Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
sziasztokEbben a kérdésben az a baj hogy nem nagyon lát senki tisztán. Coyle nagyon variál, ami néha bejön néha viszont nagyon csúnya játékok jönnek ki belőle. Plussz az LB sor kapcsán azt sem tudni mit szültek a sérülések és mi volt eltervezve. Valamit majd próbálok azért válaszolni, de inkább lesznek foszlányok a képből mint maga az egész.
tegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
valaki leírná+írna pár szót a mukodéséről a phins baseD-nek? +rotáció (lényegét tekintve a front7 az izgalmas)
illetve a csere/nickel personnel is érdekel
--
nem néztem még elég delfinmeccset, hogy átlássam a kérdést, és láttam tegnap pár dolgot ami őszintén meglepett
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊sapka
Lényegében ami különleges az az hogy a DE posztról coverageba rakott játékosokat mixel különböző, mindenfelől jövő blitzekkel.
Az alapja mindennek a brutál és sokoldalú DT rotáció, eszik a futást és összeroppantják középen a zsebet. Ha duplázzák őket akkor Vernon és Wake büntet, de még a cseréik is, Shelby meg Fede. Szóval 4 ember elég jó munkát végez, de mögöttük az LB sornak vannak gyenge pontjai. Misi ésszel játszik, de a teste nincs meg hozzá hogy valaha is kiemelkedjen a mezőnyből. Wheeler meg szar. Coyle erre azt húzza hogy megakadályozza hogy a leggyengébb láncszemre játsszon az ellen azzal hogy kiismerhetetlenné teszi a coverage sémát. Itt jön a képbe hogy bizony-bizony a DE Jordan védekezett Megatronon, meg Shelby Taten. Az első bejött, a második nem. De mindkettő lényege hogy a play előtt ne lehessen tudni ki mit csinál, és közvetlenül snap után is úgy mozogjon mindenki hogy a QB elhiggye hogy tudja miről van szó, aztán belesétáljon a csapdába, amibe a nyomás ráadásul kereti is.
Hol bejön ez, hol nem. Majd megpróbálok részleteket keresni, de tényleg gyakorlatilag lehetetlen megmondani a pontos mechanizmusát a játékoknak, csak a hibáit. Azt hogy ha az ellen megtalálja a cselt akkor nagyobb gyengeséget tud támadni mint ami akkor lett volna ha nincs variálás. Szóval kritikus a nyomás az irányítón hogy ne legyen ideje, és a kedvenc, könnyű célpontok lefogása. Aztán próbálja kitalálni a QB hogy melyik biztonsági célpontja biztonságos, és ha sikerül akkor se tudjanak vele sokat haladni.
Rotáció:
DT: Starks és Odrick elsősorban. Azzal bolondítva hogy Odrick néha feláll DE-nek és akkor Mitchell bejön középre. Meg amúgy folyamatosan rotációban van, mindenki tud pihenni.
DE: Szinte mindenkinek a gyorsasága és a technikája az erőssége, de azért a puszta erővel sincs gond. Előbbi miatt nem extra atletikus TE-vel, RB-vel lazán elrohangálnak, ha zónázni kell akkor be tudják játszani. Futást szélen beérik, ha nem akkor legalább a blokkolókat igyekeznek a DT sorral közösen kivenni a játékból hogy a többiek minél hamarabb megcsinálják a szerelést. Azt lehet mondani általánosságban hogy nagyon okos játékosok alkotják a D-linet, értik a játékot és értik hogy tudnak legjobban szerepelni a sémában. A két kezdő DE Wake és Vernon. A cserék Shelby, Fede, és Jordan. Változatos rotáció van, változatos helyekre is állnak fel a játékosok. Jordan néha próbál Wheeler helyett LB-t játszva nyomást gyakorolni, ezért nem értjük minek kokszolták fel, meg ilyen sebességgel mégis hogy?
LB: Jenkins - Misi - Wheeler. Jenkins végre lehetőséget kapott, él vele. Misi középen nagyon jól játszik. Wheeler t néha sikerül naggyá tenni a rendszerrel, de ő a legnagyobb gyenge pont. Hétvégén sorrendben a szerelések: 6-5-1. Mindent elmond azt hiszem.
A cserék itt annyira nem kapnak szót, csak ha sérülés van, de valahogy így néznek ki: Freney - Trusnik - McCain. McCain ha bejön nagyjából ugyanazt játssza mint Jordan, és nem is rosszul.Neki a sebessége, atletikussága is meg van, kaphatna talán nagyobb szerepet.
Nickel: Ha nem kell safetyt játszani akkor Jimmy Wilson. De volt hogy Finnegan játszott itt, és aki még szokott, Davis ment ki a szélre.
CB: Finnegan - Grimes. Előbbi helyére szokott jönni Davis, vagy Taylor. Taylor mutat jó jeleket néha de néa meg akkora homály a srác hogy elképesztő.
S: Jones-Delmas. Utóbbi lehetne többet a tűz körül, van hogy nagyon el van tűnve. Jimmy Wilson még megjelenik itt is néha, van amikor harmadikként.
