Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
top 10 surprise (nfl.com)9.) Jelani Jenkins, Dolphins linebacker: An afterthought when the season started, the 2013 fourth-round draft pick has been a godsend for Miami's beleaguered linebacker corps. Jenkins not only paces the team in tackles, but he is also among the league leaders. He's already the Dolphins' best linebacker after three NFL starts.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ugy tunik az idok folyaman megtanultal angolul eleg jol ha ilyeneket bujsz.Persze gyakorlasnak sem rossz.
több mint 11 éve
Mindig lenyűgöz, hogy hol tudnak/tudsz ilyeneket találni? Ugyanez vonatkozika condensed meccsekre is a neten. Van valami oldal ahol ezeket gyűjtik és én nem tudok róla?Geeritöbb lábon kell élni 😊
információkért a világhálót kell bújni. fórumok, csapattal foglalkozó oldalak (bleacherreport, sun sentinel, stb.), twitterek. vágott meccsek a noonkicken, t*rr*n* oldalon, néha youtube-on találhatók.
amit most beraktam nektek azt a footballsfuture fórumán találtam. jó olvasgatást 😊
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=555124
fórumokat élvezem. ugyanolyan mezei emberek írnak, mint mi. ugyanúgy bosszúsak ha nem megy a szekér, ugyanúgy vidámak ha megy, információt cserélnek, osztanak, mint mi.
u.i.: alapvető oldal (igazából gyűjtőoldal) a www.phins.com/phins-news.php
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
'hill vs kansas cityMindig lenyűgöz, hogy hol tudnak/tudsz ilyeneket találni? Ugyanez vonatkozika condensed meccsekre is a neten. Van valami oldal ahol ezeket gyűjtik és én nem tudok róla?
www.liveleak.com/view?i=e8a_1411599156
'hill vs buffalo
www.liveleak.com/view?i=650_1410926763
'hill vs new england
www.liveleak.com/view?i=e4d_1410607570Ventura
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
'hill vs kansas citywww.liveleak.com/view?i=e8a_1411599156
'hill vs buffalo
www.liveleak.com/view?i=650_1410926763
'hill vs new england
www.liveleak.com/view?i=e4d_1410607570
több mint 11 éve
Hillel szerintem az a baj hogy néha mást mond a szíve mint az agya. Értem ezalatt hogy néha nemtudja meginduljon-e vagy ne, mert első ketevben próbálták kiverni belőle. A másik meg az hogy amikor tudja hogy a nagy játék benne van a szituációban akkor próbálja belole kihozni, de sokszor nagyon görcsösen. Wallace megjatszasanal is ez van.Tannehill szerintem nem volt ráakadva fixen a célpontra. Nézd meg a Hartlinenak ment lasztit például a második driveban: Clay megy el keresztben, 'Hill észreveszi hogy az FS fellépett rá, egyből keresi Hartlinet és gondolkodás nélkül, tökéletesen elengedve dobja be abba az ablakba ami tizedmásodpercekkel később bezárul.Jó igazad van, visszanézve adja magát amit írtál. 😓
De a Sims TD-nél is lehetá látni hogy végignéz a pályán aztán a legjobbkor teszi be az endzone sarkába.
Nekem ami tetszett még nagyon az Aikens INT-je. Leolvasta az irányító szeméről és bevágott a labda meg az ember közé. Nem várta a sült galambot hanem levadászta keményen. Ha nem is lehet ebből hosszútávú következtetést levonni azért bíztató! 😊Geeri
Csak az a baj hosszútávon nincs nála biztosítva a megbízható játék és én úgy látom sokszor ott lebeg az INT veszély. Most hirtelenjében kettő hajszálpontos, de egyben életveszélyes átadásra emlékszem de ez inkább bizakodásra ad okot. Ennek elengedhetetlen feltétele a jó összhang. Ha megvan, az elkapó v. TE azt csinálja amit kell, nem lesz probléma. Max. a védő mozgását, reakcióját nem bírja teljes mértékben befolyásolni.danyly
Amit érez azt meg tudja csinálni, de ami nem ösztönből jon tisztán, na ott szoktak a bajok lenni. Legalabbis én igy érzem.
