Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Érdekes módon az első 4-5 fordulóban nem lehetett ezt a fölényes arroganciát olvasni a pats topicban...peach
1, ez nem a pats topic
2, szerintem Burkus nem akart arrogáns lenni, bár nekem sem volt világos mit akart pontosan.
3, nézz át oda, épp gronk cicás képei pörögnek, meg ilyesmi 😀
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Na szóval a te olvasatodban, amelyik csapat nem tud győzni az rossz csapat. Viszont nálad a győzelem a fentiek alapján a gyűrű megszerzése. Tehát akkor az elmúlt években a Pats is rossz csapat volt?Wester

| BRADY KIÉGETT! | baggio
| Remelem Sobri nem kattint a spoiler cimkere... 😀 😀 |

IR-hez: Ellerbevel a legjobb tortent hogy oda kerult. Igy elkezdhetett jatszani valami Jenkins nevu srac hiaba nem neki van 6 milkas papirja. De ha igy folytatja egyszer megerdemelten lesz.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 345 — no es importante
Na szóval a te olvasatodban, amelyik csapat nem tud győzni az rossz csapat. Viszont nálad a győzelem a fentiek alapján a gyűrű megszerzése. Tehát akkor az elmúlt években a Pats is rossz csapat volt?Wester

| BRADY KIÉGETT! |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Burkus
Csabee13
tomi-tomi
Burkus
Geeri
kyobalu
winston
Nem vagyunk mi olyan érzékenyek ám .. 😊 csak nem értem mire jó ez. Ha idejössz és beszélgetni akarsz arról, hogy hasonlítsuk össze a matchupokat és levezeted nekem, hogy ezért és ezért érzed úgy, hogy ti vagytok a meccs esélyese tárt karokkal fogadunk és csörtézünk egy jót. Valami ilyesmire is való ez a felület.

De ez a jobb az O-nk mint a ti O-tok felszínes érvelés... Mi egy kanyi pontot nem engedtünk a boltsnak sőt szerintem annyi first downjuk sem volt mint ahány pontot ellenetek szereztek 😊 Na meg a Áronkáék is utolsó másodperces TD-vel tudtak nyerni ellenünk ellenben ti simán kikaptatok.. ebből az következik mi vagyunk a jobbak.. 😊 Érzed ugye te is, hogy ez marhaság... 😊

De tereljük normális mederbe a társalgást jó hogy itt vagytok, ne flame topic legyen akkor legyen miről beszélni is 😊 Olvasva amiket írtatok egy dologban egyetértünk és el is fogadunk a pillanatnyi formát tekintve most jobban álltok. Hogy jobb csapat lenne idén a Pats... háááát 😊 eredményesebb. Jobb a coaching vitathatatlan. És azért nem vagyunk fényévekre a PO-tól... idén is meglehet.. (nem lesz) tavaly is katasztrofális módon buktunk.

Idén a fő gond az, hogy inkonzisztens a csapat. Mire összeállt elfogyott a sérülések végett. IR-en lévők:

71 Albert, Branden T - Kezdő
29 Davis, Will CB - Kezdő/Rotációs
25 Delmas, Louis S Kezdő
59 Ellerbe, Dannell LB Kezdő
96 Francis, A.J. DT
23 Gillislee, Mike RB
73 Johnson, Kamal
88 Lynch, Arthur TE
28 Moreno, Knowshon RB Kezdő
37 Seamster, Sammy CB
31 Thomas, Michael S - alias "Bradyölő" 😊

Cortland Finnegan - Jamar Taylor (Finnegan cseréje) is sérültek..

Az a bizonyos csapat amit emlegettek egyébként szerintem szenzációsan meglepte a ligát és titeket is, nem Brady sérülése miatt volt PO hiába próbáljátok ezt lekommunikálni. Mellékesen megjegyzem, hogy lényegesen gyengébb játékosállomány volt akkor.(Szubjektív)

Sajnos ha nyertek, nem lesz nektek ez nagy fegyvertény nagyon úgy fest ez a csapat erre az idényre most rogyott meg... pedig bőven több volt benne. Pedig a legjobb időszakban lett volna ez a meccs.. amikor még egyik csapat sem tart ott, hogy már mindegy 😊 1seed, Po-ba jutás.

