Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Szóval az élménybeszámoló.
Már pénteken Londonban voltunk a párommal, hogy legyen idő a várost is megnéznünk. Már akkor szállingóztak a Raiders fanok, viszont egy Dolphins-os sapit, vagy pólót nem láttam. A meccs napján azért már akármelyik metróval mentünk, láttunk egy egy Tannehill vagy Wake mezbe öltözött embert.
A wembley-hez érve már hatalmas tömeg fogadott minket, az össze csapat szurkolói mezeibe öltözött NFL fanok forgataga. A raidersesek hozták a szokásos őrületes beöltözéseket, mindenki őket fotózta. Az NFL SHOP előtt hatalmas sor, amit azért végig álltunk, mert ha már ott vagyunk nem akartunk üres kézzel haza jönni. MInden csapat képviseltette magát, úgyhogy mindenki saját csapata ruházatát meg tudta venni. A mezek 75, a kapucnis pulcsik 55 a sapik 25 fontba kerültek a pólók azthiszem 35-be. Egy csapolt sört 4.5 font-ért vesztegettek a stadion előtt ami 400-as forint árfolyammal számolva 1800ft volt de a kigyóztak a sorok. Hatalmas bulik a stadion körül, rengeteg ember, hatalmas látvány, egy napot csak ott el lehetne tölteni és azt nézni! Aztán 4-kor (itthon 5 órának számít) nyitották a kaput, rögtön be is mentünk. Hátizsákot eleve nem vittünk hogy ne legyen gond, átlátszó táskába pakoltunk, kis csomag ellenörzés után simán bementünk.
A stadion természetesen csodálatos és hatalmas. Mi az egyik endzón sarkánál ültünk a végén linkelek videót a TD-k ről. 😉 Amikor bementünk már melegítettek egyéniben a srácok, úgyhogy nem lehetett unatkozni. Aztán Tanni is kijött Moore-al, dobálták sorban a lasztit az elkapóknak, majd az RB-knek és secondary-nek hogy ők is érezzék a lasztit. A 4 futónk előttünk az endzone-ban melegítettek. Majd a CB-WR párok cicáztak egymással. Egyre jobban megtelt a stadion, aztán kijöttek a csapatok egyben is bemelegíteni. Szépen sorba álltak és csinálták a közös gyakorlatokat.
Mivel a Raiders "otthoni" meccse volt ez, minden rájuk volt kihegyezve, amit azért sajnáltam. Minden székre le volt rakva 1 raiderses zászló, csak raiders-es és a kommentátor meg az kijelző is mutatta hogy mikor kell őrülten lengetni. Mi persze nem használtuk. 😀 A kivetítőn Raiderses filmek intejúk mentek és meg a fújolás amikor kijött a Miami a pályára. De természetesen nem voltak incidensek, jobbról egy Miamis pár ült mellettünk, ballról meg egy Oaklandes srác. Mögöttük egy Raiderses házaspár a kb 8 hónapos csecsemővel, amin még a rugdalózó is raiderses volt a fején egy nagy fülhallgatóval a hangzavar miatt. Amikor befutottak a csapatok őrült ováció hangzavar, amit a raiders szurkolók persze meg is nyertek. Félelmetes volt. A meccs előtt még fellépett a DefLepard egy rögtönzözz só közepette, amit inkább a félidőre vártam volna.
Aztán végre kickoff. A raiders első drive-ja nagyon jó sikerült, TD és hatalmas hangzavar. Megrémültünk hogy itt kicsinálnak minket és ha már ennyit utaztunk és egyszer kijutottam azért egy Dolphins győzelmet szeretnék látni! Aztán egyre jobban belemelegedtek a srácok és ahogy jöttek a Miami TD-k egyre jobban örjöngtünk, komolyan mondom a szivünk majd ki ugrott a tombolás közepette, a Raiders szurkolók meg egyre halkabbak lettek és látszott hogy már fejben feladták. Előttünk történtek az első félidő TD-jei úgyhogy nagy volt az öröm és boldogság! Tökéletes ajándék volt a 4 nappal előtte lévő 40. szüli napomra! 😉 Az utolsó negyedben már megintultak a raiderses szurkolók haza, mi megvártuk a végét azért. Haza felé óriási tömeg hömpölygött a metró felé, de lehettett haladni. Egyszer ki is írták a kijelzőre a stadionban hogy 83 ezren vagyunk. A videókat telóval vettem fel és közben a pályát néztem és még fel is ugrotttam, ezért nem tökéletes de talán vissza ad egy kis hangulatot így is. De tudom hogy ez igazán nekem lesz örök emlék mert sosem fogom elfelejten, hogy ott ültünk az első sorban és hatalmas, leírhatatlan élménnyel lettünk gazdagabban, amit már nem vehetnek el tőlünk sosem! 😉

