Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
overthecap.com/salary-cap/miami-dolphins/www.spotrac.com/free-agents/nfl/miami-dolphins/
Lehet matekozni....
több mint 11 éve
Drafton megin megy majd szerintem a Hickey féle best dolphins player available. Az meg első két körben, nem ebben a valószínűségi sorrendben: OG-LB-S-WR-RB posztok közül kerülhet ki.Középső körökben várok egy most csereszint, talan egyszer kezdő lehet T húzást. De amúgy BPA, DE meg WR talan van eleg de amúgy jöhet minden.
Amúgy a Lazor féle passzjátékba nagyon beleillene egy bivalyerős futójátékos aki jól tud blokkolni, erőből át tud menni a védőkön, és chechkdown passzokat képes elkapni. Ha be kell menni a boxba akkor kiürül a terület a pálya közepén. Nickel, dime felállás esetén meg a futó tudna hasznos yardokat hozni. Ezek ellen jelenleg nem nagyon van fegyver.
Amúgy látszik hogy szezon közben semmit nem tudtunk újulni, a liga meg kiismert bennünket. Lazor meg nem ertem miért adja fel teljesen a futást. Kicsit Sherman szagú, és lehet nem is az ő döntése ez.. Mindenesetre valahol bűzlik az edzői stáb tovabbra is.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ayodele - Crowder 😀 hol van az már...RunRickyRunFal mióta követem a csapatot pocsék...
A kedvenc LB-soromban meg még Crowder nyomta a dumát 😀Geeri
Az év elején jó volt a fal, amig le nem sérült mindenki. Persze csak miamis mértékegységben számolva!RunRickyRun#sarcasm on Jah főleg a bills ellen.. #sarcasm off
danylyAz első kétkörös DL-t el lehet felejteni... igen komoly LB és OL és DB needünk van. Odrickot biztos hogy megtartjuk. Finnegan vajon marad? Taylor és Davis elkezdenek a drafthelyükhöz méltón játszani végre? Aikens who? Delmas rotty.. szerintem ő is befejezte itt. Ezért rohadtul fogtok utálni, de elég gáz, hogy a sittes majdhogynem kezdő... OL-el mi lesz? Marad ez a Satele C, Pouncey G felállás? Banyeg probowl C volt Pouncey és fiatal tuti G-t kell csinálni belőle? Nem Satelevel van bajom de csak szerintem agyrém ez? Dion Jordan kijelenthetjük hivatalosan is BUST.
Hartline vérzik a szívem de csá.. Gibson csá... Könyörgöm, léci léci léci valamelyik töltelék helyett legyen FB-nk.. Jorvorskie Lane.. khm 😀 rohadj meg Ireland meg Philbin nagy kedvenc volt.
Azért lesz itt baj bőven offseasonban.
több mint 11 éve
Az idei év már elment (sajnos), ezért előrebocsátkoztam egy kis defense elemzésbe ha nem haragszotok. Lehet lesznek dolgok, részek amik kimaradnak v. részletesebb elemzést érdemelnek ezért elnézést. A mai napon a DT-k kerülnek elemzésre. Legközelebb a DE-k jelentkezem.A futás elleni védekezésünk nem jó, még ha maga a DC Coyle, illetve a védelem emblematikus figurája Wake annyira ágál is ellene. Tavaly 24. voltunk defense run-ban, idén (a Pats meccs) előtt pedig 22-ek. Hatalmas fejlődés. Persze ide vehetjük, hogy van (volt) sérülés bőven, de itt meg az vetődik fel: hogy hol vannak a minőségi cserék? Erre nem gondoltak amikor draftoltak v. FA piacon nézelődtek? Ez mindenképpen vezetői, edzői hiba.
Továbbá megmagyarázhatatlan dolgokat művelt a védelem egy-egy meccs kritikus pillanataiban (van sok sajnos): 4. negyed Green Bay (nyerhető meccs volt), Detroit (nyerhető) és Denver (durván hangzik, de szintén nyerhető lett volna) ellen. Van még: 1. félidő a Jets ellen (csoda, de nyertünk) illetve a 2. félidő a Baltimore (itt kellett volna igazán nyernünk; utoljára 2007-ben a csodálatos 1-15-ös szezonunkban vertük meg a Ravens-t, azóta 0-5, közte egy PO meccs) ellen. Ez meg nagy részben Coyle hibája. Sokszor a kinti szakértők (vagy nem szakértők) sem értik, hogy kavarja össze-vissza a védelmi sémákat a DC. Általában ezeknek a keveréseknek vereség lesz a vége. Rossz felállás, nem oda való játékost tesz be futás ellen, rossz embert dupláznak stb. stb. stb.
De tud nagyon jól is játszani a védelem, elég csak a San Diego elleni nullázást megemlíteni. Ha a statokat nézzük (nem jó v. kevés; mármint a stat maga) akkor yard engedésben 6., míg pont engedésben holtversenyben 7-ek voltunk (Pats meccs előtt).