Azért remélem a jobbik arcunkat mutatjuk és okozunk pár csendes pillanatot a frozen mordorban 😊
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 799 — Jó ötletnek tűnt!
Teljesen igazad van. 2001 óta egy PO jelenlét, amikor Brady sérült. 2000 óta nincs nyert PO meccs. 2008 óta még a csoporton belül is csak egyszer sikerült a második hely megszerzése. Néha meglepő győzelmek - pld. ellenünk - néha még meglepőbb vereségek, semmi konzisztens teljesítmény. Ez egy rossz csapat.

Nem sok esély van ellenünk sem, látva a teljesítményeteket. Nálunk meg kell az eredmény, mert a Denver nem fogja megtenni a szívességet, hogy hibázik.Burkus
Most ha az utolsó bekezdést lehagyod ez egy korrekt vélemény. Így meg az szeretném kérdezni, minek jössz hergelni? Ettől felemelőbb Pats szurkernek lenni? 😊 Esélyünk meg ellenetek mindig van.. bele is szaladtok abba a pofonba rendszeresen ahogy idén már egyszer megtettétek.Csabee13
Ráadásul a Brady vezette Pats kevés decemberi vereségeinek a többsége a Dolphins-tól jött. (Azt nem néztem, hogy ebből mennyi volt Miami-ben és mennyi a hideg Rókalyukban.)
Szóval, egyetértünk, barokkos túlzás azt mondani, hogy semmi esélyetek. Az is túlzás szerintem, hogy rossz csapat lenne a Dolphins. A megbízható közép(szer)ből nem tud kilépni,tomi-tomi
de engem spec. a csoportgyőzelem sem érint meg igazán, a végső siker számít.

Egy profi sportegyesület azért jön létre, létezik, hogy győzzön. Ha megbízható középszer, akkor - nekem - az egy rossz csapat, mert nem tud győzni. Burkus
Na szóval a te olvasatodban, amelyik csapat nem tud győzni az rossz csapat. Viszont nálad a győzelem a fentiek alapján a gyűrű megszerzése. Tehát akkor az elmúlt években a Pats is rossz csapat volt?

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Érdekes módon az első 4-5 fordulóban nem lehetett ezt a fölényes arroganciát olvasni a pats topicban...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Teljesen igazad van. 2001 óta egy PO jelenlét, amikor Brady sérült. 2000 óta nincs nyert PO meccs. 2008 óta még a csoporton belül is csak egyszer sikerült a második hely megszerzése. Néha meglepő győzelmek - pld. ellenünk - néha még meglepőbb vereségek, semmi konzisztens teljesítmény. Ez egy rossz csapat.

Nem sok esély van ellenünk sem, látva a teljesítményeteket. Nálunk meg kell az eredmény, mert a Denver nem fogja megtenni a szívességet, hogy hibázik.Burkus
Most ha az utolsó bekezdést lehagyod ez egy korrekt vélemény. Így meg az szeretném kérdezni, minek jössz hergelni? Ettől felemelőbb Pats szurkernek lenni? 😊 Esélyünk meg ellenetek mindig van.. bele is szaladtok abba a pofonba rendszeresen ahogy idén már egyszer megtettétek.Csabee13
Ráadásul a Brady vezette Pats kevés decemberi vereségeinek a többsége a Dolphins-tól jött. (Azt nem néztem, hogy ebből mennyi volt Miami-ben és mennyi a hideg Rókalyukban.)
Szóval, egyetértünk, barokkos túlzás azt mondani, hogy semmi esélyetek. Az is túlzás szerintem, hogy rossz csapat lenne a Dolphins. A megbízható közép(szer)ből nem tud kilépni,tomi-tomi
Sorry, nem akartalak sem Téged, sem mást hergelni vagy megbántani. Csak egyetértettem azzal amit mondtatok: évek óta minden szezonban minden évben nagy reményekkel indultok, jó is a játékosállomány, van egy-két NFL szintű klasszis is, aztán nem jön az eredmény. Ha jól tudom, talán 92-ben játszott utoljára Phins főcsoportdöntőt, 2001. óta csak az ominózus 2008-as szezonban sikerült PO-ba jutni és ott rögtön vereséget is szenvedett a csapat, ráadásul a csoporton belül is inkább harmadik mint második a csapat, azaz a messze volt az elmúlt években a PO mint Makó Jeruzsálemtől. A sportban a győzelem a fontos a Pats topikban is el szokta mondani egy-két fan, hogy milyen szép siker volt a csoportgyőzelem, miután kiesünk valahol a PO-ban, de engem spec. a csoportgyőzelem sem érint meg igazán, a végső siker számít. És mivel nálatok a GM/edzők/játékosok nemhogy nem tudják elérni a végső sikert, de a közelébe se jutnak a PO-nak sem, akkor ez nem jó csapat. De ez csak az én véleményem.