És egy kis hullám.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.RunRickyRun
várós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.Geeri
Én még csak most kezdem el nézni, de az eredmény ismeretében sajnos sok jóra nem számítok. 😊
Sajnos gyenge ez az Oakland. Kicsit többre számítottam tőlük (idén is).danyly
Mondjuk az első drive vége megmutatja hogy gyenge csapat ellen is kijönnek az egyéni hibák, lásd Tannehill szörnyű passzát ajtó-ablak helyzetben Hartlinehoz. Szóval talán-talán feltételezhető hogy Tannehill attól függetlenül is oda tudja dobni labdát hogy az ellenfél nem túl jó. Már csak meg kellene mutatnia..
Mondjuk az aztán nem semmi amit berak Hartlinenak (azt hiszem) a CB és a Safety közé. De az INT meg már megint abból jött hogy a keresztbe futó Sims mögé dobta a labdát, szóval meg is érdemelte hogy ez legyen a vége.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
várós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.Geeri
Én még csak most kezdem el nézni, de az eredmény ismeretében sajnos sok jóra nem számítok. 😊
Sajnos gyenge ez az Oakland. Kicsit többre számítottam tőlük (idén is).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
várós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Nagyon xar volt élőben, mi?

több mint 11 éve
Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Boven eleg volt, meg sok is.
több mint 11 éve
Aki kint van érezze jól magát! Megpróbálok hozzájárulni azzal hogy nem nézem a mérkőzést, habár ez már múlt héten se jött be. 😕 😀

McClain-t nem fogjátok látni, nagypapája halála miatt otthon maradt. Hézagos nagyon ez az LB sor így.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na indulok a mecsre en is.
több mint 11 éve
Mai szerzeményeim.
 www.kephost.com/image/4lN

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Starks nem fog játszani, remélem ettől McFadden meg Jones-Drew se nagyon.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Ott leszek majd próbálok írni kis összefoglalót. A mai Ragent street eventről írtam a Raiders topicba ha gondoljátok lessétek meg...

több mint 11 éve
Tele van London raiders fanokkal Miami szurkolót alig láttam. Persze a regent streeten az NFL eseményen azért már voltak de az arány bőven a raiders felé húz!

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Aki megy ma a Wembley-be az majd írjon már majd légyszi valami kis beszámolót + képek stb. a meccsről.
Köszi. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
telik az idő

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Amúgy Philpin nem tudom, hogy lehet még HC.szaba
Wilson se nagyon csinál mást...Geeri
LOL 😀 Russ eddig top 5 idén.szaba
Nem hiszem, hogy azt mondta volna, hogy Russel szar.. Csak azt mondta, hogy nem várnak tőle olyan játékokat amiben nem jó. Ez kicsit troll szagú volt most.
Csabee13
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.szaba
Az igen. Igyekszem no offense hangvételű hozzászólást írni aminek még helye is van itt.

Szóval mit mondtam: "Ha nem neki kell a hátán vinni a csapatot akkor egy jó futás mellett az erősségeire épített passzjátékokat meg tudja oldani. Wilson se nagyon csinál mást.. "

Ebben Wilsonra nézve max az lehet derogáló hogy feltételezem hogy nem ő viszi a hátán a Seahawksot. Bár szerintem csapatsportban ott van baj ha megtudod mondani ki viszi.
Jó futás van, erősségei vannak - tegyük fel el is hiszem neked hogy minden az erőssége - az erősségeire építenek, megy is a szekér.
Azt egy szóval se mondtam hogy ha 'Hill erősségeit, tehetségét jobban kihasználó rendszerben játszottunk volna/játszannánk akkor hozna olyan számokat mint Wilson. De jobbakat mint most.

