Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
jóvan, látom már megjött az első cikk ami 'hill-el foglalkozik: ha veszít a dolphins a következő héten és 'hill folytatja ezt az átlagos produkciót akkor kispadra küldik e egy kicsit "pihenni".nem akarom 'hill-t ásni még, de moore kar erőssége pont wallace-hoz való. sok lenne ha azt mondanám, hogy moore jobban illene lazor rendszerébe?
(anno 2011-ben matt moore és brandon marshall tökéletes párost alkottak).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Akkor én jövök. Tisztára mint egy anonim alkesz klubb 😀- Tannehill nem Dan Marino, de nem is Bob Griese
- Philbin nem Shula
- A defense meg nem a No-Name defense.
A fő gondjaim nekem ezek 😊
Egyébként javaslom megnézni az első heti meccset! Nekem segített... 😊 Nem, nem nyerünk idén SB-t de még ne temessük a szezont a franchise-al együtt.. 😊 aki nem bírja kérjen erőt iktriad-tól.
Fel a fejjel!
több mint 11 éve
Amúgy Tannehill megítélésén is sokat ront az hogy nem tudnak az erősségeire építeni. Jól megy a hurry-up, de nem játszuk. Három éve nicsi konszenzus hogy szabad-e lábon megoldania a dolgokat.Első évében még reflexből megfutotta ha lehetett, most láthatóan görcsöl, körülményesen indul meg. Totál szét van esve fejben a srác, lehetett csorgatni a nyálunkat Lazor csodálatosan megrajzolt play-eire, de a valóság az hogy átadnia nem nagyon sikerült mit is kéne a csapatnak. Látszik hogy sokszor van olyan hogy valaki azt se tudja mit kellene csinálnia. Egyetlen pozitívum hogy néha tudunk futni. De sportszerűségből nem használjuk ezt ki. Tiszta Sherman...De Philbin alatt sosem tudtunk az erősségeinkre építeni, inkább alakítottunk volna mindenkit mindenné, néha szerencsére úgy hogy stimmelt a játékos profiljához. Az állatorvosi ló példája Dion Jordan, akinek DE-nek kell lenni, majd rá egy évre elkezdünk 4-3 undert játszani egy szegény ember Jordanjével, eredményesen. Csak közben az 1/3 felszedett jópár kilót és vesztett jócskán a sebességéből, meg eltiltották, meg az univerzialitását ölték meg az egésszel.
Azt kihagyom most ami Ireland sara, szóval Ellerbe-Wheeler biztonságban van. De hogy Coyle is hogy tud egyszerre zseniális és idióta lenni az borzalmas. Trusnik mi a bánatért foghat futókat már a második meccsen? Szegény ember olyan mozgáskultúrával rendelkezik mint a csuklósbusz, és csodálkozunk hogy szopunk. Ott van aztán hogy végre van talán secondary, csak mostmár szerelni nem tud egy tagja sem. Komolyan mondom ha Finnegan meg Wilson egyszer eltalálja az emberét a nagy repülés közepette akkor pezsgőt bontok.
Az az igazság, hogy a pozitívumok miatt nehéz kimondani, és eddig nem is akartam de valóban szar minden. Kivéve Hickey, ő eddig nagy pozitívum. Abban reménykedem, hogy ha Lazor és Philbin nem bizonyít akkor repülnek. Hickey pedig talán jbb alternatíva, arról nem is beszélve hogy Ross mániája hogy a HC-GM üljön le, beszéljém meg a dolgokat, dolgozzanak csapatban. Nem hiszem hogy ez sok edzőnek unszimpatikus lenne. A játékosanyag sem rosz, talán sikerülne olyat találni aki ebből akar főzni, ezeken az alapokon építeni a saját elképzelése szerint. És persze mindig jövőre!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Itt van egy olyan erzesem, mar mindig ez lesz. Aztan megint a remeny. Majd behuzunk egy serult visszahordot / egy atkonvertalt WR-t az elso korben akiktol csodat varunk.
Elbaszott egy franchise ez, bar hozzateszem, pont az uj GM az elso remenysugar.
több mint 11 éve
nekem erről nincs is kedvem írni. szar az egész. év végén megint repül mindenki, megint jön valaki új, elölről kezdünk építkezni és semmi sem változik
több mint 11 éve
érthetetlen dolgok folynak a pályán. ami elvárás volt az nem működik, amitől nem vártunk sokat az igy vagy ugy de működőképes (pl.: csere LB-k, OL)mostmár 3 meccs lement, lehet elemezgetni. szóval eléggé csalódott vagyok.
- papíron f*sza elkapók vannak, de vezetjük a ligát dropok terén.