Nem azt mondtam, hogy semmi esélye a Phinsnek a Pats ellen, egyrészt azért, mert alaposan meglepték a csapatot ősszel, másrészt azért mert ha valahol, az NFL-ben soha nem lehet biztosra menni (ld. pld. Frisco-Raiders), de a ahogy néztem az összefoglalóitokat, annak alapján úgy gondolom, hogy a mostani Pats jobb mint a Dolphins és mivel kell a W a csoportgyőzelem és a 1st seed miatt, ezért nem fogja könnyen venni a Pats a meccset. (Bár BB ilyen amúgy se nagyon csinál, pláne csoportrivális ellen.) Ami szerintem az esély, hogy az O-line az utolsó meccseken megint nem mutatott a Patsnél konzisztens játékot és nálatok meg jó a D-line, komoly nyomás lehet Bradyn. Ugyanakkor a Pats D most sokkal jobb formában van mint ősszel, képes volt Riverst és a Bolt O-t saját pályáján 7 ponton tartani és az szerintem jobb O,mint a Miami O, úgyhogy - remélem - nem sok esélyetek lesz támadásban pontot csinálni.Majd vasárnap meglátjuk.

Azt a kitételt pedig, hogy "túlzás, hogy rossz csapat lenne a Dolphins. A megbízható közép(szer)ből nem tud kilépni" én nem értem. Egy profi sportegyesület azért jön létre, létezik, hogy győzzön. Ha megbízható középszer, akkor - nekem - az egy rossz csapat, mert nem tud győzni. A Phins szurkerek is azért vannak elkeseredve, mert nem tud a csapatuk győzni és tele van a kalapjuk a megbízható középszerűséggel. 😊
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Off: Imádom hogy amikor telorol leírok egy igen hosszú hsz-t akkor elveszik az éterben😡 gépről meg nincs ékezetem..

On: Elveszett dolgok röviden:
A baj az higy három meccset pocsék gameolannal, pocsék o-limeal, pocsék passz elmenni védekezéssel elvesztettunk. (Chiefs,Bills,Ravens.) Emiatt most hiányoznak a szoros meccsen, amiket nem tudtunk megnyerni, noha teljesen partiban voltunk ugy hogy valamelyi csapattest rendesen alulteljesitett. Ezek a meccsek mutatták meg hogy ezekkel a játékosokkal lehetne ilyen szintű csapatok ellen mint ez a Pats nyerni. Persze könnyebb lett volna az előző hármas ellen, de amikor azt látom egy csapaton hogy tudna nyerni akkor nyerjen. Csak egyet ebből a három ilyen, három olyan, összesen hat meccsbol. Mert tudna.