Nade ez a mondat:
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.szaba
Nem trollszagú, szóval komolyan veszem. Ha Wilson mindenben jó akkor mindegy milyen rendszerben játszik? Szóval ha teszem azt szólnék az öreg Shermannek hogy tervezz már egy koncepciót a Wilson gyerekre akkor az eredménye az lesz hogy: Hiába teljesen nyilvánvaló a védelem számára mit akar a csapat; Hiába hívnak futást amikor nincs értelme és nem halad sehová; Hiába kell a zsebben maradni bármi van; hiába szar előtte a fal: Wilson ugyanazokat a számokat hozza mint most. Sőt, a 'Hawks random hívja és rajzolja a playeket mert Wilson megoldja.

Tiszta sor. Mindenben jó, abban is hogy kell szarból várat építeni. Hagyjuk már.

Tényleg még érvelned se kellett hozzá hogy megtaláld a kákán a csomót. A világmegváltó igazságok mellett meg nem is stílusos leírni hogy miért. Megértem én teljesen. Tuti neked van igazad. De hogy ha te ezt úgyis tudod akkor miért kell tetézni?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Of course. Építő jellegű párbeszédet akarsz itt folytatni nyilván, csak a hsz-eid sikerülnek rövidre meg érv nélkülire, értem én.

Csabee13
Most mit érveljek, nézd meg, hogy játszik idén, és nincs szükség érvekre. Mindenben jó Wilson, de ennyi tényleg elég, nem topikba való.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Nem hiszem, hogy azt mondta volna, hogy Russel szar.. Csak azt mondta, hogy nem várnak tőle olyan játékokat amiben nem jó. Ez kicsit troll szagú volt most.
Csabee13
Of course. Építő jellegű párbeszédet akarsz itt folytatni nyilván, csak a hsz-eid sikerülnek rövidre meg érv nélkülire, értem én.

több mint 11 éve
Csabee13
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan

Nálunk meg az a nagy büdös helyzet, hogy 2 éve látszik, hogy 20 yardon túl pontatlan vagy nem jól időzít.. évek alatt lehet megtanulná, de ami nem megy azt ne meccsen tanulja már meg... Erre orrba szájba erőltetjük a hosszú Wallace passzokat.. Clay sérült, a fal új, a WR-ek még a kesztyűjüket is elejtik erre 3&1-re passzjáték.. most, hogy ez kinek a sara az jó kérdés, nem biztos, hogy coach hívta be ezt a playt.
több mint 11 éve
Nem is passzolnak 3&1-re meg furltnak 3&20ra.
Ettől függetlenül Wilson jo irányító, egy jó rendszerben. Nem Manninget próbálnak játszatni vele, meg is hálálja.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
LOL 😀 Russ eddig top 5 idén.
több mint 11 éve
Úgy hogy első szezonban 1/1-re várt csapattal hozott egy igen szép mérleget. Aztán tavaly az Incognito-Martin botrány alatt egyben tartotta a csapatot, és harcban volt a rájátszásért. Az egy másik dolog hogy aztán az utolsó két meccset Shermannel együtt elbohóckodták. Érzésem szerint ha nincs az a közjáték akkor ugyanezzel az eredménnyel repült volna Philbin, de így Ross nem akart olajat önteni a tűzre a szezon végén azzal hogy okot ad a találgatásokra hogy a balhé vagy a teljesítmény miatt küldi el. Meg Sherman elvitte a balhét mindenki helyett.

Persze amúgy van rá épp elég ok hogy elküldjék: gyakorlatilag képtelen az általa vezetett edzői stáb a játékosok egyéni erősségeire építeni. Tudom hogy azt lehet játszani amit az ellenfél enged, de azt fel nem fogom hogy néha miért próbálnak játékosokat olyan helyzetben jó játékra kényszeríteni amelyben esélytelen hogy megállják a helyüket. Az tényleg nem kérdés hogy Trusnik lassú. Most már sajnos az sem hogy 'Hill esetében a kevesebb több lenne. Ha nem neki kell a hátán vinni a csapatot akkor egy jó futás mellett az erősségeire épített passzjátékokat meg tudja oldani. Wilson se nagyon csinál mást.. De nem, Philbin és Lazor szerint rendben van a mostani rendszer, és eröltetik. Ahelyett hogy kiélveznék hogy Bush óta előszőr van végre futójáték. Én azért még abban bízom hogy Lazor felébred. A bye-weekig.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem sokaig lesz az ha ez igy megy tovabb.
nem eri meg a szezon veget.
több mint 11 éve
Amúgy Philpin nem tudom, hogy lehet még HC.