Az Oakland ellen nekem azt tünt fel hogy felszabadultan játszott, annyira lazán es gyorsan engedte el a labdáit hogy tenyleg jo volt nézni. Persze voltak hibák, de én azt latom hogy ha Hill megérti es magáévá teszi a játékokat es bízik bennük akkor nincs vele baj. Ezt látom offense szinten is, hogy amikor látják az emberek hogy Lazor mit akar és miért akarja jobban megy.
Bills, Chiefs ellen szánalmasan fejben volt gyenge mindenki, o-line, elkapok, 'Hill. Rosz routok, senkit nem nlokkolo blokkolók, nem észrevett célpontok.
Philbinnel ez a bajom, hogy azt latom nem mindig tudja átadni mit is akar. Első szezonban mas volt az egesz, emlékszem aquaparkba mentek, meg zabálni, és mindenki arról elbeszet hogy célok vannak, eron felül sikerult teljesíteni. Idén viszont sok olyan nyilatkozat volt hogy jo Lazor csak meg kell meg tanulni, meg a vesztes meccsek utáni nyilatkozatokbol is érződött hogy az edzők es játékosok között nem tökéletes az összhang.
Asszem Wheeler nyilatkozta talán. - aki mocskos jól nyomja szvsz idén - hogy volt a multheten nagy lehordas, es volt aki a lelkére vette, de nagyon kellett beszélni a problémákról. Nameg azt is mondta hogy neki elhihetjuk hogy nem nagy fegyvertény legyűrni a Raiderst.
Jókor jon a pihi, a GB meg tökéletes merce lesz. Nem lehetetlen de nem is konnyu meccs.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tannehill szerintem nem volt ráakadva fixen a célpontra. Nézd meg a Hartlinenak ment lasztit például a második driveban: Clay megy el keresztben, 'Hill észreveszi hogy az FS fellépett rá, egyből keresi Hartlinet és gondolkodás nélkül, tökéletesen elengedve dobja be abba az ablakba ami tizedmásodpercekkel később bezárul.Jó igazad van, visszanézve adja magát amit írtál. 😓
De a Sims TD-nél is lehetá látni hogy végignéz a pályán aztán a legjobbkor teszi be az endzone sarkába.
Nekem ami tetszett még nagyon az Aikens INT-je. Leolvasta az irányító szeméről és bevágott a labda meg az ember közé. Nem várta a sült galambot hanem levadászta keményen. Ha nem is lehet ebből hosszútávú következtetést levonni azért bíztató! 😊Geeri
Csak az a baj hosszútávon nincs nála biztosítva a megbízható játék és én úgy látom sokszor ott lebeg az INT veszély. Most hirtelenjében kettő hajszálpontos, de egyben életveszélyes átadásra emlékszem de ez inkább bizakodásra ad okot. Ennek elengedhetetlen feltétele a jó összhang. Ha megvan, az elkapó v. TE azt csinálja amit kell, nem lesz probléma. Max. a védő mozgását, reakcióját nem bírja teljes mértékben befolyásolni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tannehill szerintem nem volt ráakadva fixen a célpontra. Nézd meg a Hartlinenak ment lasztit például a második driveban: Clay megy el keresztben, 'Hill észreveszi hogy az FS fellépett rá, egyből keresi Hartlinet és gondolkodás nélkül, tökéletesen elengedve dobja be abba az ablakba ami tizedmásodpercekkel később bezárul.De a Sims TD-nél is lehetá látni hogy végignéz a pályán aztán a legjobbkor teszi be az endzone sarkába.
