NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 581
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Hú izgi! Akkor ma este hullanak a fejek!Holnap hajnalig van az 53-ra csökkentés?RunRickyRunMa este 22:00-igShawn84
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Bakker tényleg! 😀 Pedig pre meccseken minden éven gyengék vagyunk.Hát nem tudom mikor kezdtük 3-1 el a pre szezont, de jó rég lehetett! 😉2011-ben... 1. regular season meccs pats ellen volt.. 7loss-al nyitottuk a regular seasont 😀 bár csak rég lett volna...Csabee13
A rams meccs mondjuk nagyon unalmas valami volt, dehát másod harmad vonalak összecsapása sok jót ne várjon az ember.
Thomas futásai most is gyengusok voltak igyaz lett egy TD, de szerintem az életéért futott ma. Nemlepne meg egy Cut!RunRickyRun
Azért remélem nem úgy folytatódik a szezon mint 2011-ben! 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Hát nem tudom mikor kezdtük 3-1 el a pre szezont, de jó rég lehetett! 😉2011-ben... 1. regular season meccs pats ellen volt.. 7loss-al nyitottuk a regular seasont 😀 bár csak rég lett volna...
A rams meccs mondjuk nagyon unalmas valami volt, dehát másod harmad vonalak összecsapása sok jót ne várjon az ember.
Thomas futásai most is gyengusok voltak igyaz lett egy TD, de szerintem az életéért futott ma. Nemlepne meg egy Cut!RunRickyRun
több mint 11 éve
Thomas futásai most is gyengusok voltak igyaz lett egy TD, de szerintem az életéért futott ma. Nemlepne meg egy Cut!RunRickyRun"Do the Dolphins keep running back Daniel Thomas? Honestly, does it matter? After three years, you know what you're getting in Thomas (that goes for Lamar Miller, too). A new offense might shade that by degrees. But his eight carries for 17 yards in the first half against St. Louis' top reserves wasn't the kind of statement you were looking for to keep him. He ended the night with 12 carries for 33 yards and a long of 9 yards."
TD? 5 yardra az end zone-tól? thomas képességei nem másabbak, mint egy bármelyik UDFA-é.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Hát nem tudom mikor kezdtük 3-1 el a pre szezont, de jó rég lehetett! 😉A rams meccs mondjuk nagyon unalmas valami volt, dehát másod harmad vonalak összecsapása sok jót ne várjon az ember.
Thomas futásai most is gyengusok voltak igyaz lett egy TD, de szerintem az életéért futott ma. Nemlepne meg egy Cut!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
-gillislee és lynch sérültlistán lesz. jövöre próbálkoznak majd újból. nekik idénre letelt.-igen quinn kaphatott voltna több lehetőséget, mint 4 passzkísérlet. de inkább szólt moore-nak. elvégre az elmúlt két évben nem akadt társa. itt volt az ideje, hogy megijedjen.
-binns van olyan jó, hogy ki tudjon harcolni magának egy helyet valahol, ahová még befér. nálunk a WR poszt a legmélyebb.
-én brackett-en lepődtem meg, bár elképzelhető, hogy hogy összejön a PS. arra is kíváncsi vagyok, hogy 3 TE lesz e vagy 4.
-philbin egy rangsor alapján a 29. HC. elég sivár. egy 9-7-et pedig le kell tenni, hogy ne legyen pisztolypárbaj.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Quinn cut-on azért meglepődtem. Igaz nem sokat mutatott azon a pár plaján amikor bent volt, de azért adhattunk volna neki még egy esélyt. Lehet azt gondolták Philbinék hogy Moore-t cutolják és Quinn lesz a backup, de Moore-nak meg annyira megy most hogy marad inkább ő. Ami még meglepett hogy rögtön 2 TE is ment, ami már 3 TE minusz a csapatnál. Binns-nek nem jósoltam sokat amúgy sem, és akkor RB fronton Gilislee húzta a rövidebbet! (ezek tényleg tisztítják a Írland írmagját is! 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Sziasztok,Binns térde milyen? Csíptem őt, de látom kiraktátok. Ha egyben van, akkor jöhetne hozzánk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Nyugi, Lynch sérülten kezdte a szezont, nem is tudom volt e olyan edzése ahol nem volt limitálva. Gilisle erosen kezdett de aztán jött a láb sérülése, es igaz edzett de nem túl jól.Nezzuk a jó oldalát, Damian Williams megcsipheti lazán az 53at, Darkwa meg lemeccselhet Thomasal. Egy ideális vilagban.. 😀
Brackett Cut meglepett, főleg Lynch IR után, valszeg Hoskins megcsip egy roster helyet, mint projected Clay 2.0.