A Patset is meg tudjuk verni. Ha kikapunk az a végső bizonyíték hogy Philbin nem nagyon jó többre. Ha simán kapunk ki akkor ott leedzették a csapatot, ha szorosan akkor még mindig nem tudunk nyerni.
Amennyiben nyerünk, akkor Philbin tovabbra sem bizonyít semmit, hiszen lehet ez csak egy újabb hullámhegy. De legalabb megadja a lehetőséget hogy bízzunk benne, es ebben az esetben én bíznék is.Geeri
Bocsi..Nem kötekedni akarok, de a mostani Pats, nem olyan mint az első héten volt..A védelmi oldalon elég jól összeállat a fal, erős LB sor jött össze..Futás elleni védekezésünk az elmúlt 5 meccsen kifejezetten vállalható volt..A passz elleni védekezésünk pedig ligaelit.. Az O# az elmúlt két meccsen nem dobált 40 pontokat, de lényegesen stabilabb már Brady előtt a fal, ami szebb eredményeket és stabilabb futásokat is eredményezhet..Nem csak passzokkal tudunk operálni, hanem Blount és Gray révén smashmouth focit is tudunk játszani..
Persze szerintem is évek óta, idén a legjobb a Miami, de meglepne, ha hétvégén Foxborough-ban ti nyernétek..Persze benne van ez is, hiszen jó csapatotok van, de a mienket komplexebbnek látom..Mi az első seed-eért biztos, hogy be akarjuk húzni mindhárom meccset. Legyen egy jó, élvezetes meccs. Nyerjen a jobb! 😀kyobalu
Had szóljak bele én is: Ha régebb óta követed a Pats-t, te is tudod, hogy bármikor ki tud kapni, akármilyen bombaforma is van.. és pont a csoportellenfelek ellen esik ez meg néha. Közülük is a Dolphins az, amelyik a legveszélyesebb. A stabilabb a Brady előtt a fal dolog az utolsó két meccsen meg kevésbé áll meg, mint mondjuk októberben. Persze szerintem is behúzza a Pats. de korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy leírtad. Azt belátom, hogy elég veszélyesen hangzik az az ellenfél számára, hogy "decemberben Foxboróban megverni az első seed-ért hajtó Pats-t" 😊 Legyen jó meccs!
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Off: Imádom hogy amikor telorol leírok egy igen hosszú hsz-t akkor elveszik az éterben😡 gépről meg nincs ékezetem..

A baj az higy három meccset pocsék gameolannal, pocsék o-limeal, pocsék passz elmenni védekezéssel elvesztettunk. (Chiefs,Bills,Ravens.) Emiatt most hiányoznak a szoros meccsen, amiket nem tudtunk megnyerni, noha teljesen partiban voltunk ugy hogy valamelyi csapattest rendesen alulteljesitett. Ezek a meccsek mutatták meg hogy ezekkel a játékosokkal lehetne ilyen szintű csapatok ellen mint ez a Pats nyerni. Persze könnyebb lett volna az előző hármas ellen, de amikor azt látom egy csapaton hogy tudna nyerni akkor nyerjen. Csak egyet ebből a három ilyen, három olyan, összesen hat meccsbol. Mert tudna.

A Patset is meg tudjuk verni. Ha kikapunk az a végső bizonyíték hogy Philbin nem nagyon jó többre. Ha simán kapunk ki akkor ott leedzették a csapatot, ha szorosan akkor még mindig nem tudunk nyerni.
Amennyiben nyerünk, akkor Philbin tovabbra sem bizonyít semmit, hiszen lehet ez csak egy újabb hullámhegy. De legalabb megadja a lehetőséget hogy bízzunk benne, es ebben az esetben én bíznék is.Geeri
Bocsi..Nem kötekedni akarok, de a mostani Pats, nem olyan mint az első héten volt..A védelmi oldalon elég jól összeállat a fal, erős LB sor jött össze..Futás elleni védekezésünk az elmúlt 5 meccsen kifejezetten vállalható volt..A passz elleni védekezésünk pedig ligaelit.. Az O# az elmúlt két meccsen nem dobált 40 pontokat, de lényegesen stabilabb már Brady előtt a fal, ami szebb eredményeket és stabilabb futásokat is eredményezhet..Nem csak passzokkal tudunk operálni, hanem Blount és Gray révén smashmouth focit is tudunk játszani..
Persze szerintem is évek óta, idén a legjobb a Miami, de meglepne, ha hétvégén Foxborough-ban ti nyernétek..Persze benne van ez is, hiszen jó csapatotok van, de a mienket komplexebbnek látom..Mi az első seed-eért biztos, hogy be akarjuk húzni mindhárom meccset. Legyen egy jó, élvezetes meccs. Nyerjen a jobb! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve

