Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
bills pump up level 7:Bills nagyon elhiszi idén a PO-t. Valahogy úgy érzem Landry bele fog állni ebbe az arcoskodásba, alapból hatalmas ahogy a first down-t belengeti minden alkalommal, ha úgy jön ki akkor a védő arcába közvetlenül.
“We're going to go there [to Miami] and s---, we're going to beat their a--. Point blank. Period" ~ Bills CB Leodis McKelvin postgame today.Ventura
Albert valószínűleg IR, még az is lehet hogy törés van. James az NFL-ben elkezdhet LT-t játszani, Dallas Thomas lemoshatja magáról a tavalyi szezonját RT poszton. A Bills ellen enélkül se ment semmi az egységnek, rosszabb nem nagyon lehet.
Csütörtökön azt hiszem eldől mara-e esély a PO-ra. Ha nem tudjuk megverni ezt a Billst akkor nincs ott semmi keresnivalónk. A játék egy elemében jobbak. DL. Ha ennek ellenére nem tud a stáb túljárni az eszükön akkor nincs miről beszélni. Watkins játszott még nagyot, de akkortájt még volt futó a rosteren, ő nem volt sérült, Grimes meg nem rakott rugókat a cipőtalpára.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
még az eredménykövetőből:Hello!
Ezt a szánalmas dobálgatást én úgy rühellem. Sok ebből nem lesz, ellenben nagyon röhejes és erőltetettParadoxon_MIAwww.youtube.com/watch?v=EWu7jKL0M4sVentura
Nem azt mondtam, hogy soha nem eredményes 😊 csak azt, nagyon-nagyon ritka, hogy ebből eredmény születik 😊
És igen, élénken emlékszem erre. A feleségem a reakcióim láttán ezerrel hívta a 107-et, s már az adatokat kérték be, mikor lenyomta a gombot, mert vége lett a meccsnek 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
bills pump up level 7:“We're going to go there [to Miami] and s---, we're going to beat their a--. Point blank. Period" ~ Bills CB Leodis McKelvin postgame today.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ha esetleg megtanuljuk a time-manage -elést és a drive-building-et akkor majd behúzzunk az ilyen meccseket.DM13Úgy úgy! Plussz nem ártana kihasználni mind a négy negyedet pontszerzési célból.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ha esetleg megtanuljuk a time-manage -elést és a drive-building-et akkor majd behúzzunk az ilyen meccseket.
több mint 11 éve
Billst vernetek kell. Bár a védelmük bivaly erős, de támadó oldalon vagytok annyival erősebbek, hogy meg kell lennie.
több mint 11 éve
Chiefs? 😊En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.Delonso_Lehet ezt igy is felfogni, de már régóta nem kapunk kiütéses vereségeket. Vereség viszont vereség. Billst meg kell verni!Geeri
több mint 11 éve
En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.Delonso_Lehet ezt igy is felfogni, de már régóta nem kapunk kiütéses vereségeket. Vereség viszont vereség. Billst meg kell verni!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2261509-dolphins-brent-grimes-makes-unbelievable-1-handed-interception-vs-lions?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalMondjuk ez ott lesz az év végi highlitban az SB-n 😊 az tuti
több mint 11 éve
közel volt nagyon, remélhetőleg a srácok erőt merítenek belőle mint a GB elleni hasonló eredményből. Jordan mit védekezett Megatronon? 😀
több mint 11 éve
En annak is orulok hogy egy Lionssal mar pariban vagyunk.
több mint 11 éve
EZ A BAJ ELŐNYBEN NEM BIRUNK ÓRÁT MENEDZSELNI ,MEG VOLT AZ ESÉLY MAJD A BILLSTMiaminyomd ki a caps lockot
több mint 11 éve
Nagyon sajnálom mert bennünk volt
több mint 11 éve
EZ A BAJ ELŐNYBEN NEM BIRUNK ÓRÁT MENEDZSELNI ,MEG VOLT AZ ESÉLY MAJD A BILLST
több mint 11 éve
És a legszörnyűbb, hogy csütörtökön a Bills ellen hasonlóra számítok :S
több mint 11 éve
NINCS SZERENCSÉNK ENNYI.
több mint 11 éve
Akkor én most megyek és bevések. Tudtam, hogy szívszaggató lesz.. És ha Albert meg Cortland is elszáll akkor vagyunk bizony nyakig a sz....
több mint 11 éve
még az eredménykövetőből:Ezt a szánalmas dobálgatást én úgy rühellem. Sok ebből nem lesz, ellenben nagyon röhejes és erőltetettParadoxon_MIAwww.youtube.com/watch?v=EWu7jKL0M4s
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Hat ferfias kuzdelmes meccs volt, nyert a jobb.
