Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
396 yards & 4TDsRyan is a nominee for the NFL's FedEx Air Player of the Week!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Osszefoglaloig eljutottam. Csak két dolog: Tannehill hogy a picsába gontolta hogy 1 méterről telibe lovi a védőt? Másik: Landry néha elképesztő mit művel visszahordásoknál.Én a végét már nem mertem nézni. De amikor megláttam az eredményt + hogyan?! Ilyen nincs (gondoltam magamban). Velünk ilyen szerencse (persze ezt most sokan cáfolják; oké-oké rossz volt a snap Walsh-nak) kb. szökő évente egyszer, ha előfordul.
Williams megerdemelte a TD-t, Wallace nagyot küzdött. Shelby interceptionet ki más mint Jenkins harcolta ki. Fede pedig megérte a cetlit.
Ilyen foci kellett volna decemberben, nem hibátlan csak győztes. Na de majd jövőre. Kíváncsi vagyok Coyleal vagy Nélküle.Geeri
Szerintem Philbin és Coyle is marad, és plusz faktor lenne ha az utolsó Jets elleni meccset is hoznánk. De az én véleményem az, hogy ha nyerünk, ha veszítünk maradnak. De ha jövőre nincs min. 10 győzelem, akkor mindkettő lapát.
Én személy szerint csipázom Philbin-t, de nekem nem tűnik kemény kezűnek. Lehet tud tüzelni a szavaival v. esetlegesen lelkesíteni, de szerintem ez kevés. Kicsit mintha a játékosok néha el lennének "veszve". Szerintem nem annyira korlátoltak (kivéve talán Wilson-t v. Matthews-t; bocs), hogy ne értenék meg a játékokat v. a route-kat ne bírnák megtanulni. Kis plusz kellene az edzőktől a vezetőségtől, ami igazán fellendíteni ezt a franchise-t. A pénz nem minden. Az eredmény példának okáért Ellerbe v. Wheeler mega szerződése, amit valljuk be nem érdemeltek meg. Persze az ember nem tudja előre, de azért vannak erre és hasonló dolgokra a szakemberek, hogy ezeket felderítésék, kiderítsék.
De mondhatnánk példának, hogy nincs minden rendben a csapat háza táján a tavalyi Martin-Incognito + other players esetet is. Persze azok az emberek ill. felelősök nincsenek már itt (Philbin öltözői morálja, (nem) odafigyelése mutatkozik itt meg stb.), de lelkiekben mindenki emlékszik rá, ott motoszkál benne. Ez most lehet nagyon szarkasztikus írás lett, de én a fejekben és a vezetőségben látom a hibát. Sok játékos aki idejön a Miami-hoz, leereszt v. nem azt a teljesítményt nyújtja amit kellene, amit elvárnának tőle. Most védelemből v. nem védelemből, de Wallace is elmondta, hogy több kell a játékosoktól (saját magára is értette).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
1.) Miami Dolphins Must Keep Bill Lazor and Ryan Tannehill Togetherbleacherreport.com/articles/2307327-miami-dolphins-must-keep-bill-lazor-and-ryan-tannehill-together
abszolút. még a jövőévet minimum. jelentősen javultak a számai 'hill-nek (még akkor is ha néhanapján fogtuk a fejünket a lazor és 'hill döntésein).
nick foles-nak a ratingja a 119.2-ről 81.4-re esett vissza (előbbihez 10 kezdő meccs 2013-ban, utóbbihoz 8 kezdőmeccs tartozik 2014-ben - bár ugye nincs vizsgálva miként változott a helyzet a többi támadó poszton)
2.) kötelező olvasmány. kevin coyle jövője. az elmúlt 3 év védelme.
miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2014/12/will-philbin-who-is-staying-keep-kevin-coyle.html
"And now the Dolphins have allowed 336 points with one game left to play. So with one game to play the defense has already allowed more points than it did last year. The problem is last year the defense allowed more points than the year before. And the year before it allowed more points than the year before."
