Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Van egy olyan érzésem hogy az O-line nem bírja ma a nyomást és lesz sack bőviben. Ugyanennyire vagyok benne biztos hogy Marshall nagy napot fog majd ki. Nem nagyon vagyok bizakodó ma.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Legutóbb 16:0 ra kaptunk ki a chicagotól! De amilyen rapszodikus a csapat akár nyerhetünk is, jó lenne 3:3 al menni a jaguarshoz! Jó lenne a második félidei miamit látni egész mecsen! Go Delfinek!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ma este megint (L)
bár sajnos lehet lekésem az első negyedet vagy akár az első félidőt. de mindent bele!

ezt meg elég furcsa érzés olvasni 😀
"A vendégek legfontosabb fegyvere a Lamar Miller fémjelezte futás lehet..."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
zach Miami Dolphins 4
Már elég rég óta vagyok delfin drukker csak nem nagyon szoktam hozzászólásokat írni mert sajnos nem minden meccset tudok nézni meg a csekély angol tudásomnak köszönhetően nem nagyon olvasok külföldi híreket többnyire tőletek van infóm a csapatról de őrülők neki,hogy sokan szurkolunk a delfineknek

oláh istván
több mint 11 éve
Damian Williams mit vállalt! 😀
Szerinte nem olyan hatalmas probléma Moreno kiesése. Kíváncsi vagyok a srácra, Miller térdével rajta van az injury reporton, a csapat pedig őt jelölte meg második számúnak a Moreno IR után.
A héten mindenki aki tehette felszedett valami sérülést. Wilson doubtful. Satele se biztos hogy tud játszani, tehát Pouncey visszatérhet középre, de nem igazán tudom ki lesz akkor a RG. Remélem bárki is, felnő a feladathoz.
Gibson se játszani felejtett el hanem sérült a combja az report szerint. Az azért nem semmi hogy 14 játékosunk van megemlítve.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
khm, ha lehet ne nyomjátok direktben az ilyeneket, inkább PM-ben!

Sziasztok kérnék egy kis segítséget több hozzászólásban olvastam,hogy utólag néztétek meg a PACKERS meccset hol találok ilyen oldalt ahol utólag megnézhetném
Előre is köszi a segítséget
GO DOLPHINSzach
Üdv amúgy! Most kezdted a csapatot követni?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ncore

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Sziasztok kérnék egy kis segítséget több hozzászólásban olvastam,hogy utólag néztétek meg a PACKERS meccset hol találok ilyen oldalt ahol utólag megnézhetném
GO DOLPHINSzach
Hát én Nfl game pass-on, de az fizetős. Aztán vannak torrent oldalak ahonnal le lehet tölteni pl. ten yard torrent.
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Hol és hogyan nézzünk meccseket? | Bowl.hu
Az ESPN America megszűnésével jókora űr keletkezett a hazai NFL és NCAA közvetítéseknél, de opciókból így sincs hiány, akár az interneten, akár a tévén szeretnénk a profi és/vagy az egyetemi liga mérkőzéseit követni

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
zach Miami Dolphins 4
GO DOLPHINS

oláh istván
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?Tomcsik
A magas elkapoitok eleg komoly missmatch nekunk. Gyanitom a gameplan arra fog iranyulni hogy ne nagyon kapjanak labdat az oriasbabytol. Sajnos a falatok egesz megcombosodott.
`hill pedig velhetoen ismet a het ujoncava teszi Fullert.

Szerintem futni fogunk es az LB-k helyere dobalni. Ez talan sikerre is vezethet.
több mint 11 éve
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?Tomcsik
a 2 doboz marlboro-s értékű brandon marshall szaggatja a gyepet a sun life-ba. de a volt csapata ellen 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?

több mint 11 éve
Sajnos Grimesnek most tényleg nem ment és Rogers is sokszor rá dobta a passzt mert szegény nagyon pici, magasságban könnyen verhető főleg az GB top elkapói számára. Londonban néztem is a bemelegítéskor hogy mennyire pici a többiekhez képest is. Nem lepődtem volna meg ha az utolsó passz is grimes felé megy. Nagyon hasonlitott a végjáték a tavalyi Patriots meccsre, ott Thomas int-el ért véget és mi örülhettünk nem is kicsit. Azt a meccset azóta is többször megnéztem holtszezonban. Sajnos most nem küldtük fel Thomast az utcsó passzhoz. 😕

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Danyly jokat irsz en is igy latom.
Miller feltamadasaban igencsak benne van az, hogy az O line meretes upgradet kapott.
Punci guardkent azonnal brutalis javulas, de nekem nagyon tetszik a rookie RT is.

Szerintem most kb lathato hova kell dolgozni az FAn es a drafton, bar remelem azert lesz meg itt fejlodes masoktol is.Delonso_
DB mindenképpen kell a drafton (leginkább S), akár magas helyen is. Landon Collins-nak nagyon örülnék, de gondolom más is kinézte magának. Ez csak egy példa, sok jó S és CB van még aki elvihető jövőre a drafton.
De amúgy fiatal a hátsó alakzatunk, lehetne erre (is) építeni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Danyly jokat irsz en is igy latom.
Miller feltamadasaban igencsak benne van az, hogy az O line meretes upgradet kapott.
Punci guardkent azonnal brutalis javulas, de nekem nagyon tetszik a rookie RT is.