Nekem ami tetszett még nagyon az Aikens INT-je. Leolvasta az irányító szeméről és bevágott a labda meg az ember közé. Nem várta a sült galambot hanem levadászta keményen. Ha nem is lehet ebből hosszútávú következtetést levonni azért bíztató! 😊
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Sport1 most megy a Miami oakland
több mint 11 éve
Csak megnéztem a meccset.Igen Landry és Miller elszórta a lasztit, de a rookie WR amúgy sem túl meggyőző returner-ként. Eleinte jól ment neki (mármint idén), de utána erős visszaesés volt tapasztalható. Hogy James megoldás (lesz-e) nem tudni. Sajnos az ST-nk évek óta csak közepesen stagnál (voltak fellángolások), így nagy előrelépést nem várok.
Landry elszórt visszahordásánál kicsit ideges lettem, mert az egy kiváló mezőnypozíció lett volna akkor is ha csak egyszerűen kifut az oldalvonalon.
Miller-nek meg tényleg jól odavágtak, de neki meg rohadt erősen kellene tartani azt a bőrt, főleg ha az orra előtt van az end zone.
De most nem akarom minden labdavesztésünket kielemezni, de sok(k) volt. Nem szabad elszórni ennyi labdát, még akkor sem ha simán vezetünk. Nem elfogadható. Tanny-nek tényleg voltak "keményen" odatett dobásai (értsd INT veszélyes), de ez nekem azt jelzi, hogy elmeri dobni. De viszont görcsösséget is jelez, mert ez volt megbeszélve akkor "azért is oda fogom dobni, ha törik, ha szakad". Ez sem jó. Sokszor nem tud a célok között válogatni (persze a dupláznak, vagy szorosan embert fognak nehéz is), de akkor el kell indulni. Most ebből egy kicsit többet láthattunk, aminek örültem. Eleinte ment ez, ami megszűnt sajnos. Kicsit több tökösséget várnék, de sajnos már kezdem megszokni ezt a "szökő évente egy-egy frappáns megoldás offense részéről" dolgot. 😕
Philbin is tud olyan bugyután nézni (most is Thomas meg nem adott TD-nél vágott egy szépet). 😊

De ez az egyik oldalon 3 elkapó formáció tetszett (Shotgun, Trips left; végül is nem egy óriási nagy offense formation, de hatásos). Kettő blokkol, míg a harmadik elkap és nyargal előre. A CB-k blokkolva a safety meg mélyen védekezik (ha nem szagolják ki). Most elég kocsma stílusban írtam le, de szerintem érti aki érti. 😊

Mondjuk másodjára már nem sikerült eladni, de elsőre szépen haladtunk előre.
Sims számomra igen felemásan szerepelt. Szép TD elkapás, de fontos pillanatban holding, elejtett labda stb.
Satele után Garner vitézkedett a 4. negyedben, majd Albert is pihenőt kapott és Fox nyomult. Mondjuk a fal így nem lett jobb, de legálabb gyakoroltak egy kicsit.
Jól van alakul ez, de szerintem jól is jön a pihenő. Kicsit rendet kell tenni a fejekben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hat azert nem art picit tanulnia.Nekem az a fura hogy Chip nem huzta be, nalam ez csokkenti az erteket, meg akkor is ha van ott egy Sproles.
több mint 11 éve
Csak kikötött nálunk LaMichael James. Akkor Thomas megint lapát?Landry nem tud puntot visszahordani. Asszem Williamsnek meg volt valami bibije talán, de így is kapott 6 játékot, és nem hozott rosszabb számokat mint Thomas. Darkwa lemehet PS-be. James megkaphatja a visszahordói feladatokat, plusz ha nem fumble lesz fumble hátán akkor egy jó opciót jelent Tannehillnek, mert amúgy sebességileg nagyon rendben van, és a talán a legrobbanékonyabb futónk a rosteren. Na meg Miller sem dolgozik kevés labdaeladással, oszt mégis hasznunkra van. Védelmére szóljon hogy nagyon nem követett el egyiknél sem egyéni hibát, ahogy emlékszem minden alkalommal már emberrel küzdött amikor nagy sebességgel kapott direkt a labdára irányuló, védhetetlen szögből jövő ütést. Szóval nem abból volt a baj hogy lóbálta a lasztit, meg nem egy sima elhúzzák a kezét és kiesik a labda szituáció volt. Jamesnak meg sok sok ilyen korábban.