3.) gyors kitekintő az offseason-ra (kordinátorok, dennis hickey, roster)
phinphanatic.com/2014/12/22/miami-dolphins-off-season-quick-look/
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Osszefoglaloig eljutottam. Csak két dolog: Tannehill hogy a picsába gontolta hogy 1 méterről telibe lovi a védőt? Másik: Landry néha elképesztő mit művel visszahordásoknál.Williams megerdemelte a TD-t, Wallace nagyot küzdött. Shelby interceptionet ki más mint Jenkins harcolta ki. Fede pedig megérte a cetlit.
Ilyen foci kellett volna decemberben, nem hibátlan csak győztes. Na de majd jövőre. Kíváncsi vagyok Coyleal vagy Nélküle.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jobb tudni. Sok szerződés jar majd le jövőre, jobban lehet mozogni.Dolphins owner tells team that Philbin will return in 2015 bc believes in what he's building.baggioCsabee13
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Dolphins owner tells team that Philbin will return in 2015 bc believes in what he's building.baggio
több mint 11 éve
Dolphins owner tells team that Philbin will return in 2015 bc believes in what he's building.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mi vagyunk a világ legjobb csapata😊Miamilegjobb középmezőny csapata 😀
"Per ESPN, Tannehill first Dolphins QB to throw at least 4 TDs in game since Marino vs. Denver in 1998, Week 16."
- tehát 16 évvel később, szintén a 16.-ik játékhéten 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Mai inaktívok:18 - Rishard Matthews (WR)
30 - Daniel Thomas (RB)
38 - Don Jones (S)
58 - Chris McCain (LB)
63 - Dallas Thomas (OG)
75 - Nate Garner (OG)
83 - Matt Hazel (WR)
Vannak azért érdekességek. Hazel sajnos ma nem kap szerepet. Marad négy hadra fogható elkapó. Matthews érdekes, mert nem említettek nála semmilyen sérülést a héten. Biztos szimplán lusta v. hülye volt (hiszti).
Az OL részleg így is nagyon bivaly, de hogy ki lesz az RT, érdekes kérdés? Gondolom Fox, James meg LT. Szép baleset lesz ez a meccs megint. De Turner-t is bevethetnék már. 3. körös volt a drafton, és nem is használjuk. Most már nincs nagy rizikója.
több mint 11 éve
csak mert megint észbe kap az ember, hogy telik az idő rajta:4 éve már, hogy utoljára játszottunk a minnesota-val (2010 szeptember 19).
r&r express, chad henne - a krumplifej, davone bess - a kis kedvenc, karlos dansby, vontae davis, yeremiah bell, lousaka polite - avagy 3&1, no problem (és az ellenféltől brett favre-t említem csak)
kellemes emlékidézést kívánok:
több mint 11 éve
Király! Matt Hazel 53-ban, remélem kap helyet majd valamelyik meccsen is, meg pár snapet. Jo lenne látni őt is, nyáron nagyot küzdött.GeeriMost már mindegy, ki lehet próbálni. Én is kíváncsi vagyok rá.
Tisztességes méretekkel rendelkezik, erős, agilis elkapó. A TC alatt bemutatta, hogy kiváló body control-al rendelkezik, megoldja a nehéz elkapásokat, gördülékenyen tisztára tudja játszani magát és a számára kijelölt route-kat jól megfutja. Használható slot-ban is.
De ezek csak előzetes adatok ill. nagy részben a TC-én v. pre meccseken nyújtott teljesítményre vonatkozik.
Hogy helyet csináljunk neki, kiraktuk az 53-as keretből Jake Knott-ot. Nem is tudtam, hogy ott volt (dec. 9-e óta egyébként :p ). Látszik, hogy sokat nem zavart. Az NE elleni meccsen volt nevezve.
