Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
meg általában kikapunk amikor kapjuk a hype-ot 😛 😀
'hill-nek 90+ -os rating-ot kell összehozni, hogy nyerjünk 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Jó persze, a statok sokszor felülírják a meccseket. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy lesz ahogy írtam.

Meg ha a mi oldalunkat nézzük, akkor a run D gyengébb mint a passz elleni védekezésünk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
A motivációnak is meg kell lennie, márcsak azert is mert szerintem egy Lions győzelem benne van a pakliban ma a NE ellen. És akkor csportelsőséggel zárjuk a hetet.Geeri
?
Itt valami hiba csúszott a matekba 😊 8-2 vs 6-4 ha csak nem nyerünk ma kétszer akkor sajnos nem fogjuk vezetni a csoportot 😊
több mint 11 éve
A Denver-nek nem lesz futójátéka és túl egyoldalúra, egysíkúra fog sikeredni az offense. danyly
nem hiszek a kijelentésekben. azt mondták, hogy a green bay-nek liga utolsó a futás elleni védelme, erre alig kapargattunk össze pár futott yardot.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Vitathatatlanul kemény meccs lesz, de semmi esetre sem lefutott v. bármelyik csapatnak egyszerű.

A Denver-nek nem lesz futójátéka és túl egyoldalúra, egysíkúra fog sikeredni az offense. Majd nagy kérdés lesz Manning hogy próbálja orvosolni a problémákat. Ahogy Geeri is írta: pressure-pressure-pressure Manning-re. Mondjuk úgyis gyorsan el fogja dobálni a lasztit, így (meg amúgy az egész meccsen) nagy feladat hárul a CB-re. Remélem Jones a kemény safety blitz-eivel megzavarja a Denver-t. De nem csak ő, hanem a komplett defense.

Sajnos nem látom a meccset, de szurkolok ezerrel. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
miller kezdeni fog?csupi4
Szerintem jatszani fog. Az hogy kezd-e nem jelent semmit, asszem multheten Damian Williams kezdett de Miller futotta a jatekok javat. Minimum egy 60 yard szerintem benne van ma, de Fantasy szempontbol csak akkor jatszatnam ha nagyon nincs jobb megoldas. kiugro pontot nem hiszem hogy fog hozni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
miller kezdeni fog?
több mint 11 éve
Clay doubtful... :\
Dion Sims, meg Hoskins bizonyítására, jó blokkolására nagy szükség lesz majd.
Az esélyeinkről: A legjobb Tannehillre lesz majd szüksége a csapatnak. Aki jól kezeli a nyomást és nem szórja el a labdákat. Olyan játék kell tőle hogy ha lehet megcsinálja a nagy játékot minden esetben, de közben ha ezt nem lehet akkor tud hozni 5 yard körül egy futással vagy egy biztonsági passzal. Nagyon fontos lesz hogy tudjuk uralni az órát, szóval életben kell tartani a driveokat, és aztán a RZ-ban meg kellene tudni csinálni a TD-t.

Manning ellen a legjobb orvosság ha a védőfal magában megöli a futást aztán konstans nyomást tud rá helyezni. A védelmünk az ellenfél iranyitojának játékolvasását használja fel saját csapata ellen. Na Manninget átverni... Sok sikert Coyle. Tavalyi SB viszont megmutatta hogy ha Manning folyamatosan nyomás alatt van, a slot WR routjainak időzítését tönkreteszi a védelem akkor nem nagyon tud ő sem hova menekülni.
Elő kell venni azt a mentalitást amit az első héten, meg legutóbb a Bears ellen láttunk. Keményen akadályozni kell a szabályok keretein belül az időzítésre építtet routokat és közben egyszer sem engedni a pálya végét támadó elkapókat gyorsan megjátszhatóvá vállni. Ha pedig meg lenne az elkapás akkor keményen büntetni. Delmas és Jones képes erre, sőt a labdára is veszélyesek tudnak lenni. Abban reménykedve hogy a CB páros megállja a helyét arra számítok hogy lesz bőven cover-1 behívva és így az egyik safety szabadon terorrizalhatja majd a pálya közepén slantet futkósó ellent. A fejükbe kell kerülni, mert amíg Manning tudja hogy ott lesz a rövid célpont addig hiábavaló a nyomás, mert sosem ér oda időben. Meg kell zavarni ezt az időzítést, és akkor nagyot lépünk a győzelem felé. Na meg persze az se lenne baj ha sikerülne párszor letarolni az öreget. Mivel inkább a faluk közepe a gyenge ezért ott nehéz meglepni az irányítót a védőfalból. Nade ha valaki a megnyitott falon rohan akadály nélkül keresztül, abból lehet csontzene. Misi, Jenkins, esetleg Wheeler és McCain blitzeit várom hogy elérjék Manninget. És természetesen Wake és Vernon is oda fog érni, és tőlük egy fumble mindig benne van a játékban.