Nem értem, most a Raiders ellen kifejezetten jól tolta (TD-je is volt, csak James holding miatt visszafújták sajnos).danyly
Szerk: a rostermozgás rész sztornó, James egyelőre PS-be jött. Van két hete felküzdeni magát.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csak kikötött nálunk LaMichael James. Akkor Thomas megint lapát?Nem értem, most a Raiders ellen kifejezetten jól tolta (TD-je is volt, csak James holding miatt visszafújták sajnos).
több mint 11 éve
Azért lol, hogy Sparano-t HC munkához segítettük.. még ha csak év végéig is 😊
több mint 11 éve
Mi is kint voltunk a meccsen, de meg Albionban bandazunk 😊 Ha hazaertunk ea van erdeklodes, irok par mondatot a tapasztaltakrol 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Tony Sparano as Raiders HC? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Orom ilyen elmenybeszamolot olvasni.
több mint 11 éve
Szóval az élménybeszámoló. Már pénteken Londonban voltunk a párommal, hogy legyen idő a várost is megnéznünk. Már akkor szállingóztak a Raiders fanok, viszont egy Dolphins-os sapit, vagy pólót nem láttam. A meccs napján azért már akármelyik metróval mentünk, láttunk egy egy Tannehill vagy Wake mezbe öltözött embert.
A wembley-hez érve már hatalmas tömeg fogadott minket, az össze csapat szurkolói mezeibe öltözött NFL fanok forgataga. A raidersesek hozták a szokásos őrületes beöltözéseket, mindenki őket fotózta. Az NFL SHOP előtt hatalmas sor, amit azért végig álltunk, mert ha már ott vagyunk nem akartunk üres kézzel haza jönni. MInden csapat képviseltette magát, úgyhogy mindenki saját csapata ruházatát meg tudta venni. A mezek 75, a kapucnis pulcsik 55 a sapik 25 fontba kerültek a pólók azthiszem 35-be. Egy csapolt sört 4.5 font-ért vesztegettek a stadion előtt ami 400-as forint árfolyammal számolva 1800ft volt de a kigyóztak a sorok. Hatalmas bulik a stadion körül, rengeteg ember, hatalmas látvány, egy napot csak ott el lehetne tölteni és azt nézni! Aztán 4-kor (itthon 5 órának számít) nyitották a kaput, rögtön be is mentünk. Hátizsákot eleve nem vittünk hogy ne legyen gond, átlátszó táskába pakoltunk, kis csomag ellenörzés után simán bementünk.
A stadion természetesen csodálatos és hatalmas. Mi az egyik endzón sarkánál ültünk a végén linkelek videót a TD-k ről. 😉 Amikor bementünk már melegítettek egyéniben a srácok, úgyhogy nem lehetett unatkozni. Aztán Tanni is kijött Moore-al, dobálták sorban a lasztit az elkapóknak, majd az RB-knek és secondary-nek hogy ők is érezzék a lasztit. A 4 futónk előttünk az endzone-ban melegítettek. Majd a CB-WR párok cicáztak egymással. Egyre jobban megtelt a stadion, aztán kijöttek a csapatok egyben is bemelegíteni. Szépen sorba álltak és csinálták a közös gyakorlatokat.