Vegyük sorra a védelmet:
DT-k
Randy Starks már nem valószínű, hogy jövőre visszatér. 2016-ban járna le a szerződése, de 2015-ben 6 millió $ (cap hit) foglalna a sapkában, de csak 1 millió $ (dead money) veszítünk ha kivágjuk. Az utóbbi időben bűn rossz osztályzatokat kapott, a futás elleni védekezése a 0 körül konvergál és semmiféle nyomás nincs a pass rush során az ő jóvoltából. Ahogy én figyelgetem a Dolphins meccseit, hát Starks nagyon keveset tűnik fel, nevét sem hallani stb. Sajnos ő már messze van a jó teljesítmény nyújtásától.
Jared Odrick rookie szerződése jövőre jár le és nagy kérdés lesz milyen szerződést tolnak elé. Szerintem az utóbbi két évben igen jól játszott, beilleszkedett a csapatba, a rendszerbe és nála inkább kidomborodtak az erősségek és levedlette a gyengeségeit. Bár ha jobban belegondolunk az idei teljesítménye nem olyan fényes. Kevesebb nyomást bírt az ellenfélre ráerőszakolni, de mintha nem is az lett volna a feladata. Vagy sok volt a missed tackle v. egyszerűen oda sem ért szerelni. Tavaly 5 kezdő meccsel volt 42 tackle, idén 14 meccsen 22. A visszaesésnek oka van. Persze a sok szerelés sem azt jelenti, hogy akkor most nagyon jó játékos, de egy értékmérő adat abból a szempontból hol is állunk. De a futás ellen ő is gyenge.
A PFF Top30-as helyén nincs Dolphins DT a futás elleni védelem rangsorában. A 79 DT közül Earl Mitchell a 32. (ő biztos marad jövőre; futás ellen nagyon kell, de úgy általánosságban véve is ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt a DL-ben; ezért nem is írtam róla külön), Odrick 38. és Starks a 77. Az Atlantába elpasszolt Soliai 22.
Na már most, ha Starks és Odrick (ne zárjuk ki az utóbbit, de szerintem nem megy el) elhagyja a csapatot (egyik v. másik verzió esetén is fennáll a tézis), akkor először is nézelődhetünk az FA piacon. Ha csak a futás elleni védekezést helyezzük előtérbe, akkor példának okáért tesztelhetjük Dan Williams-et (Cards, 6. futás ellen bye PFF), Terrance Knighton-t (Broncos, 9.), Nick Fairley-t (Lions, 14.) és Corey Peters-t (Falcons, 18.).
Ha a drafton próbálkoznánk, akkor lehetséges választások lehetnek: Danny Shelton (Washington; 1-2. körre várható), Eddie Goldman (FSU; 1-2. kör), Jordan Phillips (Oklahoma; 2-3. kör) és Michael Bennett (Ohio State; 1-3. kör).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az év elején jó volt a fal, amig le nem sérült mindenki. Persze csak miamis mértékegységben számolva!Én nem hiszem hogy jövőre itt edző váltások lennének. Még szerencsével pozitiv mérleggel is zárhatunk, szerintem nem küldenek el senkit.Fal mióta követem a csapatot pocsék...
A meccsről annyit, hogy 30% esélyt adtam a csapatnak meccs előtt, de igazából annyi sem volt. A pass rush mint olyan teljesen megszűnt az év végére és egy SB győztes irányítón ha nincs nyomás akkor vége is van. Bezzeg Tanny-n volt nyomás rendesen, dehát tudjuk hogy a cserék cseréi játszanak már nálunk. Kár hogy a fal és a LB sor is elfogyott így meg tényleg kevesek vagyunk egy rájátszásra.RunRickyRun
A kedvenc LB-soromban meg még Crowder nyomta a dumát 😀Geeri
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Én nem hiszem hogy jövőre itt edző váltások lennének. Még szerencsével pozitiv mérleggel is zárhatunk, szerintem nem küldenek el senkit.Fal mióta követem a csapatot pocsék...
A meccsről annyit, hogy 30% esélyt adtam a csapatnak meccs előtt, de igazából annyi sem volt. A pass rush mint olyan teljesen megszűnt az év végére és egy SB győztes irányítón ha nincs nyomás akkor vége is van. Bezzeg Tanny-n volt nyomás rendesen, dehát tudjuk hogy a cserék cseréi játszanak már nálunk. Kár hogy a fal és a LB sor is elfogyott így meg tényleg kevesek vagyunk egy rájátszásra.RunRickyRun
A kedvenc LB-soromban meg még Crowder nyomta a dumát 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Én nem hiszem hogy jövőre itt edző váltások lennének. Még szerencsével pozitiv mérleggel is zárhatunk, szerintem nem küldenek el senkit. A meccsről annyit, hogy 30% esélyt adtam a csapatnak meccs előtt, de igazából annyi sem volt. A pass rush mint olyan teljesen megszűnt az év végére és egy SB győztes irányítón ha nincs nyomás akkor vége is van. Bezzeg Tanny-n volt nyomás rendesen, dehát tudjuk hogy a cserék cseréi játszanak már nálunk. Kár hogy a fal és a LB sor is elfogyott így meg tényleg kevesek vagyunk egy rájátszásra.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Important lessons to be learned from Dolphins' lackluster season"Lesson No. 1: I'd prefer an alpha male as a head coach. Players respond to leadership and confidence, not planning and organization. Joe Philbin's a nice man. He's organized like a librarian. He creates a solid game plan on most weeks. But he's not an NFL head coach. He's not a leader of men.