Korábban a héten a TE Hoskins-t is elküldtük (azt hiszem idén már másodszor).
több mint 11 éve
"Lamar Miller's yards per carry average drops dramatically after his tenth carry of a game.According to the Miami Herald's Barry Jackson, Miller has averaged 5.4 yards per carry on his first 10 carries of a game this season, but is averaging only 2.5 yards per carry from his 11th carry on. The stunning drop-off in effectiveness could help explain why Miller is averaging 12.7 carries a game this season despite being clearly the best runner on Miami's roster. Miller's upside will always be capped by his limited touches, but he is still a solid RB2 in a good matchup against the Vikings this week."
Milyen eredmények kellenek hoģy bejussunk a Playoffba? Vagy már gatya van?Miamiminek az a PO? nincs ott keresnivalónk. a jövőévre lesz tennivaló, meg átalakulás is lesz kinézőben.
például:
- OL tovább csiszolása
- WR: hartline ennyi pénzért blokkoló szerepkör? wallace és 'hill kapcsolat nem jön össze ('hill képességéből adódóan). wallace egy csomoszor volt szabadon, de 'hill vagy alul- vagy túldobta.
- LB sor sem az utolsó.
több mint 11 éve
Milyen eredmények kellenek hoģy bejussunk a Playoffba? Vagy már gatya van?MiamiIgazából nagy 0 az esély, de kb. valahogy így néz ki a helyzet:
Ha nyerünk a Vikings és a Jets ellen, a Steelers kikap a Chiefs-től és a Bengals-tól, a Ravens kikap a Texans-tól és a Browns-tól, a Chargers kikap a 49ers-től és a Chiefs-től, a Texans legyőzi a Ravens-t, de aztán kikap a Jaguars-tól, végül pedig a Bills legalább egyszer veszít a Raiders vagy a Patriots ellen, akkor már bent is vagyunk a rájátszásban.
Itt már hiba van. 😕
több mint 11 éve
Köszi
több mint 11 éve
Milyen eredmények kellenek hoģy bejussunk a Playoffba? Vagy már gatya van?MiamiSimán meglehet, a Pats-et kizárják, a Steelers-Bengals meccs helyett véres bandaháborúvá fajul, a túlélőket letartoztatják, a Denvert meg elviszi az ebola, akkor még simán benne lehettek az AFC legjobb 6 mérlegű csapata között. 😊
több mint 11 éve
Milyen eredmények kellenek hoģy bejussunk a Playoffba? Vagy már gatya van?
több mint 11 éve
Király! Matt Hazel 53-ban, remélem kap helyet majd valamelyik meccsen is, meg pár snapet. Jo lenne látni őt is, nyáron nagyot küzdött.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Bírom, hogy mind az edző (Philbin), mind a játékos (Wallace) magát hibáztattja az utóbbi időben mutatott siralmas teljesítményért. Persze a csapat illetve a többi játékos nevében is nyilatkoztak, csak ezen két személy volt kiemelve.Nincs tét --> jó játék... Ez is sokat mondana.
Philbin a szokásos semmit mondó nyilatkozatott tette ez ügyben (mi edzők hibáztunk, rossz volt a game plan, fásultak voltunk stb.) míg Wallace annyit mondott, hogy nem hozták ki magukból a maximumot és inkább ők játékosok hibáztak.
Odrick még annyit tett hozzá, hogy semmit nem ér ha hozzák az utolsó két meccset, de a PO-ba nem jutnak be. Pedig ennek igen nagy a valószínűsége (mármint hogy nem jutunk rájátszásba). Akkor ezek után mire számítsunk? Két buktára mint tavaly?
Egyébként ha a sormintát szeretnénk követni, akkor idén meglesz a 9-7-es mutató.
2011: 6-10
2012: 7-9
2013: 8-8
2014: ???danyly
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Bírom, hogy mind az edző (Philbin), mind a játékos (Wallace) magát hibáztattja az utóbbi időben mutatott siralmas teljesítményért. Persze a csapat illetve a többi játékos nevében is nyilatkoztak, csak ezen két személy volt kiemelve.Philbin a szokásos semmit mondó nyilatkozatott tette ez ügyben (mi edzők hibáztunk, rossz volt a game plan, fásultak voltunk stb.) míg Wallace annyit mondott, hogy nem hozták ki magukból a maximumot és inkább ők játékosok hibáztak.
