Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Bírom amúgy hogy a hazi meccseken kong a lelátó, de a New Yorkban tavaly is egy komplett szektor volt Dolphins színekben. Előbbi igazán változhatna.Geeri
new york dolphins? 😀Ventura
Utóbbiból sem lesz trend egyhamar 😊 Mondjuk nem értem, miért egy csoportrangadót kellett idehozni (amire amúgy legalább a jersey-i származású nyuggerek kimennének 😛 ), de fene bánja, jöttök?
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Hm, félek a mai naptól, mert amennyire hype-olnak minket, tuti az egész banda bal lábbal kel fel és olyan méretes pofont kapunk, hogy a Kínai Nagyfal adja a másikat 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ehia7ahfdv0f02oabqui
Do the Miami Dolphins have the NFL's best defense?
There are a lot of surprising things about Sunday's matchup between the Miami Dolphins and Detroit Lions. The biggest surprise: Cameron Wake's unit might just have the best defense in the league.

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
hickey. draft. első kör. james.
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-omar-kelly-dolphins-1108-20141107-story.html?track=rss

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Bírom amúgy hogy a hazi meccseken kong a lelátó, de a New Yorkban tavaly is egy komplett szektor volt Dolphins színekben. Előbbi igazán változhatna.Geeri
new york dolphins? 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
hahaha. a srácok megint meg akarják mutatni a jets-nek. irány metlife 😀
"Inflatable Palm Trees For The MetLifeTakeover"
 www.indiegogo.com/projects/inflatable-palm-trees-for-the-metlifetakeover
és egy kis videó hozzá:  www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Dolfans-NYC-MetLife-Takeover/ce64d002-b578-4405-9044-aeed466416c7

Ventura
Bírom amúgy hogy a hazi meccseken kong a lelátó, de a New Yorkban tavaly is egy komplett szektor volt Dolphins színekben. Előbbi igazán változhatna.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
hahaha. a srácok megint meg akarják mutatni a jets-nek. irány metlife 😀
"Inflatable Palm Trees For The MetLifeTakeover"
 www.indiegogo.com/projects/inflatable-palm-trees-for-the-metlifetakeover
és egy kis videó hozzá:  www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Dolfans-NYC-MetLife-Takeover/ce64d002-b578-4405-9044-aeed466416c7

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
erre lehet én is kinézek megint 😀

több mint 11 éve
Hivatalos: Dolphins - Jets Londonban! 2015. október 4.-én lesz megrendezve a meccs.iktriad
Oké, nem szaroznak hogy egy csoportrangadót hoznak el!!! 😮
Elkezdtem spórolni. Örülök a Jetsnek, igazából velük szoktak lenni azok a jó trash talkingos rangadók.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos: Dolphins - Jets Londonban! 2015. október 4.-én lesz megrendezve a meccs.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Egy Bills elleninek jobban orulnek, de ok a Jaxel toljak.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Jövőre is London? 😊 Lehet megint gyűjteni! Ki ellen azt lehet tudni?RunRickyRun
Jetset mondogatják.iktriad
Az igazán jó lenne. Igazi csoportrangadó, csak az a baj nekünk az egy hazai meccs lenne. Ami így -1 meccs a Sun Life-ban. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jövőre is London? 😊 Lehet megint gyűjteni! Ki ellen azt lehet tudni?RunRickyRun
Jetset mondogatják.
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Jövőre is London? 😊 Lehet megint gyűjteni! Ki ellen azt lehet tudni?

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Grimes a hét védője az AFC-ben!

És lehet kezdeni a gyűjtögetést, a Dolphins jövőre is játszik Londonban, ráadásul most hazai csapatként. Valószínűleg azért találta ki ezt Ross mert az NFL plussz pontként veszi a Londonba vitt hazai meccseket a SB helyszín választásnál. A döntő megrendezése pedig komoly cél, főleg azért mert a stadionrekonstrukcióba nyomott pénzt minden érintett viszont szeretné látni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
én is most akartam linkelni 😀 azért nem vagyok ennyire optimista. a első hét után elég instabil játékokat mutattunk be (plusz az első félidei impotencia)

több mint 11 éve
Ilyet se sűrűn olvasni - még ha kicsit utópisztikus is 😉

www.nfl.com/news/story/0ap3000000423047/article/miami-dolphins-have-pieces-to-win-afc-east-make-playoff-runParadoxon_MIA
Épp linkelni akartam, hogy ezt is megéltem: Nfl.com hypeolja a Dolphinst! És nem alaptalanul! Plussz a lebontott játékokat nagyon jól mutatja be, minimális angol tudással is érdemes belevágni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Ilyet se sűrűn olvasni - még ha kicsit utópisztikus is 😉