A.J Francis IR megnyitja az utat valamelyik UDFA Johsonnak, nekem Anthony a kedvenc, egy állat az a srác, ha nem lett volna fegyelmezetlen egyetemen akkor siman középső körös playa.
Binns cut is meglepett, de talán inkabb a tavalyi szeon miatt, a sérülése utan nem tudott kiemelkedni. Williams es Cone csiphet meg egy 6.helyet, Williams nem volt rosz, de Cone meg egy állat, nagyon magas, RZ Monster lehet, igaz ebből semmit nem láttunk, mig Williams azert osszeszorgoskodott masodik csapatok ellen 50yar körüli napokat.
Bazza kedvence alias Tyler Larsen nem váltotta be a reményeket, mondjuk ezt sejteni lehetett mar akkor amikor Shelley Smith próbált snappelni.
Ami meg meglepett hogy Hazel-t nem pakoltuk IR-re, pedig ugye McClain kiütötte pöppet, aztán kapott a fejére hétvégén is.
Ennyit Pozsonyból, ha minden rendben legközelebb már Nantesbol jelentkezem, sőt hátha ki is tudom szurkolni onnan a PO-t 😊
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
A tavalyi és az idei 5. körös is ment a levesbe. Szomorú, hogy már idén draftolt játékost is elküldünk. Pedig Lynch tavaly még első csapatos választott volt a SEC-ben. Inkább blokkoló mint elkapó, és mivel ebben Sims jobb, neki mennie kellett. Egyik kedvenc csapatom az NCAA-ban a Georgia, így kicsit örültem is Lynch-nek. Nem sokáig tartott. 😕Gillislee-t nagyon sajnálom, mert meg is sérült + igazából meg sem tudta mutatni mit tud. Benne pedig volt valami, de vagy az edzők nem használták jó helyen v. egyszerűen nem tud többet amire szerették volna alkalmazni.
A WR részleg adott, sok nem változik tavalyhoz képest. Binns PS-ben megragadhat.
Larsen azt gondoltam jó lesz backup C-nek, de lehet nem eléggé figyeltem a pre meccseken.
Quinn-től sem vártam hosszabb maradást a csapatnál. Elég ide 2 QB. Max. egy tartalék a PS-be, de szerintem az sem olyan fontos. Bár amióta megnövelték a PS keretszámot, belefér egy + QB.
A többiek meg várhatóak voltak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ELSŐ SORTŰZMost significant move:Miami Dolphins quarterback Brady Quinn was the biggest release in terms of name recognition. The former 2007 first-round pick joined Miami about two weeks ago but was put in a rough spot to learn a new offense months after everyone else. Dolphins backup quarterback Matt Moore played well once Quinn arrived. Receiver Armon Binns also was a quality player who was cut but has a chance to help out another team. The Dolphins have a lot of depth at wide receiver.
Pouncey factor: The Dolphins' toughest roster decision this week doesn't involve cutting a player. Miami must decide by Saturday at 4 p.m. ET whether to save a roster spot for injured Pro Bowl center Mike Pouncey or put him on the physically unable to perform list, which would guarantee he sits the first six games of the regular season. Pouncey had major hip surgery this summer and missed all of training camp and the preseason. The initial prognosis for Pouncey was to miss four to seven games. However, Pouncey has looked strong in rehab and believes he’s ahead of schedule. The Dolphins will get a firm medical update on Pouncey this week to decide how much time off he needs.
What’s next: The Dolphins will host the St. Louis Rams Thursday at Sun Life Stadium. Then Miami will have to cut 22 more players on Saturday to get to its final 53-man roster.
Dolphins’ cuts: QB Brady Quinn, WR Armon Binns, TE Arthur Lynch, DT A.J. Francis, RB Mike Gillislee, TE Brett Brackett, CB Steven Clarke, DE Rakim Cox, DT Cory Grissom, C Tyler Larsen, WR Ryan Spadola, K John Potter, OT Steven Baker, S Demetrius Wright.
gillislee:
"Dolphins placed RB Mike Gillislee on injured reserve with a hamstring injury, ending his season.
It's possible Gillislee is eventually cut loose with an injury settlement. A 2013 fifth-rounder, Gillislee managed only three appearances as a rookie, turning in six carries for 21 yards. If Gillislee survives the season and offseason on the roster, he'll be a long-shot to crack the 53-man roster in 2015. "
lynch:
"Dolphins placed TE Arthur Lynch on injured reserve with a back injury, ending his season.