több mint 11 éve
két kurva jó védelem tolja, szóval sztem a meccsen lesz összesen olyan 900-1000 yard offense a két csapattól 😀
több mint 11 éve
legjobb védegységről beszélünk. futás elméletben nem lesz (azért ilyne szinten nem jó még az OL-ünk), 'hill-en nyomás lesz - ami tudjuk hova vezet - és ha nem éri el a 90-es rating-ot akkor kikapunk 😀
több mint 11 éve
Én meg pont arra számítok, hogy a mi passzjátékunkkal majd nem tudnak mit kezdeni. Persze nem orbitálisan nagy különbségekre kell gondolni, de Wallace-ék meg tudják majd ügyesen oldani a dolgot. A futásunk nem rossz Miller-el, de ő is bajlódott kisebb sérülésekkel, és futás ellen tényleg gyilkos a Lions DL. A statok pedig annyiszor, de annyiszor borultak.Szerintem nem lesz szoros és nem lesz kevés pont. xDEz a meccs pedig ott fog elmenni, a fal közepén. A legelitebb játékos, Pouncey sem tud igazán jó DT-t vonalon megfogni, inkább abban jó hogy felérjen az LB-sort letarolni. Ebből következik hogy nem lesz futás, azt meg többször láttuk hogy hová vezet.
Csakhogy megcáfoljam a cikket + azok általában nem jönnek be.
Colledge sorozatban második meccsén out, így megint Dallas kezd LG poszton. Előző meccsen is megoldotta, de most Suh és Mosley rohamait kell állnia.danyly
A védőknek igencsak elit WR-párossal kell megküzdeni. Grimest becsülöm, tisztelem, de Megatron az a kategória aki nem hogy csak nagy de ügyes is. Fel fogja falni safety help nélkül. Finneganre is kíváncsi vagyok, sok jót nem várok... A safetyknek hátul kell maradni, de így meg az LB sorra jutnak a TE-k, futók ami szerintem Jenkins kivételével mindenkinek megoldhatatlan feladat lesz. Ami egyedül bizakodásra ad okot az a védőfal, Jordan hátha elkezd éledezni, a többiek pedig hozzák azt a kitűnő teljesítményt mint az utóbbi meccseken. Akkor talán meccsben lehetünk.
Igen, nem várok sok jót...Geeri
A safety blitzek pedig meg fogják "ölni" Staffordot. Meg fog lepődni még sok mindenen. 😛
Megatron + Tate megfogása elé érdeklődve fogok tekinteni. De szerintem a futásuk nem fog működni, még Bush-al sem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Szerintem nem lesz szoros és nem lesz kevés pont. xDEz a meccs pedig ott fog elmenni, a fal közepén. A legelitebb játékos, Pouncey sem tud igazán jó DT-t vonalon megfogni, inkább abban jó hogy felérjen az LB-sort letarolni. Ebből következik hogy nem lesz futás, azt meg többször láttuk hogy hová vezet.
Csakhogy megcáfoljam a cikket + azok általában nem jönnek be.
Colledge sorozatban második meccsén out, így megint Dallas kezd LG poszton. Előző meccsen is megoldotta, de most Suh és Mosley rohamait kell állnia.danyly
A védőknek igencsak elit WR-párossal kell megküzdeni. Grimest becsülöm, tisztelem, de Megatron az a kategória aki nem hogy csak nagy de ügyes is. Fel fogja falni safety help nélkül. Finneganre is kíváncsi vagyok, sok jót nem várok... A safetyknek hátul kell maradni, de így meg az LB sorra jutnak a TE-k, futók ami szerintem Jenkins kivételével mindenkinek megoldhatatlan feladat lesz. Ami egyedül bizakodásra ad okot az a védőfal, Jordan hátha elkezd éledezni, a többiek pedig hozzák azt a kitűnő teljesítményt mint az utóbbi meccseken. Akkor talán meccsben lehetünk.
Igen, nem várok sok jót...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Szerintem nem lesz szoros és nem lesz kevés pont. xD Csakhogy megcáfoljam a cikket + azok általában nem jönnek be.
Colledge sorozatban második meccsén out, így megint Dallas kezd LG poszton. Előző meccsen is megoldotta, de most Suh és Mosley rohamait kell állnia.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Remélem hozzuk a múlt heti formánkat mert csak ugy nyerhetünk! Azért most optimista vagyok!
Miami Dolphins Fan