- ahogy be lett harangozva lazor, úgy hív rendkívül érdekes play-eket: 1&20, 1&23 futójáték, 3&1 passz játék - mindezt úgy hogy működőképes futójáték volt)
- 'hill. egyre jobban kezdi elveszteni támogatásom. még mindig sokáig lesi a célpontot. többször ott volt oldalt a HB üresen (hozott volna 2-3-4 yardot). 3&rövid szituációt simán megfutotta volna, de inkább odadobja labdát valamelyik védőnek. rossz döntéseket hoz.
"There are 23 QBs that have a 85-plus passer rating this season. Ryan Tannehill is ranked QB No. 36 with a 74.1 passer rating after 3 games."
- annak azért örülök, hogy wallace 'hill számára megfelelő módon van használva. nem erőltetik a hosszú passzokat.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Jól felhúztam magam a meccsen. A védelem jó volt, bár a legtöbbször két gyönyörű védekezés után 3.-ra engedtük a first downt. Simán hozható lett volna a meccs pedig, sokáig partiban voltunk, de könyörgöm amikor ilyen jól megy a futó játék és van annyi futónk mint senkinek, miért kell 3.-ra 1yardhoz dobást hívni??? Nem tudom hány ilyen helyzet volt a meccs folyamán és sokadszorra sem értettem. persze passzban ment a balfaszoskodás, rengeteg drop, de azért is azt hívtuk! Ha londonban ilyen meccset fogok látni, eret vágok a nézőtéren az tuti!RunRickyRunInkább kezdj egy Lazor takarodjot! 😀
De ez tényleg nevetséges, valahogy úgy érzem Lazor sem jobb meccselő mint Sherman...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jól felhúztam magam a meccsen. A védelem jó volt, bár a legtöbbször két gyönyörű védekezés után 3.-ra engedtük a first downt. Simán hozható lett volna a meccs pedig, sokáig partiban voltunk, de könyörgöm amikor ilyen jól megy a futó játék és van annyi futónk mint senkinek, miért kell 3.-ra 1yardhoz dobást hívni??? Nem tudom hány ilyen helyzet volt a meccs folyamán és sokadszorra sem értettem. persze passzban ment a balfaszoskodás, rengeteg drop, de azért is azt hívtuk! Ha londonban ilyen meccset fogok látni, eret vágok a nézőtéren az tuti!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Látom megint ment a pontgyártás. Tannehill 50% alatti jó passzai, 4 dropp. Amikor jó a mezőnypozíció first down nem jön össze, amikor meg rosz akkor persze haladunk épp annyit szépen hogy semmi értelme ne legyen. Megint gondolhattunk arra hogy talán talán nálunk nem edzőkeresésről fog szólni a rájátszás - megint csak egy meccsig. Nem temetem még a csapatot, de ennél a Chiefsnél talán a Raiders egy kicsit gyengébb, de az összes többi ellenfelünk minimum a szintjükön van. A védelem egész jól játszott, Jenkins élete meccsét játszotta. Ilyen jó sosem volt Ellerbe!
Nézzenek oda: "A problémát inkább majd az fogja okozni ha a rövid passzok elkapása után nem tudjuk egyből földre vinni az ellenfelünket. Wilson és Finnegan a két fő jelöltem a meccs balfasza címre." Nem akarom mondani hogy én megmondtam...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Azért abban szerencsénk van, hogy többé kevésbé onnan hullotak az emberek ahol volt mögöttük olyan akiben biztunk hogy ha lehetőséget kap bizonyít. Eddig az LB sorban McClain, Jenkins teljesen elfogadhatóan teljesít. Én nagyon bízom Williamsban, megneztem a Bills elleni meccsünket és a stílusa teljesen Moreno, megy előre nem áll meg a lába, jó az egyensúlya, és a Bills ellen fejben is ott volt,sőt a blokkolást is megoldotta. A kezei kérdésesek, és ez az ami miatt Millerre sem úgy gondolunk mint egy jó kezdő csak mint egy jó második számú futó.Smith helyén Thomas játszott a Bills ellen, és ha nektek sem tűnt fel ez, akkor nem rosszul. 😉
Ami engem kicsit zavar hogy habár Clay látványosan szenved a térde miatt Hoskins es Sims nem nagyon tudnak játékbe kerülni. Sims nem elkapott TD-je... Hoskins mintha jegyzet volna egy elkapást a Pats ellen, a Bills ellen meg nem volt olyan klasszikus goal-line vagy rovid yardos szitu ahol fel lehetett volna küldeni.
Semmi nincs még veszve, most még remélhetjük hogy a múltheti Buffalo átok volt, és Lazor nem betlizik megegyszer ekkorát.