Szerintem most kb lathato hova kell dolgozni az FAn es a drafton, bar remelem azert lesz meg itt fejlodes masoktol is.
több mint 11 éve
Moreno rásérült? jó lenne öt megtartani, jövöreMiami
abszolút nem így gondolom. miller most rá is cáfol, hogy van futójáték (amihez kell az OL). persze moreno jobb képességű, de ha miller is hozza így a yardokat (mert sebességileg ugyanolyan a két játékos)... én inkább befektetnék egy gyorslábú, agilis futóra.
moreno első játékhete után is azt mondtam, hogy ez még csak az első meccse volt. várjunk amig kijelentünk valamit - sajnos lesérült, így nem tudunk kijelenteni már semmit.

több mint 11 éve
Tannyrol en is igy gondolom.
Jones remek, de tole nem is varok keveset.
Landry volt remek meg es a ket line is tetszett.

Lazor helyett kene valaki O playeket hivni az elso felidoben meg.

Aki pl nagyon nem tetszett az Grimes volt.Finnegan meg valahogy... o sosem volt a kedvencem.Delonso_
Sok mindent kihagytam amit írni szerettem volna.

Landry tényleg nagyon jó volt, szerintem ő mindenképpen jó draft volt. Célpontként is jó volt, nem droppol, jól futja a routokat + jó visszahordó is. Azt ki is felejtettem, hogy az egyik szép visszahordásánál ha Crosby nem állítja meg Landry-t máris másképpen alakult volna a meccs.

OL 1 sack-et engedett, én úgy gondolom ebben a felállásban továbbra is jól fognak muzsikálni.
DL-re nem sok szó van. Vagy úgy is mondhatjuk "órákig sorolhatnánk" a statokat. Vernon, Wake ketten együtt 3 sack, 3 TFL, 4 QB hit (ebből 3 Wake). De a többiek is jól tolták.

Ugye írtam, hogy missed tackle hegyek voltak de nem nevesítettem senkit. Grimes egész meccsen gyenge volt, elkésett, elcsúszott, megverte rendre Nelson, Rodgers nyugodt szívvel dobált felé stb.
De Finnegan sem nyújtott épületes teljesítményt, ill. Delmas sem zárt jó meccset (ő "védekezett" Quarless-en, aki a győztes TD-t szerezte). Wilson elfogadhatót nyújtott (bár nem kiemelkedőt), de egyszer szépen megfutatta Rodgers-t egy corner blitz keretein belül. 😊

Azt hiszem Geeri írta korábban, hogy alacsony is a DB állomány ezért rendre megverik őket magas labdákkal pl. Oké, hogy fordulékonyak, de mégsem találják sokszor a megfelelő szöget.
Íme egy példa a magasság különbségre (persze azért vegyük ide, hogy Nelson-nak jók a rugói):

Ideal size: Weak --6-2, 200; Strong -- 6-3, 215
By Bill Walsh

Nálunk Jones és Aikens 6'1. Aikens-t is többször be lehetne vetni. Bár ST-ben szépen eldolgozgat.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Moreno rásérült? jó lenne öt megtartani, jövöre
több mint 11 éve
Tannyrol en is igy gondolom.
Jones remek, de tole nem is varok keveset.
Landry volt remek meg es a ket line is tetszett.

Lazor helyett kene valaki O playeket hivni az elso felidoben meg.

Aki pl nagyon nem tetszett az Grimes volt.Finnegan meg valahogy... o sosem volt a kedvencem.
több mint 11 éve
Én már sajnos tudtam a végeredményt, de így is majd infarktust kaptam a meccs végén.
Tényleg saját magunkat vertük meg. Főleg edzői hibák garmadája tarkította a szép összképet. A három db második félidős időkérések katasztrófák voltak. Sajnos ez is hozzá tartozik a játék képéhez ill. annak alakulásához. Ezeket másképpen kell kezelni.

Meg van zavarodva a Packers offense, erre mi kérünk időt. 4 mp van a meccsből, mi kérünk időt. Értem én (ha jól értelmezem egyáltalán), hogy a védelemnek akart szusszanásnyi időt adni Philbin, de ilyen esetben nem szabad. Főleg úgy, hogy én nem láttam túlságosan fáradtnak a társaságot. A DL piszok módon nyomott az utolsó másodpercekig. De itt nem is az első vonallal volt a baj. Hanem a secondary-vel.

Ha nincs a fantasztikusan visszatérő Jones, a sec kb. a nulla körül konvergál. Lehet okan nem értenek egyet, de nagy bajok vannak sajnos a hátsó alakzatban. Missed tackle hegyek, rossz helyezkedés, lemaradnak az emberről stb. Jó, szabálytalanságok nem nagyon voltak hátul, de egyszerűen mintha nem éreznék a ritmust. Persze Nelson v. Cobb nem könnyű eset, de sok esetben illet volna elsőre megállítani őket.