Mivel a Raiders "otthoni" meccse volt ez, minden rájuk volt kihegyezve, amit azért sajnáltam. Minden székre le volt rakva 1 raiderses zászló, csak raiders-es és a kommentátor meg az kijelző is mutatta hogy mikor kell őrülten lengetni. Mi persze nem használtuk. 😀 A kivetítőn Raiderses filmek intejúk mentek és meg a fújolás amikor kijött a Miami a pályára. De természetesen nem voltak incidensek, jobbról egy Miamis pár ült mellettünk, ballról meg egy Oaklandes srác. Mögöttük egy Raiderses házaspár a kb 8 hónapos csecsemővel, amin még a rugdalózó is raiderses volt a fején egy nagy fülhallgatóval a hangzavar miatt. Amikor befutottak a csapatok őrült ováció hangzavar, amit a raiders szurkolók persze meg is nyertek. Félelmetes volt. A meccs előtt még fellépett a DefLepard egy rögtönzözz só közepette, amit inkább a félidőre vártam volna.
Aztán végre kickoff. A raiders első drive-ja nagyon jó sikerült, TD és hatalmas hangzavar. Megrémültünk hogy itt kicsinálnak minket és ha már ennyit utaztunk és egyszer kijutottam azért egy Dolphins győzelmet szeretnék látni! Aztán egyre jobban belemelegedtek a srácok és ahogy jöttek a Miami TD-k egyre jobban örjöngtünk, komolyan mondom a szivünk majd ki ugrott a tombolás közepette, a Raiders szurkolók meg egyre halkabbak lettek és látszott hogy már fejben feladták. Előttünk történtek az első félidő TD-jei úgyhogy nagy volt az öröm és boldogság! Tökéletes ajándék volt a 4 nappal előtte lévő 40. szüli napomra! 😉 Az utolsó negyedben már megintultak a raiderses szurkolók haza, mi megvártuk a végét azért. Haza felé óriási tömeg hömpölygött a metró felé, de lehettett haladni. Egyszer ki is írták a kijelzőre a stadionban hogy 83 ezren vagyunk. A videókat telóval vettem fel és közben a pályát néztem és még fel is ugrotttam, ezért nem tökéletes de talán vissza ad egy kis hangulatot így is. De tudom hogy ez igazán nekem lesz örök emlék mert sosem fogom elfelejten, hogy ott ültünk az első sorban és hatalmas, leírhatatlan élménnyel lettünk gazdagabban, amit már nem vehetnek el tőlünk sosem! 😉
És egy kis hullám.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Mondjuk az első drive vége megmutatja hogy gyenge csapat ellen is kijönnek az egyéni hibák, lásd Tannehill szörnyű passzát ajtó-ablak helyzetben Hartlinehoz. Szóval talán-talán feltételezhető hogy Tannehill attól függetlenül is oda tudja dobni labdát hogy az ellenfél nem túl jó. Már csak meg kellene mutatnia..Én még csak most kezdem el nézni, de az eredmény ismeretében sajnos sok jóra nem számítok. 😊Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.RunRickyRunvárós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.Geeri
Sajnos gyenge ez az Oakland. Kicsit többre számítottam tőlük (idén is).danyly
Mondjuk az aztán nem semmi amit berak Hartlinenak (azt hiszem) a CB és a Safety közé. De az INT meg már megint abból jött hogy a keresztbe futó Sims mögé dobta a labdát, szóval meg is érdemelte hogy ez legyen a vége.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Én még csak most kezdem el nézni, de az eredmény ismeretében sajnos sok jóra nem számítok. 😊Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.RunRickyRunvárós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.Geeri
Sajnos gyenge ez az Oakland. Kicsit többre számítottam tőlük (idén is).
több mint 11 éve
Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.RunRickyRunvárós! Erről a meccsről úgyse lehet bármi más értékelhetőt írni, max túlreagálni lehet.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Atyaúristen volt a meccs élőben, majd írok pár dolgot holnap.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Boven eleg volt, meg sok is.
több mint 11 éve
Aki kint van érezze jól magát! Megpróbálok hozzájárulni azzal hogy nem nézem a mérkőzést, habár ez már múlt héten se jött be. 😕 😀McClain-t nem fogjátok látni, nagypapája halála miatt otthon maradt. Hézagos nagyon ez az LB sor így.
Mindig jövőre!