Odrick még annyit tett hozzá, hogy semmit nem ér ha hozzák az utolsó két meccset, de a PO-ba nem jutnak be. Pedig ennek igen nagy a valószínűsége (mármint hogy nem jutunk rájátszásba). Akkor ezek után mire számítsunk? Két buktára mint tavaly?
Egyébként ha a sormintát szeretnénk követni, akkor idén meglesz a 9-7-es mutató.
2011: 6-10
2012: 7-9
2013: 8-8
2014: ???
több mint 11 éve
Wake eltradelése mennyire verné ki a biztosítékot? Most még jó áron lehetne, de egyre idősebb, és idén sok meccsen el is tűnt.Shelbyt megfelelő áron vissza kell hozni, rotáció oszlopos tagja, futás ellen sem elveszett, és stabilan hoz sackeket is ha a falnak jó napja van. Egyedül azért nem váltja meg a világot.
Wheeler tuti rosteren marad TC-ig, majd maximum az 53ba nem fér be ha nem akarjuk egy tehetséges fiatal elől foglalni a helyet vele.
Trippet ne felejtsük el, lehet vele egy új Jenkins sztori, a sérülése idén hátráltatta, de egészségesen szep jeleket mutatott.
Ugyanez McCain, amíg ment a szekér úgy tűnt az övé lesz a szezon sztorija. Semmiből jött, novemberig minden meccsen ott volt egy szabad labda körül,és sack is jött. Coyle 4-3-under D-je ... Akkor még ő is mutatta egy klasszis DC jeleit. Aztán ez elmúlt, McCain már csak ST-ben tűnt fel aztán a sérülés és mar ott sem.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Defense elemzés3. rész
LB-k
A staff kifejezetten szereti Koa Misi-t, mert ha megnézzük rookie éve óta nem játszott végig egy teljes szezont sem. Mégis további 4 évre (meg sem várva az előző lejárását) 17 millió $-os kontraktust kapott. Ha jövőre marad 4.4 millió $ foglal (cap hit), ha kivágjuk 1.7 millió $ (dead money).
Megint gyengén játszott a Baltimore ellen, majd a NE ellen nem is tudott kiállni. Ez volt idén az ötödik hiányzása sérülés miatt. További három meccset pedig be sem fejezett.
MLB posztra mindenképpen kell valakit hozni. De szerintem ezzel mindenki egyetért.
Ha draftról nézzük jöhetne Benardrick McKinney (Mississippi State, 1-2. kör), Denzel Perryman (UM, 1-2. kör; nagy kedvencem) vagy Eric Kendricks (UCLA, 1-2. kör).
Ha FA piacot nézzük, akkor a futás ellen kiváló Rolando McClain (Dallas), Jasper Brinkley (Minnesota), Brandon Spikes (Buffalo) triót lehetne említeni.
Jelani Jenkins hatalmas fegyver, ő nagy jövő előtt áll WLB poszton. De ezt senki nem vitatja. 97 tackle (72 szólóban) legtöbb a csapatban természetesen.
Ellerbe nagy kérdés jövőre. Ha marad 9.9 millió $-t foglal, ha kivágjuk akkor 4.4 millió $ veszik el. Az ő esetében nagy a valószínűsége a pay cut-nak v. a cut-nak.
Philip Weeler a legnagyobb dilemma. Neki (is) kellene egy kis pluszt mutatnia az idény hátralévő részében, mert nagyon leeresztett az LB részleg. De higgyük el nem ő fog csodát tenni (ő sem). Az ő esetében a cap hit (4.4 millió $) és dead money (4.2 millió $) között szinte semmi különbség nincs. Nem ezen fog múlni.
