Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
"Ryan Tannehill’s 14 straight completions to start Sunday’s game are tied for most of any QB in last 5 years — and he’s done it twice in '14."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 652 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A vasárnapi esélyeiteket javítandó kiesett az egész szezonra a védelmünk szellemi (és szerelési) leadere, Posluszny. A 3 sackes Andre 'Windmill' Branchtől sem kell egy ideig nektek (se) tartani.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
13 új hsz? 😀 már azt hittem valami gáz van, pedig csak végre pörög a topic.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Az edzőket miért nem említi meg senki? Akkora outcoaching volt a labda mindkét oldalán, hogy Chicagoban még a nap sem jött fel hétfő reggel. Tannehill jó volt, bár azért én nem esek hasra egy olyan irányítótól, aki eltalál 10-15 yardon belül eltalál egy tök üresen lévő elkapót. Egy neccesebb passzára emlékszem, amit tényleg odarakott. Az edzők tették tegnap királlyá. Ez az én véleményem. Sima meccs volt.tüsi91
Az edzőkről az a véleményem hogy idén másodszor sikerült hiba nélkül lehozniuk egy meccset. Lazor hozta amiért mi hoztuk, az a baj hogy eddig csak azt tudta megverni akinek a fél csapata sérült volt.
Philbin meg nem volt olyan helyzetben tegnap hogy kijöjjenek a jellemző hibái: borzalmas időkezelés, még borzalmasabb választások konzervatív és agresszív játékhívás között. Amiért dicséretet érdemelnek hogy akkor jött ki a csapat ezzel a teljesítménnyel amikor talán a legnehezebb: egy utolsó másodperces vereség után. Tény hogy sokan közel maximumot hoztak, így abban is igazad van hogy hétközben megdolgozott a stáb a pénzéért. De viszont a meccsen nem is kerültek nagyon olyan helyzetbe amiről tudjuk hogy nem tudják kezelni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ezek igen rossz hirek 😕
Peanut meg az egyik kedvenc jatekosom a kemeny stilusa miatt....
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha figyeltetek ezt irtam elozetesen is hogy ezt fogjuk csinalni.

Sanalom a csapatotokat, szerintem sokkal tobbre vagytok hivatottak, jo most epp nem annyira sajnalom, hisz nyertunk.
Fullernek kulon szurkolok es Peanutnak is hogy lassam meg jatszani.Delonso_
Köszi.
Fullernek ha minden igaz eltört a keze. Mér is ne. Peanutnak szerintem vége. Sajnos.
több mint 11 éve
Ha figyeltetek ezt irtam elozetesen is hogy ezt fogjuk csinalni.

Sanalom a csapatotokat, szerintem sokkal tobbre vagytok hivatottak, jo most epp nem annyira sajnalom, hisz nyertunk.
Fullernek kulon szurkolok es Peanutnak is hogy lassam meg jatszani.
több mint 11 éve
Joker_99 Pittsburgh Steelers 10
 olx.hu/hirdetes/miami-dolphins-pulcsi-xxl-ID1yGtF.html

eladó érdeklődni privátban 😊
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Az tette királlyá,hogy azt játszották,amit nekünk kelett volna...Philbin jól tudta hogy az LB sörünk a leggyengébb, főleg zónázásban...ezért direkt az LB sorra játszott rövid 4-5 yardot paszokkal és a read optionnal. Az amúgy is 1000 sebből vérző LB sor meg secondary ezt nem tudta jól kezelni. Tudták nagyon jól hogy sokat fogunk blitzelni,amit szépen ki is használtak gyors rövid paszokkal,QB futásokkal...de a meccs szerintem így is az offensünkön ment el, meg a fos gameplanen meg hogy Cutler egy szaros meccset nem hoz le int meg fumbli nélkül...

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az edzőket miért nem említi meg senki? Akkora outcoaching volt a labda mindkét oldalán, hogy Chicagoban még a nap sem jött fel hétfő reggel. Tannehill jó volt, bár azért én nem esek hasra egy olyan irányítótól, aki eltalál 10-15 yardon belül eltalál egy tök üresen lévő elkapót. Egy neccesebb passzára emlékszem, amit tényleg odarakott. Az edzők tették tegnap királlyá. Ez az én véleményem. Sima meccs volt.
több mint 11 éve
zach Miami Dolphins 4
Szép születésnapi ajándékot kaptam a csapattól a kisebb hibákat leszámítva nagyon jól játszott a csapat remélem a Jaguars ellen is ilyen jó meccset láthatunk

oláh istván
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 pbs.twimg.com/tweet_video/B0YZBzLIgAEZe38.mp4

😀😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
- "Tannehill becomes only the third player in NFL history to record at least 275 yards passing, at least a 78.0 completion percentage, and gain at least 45 yards rushing in a game (Ken Anderson - November 3, 1974, Jeff Garcia - December 4, 2003)."
- "Finnegan recorded a career high four passes defensed in the game. He surpassed his previous career high of three, which he last reached November 11, 2010 as a member of the Tennessee Titans against the Dolphins."

további érdekességek:
 www.thephinsider.com/2014/10/20/7010903/quick-hits-from-dolphins-27-14-win-over-bears

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Grat skacok. Azt hiszem mi lehúzhatják a szezont a retyón...

