatnál egy rendszerben volt és máshol meg nem mutatta meg mit tud.
Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.Delonso_
Embereket maga köré kinek kellett válogatni? A coach csapatot kinek kellett irányítani és így tovább. Ezért ez nem von le semmit a munkája értékéből nálam vkainek. Pláne, hogy Reid meg is adta a munkatársaniak mindig a kellő tiszteletet és megbecsülést. Nem vette el mások dicsőségét. Ezért elég felületes megítélése szerintem!!! valaki munkájának ez alapján lehúzni, hogy edzői tették azzá aki.. Igen JJ halála óta Reid nem volt az igazi ezt senki nem vitatja, és nem találta meg utána az emberét, de azért együtt építették fel amit felépítettek.
Na bocsánat ez itt már off, én kívánom, hogy mondjuk esetleg Pihli bácsi Hillel együtt beváljon nektek úgy mint Reid nálnuk és bízom benne idővel a KC-nál fog 😀.
több mint 11 éve
Miert kene ovatosnak lennem ezzel? Egy HC-t az jellemez egy ev alatt egy mas altal osszerakott csapatbol mit csinal? Ezek szerint Gruden volt minden idok egyik legjobb edzoje? Korantsem.Szerintem nyerunk.Örült volna minden Dolphins szurkoló ha legalább egy idényre úgy lehúzták volna a teljesítményüket, mint a KC-t mondjuk tavaly. Óvatosan ezzel 😉 Vannak Reidnek hülyeségei nem kevés, ami miatt lehet nem szeretni, de boldogak lettek volna ti olyan 14 évből kb 12-vel mint a miénk. Amellett mondom ezt, hogy Hill miatt (s Lazor miatt is) veletek is szimpatizálok.dande
En nem nagyon latok semmilyen meghatarozo teljesitmenyt KC oldalon es a HC-juk meg ezt is lehuzza.
Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.Delonso_
Ahogy gyanitom Mike Tomlint se minden Steelers szurkolo emelne pajzsra, pedig eredmenyei azok boven vannak.
A 14 evet nyilvan sokan szeretnek, de en nem Reidet kernem abbol az edzoi stabbol, hanem a liga altalam egyik legnagyobb zsenijenek tartott Jim Johnsont.
több mint 11 éve
En nem tartom sokra Reidet.Az edzőkre vonatkozó részekben egyet kell, hogy értsek.
több mint 11 éve
En nem tartom sokra Reidet.Szamitottam ra hogy ez nem fog neked tetszeni.
Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.
több mint 11 éve
Szerintem nyerunk.Örült volna minden Dolphins szurkoló ha legalább egy idényre úgy lehúzták volna a teljesítményüket, mint a KC-t mondjuk tavaly. Óvatosan ezzel 😉 Vannak Reidnek hülyeségei nem kevés, ami miatt lehet nem szeretni, de boldogak lettek volna ti olyan 14 évből kb 12-vel mint a miénk. Amellett mondom ezt, hogy Hill miatt (s Lazor miatt is) veletek is szimpatizálok.
En nem nagyon latok semmilyen meghatarozo teljesitmenyt KC oldalon es a HC-juk meg ezt is lehuzza.
Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.Delonso_
több mint 11 éve
Szerintem nyerunk.Én kedvelem Herminatort, bár inkább scoutnak volt ő király, csapatépítőnek. Mint edző az ő rendszere már akkor is elavult volt, nemhogy manapság. Nem viccből voltunk szarok akkoriban. Mindegy ez nézőpont kérdése.
Viszont amit főleg nem értek, hogy Reid mivel húzza le a játékot?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Simán fogható a KC. Sajnos xD
több mint 11 éve
Szerintem nyerunk.En nem nagyon latok semmilyen meghatarozo teljesitmenyt KC oldalon es a HC-juk meg ezt is lehuzza.
Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.
több mint 11 éve
ez az új törvény miként hat a két lurkóra, akik vattacukrot ettek?Hagyjuk, elvileg csak azokat mentik fel akik az elméjüket erőssítették meg, akik a bicepszüket azok kimaradnak a jóságból.
(jones és jordan)Ventura
Kötelező olvasmány: www.profootballfocus.com/blog/2014/09/17/analysis-notebook-week-2-3/
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
ez az új törvény miként hat a két lurkóra, akik vattacukrot ettek?(jones és jordan)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Defensünk bőven jó. Iszonyat fos gameplannel mentünk ennek a meccsnek neki. És későn váltottak.. Az a vicc akkor sem volt veszve minden, de a KR TD után vége volt, látszott, hogy feladták fejben. Na most ez volt Lazor második meccse nfl oc minőségben ez most még belefér szerintem.-New Dolphins starting linebacker Jelani Jenkins is tied with 5 others for third place in the NFL with 20 tackles.És ami a legnagyobb meglepetés hgoy Wheeler sem volt rosz! A futás elleni védekezésünkre csak az a hosszú futás vet árnyékot, egyébként szépen muzsikálta front7, ami nekem kellemes meglepetés volt, talán az egyedüli. Amúgy azzal a hosszú futással együtt 3yard/carryt átlagoltak. Annyit Thomas futott tavaly.Geeri
-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field forVentura
több mint 11 éve
-New Dolphins starting linebacker Jelani Jenkins is tied with 5 others for third place in the NFL with 20 tackles.És ami a legnagyobb meglepetés hgoy Wheeler sem volt rosz! A futás elleni védekezésünkre csak az a hosszú futás vet árnyékot, egyébként szépen muzsikálta front7, ami nekem kellemes meglepetés volt, talán az egyedüli. Amúgy azzal a hosszú futással együtt 3yard/carryt átlagoltak. Annyit Thomas futott tavaly.
-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field forVentura
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
-New Dolphins starting linebacker Jelani Jenkins is tied with 5 others for third place in the NFL with 20 tackles.-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field for
több mint 11 éve
Amúgy én tartom hogy ezt a KC, Raiders párost meg kell verni, és meg is tudjuk. A Bills elleni vereséggel az a baj hogy gyakorlatilag mindegy hogy őket vagy a Patset vertük meg ha egyiküktől kikaptunk.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Az szép ha Smith helyett most még Dallas Thomast is el kell szenvedni. Smith előző mecsen sem játszott nagyon rosszul, sokkal több futás ment el mögötte mint Colladge mögött, valamint Satelével ellentétben az emberét is fel tudta venni. Sőt, második vonalban is blokkolgatott ha úgy adta. Az a baj hogy Turner ugye sérült volt, szóval vele nem számolok. Amúgy a legjobb lenne talán a joker falemberünket használni és nem Thomast. Majd meglátjuk.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
shalley smith megnyekkent 2-3 hétre.De én akkor kapok sírógörcsöt ha Thomas Williams elől vesz el snappet. Majd max ha Williamsnek nem megy akkor jöjjön be, megnézném utánacsinálja-e a rookienak hogy három szerelési kisérleten átmegy LOS mögött aztán hoz kínkeserves 4-5 yardot. És ezt megcsinálja háromszor. Még az előtt hogy a működő passzjáték felnyitott területeket!!Geerimintha saját véleményem látnám. nagyon tetszett williams. jól lát a pályán, playmakeri képességek.h
biztosak vagytok benne, hogy moreno-val lett volna szép futójáték? én tartom továbbra is magam ahoz, hogy nekem bizony kell látnom 3-4 meccset, hogy megnyugodjak (patriots védelem << bills védelem)