Az FA piacon nem nagyon van jó 4-3-as OLB, de a drafton akad egy-kettő high-end 4-3-as OLB prospect. Példának okáért Vic Beasley (Clemson, 1-2. kör) vagy Eric Striker (Oklahoma, 3-4. kör) jöhetne szóba.
A draft lehetőségek esetében igazából csak a magasan (magasabban) jegyzett játékosokat vettem számításba, ami nem azt jelenti, hogy ott v. onnan fogunk, akarunk választani. Ez egyelőre csak egy teljesen elő-előrejelzés.
több mint 11 éve
péksütemények az éjjelre-"Seven NFL quarterbacks - Luck, Carr, Geno Smith, Sanchez, Foles, McCown & Hoyer - complete less % of 3rd down passes than Tannehill (56.3%)."
-"Only 3 QBs - Mike Vick, Robert Griffin III & Geno Smith - have a smaller yards per attempt avg (6.17) in 4th quarter than Ryan Tannehill."
-"Ryan Tannehill has a 75.0 passer rating in the 4th quarter, which ranks him 32nd. He completes 58.7% of his passes in that critical quarter."
-"The Dolphins offense has more trips to the red zone (61) than every other NFL team, but Miami is 26th when it comes to scoring TDs (47.5%)."
több mint 11 éve
minden all pro megérdemel egy ultimát videót.“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Defense elemzés2. rész
DE-k
Szerintem itt van a legkevesebb gond. Mármint kontraktusok és tehetség tekintetében. A teljesítmény már persze hagy maga után kívánni valót.
Shelby kivételével mindenkinek van 2015-re szerződése. Wake az én meglátásom szerint folyamatosan esett vissza. Az idény elején ellentmondást nem tűrően játszott (AFC Player of the Week stb.), de utána kicsit beleszürkült a D-be. Sokszor azt láttam mintha fejben nem lenne ott. Az erőnléttel nincs baj, de ez most kevés volt idén. Hiába a legtöbb sack a csapaton belül (9.5), ettől tőle sokkal többet vártam volna. Hullámzó volt a teljesítménye, ami szerintem nagyban kihatott a DL munkájára. Sajnos.
Az esetében még a jövő évi 9.7 millió $ cap hit átstrukturálása a kérdéses (érdekes).
Vernon a „mester” fölé nőtt idén, ha szabad így fogalmazni. Keményen támadta mindig a LOS-t, rengeteg sack és tackle valamint TFL az eredménye. Próbál mindig helyet keresni, nehezen tartható. Agresszív, nagy munkabírású.
Fede draftolása kifejezetten tetszett attól függetlenül, hogy kis egyetemről érkezett. Van benne potenciál, jó alapanyag.
Dion Jordan már kicsit más tészta. Hosszasan lehetne sorolni a hibáit, a sorozatos baklövéseit vagy az eltiltásait, de jövőre mindenképpen kell vele valamit kezdeni. Első éve szar volt, a második meg nyúlfarknyi és gyenge. Az ember egy 1/3-tól nem ilyen teljesítményt várna. De hát Ireland „szerelme” volt. Eddig nem sok eredményét látjuk. Vannak felvillanásai, de ez édes kevés. Saját magának is csinálta a problémát, és ez ki fog hatni a jövőjére.
Nyolc meccsen 180 snaps, de ebből csak 30 snaps pass coverage-ben. Pedig az erőssége a gyors passz siettetés lenne, és az irányváltások az OL megkavarása sem állna messze tőle. Persze a sok felszedett kokszos izom most ebben gátolja. Az NFL szakértők is sokkal többet vártak volna tőle (8.8-as volt a grade-je a 10.00-ból). Az idény során 84 pass rush szituációban vett részt, ebben 1 hit és 5 QB hurries sikeredett. Kevés. Többet, sokkal többet kell alkalmazni, mint pass rusher.
Ezen a poszton meglátásom szerint nem kell hozni senkit, de Hickey eddigi működését nézve nem is lesz nagy változás.