A fifth-round blocker, Lynch missed the entire preseason. He'll be back to compete for one of the Dolphins' final roster spots in 2015."
több mint 11 éve
Brady Quinn el is köszönt tőletek, vagy ti ő tőle. Nézőpont kérdése.
több mint 11 éve
rb damien williams-el interjú. azért rakom be, mert meccseknéz nem figyel úgy rá az ember. itt az interjú közben mutatnak róla videókat, és hát azt kell hogy mondjam, hogy f*sza. a srác kell. millernél is jobb képességekben.www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Getting-To-Know-RB-Damien-Williams/63c23f8b-852f-439e-93e4-956dd49a53a0
több mint 11 éve
Coach Joe Philbin hasn't been satisfied with the Dolphins' tempo on offense this summer.Mondjuk amíg lassan nem megy, addig hova akarunk gyorsítani? Plussz preseason meccseken valamilyen szinten megy az altatás. Az itt a baj hogy Wallace megint többet beszél mint amennyit gondolkodni tud, és primadonnáskodik. Mondjuk tavaly ilyenkor ugyanezt játszotta, aztán szezon közben tudott még kifijezetten szimpatikus is lenni.
New OC Bill Lazor was supposed to bring an Eagles-like pace to the offense, but it's yet to materialize. Philbin has pulled Lazor aside a "couple of times" because he thought "we could have been pushing the pace a little faster." Philbin added it's "something that has to get a little quicker." No. 1 receiver Mike Wallace agrees: "You feel like you’re going fast. ... And then you realize you’re not going fast, and then it’s time to come out." There's still every reason to believe Lazor will be an improvement on Mike Sherman. Ryan Tannehill has looked comfortable in the new offense, and Miami finally got its running game on track in its third preseason game (albeit against the defense-less Cowboys).empty taxi
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Coach Joe Philbin hasn't been satisfied with the Dolphins' tempo on offense this summer.New OC Bill Lazor was supposed to bring an Eagles-like pace to the offense, but it's yet to materialize. Philbin has pulled Lazor aside a "couple of times" because he thought "we could have been pushing the pace a little faster." Philbin added it's "something that has to get a little quicker." No. 1 receiver Mike Wallace agrees: "You feel like you’re going fast. ... And then you realize you’re not going fast, and then it’s time to come out." There's still every reason to believe Lazor will be an improvement on Mike Sherman. Ryan Tannehill has looked comfortable in the new offense, and Miami finally got its running game on track in its third preseason game (albeit against the defense-less Cowboys).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A karakterproblemak miatt nem látok Pounceynak se nagy jövőt ha Philbin marad.Bár nekem nem ugy tűnt eddig hogy fog, persze ez csak oreseason. De rugó nelkul azert nehéz lesz, tavaly is elment vele a P.O...
Próbálok otpitimista lenni, de most nem megy. És Delmas még egészséges. Idő kérdése meddig.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
The Miami Dolphins have signed defensive tackle Cory Grissom(KC) and kicker Jake Rogers(Browns), the team announced.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Igaz hogy wallace-nak nem jött össze a hosszú passza, azért 6 passz elkapás nem volt rossz. Tény hogy hosszú passzokra hoztuk ide, de tényleg elvisz 1-2 védőt legalább. Mondjuk az árát meg így nem biztos hogy megéri, de ez az év vízválasztó lesz neki szerintem. Úgy tűnik Tanny-nak nem fexik a hosszú passz, Moore-nak jobban ment.RB frontom nem tudom ki fog menni meg maradni, de Darkwa és Williams is nagyon jól futnak. Morenonak jól ment elsőre, nekem lassan MIller a sokadik helyre csúszik vissza, ettől függetlenül 100 hogy ő lesz a kezdő futónk. És akkor még ott van Gilislee is aki mondjuk eddig nem tett le semmit és még sérült is folyton.
Nagyon jónak tűnik a WR Williams is, de ugye ő is mint az újonc futók csak másod-harmad védelmek ellen látjuk. De a nagy pass elkapás azért jelzi hogy jó a keze.