Meglepetésre bizakodó vagyok, mert ha hozza azt a csapat amit már láttunk higy tud akkor megvannak az eszközeink a győzelemhez. A motivációnak is meg kell lennie, márcsak azert is mert szerintem egy Lions győzelem benne van a pakliban ma a NE ellen. És akkor csportelsőséggel zárjuk a hetet.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
a football life: the perfect backfield - a noonkick-en!
www.*******.se/team/miami-dolphins/Ventura
GP néztem mikor kijött 😊 érdemes megnézni nagyon jókat sztoriznak Zonk-ék 😊
több mint 11 éve
a football life: the perfect backfield - a noonkick-en!
www.*******.se/team/miami-dolphins/

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ez nagyon jo poszt volt Lazorrol.
Nekem kifejezetten tetszik hogy kemeny figura.
Ez special mar nagyon hianyzott ide.
több mint 11 éve
Lazor nekem erosen javulo tendencianak tunik,
A meccs kozben vagy utan hallottam, kit tartanak az O playmakerenek, Landryt.
Ezen Hartlinennak (a fizujaval) es Wallacenak (a fizujaval) eleg erosen el kene gondolkodnia, bar utobbi azert iden javult erosen. Az elobbi meg sima cut lesz, ha igy folytatja (oke most jo volt)Delonso_
hartline-nak kalap kabát, sajnos nem találjuk a helyét ebben az offensebenbriareos
Szerintem ebben a Lazor féle offense-ben ő tölti be az első számú blokkoló WR szerepkört. Vagy csak erre volt alkalmas (bár kétlem; Miami Dolphins single game receiving yards record (253) v. Lazor egyszerűen ezt a feladatkört választotta neki. A többieknek is van blokkoló feladatuk, de nekik kevesebb. És azért Wallace, Landry v. Gibson inkább az elkapások terén dominálnak.

Hasonlóan használja mint a Philly-ben Riley Cooper-t.

több mint 11 éve
Ezen Hartlinennak (a fizujaval) es Wallacenak (a fizujaval) eleg erosen el kene gondolkodnia, bar utobbi azert iden javult erosen. Az elobbi meg sima cut lesz, ha igy folytatja (oke most jo volt)Delonso_
Ha már Lazor szóba került:

A múlt héten volt egy cikk az nfl.com-on, hogy Lazor kemény és feszült viszonyt ápol egyes játékosokkal. Valamint, hogy Tanny-nek nem engedi a játék közbeni play áthívásokat.

Ezekre reagált most:

Azt mondta a „vádakra”, hogy egy normális NFL támadó csapat részleg van Miami-ban. Sok csapatnál és játékossal dolgozott mind az NCAA-ben, mind az NFL-ben. Van tapasztalata, hogy hogyan kell profi módon kezelni mind a szituációkat, mind a játékosokat magukat. De a jelenlegi játékosai is nagyon profi módon viszonyulnak hozzá és a szituációkhoz. Lehet, hogy néha kemény (esetlegesn trágár) szavakat használ, de ez másnál is előfordul. És természetesen nem ez a fő nevelő eszköze.

Ő szeret itt dolgozni, örömmel látja el a feladatát. És az edzői gárda is nagyon jó. A játékosok is sokszor felkeresték és pozitív visszajelzést adtak neki az eddig elvégzett munkáról.

Arra reagálva, hogy Tanny-nek nem engedi az áthívásokat, annyit mondott: speciel Tanny igen jól lát a pályán és ezeket lereagálja. Ő elmondja a véleményét, de mi edzők más szemmel nézzük, másképpen értékeljük. Ezek az opciók néha verbálisak, néha pedig a snap előtt közvetlenül kerülnek behívásra. Néhány észrevételt pedig beépítünk a támadó formációkba.

Mi döntjük el mi legyen a soron következő play. Tanny nagyon jól kezeli és hasznosítja ezeket a dolgokat. Ez az egyik erőssége. És ő ezek szerint használja, mind az áthívásokat, mind a beépített támadó opciókat, hogy a pálya le legyen fedve.

A game manager kifejezéstől hülyét kap Lazor, nem is használja. Az ő értelmezésében ez általában negatív jelzőként párosul az irányítók tekintetében. Nyerő típust akar Tanny-ből faragni, ami nem könnyű. Tanny szeret futni, de sokszor sokat akar. Egészségesnek akarja tudni, óvni próbálja a fölösleges sérülésektől. Pl. a Bills ellen jól operált a meccs elején: sok jó passz játékot produkált, majd futott. Ez megkavarta a Buffalo-t és kicsit kiestek a ritmusból.

Számos kulcsfontosságú és mérhető statisztikában látványosan javult a Dolphins, amióta Lazor átvette az OC szerepkört. Ezek a pontok és a megtett yardok.

De viszont amiben nem sikerült javulást elérni: az a „robbanásszerű” passz play-ek, valamint a red zone hatékonyság TD szerzés tekintetében. Egyébként a Dolphins kerül a legtöbbet az RZ-be az egész ligában. Csak hát hatékonyságban hátulról a harmadikok vagyunk (csak a 49ersé s Bills rosszabb nálunk; az első persze a Broncos).