Viszonylag egy mély és sokoldalú rotációnk van tehát mindenhol, és Coyle próbál mindenki erősségeire építeni, nem fél LB-k kárára DB-t a pályára rakni. De ugyanúgy nem fél DE-t használni coverageban és DB-t küldeni blitzelni. A lényeg hogy eltakarja a gyengeségeket és olyan helyzetbe igyekszik hozni a védőket hogy legyen lehetőség mindig egy nagy játékra.
A bajok ott vannak amikor a gyengeségeket nem lehet eltakarni mert Grimes nem lesz nagyobb, vagy valaki rossz napot fog ki, vagy az ellenfél rendelkezik olyan játékosokkal akik egy DE-t, LB-t legyorsulnak, a DB-nél meg nagyobbak. Vagy az O-line elég erős/QB elég ügyes hogy legyen idő megtalálni a gyengeséget.
Nagyjából szerintem ennyi, de tényleg nem vagyok benne biztos. Ha valaki máshogy látja akkor írja és közelebb kerülünk az igazsághoz. Megpróbálok majd archiv cikkeket linkelni, Pl Jordan hogy volt használva, a 4-3 hogy van variálva, stb. Volt pár jó csak most lusta vagyok keresgélni. De az újak miatt is érdemes elővenni ezeket szóval majd megpróbálom! 😊
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Sajnos Albert esetében ACL és MCL szakadás a jobb térdben, így nagy valószínűséggel 9-12 hónap kihagyás vár rá. Ez nagyon nem jött jól, főleg annak tükrében, hogy nincs igazi helyettese. James egyetemen is végig RT játszott, így neki is idegen lehet az LT poszt. A piacon meg ilyenkor már nem lehet találni normális tackle-t.
Legszívesebben azt mondanám próbáljuk ki Turner-t, aki végig tackle posztokon játszott (főleg bal oldalon) az egyetemen. De sajna FCS-ben tolta, és ott azért nem voltak ilyen fickók akik itt várnának rá. Vagy ott van még Fox is, aki szintén LT volt a U-nál (freshman-ként RT is).
De erről annyit, hogy nem hiába nem játszottak.
Egyébként a PFF-től James kapta a legrosszabb osztályzatot ( allowed five quarterback hurries és szar volt run blocking-ban), a második legrosszabb pedig Pouncey (allowed two sacks and four hurries). Kb. azok akiknek a legjobbnak kellett volna lennie. Bár néha kicsit szigorúan osztályoznak ill. ez nem mindig pontos értékmérő.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
sziasztokHúha 😊 Danyly lesz a te embered 😊 az ő szerelme a trench fight. Én meg nem akarok tudatlanul dobálózni itt a fogalmakkal.
tegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
valaki leírná+írna pár szót a mukodéséről a phins baseD-nek? +rotáció (lényegét tekintve a front7 az izgalmas)
--
nem néztem még elég delfinmeccset, hogy átlássam a kérdést, és láttam tegnap pár dolgot ami őszintén meglepett
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊sapka
több mint 11 éve
Albert IR... Albert suffered ACL and MCL tears na b+ jó ha a karrierje nem megy erre ráAlbertnek meg állítólag szevasz idénre...Az a szép higy engem Jones játéka meggyőzött, Suh ellen sem vallott szégyent, sőt. Azt pedig már korábban megmutatta hogy lábon is tudja tartani a pasa rushereket. D.Thomas RT posztja ami bántja a szemem inkább, de talán végre sikerül egy olyan gameplant összerakni ami minimalizálja az ellen D-line rombolását. A Detroit ellen is az INT után értékelhető teljesítményt nyújtottak a srácok, csakhát a kedvencem fumbleja meg a Clay kezében maradt TD...
"the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.Csabee13
Philbin sorsa könnyen csütörtökön dőlhet el bízom benne hogy egy jo meccsel rukkol elő a stáb. Innentől két meccset lehet bukni: NE, DEN. A tie breakerek is komolyan számítanak, idén az AFC-ben nem adják könnyen a wild card posztot. Tavaly egyszerűbb lett volna...Geeri
😊 James amúgy. De azért a Bills most büntetni fog, és most én vagyok pesszimista. 2 negyedig tűrhetően, de legyünk megengedők jól tartották ebben a felállásban a Detroit DL-t egy dolog. Csakhogy a Bills most erre készülhet.. ne legyen igazam de ha 3 ember játszik máshol a falban, mint eddig az sok jóval nem kecsegtet. Egyébként is középen fogják megint rádönteni Tannehillre a falat 😊 arról nem is beszélve, hogy őt is szépen megzúzták a kékek.
Ne legyen igazam de ez a szezon kuka lesz sajnos megint.
több mint 11 éve
sziasztoktegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
--
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
lol 😀 😀 😀 megatron vs optimus grimes
goingdeep.postr.hu/megatron-vs-optimus-grimes
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Albertnek meg állítólag szevasz idénre...Az a szép higy engem Jones játéka meggyőzött, Suh ellen sem vallott szégyent, sőt. Azt pedig már korábban megmutatta hogy lábon is tudja tartani a pasa rushereket. D.Thomas RT posztja ami bántja a szemem inkább, de talán végre sikerül egy olyan gameplant összerakni ami minimalizálja az ellen D-line rombolását. A Detroit ellen is az INT után értékelhető teljesítményt nyújtottak a srácok, csakhát a kedvencem fumbleja meg a Clay kezében maradt TD...