Amennyiben nyerünk, akkor Philbin tovabbra sem bizonyít semmit, hiszen lehet ez csak egy újabb hullámhegy. De legalabb megadja a lehetőséget hogy bízzunk benne, es ebben az esetben én bíznék is.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Burkus
Csabee13
Pont ez a kozepszerusegbol nem eleg gyakori kikacsintas teszi olyan nehezze a Dolphins szurkolo eletet. 😛
Utolso esely ra talan a Philbin eraban a Pats elleni meccs. Aztan ha megvan akkor a Vikings es a Jets. Az a szep hogy meg mindig tudok Philbin miatt szoritani a sikerekert, mert amugy egy szimpatikus figura. Meg Coylet is azert utalom ezekben a hetekben mert hianyzik a jo Coyle. Es a tokkelutott Jimmy Wilson sackjere a szezon utolso playeig fogok varni! 😀Geeri
Szerintem éppen ez a gond rendszerszinten. Már megint azon múlik, hogy sikerül-e decemberben, idegenben megverni a 1st seed-ért teperő Patriots-t. Mennyivel egyszerűbb lett volna a gyengébb/rapszodikusabb Ravens-t elintézni most vasárnap.

Átérzem, hogy ezek a kikacsintások frusztrálják az embert. Másik oldalról viszont a Dolphins-ban van a legnagyobb potenciál (számomra veszély), hogy valódi trónkövetelő legyen az AFC East-ben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Burkus
Csabee13
Pont ez a kozepszerusegbol nem eleg gyakori kikacsintas teszi olyan nehezze a Dolphins szurkolo eletet. 😛
Utolso esely ra talan a Philbin eraban a Pats elleni meccs. Aztan ha megvan akkor a Vikings es a Jets. Az a szep hogy meg mindig tudok Philbin miatt szoritani a sikerekert, mert amugy egy szimpatikus figura. Meg Coylet is azert utalom ezekben a hetekben mert hianyzik a jo Coyle. Es a tokkelutott Jimmy Wilson sackjere a szezon utolso playeig fogok varni! 😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Szóval, egyetértünk, barokkos túlzás azt mondani, hogy semmi esélyetek. Az is túlzás szerintem, hogy rossz csapat lenne a Dolphins. A megbízható közép(szer)ből nem tud kilépni,

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Delmast IR-re tettétek ACL szakadással.valakis
Most mondjam azt hogy kb ez az egyetlen dolog ami realizalodott abbol amit vartunk tole... Nem nagyon volt jelenlete a palyan nehany meccsen neki sem.Geeri
Geeri azért beszédes a szerepe a csapatban, hogy láthatóan megrogyott mindenki mikor megsérült.. nagyjából ott estünk ki végleg a meccsből. Nem az a szokásos megveregették a vállát, hogy jó voltál... mindenki nézett csak maga elé. Idézd fel Wake arcát!

Ui.:

Phillbin és a haverok:
 www.youtube.com/watch?v=r9jrAT798kICsabee13
Kicsit félreérthető lett. Pályán kívül meghatározó tagja a csapatnak, és az az energia amivel játszik kiemelkedő, de a számok nyelvére nem igazán fordítódott le. Amikor meg használhatta volna azt a képességet hogy tud ütni akkor sosem kapta meg a lehetőséget rá mert Coyle eltüntette.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Most mondjam azt hogy kb ez az egyetlen dolog ami realizalodott abbol amit vartunk tole... Nem nagyon volt jelenlete a palyan nehany meccsen neki sem.Geeri
Geeri azért beszédes a szerepe a csapatban, hogy láthatóan megrogyott mindenki mikor megsérült.. nagyjából ott estünk ki végleg a meccsből. Nem az a szokásos megveregették a vállát, hogy jó voltál... mindenki nézett csak maga elé. Idézd fel Wake arcát!