Ennyit Lazor-ról. Jó lesz ez.

több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Azért az kemény, hogy Tanny a második leghatékonyabb futónk 😀

Lamar Miller: 614 yards, 4.9 átlag
Ryan Tannehill: 261 yards, 7.1 átlag

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Will Davisnek meg ACL szakadás, az szép..Csabee13
. Grimes jelenléte mondjuk emiatt is jó, igazi példakép ezen a téren is., hogy hogy kell sérülésből legjobb formában visszatérni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Will Davisnek meg ACL szakadás, az szép..
több mint 11 éve
landry mehetne hartline helyére ? matthews jól muzsikált tavaly slot-ba (jó fogás volt a 7. körben -  www.youtube.com/watch?v=qaiPqZPXF0A )

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hartline-nak kalap kabát, sajnos nem találjuk a helyét ebben az offenseben

több mint 11 éve
mindig boldogsággal (@&#€) tölt el ha egykori miami játékosok a new england patsies-ben szereznek hírnevet maguknak:
RB jonas gray - 4 TD, 199 futott yard az indianapolis ellen.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ezen Hartlinennak (a fizujaval) es Wallacenak (a fizujaval) eleg erosen el kene gondolkodnia, bar utobbi azert iden javult erosen. Az elobbi meg sima cut lesz, ha igy folytatja (oke most jo volt)
több mint 11 éve
Tisztes helytállás igen abba reménykedünk!De pont mi vagyunk az a csapat aki bárhol bárki ellen tud nyerni, most ñem azt mondom hoģy nyerünk de okozhatunk meglepetést! Green Bay ellen is azt hittük szét szednek azt épp hoģy kikaptunk!Denver se nyerhet mindig! :-PMiami
A Rams éppen most alázta a Denver-t. 0 (!) pont a 2. félidőben a Manning offense-től.danyly
Ez a Broncos nem a tavalyi valóban, sokkal inkább kiegyensúlyozatlan formát mutatnak.
Lehet ott esély, van egy hosszú hetünk. Ami nagy baj hogy Davis IR-re ment. Remélhetőleg Finnegan vissza tud térni, az O-line jobban összeszokni, Hartline is életre kell. Ami nagyon karcsú lesz a jövőben az a red zone hatékonyság. Sokkal több TD-t kellene megcsinálni akkor is ha elfogy a terület. O-line nélkül nehéz lesz, mert ha nincs hihető futásunk akkor minden más lehetőség is veszít erejéből.

Napi Williams imádásom: Az nem volt semmi ahogy leszedte egy kézzel a lasztit, es jól is mozgott utánna. Ha blokkolásban is bízni lehet benne akkor még lesz nagy meccse ennek a srácnak.
Landry megint hozta a szokásosat, jó ezt kimondani. Napersze nem a fumblera gondoltam...

Meccs előtt amúgy volt egy öltözői pletyka, hogy van aki a csapatból Lazor tulkomplikált rendszerét látja a probléma forrásának. Sokan Wallacera tippeltek, noha mióta Miamiban van nem jellemző rá az ilyesmi hiszti, ha volt amit nem szeretett akkor azt elmondta többnyire nyilvánosan és nem felejtette ki a saját felelőségét sem. A meccs után azt nyilatkozta hogy Lazor rendszere jó, de nem lehet fel ő a pályára, a játékosoknak kevesebb hibával kell játszani.
Na de akkor ki lehetett kiakadva? Hartline esetleg, de ő ennel okosabbnak tűnt eddig, noha elhiszem hogy zavarhatja hogy ez volt az első jo meccse. Clay kap még kevesebb lehetőséget talán, de ő kimondottan nem az aki nyilatkozgat. Akire gyanakodom az Matthews lehet, néha nagyon hülye a srác és idén semmi esélyt nem kap, pedig tavaly mondhatni kiérdemelte.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tisztes helytállás igen abba reménykedünk!De pont mi vagyunk az a csapat aki bárhol bárki ellen tud nyerni, most ñem azt mondom hoģy nyerünk de okozhatunk meglepetést! Green Bay ellen is azt hittük szét szednek azt épp hoģy kikaptunk!Denver se nyerhet mindig! :-PMiami
A Rams éppen most alázta a Denver-t. 0 (!) pont a 2. félidőben a Manning offense-től.

több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Tisztes helytállás igen abba reménykedünk!De pont mi vagyunk az a csapat aki bárhol bárki ellen tud nyerni, most ñem azt mondom hoģy nyerünk de okozhatunk meglepetést! Green Bay ellen is azt hittük szét szednek azt épp hoģy kikaptunk!Denver se nyerhet mindig! :-P
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nem éreztem most a védelemben azt az átütő erőt mint szoktam, de ha azt vesszük hogy nem tudtak TD-t csinálni ellenünk, akkor mégis jól működtünk! 😉
Wake-et nagyon tartották, most nem tudott villogni.
A jobb oldalon Dallas T. meg rongybaba ként dobáltam Mario. Persze kevés aki tartani tudta volna őt, de így hogy Albert lesérült s forgott a falunk, meg végképp esélytelen volt.
De a lényeg a lényeg, behúztunk egy nagyon fontos meccset a Denver előtt, amitől valljuk be nem várhatunk max tisztes helytállást!

Miami Dolphins Fan