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Csak jól éreztem én hogy hozzuk ezt a meccset, de ilyen könnyen arra nem gondoltam. Tényleg jó volt minden, kivéve a rúgások amiket jól elbénáztunk. Jó lenne már csinálni valamit azon a fronton is.
Nagyon tetszett az "option" játékhívások, végre rájöttek hogy nem kell Tanny-val minden áron dobatni ha kell ha nem, gyönyörűen oldotta meg ezeket.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 652 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na azt én is 😀 Nem mondom meglepett a Jaguars hogy konkrétan lemosta a pályáról a Brownst. És korábban is voltak egészen szoros meccseik, szóval nem szabad elbíznia magát a csapatnak annak ellenére hogy remélem olyan eredmény lesz hogy kaphatnak egy negyedet a cserejátékosaink a biztos vezetés tudatában.
Geeri
Mostanában szoros meccseket játszunk a végéig, szóval erre számítok vasárnap is. És remélem Blake sem lesz olyan rossz, mint tegnap volt.
Mondjuk az esélyesek így is ti vagytok.
Remélem azért izgis, kiélezett meccs lesz a végéig.
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!
Nagyon jó volt a mai meccs remélem jövő héten nyerünk😊frani
Üdv! 😊 Jól jön ide egy kis vérfrissítés.

Én azt emelném ki, hogy egy két hibát leszámítva milyen jól védték Tannehill-t. Volt ideje a passzokra. Landry meg az új kedvencem. Végre nem a szokásos 2. körös bust.
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!
Nagyon jó volt a mai meccs remélem jövő héten nyerünk😊frani
Üdv köztünk!

Na azt én is 😀 Nem mondom meglepett a Jaguars hogy konkrétan lemosta a pályáról a Brownst. És korábban is voltak egészen szoros meccseik, szóval nem szabad elbíznia magát a csapatnak annak ellenére hogy remélem olyan eredmény lesz hogy kaphatnak egy negyedet a cserejátékosaink a biztos vezetés tudatában.
Nagyon jó lehetőség hogy hozzunk egymás után két győzelmet és két jó játékot, nagyon kellene. Főleg Tannehillnek.
Tegnap jó volt nézni hogy az összeomlott első drive ellenére úgy jött fel a pályára a másodikra hogy nyomát nem láttad rajta az idegességnek. Megfutotta a first downt, nem ijedt meg az ütközéstől, biztosan fogta a labdát.
Azután a passzoknál gyorsan olvasta a védelmet, és tökéletesen helyezte a labdákat.
A későbbiekben arra is láttunk példát hogy körbepásztázza a célpontokat. Wallace és Landry megosztoztak a yardok javán, de Clay, Hartline, és Williams is jegyzett elkapást.Tehát nem az volt hogy mindenáron a nagy játék, vagy mindenáron Wallace, hanem meg lett találva mindenki ha üresen volt. Mondjuk nem volt nehéz tegnap üresen lenni...

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
sikeresen lemaradtam az egész meccsről. hajnali 1-kor gondoltam rápróbálok a 10yardoson. fent volt. 8 giga töménység. űűű mondom. de mindegy, a meccs az meccs. sajnos közbe felléptem facebook-ra és sikerült elkapnom egy spoilert (ááááá. utálom). de nem volt akadálya, hogy végignézzem a meccset és a 8 giga tömény anyag olyan kristálytiszta volt, hogy kristály könnyeket hullattam.

miami-hoz képest rettentő jó első félidő mind a védelem, mind a támadók részéről. 'hill 15-ből 14 sikeres átadás, 2 TD, 0 INT(!). uraim, mi volt ez?
tetszettek a playhívások is. első félidőben read option keményen (4 / 50 yard).
a CB vs. WR párharcból mi jöttünk ki nyertesen, közben mi voltunk az alacsonyak. a srácok most odatették magukat, nem úgy mint múlt héten a green bay ellen ahol pattogtak össze vissza.
ami nagyon nagyon nem tetszett, hogy 80 yard-nyi büntetést összebotránykodtunk (például egy miller TD bánta).

egyébként én is azt érzem, mint geeri hogy mintha kezdene összeállni a brigád.
jövőhéten egy jaguars. csak győzelem. egyéb esetben retyó pont hu.

u.i.: a soldier field egy fostalicska gyep.

több mint 11 éve
Welcome.
Es vegre szep jatekkal nyertunk.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
üdv köztünk

több mint 11 éve
frani Miami Dolphins 81
Üdv Mindenkinek!
Nagyon jó volt a mai meccs remélem jövő héten nyerünk😊
több mint 11 éve
Most vagy az van hogy kezd összeállni a támadójáték, vagy az hogy annyira játszunk amennyire engedik.

A védelem viszont mindenképpen megérdemli a dícséretet, nem is nagyon tudnék senkit elmarasztalni. A magasságkülönbséget nem tudta kihasználni az ellenfél, nem kis részben köszönhetően annak hogy piócaként tapadtak játékosaink az ellenre.
Külön öröm az INT és Shelby játéka. Meg kell néznem még egyszer aztán lehet írok még.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Szerintem is L... Marshall tombolni fog és véres bosszút áll..
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nekem jó érzéseim vannak, szerintem össze kapják magukat a fiúk.

Miami Dolphins Fan