Jones volt szerintem az egyik legjobb a meccsen. Nyomatta a blitz-eket ezerrel, sokszor a LOS mögött szerelt. De mondjuk ebben ő mindig jó volt.

A DL a "szokásos" kiváló formáját hozta. Pass rush ment bőven Rodgers felé. Én nem sok hibát fedeztem fel. Ennél több nyomást, siettetést egyebet nem lehet kívánni (persze lehet, de fölösleges). Egy-két anomália azért összejött a defense-nél is (természetesen Rodgers észevette, és meg is futotta a first down-t):

Megint a szokásos felemás offense ill. félidő játékot láthattuk. Én igenis győzelmet vártam, mert visszatért Moreno (aki mint olvassuk lentebb kidőlt egész évre; ettől tartott sok [szak]ember), Misi, Starks, Jones és Pouncey. Ez azért nem kis erősítés, vérfrissítés. Szinte kivétel nélkül mindenki tette a dolgát. Én főleg Jones-t (de korábban írtam) és Pouncey-t emelném ki. A guard poszton kiváló munkát végzett a volt centerünk. Futásoknál szép tereket nyitott és a pass protection is jó volt. Persze ez illegal formation lett:

A gyönyörűen blokkolt punt után 4 (!) yardról nem bírtunk pontokat szerezni! Ilyen hibát nem lehet elkövetni. Értem én, hogy Philbin tökös gyerek és negyedikre rámegy, mert közel vagyunk (szinte benn) az end zone-hoz, de ez a negyedik kísérletezgetés nem megy idén egyelőre. Majd meg őrültem.

Sok "ha" lenne még a mondatokban amit szeretnék írni, ezért most nem teszem meg. De szerintem mindenki tudja nagyjából mik lennének azok a mondatok.

De egyébként Rodgers tényleg jól tolta, én-mi is örülnék egy ilyen QB-nak. Én nem akarom a vizes lepedőt ráhúzni Tanny-re, de tényleg korlátolt a játékintelligenciája és láthatóan nem tud tovább fejlődni. Én személy szerint nagyon sajnálom, mert megkedveltem. Pedig (bevallom illedelmesen) én voltam az aki legjobban ágált a draftolása ellen. Sajnos nagyjából bejött a jóslatom, de lehet akkor még itt sem tartanánk. De sokan kérdezik: miért hol tartunk? Jó irányban? Jobb lett a csapat? stb. Nehéz kérdések ezek. Mert láttam a fejlődést és a fejlődési akaratot tőle, de megrekedt mert sajnos ennyire képes. Jó irányító, de közelebb van a közepes tehetséghez.

Sűrű lett, de vannak még gondolatok. 😊

több mint 11 éve
Szerencsere Miller eleg korrekt mostanaban, ha megmutatjak neki merrefele kell futnia.
több mint 11 éve
moreno-nak ennyi volt a szezon (ACL).
az első héten játszott csak teljesen (második héten megsérült, és most a hatodik játékheti visszatérésekor is): 31 kísérlet 148 yard 1 TD.
egy éves 3 millio dolláros szerződéssel érkezett.

több mint 11 éve
Hát ha nem tudnám újra nézni akkor nem kapcsolnám ki, de mivel tudom hogy akárhányszor újra nézhetem másnap, csak azért! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Élőben félidőig birtam nézni aztán inkább kikapcsoltam mielőtt agyvérzést kaptam volna. RunRickyRun
de milyen szurkolók vagytok? 😊 vagy csak én nem értem, más a felfogásom? én egy meccset kapcsoltam ki, az is még szurkolásom kezdetén volt, 2007-ben, de akkor is csak két dolphins meccsel találkoztam abban a szezonban, mert még nem tudtam, hogy lehet nézni interneten.
a pittsburgh ellenit amit a tv is közvetített (annyira izgatott voltam hogy életembe elsőnek élő dolphins meccset látok, hogy a kis 1.3 MP-eles nokia 3110 classic-ommal fel is vettem. a TV előtt ültem 3 órán keresztül és a kezembe tartottam végig a készüléket).
a másik meccs a week 16-os patriots elleni volt. ekkora már rájöttem hogy lehet interneten nézni, de a 28-0 rettentő unalmas volt ezért kikapcsoltam félidőnél.
ez volt az első és az utolsó.
hányszor olvasta már tőlletek, hogy kikapcsoltátok félidőnél, mert azt hittétek nem lesz semmi. erre megnyertük a meccset 😊

több mint 11 éve
Élőben félidőig birtam nézni aztán inkább kikapcsoltam mielőtt agyvérzést kaptam volna. Aztán az eredményt látva másnap megnéztem a második félidőt ami ég és föld volt az elsőhöz képest. Miért kell a második félidőig várni a formával? Nagyon nagy csata volt, az utolsó drive-ra fáradt el szerintem a védelmünk és az utolsó passz már halálos volt. De szép lett volna egy Greenbay skalp, de ezt a meccset előre vereségnek számoltam el.

Miami Dolphins Fan