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nzrdorj25apq20m1qtps
Miami Dolphins have pieces to win AFC East, make playoff run
Fresh off a 37-0 pasting of the Chargers, the Dolphins suddenly look like a force to be reckoned with. Bucky Brooks says Ryan Tannehill and Co. must be viewed as a legit AFC contender.

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Jordan "KEDVENCEM" Kovacs visszatért miután Michael "Bradyölő" Thomas IRL-re vándorolt! Remélem megragad, noha elég egydimenziós játékos. ST és kész.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Latszik Grimes mozgasan hogy mar jobban van.
Erre szukseg is lesz a Lions ellen.
Plane hogy Megatron is jatszik.
több mint 11 éve
Grimes szépen megmutatta hogy mennyire nem egyszerű ellene egy fizikális elkaponak sem. Jump ballt nyert a nála két fejjel magasabb ellenféllel szemben a második int-nél, az elsőnél meg lazán bevágott elé hiába van Allenek kétszer akkora karja mint maga Grimes. Nagyon tetszett, remélem hét védőjét megkapja.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nagy lesz a küzdelem az biztos.

A sérülésből visszatérő Brown szerintem nem fog nagy formát mutatni. És ha Olivert meg tudjuk fogni, rákényszeríthetjük Riverst a "minden áron" dobálózásra.

Ezek után pedig jöhetnek az INT-ek, melyek lehalászásában idén jók vagyunk.

Majdnem két hónapja nem nyertünk itthon (1. ford NE elleni win volt az utolsó).
Ideje nyerni.danyly
Bejött...DM13
Ez tényleg bejött. Jó volt a taktika a Chargers ellen + Rivers is segített. De sok sérültjük is volt a védelemben, így ez is nekünk kedvezett.

Most idegenben jöhet a Lions. Kemény lesz, de szerintem egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Ha a fejek rendben lesznek és az OL szépen megállítja a brutál ellen DL-t, akkor lehet keresni valónk. A sec ott verhető a mi elkapóinkkal + TE-kel, így Tanny-nek kell időt hagyni.
Idén két Lions meccset is végignéztem, a Bills ellenit otthon és a londoni meccset a Falcons ellen. Mit mondjak voltan (vannak) problémák a Lions-nál is bőven. Ők is el tudnak aludni szépen meccs közben. 😊
Szoros volt mindkét mérkőzés, kb. ilyenre számítok a mi találkozónkon is.

Utoljára a "dicsőséges" 2008-as évben nyertünk utoljára sorozatban négyszer (illetve volt egy ötös sorozat is évzárónak), így itt az alkalom ismételni. Idegenben idén jók vagyunk, négyből hármat elhoztunk. Így ez is nekünk kedvez.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nagy lesz a küzdelem az biztos.danyly
joe "unemotional" philbin apja meghalt a hétvégén. most az érzelmi reakcióját prezentálta.Ventura
 www.thephinsider.com/2014/11/3/7148519/joe-philbins-post-game-speech-is-perfect

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Nagy lesz a küzdelem az biztos.

A sérülésből visszatérő Brown szerintem nem fog nagy formát mutatni. És ha Olivert meg tudjuk fogni, rákényszeríthetjük Riverst a "minden áron" dobálózásra.

Ezek után pedig jöhetnek az INT-ek, melyek lehalászásában idén jók vagyunk.

Majdnem két hónapja nem nyertünk itthon (1. ford NE elleni win volt az utolsó).
Ideje nyerni.danyly
Bejött...

több mint 11 éve
"If not for missed opportunities, the Dolphins could have carried a 54-0 lead into the fourth quarter."

több mint 11 éve
frani Miami Dolphins 81
Szép volt de tartok tőle hogy a Lions odabasz