Ui.:

Phillbin és a haverok:
 www.youtube.com/watch?v=r9jrAT798kI
több mint 11 éve

Most ha az utolsó bekezdést lehagyod ez egy korrekt vélemény. Így meg az szeretném kérdezni, minek jössz hergelni? Ettől felemelőbb Pats szurkernek lenni? 😊 Esélyünk meg ellenetek mindig van.. bele is szaladtok abba a pofonba rendszeresen ahogy idén már egyszer megtettétek.
több mint 11 éve
Most mondjam azt hogy kb ez az egyetlen dolog ami realizalodott abbol amit vartunk tole... Nem nagyon volt jelenlete a palyan nehany meccsen neki sem.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Delmast IR-re tettétek ACL szakadással.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Egy Raven szempontból pocsék meccset nyertünk, de csak a számok szerint volt ez sima... a Miami kimondottan jó csapat lett szerintem az elmúlt pár évben. Fiatalok és még erősödni fognak. Gratu és további sok sikert Nektek.Collapo
Az a baj hogy ezt halljuk évek óta. Fiatalok vannak, de playoff rutin semmi. Még az öregeknek se sok.
Ott van egy Wake, Starks, Odrick akik meghatározó játékosai a csapatnak és azt látják évről évre már a második edző alatt hogy a csapat sok mindenre képes de semmit nem mutat. Odrick ki is akadt amugy meccs közben Philbinre, nfl.comon van róla egy videó hogy ráordít hogy "every week".
És igaza van. Minden héten megmutatjuk hogy több van benne aztán a végeredmény egy vereség. Hetek óta ez megy, ha a védelem jol játszik a támadók nem tudnak meg egy kicsit hozzátenni, ha a támadók játszanak jól a védelem zuhan össze. Középszerű átlag. Ezekkel a játékosokkal többet lehetne elérni. És ami idegesítő hogy az a Coyle aki LB sor nélkül rakott össze domináns védelmét most egy hónapja már lassan látványosan felsül. Olyan TD-k minden meccsen hogy a képben nincs védő, de amúgy blitz sincs. Hogy van leosztva a coverage?
Azt sem értem hogy Mitchell miért nem kap mostanában szerepet, talán o az akit nem tud egy ember arrébb rakni. Mert erőből Odrick és sajnos idén Starks is verhető. Nincs itt Soliai hogy duplázni kelljen, de még csere cseréje szintjén sincs egy benga DT. A DT-k jelentették azt az erőt amivel a négy emberes pass rush működött, most meg semmi impactja nincs a posztnak meccsek óta. Valami változott, nagyon rosszul.
Erre jön rá az O-line totális sérülése, Dallas Thomas látványosan bajlódik gyors pass rusherek ellen.
A másik hogy Simms meg Clay egyszerre alig van a pályán pedig lehetnének.
Na mindegy, verjük meg a Patset.Geeri