"the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.Csabee13
Philbin sorsa könnyen csütörtökön dőlhet el bízom benne hogy egy jo meccsel rukkol elő a stáb. Innentől két meccset lehet bukni: NE, DEN. A tie breakerek is komolyan számítanak, idén az AFC-ben nem adják könnyen a wild card posztot. Tavaly egyszerűbb lett volna...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Albertnek meg állítólag szevasz idénre..."the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.
több mint 11 éve
bills pump up level 7:Bills nagyon elhiszi idén a PO-t. Valahogy úgy érzem Landry bele fog állni ebbe az arcoskodásba, alapból hatalmas ahogy a first down-t belengeti minden alkalommal, ha úgy jön ki akkor a védő arcába közvetlenül.
“We're going to go there [to Miami] and s---, we're going to beat their a--. Point blank. Period" ~ Bills CB Leodis McKelvin postgame today.Ventura
Albert valószínűleg IR, még az is lehet hogy törés van. James az NFL-ben elkezdhet LT-t játszani, Dallas Thomas lemoshatja magáról a tavalyi szezonját RT poszton. A Bills ellen enélkül se ment semmi az egységnek, rosszabb nem nagyon lehet.
Csütörtökön azt hiszem eldől mara-e esély a PO-ra. Ha nem tudjuk megverni ezt a Billst akkor nincs ott semmi keresnivalónk. A játék egy elemében jobbak. DL. Ha ennek ellenére nem tud a stáb túljárni az eszükön akkor nincs miről beszélni. Watkins játszott még nagyot, de akkortájt még volt futó a rosteren, ő nem volt sérült, Grimes meg nem rakott rugókat a cipőtalpára.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
még az eredménykövetőből:Hello!
Ezt a szánalmas dobálgatást én úgy rühellem. Sok ebből nem lesz, ellenben nagyon röhejes és erőltetettParadoxon_MIAwww.youtube.com/watch?v=EWu7jKL0M4sVentura
Nem azt mondtam, hogy soha nem eredményes 😊 csak azt, nagyon-nagyon ritka, hogy ebből eredmény születik 😊
És igen, élénken emlékszem erre. A feleségem a reakcióim láttán ezerrel hívta a 107-et, s már az adatokat kérték be, mikor lenyomta a gombot, mert vége lett a meccsnek 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
bills pump up level 7:“We're going to go there [to Miami] and s---, we're going to beat their a--. Point blank. Period" ~ Bills CB Leodis McKelvin postgame today.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ha esetleg megtanuljuk a time-manage -elést és a drive-building-et akkor majd behúzzunk az ilyen meccseket.DM13Úgy úgy! Plussz nem ártana kihasználni mind a négy negyedet pontszerzési célból.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ha esetleg megtanuljuk a time-manage -elést és a drive-building-et akkor majd behúzzunk az ilyen meccseket.
több mint 11 éve
Billst vernetek kell. Bár a védelmük bivaly erős, de támadó oldalon vagytok annyival erősebbek, hogy meg kell lennie.
több mint 11 éve
Chiefs? 😊En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.Delonso_Lehet ezt igy is felfogni, de már régóta nem kapunk kiütéses vereségeket. Vereség viszont vereség. Billst meg kell verni!Geeri
több mint 11 éve
En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.Delonso_Lehet ezt igy is felfogni, de már régóta nem kapunk kiütéses vereségeket. Vereség viszont vereség. Billst meg kell verni!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2261509-dolphins-brent-grimes-makes-unbelievable-1-handed-interception-vs-lions?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalMondjuk ez ott lesz az év végi highlitban az SB-n 😊 az tuti
több mint 11 éve
közel volt nagyon, remélhetőleg a srácok erőt merítenek belőle mint a GB elleni hasonló eredményből. Jordan mit védekezett Megatronon? 😀
több mint 11 éve
En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.
több mint 11 éve
EZ A BAJ ELŐNYBEN NEM BIRUNK ÓRÁT MENEDZSELNI ,MEG VOLT AZ ESÉLY MAJD A BILLSTMiaminyomd ki a caps lockot
több mint 11 éve
Nagyon sajnálom mert bennünk volt
több mint 11 éve
EZ A BAJ ELŐNYBEN NEM BIRUNK ÓRÁT MENEDZSELNI ,MEG VOLT AZ ESÉLY MAJD A BILLST
több mint 11 éve
És a legszörnyűbb, hogy csütörtökön a Bills ellen hasonlóra számítok :S
több mint 11 éve
NINCS SZERENCSÉNK ENNYI.
több mint 11 éve
Akkor én most megyek és bevések. Tudtam, hogy szívszaggató lesz.. És ha Albert meg Cortland is elszáll akkor vagyunk bizony nyakig a sz....