Csak Thomast ne kelljen a pályán látnom szenvedni!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
köszönöm az informálást briaroes. nem tudtam a másik ügyről.gerri-vel egyet értek. erőszakoskodtak itt, hogy mindenképp DE legyen. de jordan is idióta...
másrészt meg szörnyű ami most a miamival történik. sérülések, eltiltások mindenütt. hihetetlen. mondjuk kíváncsi leszek, hogy hickey első húzásai milyen eredménnyel fejezik be a szezont. egyelőre egész pozitív a helyzet.
több mint 11 éve
jelige: szart szarért. (Nézd meg mi kiket húztunk)Ireland hogy a *@.&@###.@-°˘-at, azt!!!"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."ventura itt nem arról van szó hogy ugyanamiatt a dolog miatt meszelték el.
meg a k****a anyjukat. vakuljanak meg. a devla adja rájuk az utolsó kabátot!!
ez így nem helyes. jordan-re a régi szabályt szabták ki. azt a büntetését tölti. őrá az vonatkozik. az új szabály az új elkövetőkre vonatkozzon. szarjanak kecskét.Ventura
először koxolt, azért elmeszelték, majd azt csökkentették.
közben drogozott azt is észrevették és most azért meszelték el. Épp elvonón van a csapat szerint.
tehát zanzásítva: előbb barry bonds, most ricky williamsbriareos
Ez is a világtörténelem draft húzása volt, legalább viszonlag olcsón. Nekem Jordan most bizonyította be hogy kb. annyi agya van mint egy zsák lepkének. De azt se értem miért kellett erőltetni ezt a mindenáron DE leszel marhaságot. Idén McClain helyett egy tavalyi plussz csak mondjuk fele ennyi izom Jordan mészárolna a pályán. Miért nem adtuk el Eaglesnek, miért nem? 😒'Geeri
több mint 11 éve
Idén nagyon rotáljuk a védelmet, kb aki meccsnapon aktív kap snapet. Amint Tripp odaül a padra kezd ST-ben, és tuti kap snapet a védelemben is. Ami rosz az ő szempontjából, hogy kb Misivelegy időben fog visszatérni. Trusniknál szerintem jobb, bár sok panaszunk eddig rá sem lehet. Talán Bills középre bedobált passzait Tripp vagy Misi jobban tudta volna zavarni de ennyi.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jól olvastam, hogy Delmas máris padra került?1, nem, kezdő
Trippnek mennyi esélye van idén pályára kerülni?Bazzani
2, most h végre edz megint az előszezonban összeszedett mellkas sérülés után, egyre több
több mint 11 éve
Jól olvastam, hogy Delmas máris padra került?Trippnek mennyi esélye van idén pályára kerülni?
több mint 11 éve
Ireland hogy a *@.&@###.@-°˘-at, azt!!!"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."ventura itt nem arról van szó hogy ugyanamiatt a dolog miatt meszelték el.
ez így nem helyes. jordan-re a régi szabályt szabták ki. azt a büntetését tölti. őrá az vonatkozik. az új szabály az új elkövetőkre vonatkozzon. szarjanak kecskét.Ventura
közben drogozott azt is észrevették és most azért meszelték el. Épp elvonón van a csapat szerint.
tehát zanzásítva: előbb barry bonds, most ricky williamsbriareos
Ez is a világtörténelem draft húzása volt, legalább viszonlag olcsón. Nekem Jordan most bizonyította be hogy kb. annyi agya van mint egy zsák lepkének. De azt se értem miért kellett erőltetni ezt a mindenáron DE leszel marhaságot. Idén McClain helyett egy tavalyi plussz csak mondjuk fele ennyi izom Jordan mészárolna a pályán. Miért nem adtuk el Eaglesnek, miért nem? 😒'
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."ventura itt nem arról van szó hogy ugyanamiatt a dolog miatt meszelték el.
tehát zanzásítva: előbb barry bonds, most ricky williams
több mint 11 éve
"Dion Jordan, Dolphins defensive endje (tavalyi 1/3-as) korábban négymeccses eltiltásban részesült tiltott teljesítménynövelő szerek miatt, amit az új szabályozás eltörölt. Ma viszont bejelentette az NFL, hogy Jordan újabb négy meccsre el lett tiltva, ezúttal tiltott anyaghasználat miatt, tehát nem léphet pályára még egy hónapig."meg a k****a anyjukat. vakuljanak meg. a devla adja rájuk az utolsó kabátot!!
ez így nem helyes. jordan-re a régi szabályt szabták ki. azt a büntetését tölti. őrá az vonatkozik. az új szabály az új elkövetőkre vonatkozzon. szarjanak kecskét.
több mint 11 éve
Ne felejtsük hogy a múlt héten elég kiélezett meccset játszottak a Broncos ellen, szóval szerintem nagyon nem lesz könnyű menet. Max a hazai pálya előnye dönthet.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
A héten teszteltünk egy RB-t (de a Thomas re-sign után) akit a múlt héten küldött el a 49ers. Ő LaMichael James az egykori Ducks sztár. Inkább visszahordó és az NFL-ben nem valami életképes. Így nem hiszem, hogy komolyan számolnánk vele.Kicsit élesíteni kellene a TE fegyvert, Clay-t. Mintha kicsit hanyagolva lenne Lazor rendszerében.
