Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Lazor-t kérjük vissza :p
több mint 11 éve
Gyerekek ez káprázatos volt! Látni a potenciált a csapatba! Ezek a srácok megérdemlik a playoff ot! Tanny is fejlődik! Csak így tovább,még kéne 2 győzelem zsinórban aztán lehetmi álmodozni!Go fins
több mint 11 éve
Nagy lesz a küzdelem az biztos.danylyjoe "unemotional" philbin apja meghalt a hétvégén. most az érzelmi reakcióját prezentálta.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
azért ez szép volt.Lions ellen már más lesz a történet attól tartok, az brutál erős csapat
több mint 11 éve
Nagy lesz a küzdelem az biztos.A sérülésből visszatérő Brown szerintem nem fog nagy formát mutatni. És ha Olivert meg tudjuk fogni, rákényszeríthetjük Riverst a "minden áron" dobálózásra.
Ezek után pedig jöhetnek az INT-ek, melyek lehalászásában idén jók vagyunk.
Majdnem két hónapja nem nyertünk itthon (1. ford NE elleni win volt az utolsó).
Ideje nyerni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Philbinért kell játszani és nyerni
több mint 11 éve
Colledge helyett ki fog kezdeni?Garner v. Dallas?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
En jo eselyt latok, ha nyomas alatt tudjuk tartani a dumagepet. Az sem baj ha kicsit elvesszuk a kedvet a jatektol.
Amugy kb 35% eselyt adok, mivel ketszer mar nyertunk, haromszor nem szoktunk.
De az utobbi hetek azt mutattak nem verhetetlen ez a Bolts.
több mint 11 éve
Philbin apja elhunyt ( +93 ) pénteken, de ma már visszatért és meccsel. Részvétünk a családnak. Amikor a fia halt meg pár éve, akkor sem hagyott ki sokat. Mondjuk meccsen sem nagyon látszanak rajta az érzelmek.
több mint 11 éve
Chargers passzjátékára odafigyelünk és fejben ott vagyunk akkor nyerhetünk is
több mint 11 éve
Ki mennyi esélyt lát ma?
több mint 11 éve
Ki mennyi esélyt lát ma?
több mint 11 éve
Az elso ertelmes megmozdulasa volt, eddig a sec leggyengebb lanszeme volt.
több mint 11 éve
Delmas a heti védőjátékos az AFC-ben! 😊GeeriAkkor mégsem volt olyan rossz igazolás mintahogy én gondoltam?
Vagy ez csak egy egyszeri villanás volt nála?
(Ami amúgy nálunk is jellemző volt rá, két szar meccs után jött egy remek.)
több mint 11 éve
Ebben a secben azert van ket elit jatekos.Ezt aki lenezi az konnyen benezi (Jones es Grimes)
Igy meg a tobbiek jateka is felertekelodik.
De hogy alacsonyak abban igazuk van.
több mint 11 éve
Rashad Jones volt most kiemelve. Nem hiába.“I’m playing like the best safety in the league, actually,”
Szeretem a pozitív hozzáállást. 😀
Tényleg nagyon sokat javult a secondary. Wilson amúgy is kidőlt. De Jones simán All-Pro szinten nyomja. A box-ban brutál, és nem kíméli a LOS-t sem. 😊
Coyle is oda-vissza van tőle. Nem is csodálom.
De amúgy eléggé lenézik a "törpe" secondary állományt a Miami-nál. Rendszeresen rájuk dobálnak, mert alacsonyak. A Bears elleni meccsen külön kiemelték ennek a jelentőségét, és mi lett belőle?
Sok potenciál van ebben a sec-ben, csak sokszor félre van prognosztizálva.
Taylor pl. nagyon jól tolta az NE ellen, legutóbb meg csak szenvedett és a büntiket gyűjtötte.
Most egymás után kétszer, egy kimagasló játékkal, majd egy gyenge offense teljesítménnyel nyertünk.
Akkor most mi következik?
több mint 11 éve
Fürdőgatya nem volt. 😛Megérkezett a szállítmány:Miami sál, ez önmagában ellentmondás 😀😀😀Höri
danyly
több mint 11 éve
Megérkezett a szállítmány:Miami sál, ez önmagában ellentmondás 😀😀😀
danyly
több mint 11 éve
'hill INT dobása is ki lett elemezve. szóval a buzerátor bíró miatt lett elcsenve a labda 😀Van az incomplet hosszu passzról is Wallacenak egy ilyen, de olyan rosz képekkel hogy nem tudtam teljesen megérteni. Ez jobb!
www.thephinsider.com/2014/10/30/7130015/dolphins-film-study-a-look-at-ryan-tannehills-interception-vs-jaguarsVentura
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
AFC ST Player of the month: Jarvis Landry.Mennyi egyéni elismerés, és még is akadozik a gépezet.
Persze, mert a csapatot kellenne már elismerni.
több mint 11 éve
'hill INT dobása is ki lett elemezve. szóval a buzerátor bíró miatt lett elcsenve a labda 😀www.thephinsider.com/2014/10/30/7130015/dolphins-film-study-a-look-at-ryan-tannehills-interception-vs-jaguars
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Mondjuk az OC-ről sem tudom megállapítani, h zseni vagy retardált barom, mert annyira felemás a gameplane és az adott szituációs playcalling. Egyszer sziporkázunk, másszor meg egy épkézláb 3 kisérletet sem bírunk összehozni.DM13Be tudom annak, hogy első éve és még bele kell rázódni. 😀 tudom, naív vagyok...
több mint 11 éve
Delmas a heti védőjátékos az AFC-ben! 😊
Mindig jövőre!
danyly