Nem sok esély van ellenünk sem, látva a teljesítményeteket. Nálunk meg kell az eredmény, mert a Denver nem fogja megtenni a szívességet, hogy hibázik.
több mint 11 éve
Egy Raven szempontból pocsék meccset nyertünk, de csak a számok szerint volt ez sima... a Miami kimondottan jó csapat lett szerintem az elmúlt pár évben. Fiatalok és még erősödni fognak. Gratu és további sok sikert Nektek.Collapo
Az a baj hogy ezt halljuk évek óta. Fiatalok vannak, de playoff rutin semmi. Még az öregeknek se sok.
Ott van egy Wake, Starks, Odrick akik meghatározó játékosai a csapatnak és azt látják évről évre már a második edző alatt hogy a csapat sok mindenre képes de semmit nem mutat. Odrick ki is akadt amugy meccs közben Philbinre, nfl.comon van róla egy videó hogy ráordít hogy "every week".
És igaza van. Minden héten megmutatjuk hogy több van benne aztán a végeredmény egy vereség. Hetek óta ez megy, ha a védelem jol játszik a támadók nem tudnak meg egy kicsit hozzátenni, ha a támadók játszanak jól a védelem zuhan össze. Középszerű átlag. Ezekkel a játékosokkal többet lehetne elérni. És ami idegesítő hogy az a Coyle aki LB sor nélkül rakott össze domináns védelmét most egy hónapja már lassan látványosan felsül. Olyan TD-k minden meccsen hogy a képben nincs védő, de amúgy blitz sincs. Hogy van leosztva a coverage?
Azt sem értem hogy Mitchell miért nem kap mostanában szerepet, talán o az akit nem tud egy ember arrébb rakni. Mert erőből Odrick és sajnos idén Starks is verhető. Nincs itt Soliai hogy duplázni kelljen, de még csere cseréje szintjén sincs egy benga DT. A DT-k jelentették azt az erőt amivel a négy emberes pass rush működött, most meg semmi impactja nincs a posztnak meccsek óta. Valami változott, nagyon rosszul.
Erre jön rá az O-line totális sérülése, Dallas Thomas látványosan bajlódik gyors pass rusherek ellen.
A másik hogy Simms meg Clay egyszerre alig van a pályán pedig lehetnének.
Na mindegy, verjük meg a Patset.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Meg nem lehet ilyeneket kimondani. Meg kell varni az alapszakasz veget. A tendencia viszont valoban nem tul jo. Coylet erzem en gyengenek, csak ugye HC alatt mindent kicserelni. Nem hiszem. Lazorert tenyleg kar volna, de az offense se mindig veretes...Geeri
Tavaly is kb igy alltunk ilyenkor aztan mintha harom vagy negy zako jott volna.
Azert Lazort jobbnak velem mint az elodjeit, a hibaival egyutt.Delonso_
És tavaly elvitte a balhét Sherman. Idén nem fogja Coyle egyedül. Ha Innentől nyerünk csak akkor talán marad Philbin. Ha nem akkor volt három éve, talán megkapja a negyediket. Hill is kitölti a szerződését, aztán lehet egyben értékelni.

Ha nem kapja meg akkor remélem Hickey marad és olyat talál aki nem újrakezdi hanem folytatja ebből az anyagból jobban.
Lazorral vagy nelkule. Lazorral magasan nagyobb a tamadojatek potenciálja, csak nem mindig sikerül elérni. Tegnap az o-line vesszofutása ölt meg mindent, de elotte se mindig allt össze a dolog. Hol Tanny volt pontatlan, hol a WR-k droppoltak.
Nem áll össze ez a csapat hosszútávon még mindig. Nagyobbakat villanunk, de nem gyakrabban.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Egy Raven szempontból pocsék meccset nyertünk, de csak a számok szerint volt ez sima... a Miami kimondottan jó csapat lett szerintem az elmúlt pár évben. Fiatalok és még erősödni fognak. Gratu és további sok sikert Nektek.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Ideje nézegetni a FA piacot, draft prospecteket és az edzői stáb is mehet ahova akar ...DM13
lazor ne! (lazor mint hc?)

2012: 7-9
2013: 8-8
2014: ?-?
vajon összekaparunk egy 50%-os mérleget (patriots idegenben, vikings otthon, jets otthon). bízhatok még egyáltalán a 9 győzelemben?Ventura
Ő az egyik top hülye nálam.

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Na jól felbasztam magam megint. Semmi keresnivalónk a rájátszásban. Egy hozható meccset basztunk el de úgy hogy ááááá.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Meg nem lehet ilyeneket kimondani. Meg kell varni az alapszakasz veget. A tendencia viszont valoban nem tul jo. Coylet erzem en gyengenek, csak ugye HC alatt mindent kicserelni. Nem hiszem. Lazorert tenyleg kar volna, de az offense se mindig veretes...Geeri
Tavaly is kb igy alltunk ilyenkor aztan mintha harom vagy negy zako jott volna.
Azert Lazort jobbnak velem mint az elodjeit, a hibaival egyutt.