S. Smith v. D. Thomas kezd RG? Jobbnál jobb opciók. Egyelőre még várjunk, de Smith-től kicsit többet várnék. Thomas számomra még a backup szintet sem éri el. Bár az offense snap-ek felén ő volt fenn a Bills ellen, de nem voltam elájulva tőle. Kis türelem. o_o
A védelmünk szinte minden mutatóban jobb min a Chiefs-é, de a sec-ünk tényleg sokat bénázik.
Megint a védelem fog nyerni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A hétvégétől csak azért várok némi jót, mert Moreno kiesése miatt Lazornak előre át kell értékelnie mégis mit akar. Remélem sikerül javítani Tannehill pontosságán, meg az elkapók kezén, de csodát azért nem várok.Moreno helyét átvehetné egy az egyben Williams. Vele annyi a probléma hogy néha nem jól látja meg merre kellene futni, plussz nem nagyon tudjuk mennyire tud blokkolni. A kezeit sem láttuk NFL szinten, de Millernél csak jobb lehet. Miller egész jól fut, egész jól blokkol, de valahogy nem érzem benne az átütőerőt, és elkapni egyszerűen nem tud. Megy felé a labda elejti, elkapja és elesik, vagy egyszerre a kettő. Ebben a sémában ezzel a problémával nehéz húzóemberré válni. Williams mellett ott van még Darkwa is, ő sem volt elképzelés nélküli, jól látja a helyeket is, blokkolással lehetnek gondok.
Na meg Thomas. Most szólok ha Thomas a rookiek elől vesz el helyet és az átlaga nem éri el a 3,8-at akkor onnantól Philbin távozását fogom követelni. Lazor nem szereti őt, szóval ha ez bekövetkezik nem kell sokáig találgatni ki miatt.
Sean Smith ellen láttuk hogy a sebesség tud fegyver lenni, szóval már csak oda kellene dobni a lasztit Wallacehoz.
Charles játékához nem fűzök nagy reményeket. A problémát inkább majd az fogja okozni ha a rövid passzok elkapása után nem tudjuk egyből földre vinni az ellenfelünket. Wilson és Finnegan a két fő jelöltem a meccs balfasza címre.
Ja és nem tervezem megtekinteni a csapat játékát ezen a héten, szóval lehet bizakodni! 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Juan Castillo szerintem biztos nem így gondolja 😉 ne szívd mellre viccelek. Egyébként én sem tartom nagy edzőnek Andy-t, de azt sem mondanám, hogy rossz. Nagyjából olyan, mint az eredményei ott van benne a potenciál de valahogy soha nem jön össze, és ez nem csak pech. Átlagos stabil coah a nagy nfl palettán.En nem tartom sokra Reidet.Ez szerintem ugyan olyan hülyeség, minthogy valakinél azzal jönnek, hogy azért nem igazán jó QB, wr, stb mert csak egy csapatnál egy rendszerben volt és máshol meg nem mutatta meg mit tud.
Szamitottam ra hogy ez nem fog neked tetszeni.
Fantaziatlan gyenge edzonek tartom, vagy inkabb tanarnak.
Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.Delonso_
Embereket maga köré kinek kellett válogatni? A coach csapatot kinek kellett irányítani és így tovább. Ezért ez nem von le semmit a munkája értékéből nálam vkainek. Pláne, hogy Reid meg is adta a munkatársaniak mindig a kellő tiszteletet és megbecsülést. Nem vette el mások dicsőségét. Ezért elég felületes megítélése szerintem!!! valaki munkájának ez alapján lehúzni, hogy edzői tették azzá aki.. Igen JJ halála óta Reid nem volt az igazi ezt senki nem vitatja, és nem találta meg utána az emberét, de azért együtt építették fel amit felépítettek.
Na bocsánat ez itt már off, én kívánom, hogy mondjuk esetleg Pihli bácsi Hillel együtt beváljon nektek úgy mint Reid nálnuk és bízom benne idővel a KC-nál fog 😀.dande
Philbinnel ne hasonlítsuk össze 😊 Ránk is ránk férne végre egy komoly edző 😊 Majd kiforrja magát a dolog.
A hétvégi meccsről meg annyit, hogy én 50-50-re teszem az esélyeket. Lehet, hogy jó kis meccs lesz belőle.
több mint 11 éve
Szerintem ez nem zavar itt senkit, legalabb van elet.Ezt leszamitva persze siman nyerhet a KC, mert nem egy hatalmas tett minket legyozni, de en jobb HC-t kivanok a Cheifsnek, hiaba a szivem masik fele a Raiderse.