Morenoban nagyon tetszett hogy harcos, minden egyes alkalommal a tackle után plus yardokat hozott, nem tudták megállitani első érintésre.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Wallace kapja be, azt se tudja hol van a labda erre: kérdezzék az esetről Tannehilt. Preseasonje eddig annyira nulla hogy az katasztrófa, idén se lesz semmi haszna nagyon úgy tűnik. Legalább széthúzza vertikálisan a pályát így ficánkolhat Gibson, Landry meg Clay.ha idén is csalódás lesz az a "connection" akkor előbb utobb robban a társaság. senki nem szeret fizetni fölöslegesen, ha nincs teljesítmény, miamiban ez még jobban igaz: még azoktól is megválunk (ürüggyel vagy anélkül) akik letesznek valamit az asztalra. brandon marshall agyonverte az asszonyt egyszer (első komoly bűncselekménye volt tán a miami színekben), philbin amúgy valamiért nem csípte, erre ireland odaadta a chicagonak két doboz marlboro-ért cserébe. azóta is röhög cutler-rel együtt (ha lenne már egy bevált, igazi franchise irányító, de balhés lenne, akkor még azt is eltradelnénk). aztán ott van reggie bush. minek a playmakerrel hosszabbítani: 'mingyá 30, sérülékenyke is (amúgy azt hittem sokszor fog megsérülni, de nem így történt szerencsére). nem hiába magyarázom hogy nem kell itt robbantani a társaságot. a pofám leszakadt, hogy matthews helyét egyáltalán megkérdőjelezték a '13-as szezont követően, "hogy márpedig küzdjön az 53-ért" - csakmert philbin-nek nem tetszett a munkamorálja. idén meg meg kell nézni hogy 'hill-nek fekszik e a hosszú passz vagy sem, mert érdemesebb lenne a következő években úgy berendezkedni, illetve olyan elkapót hozni (moore-nak működik).
Geeri
több mint 11 éve
Jó meccs volt. Tanny és Moore összehozott egy szép estét az UDFA CB srácnak... A roncs Dallas run D ellen legalább sikerült valami, de Miller nem igaz hogy nem képes legalább megpróbálni kicselezni valakit. Megy merre lát jöhet bármi, az ütközésbe se nagyon áll bele. Gilisleevel nem tudom mi van, de Williams meg Darkwa nem rosszak, plussz bevethetőek.Wallace kapja be, azt se tudja hol van a labda erre: kérdezzék az esetről Tannehilt. Preseasonje eddig annyira nulla hogy az katasztrófa, idén se lesz semmi haszna nagyon úgy tűnik. Legalább széthúzza vertikálisan a pályát így ficánkolhat Gibson, Landry meg Clay.
Dion Sims remélem nem jut Egnew sorsára csak eddig jegeljük. Edzéseken biztos a keze, nem is blokkol vészesen rosszul, azt hittem Lazor egyik alapköve lesz dehát nem úgy tűnik.
LB sor Misi hiányában is ma volt talán a legjobb. Dion Jordan továbbra sem 1/3 módban tolja, ráadásul az illegálisan megszerzett tömegtől úgy mozog meg fordul mint a nyergesvontató. Sok ez már a jóból.
Ja és Potter is megsérült, a végén még Koman Vladimir se csapat nélkül lesz válogatott kerettag.
Aztán elolvastam Tannehil nyilatkozatát aki felmenti Wallacet es magára vállalja hogy nem oda dobta ahova kellett volna.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hu ez jó meccs volt! Jaj de jól futott Moreno, bár most mindenkinek jól ment. (Y)
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
nézzétek meg a meccset, f*sza volt 😊mindenki örül, hogy végre volt futójáték, de illik fenntartásokkal kezelni. moreno nem robbanékony, de észreveszi a lehetőségeket, ellenfelet. millert az első védő földre viszi.
-"Dolphins have rushed for 202 yards tonight ... but Dallas was 28th in run D last season. Moreno, Darkwa, OL have had strong nights."
philbinék 25 pontot akarnak átlagolni meccsenként (tavaly 19 volt). no most az eddigi meccsek offense még mindig nem azt mutatja, hogy itt pörögnek majd a pontok (már pedig a menetrendet elnézve kell, hogy pörögjön az a pont). twitteren is többen megjegyezték az első félidő után, hogy a miami offense összeszedett 170 yardot, de csak 3 pontot sikerült felrakni.
-"HC Joe Philbin said he thought the first-team offense would score more points tonight. Three points in six drives won't cut it."
'hill totálba elkapkodta a döntést mikor odadobta a védők közé.
-“It was Cover 2, I saw it. Thought the corner was going to fall off. It was just a stupid decision, stupid throw. I had Jarvis (Landry) wide open underneath."
-"This was the first game I've seen the usual Ryan Tannehill brain farts that keep him from being a top 15 NFL QB. On Bill Lazor to fix it."
-"Ryan Tannehill's passer rating after 3 preseason games is 86.5, and he's completing 68.3 percent of his passes. He's right at the bar."
marino is hazatért végre. tanácsadó lesz.
-"BUT this Dan Marino move make Dolphins fans happy.....and that's all Steve Ross really cares about, so it makes plenty of sense."
-"Dan Marino isn't going to help the 2014 Miami Dolphins win games. He's not. But maybe he helps Ross & Garfinkel make better decisions."