No. 2: This Chip Kelly knockoff offense is cute, or at least it is designed to be. But football is won and lost in the trenches, and without a physical team that can grind it out in the red zone, or late in games when in possession of a lead, Bill Lazor's offense is just entertaining ball watchers, not winning games.
No. 3: If you love a player pick him up in the draft, even if you don't have a need at that position (Jarvis Landry), or the world says you've selected him too high (Ja'Wuan James). James has gotten the job done as a starting tackle and should get better with time. Landry joined one of the Dolphins' deepest units and the former LSU standout has quickly emerged as the team's leading receiver.
No. 4: Speaking of Landry, the Dolphins must find more receivers who produce yards after contact. The only way this nickel and dime offense Ryan Tannehill presently runs ever breaks out is if the skill position players break more tackles.
No. 5: When you sign a player who has always been plagued by injuries don't be surprised when he doesn't finish the season, or takes a lot of time to recover from an injury. Sometimes the injuries are fluke mishaps (Branden Albert) and sometimes it is degenerative (Knowshon Moreno and Louis Delmas) and just a matter of time.
No. 6: Why sign a big play receiver to a big money deal unless you've got a quarterback who throws big boy passes? I've never seen a receiver open deep as often as Mike Wallace. Unfortunately for Wallace and Dolphins fans, Tannehill can't throw a nine-route effectively. He's a pitcher who only has one pitch, a fastball, and at this point it's unrealistic to expect he will ever learn to throw a changeup.
No. 7: This season taught us two positions are tremendously important, and hard to find even though they don't rack up many stats. Paul Soliai wasn't a stat monster, but the Dolphins' former nose tackle did something few human beings can do successfully for a full season. Soliai consistently took on two blockers and rarely got moved out his gap. That's something the Dolphins presently lack. The second position is a gunner on special teams. Don Jones might be pound-for-pound the toughest player on Miami's roster because of what he endures covering punts and kickoffs. Neither are easy jobs to hold, and both are difficult spots to replace.
No. 8: A team is only as good as its weakest link on the depth chart. For Miami, the soft spots on the roster are offensive tackle and linebacker. So does it surprise anyone that the play of the linebackers (cough, cough Philip Wheeler) and offensive tackles (clearing though again…. Dallas Thomas) has cost Miami big in critical moments, and crucial games?
No. 9: Continuity is good. It has helped Marvin Lewis turn the Bengals into a perennial playoff team. But staying status quo is only good when you are convinced that the people leading your organization know what they are doing, and aren't making it up as they go.
That's been the Dolphins' issue since Don Shula and Dan Marino retired, and owner Steve Ross still hasn't hired the right people.
No. 10: Want to change the direction of South Florida's NFL franchise? Find the next Shula and Marino, and do whatever it takes to land them."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ő is tudja hogy Ross azóta máshogyan gondolkodik, plussz új GM.Gondolod hogy ezután visszajönne Rosshoz? 😊GeeriGeeriCsabee13
. Én most vagyok úgy vele, hogy ha megy Philbin de Hickey marad jó, ha marad Philbin de megy Coyle jó. De ha minden változatlan, háááát... A Jax mindig is szimpi csapat volt 😀 velük szenvedek tovább..Csabee13
Az a baj hogy az rohadtul nem reális hogy le lehessen váltani egy OC-t meg egy DC-t egymást követő szezonokban, a HC meg marad. Elvégre mindkettőt ő hozta ide vagy mi. Ha nincs eredmény, a koordinátoraid rosszak, akkor tényleg nem sokat sikerült felmutatni.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Egyébként ha jól dereng olvastam valami olyasmit, hogy a Cardinalstól mostanában kapott új szerződést, hogy ne menjen el hc-nak hanem maradjon náluk. Persze ettől még elmehet de gondolom azért írta alá mert maradni akar. És hát pont mi voltunk akik felhasználtuk a színes bőrű szabály miatt és Philbint hoztuk ide. Gondolod hogy ezután visszajönne Rosshoz? 😊GeeriGeeriCsabee13
Ross amúgy eddig Petersonnal nyomult 😊 ez a Tannebaum ügy nekem új. Én most vagyok úgy vele, hogy ha megy Philbin de Hickey marad jó, ha marad Philbin de megy Coyle jó. De ha minden változatlan, háááát... A Jax mindig is szimpi csapat volt 😀 velük szenvedek tovább..
több mint 11 éve
Bowles témát benéztem. Mindenesetre nekem tetszik amit mostanában csinál, és a védelmünkben az emberanyag adott hozzá hogy egy brutálisan aggressziv, sokat blitzelo séma jól működjön.Philbinnek lehet jobb lenne most megköszönni. Ilyen leolvadás után nem tudom az öltözőben mi megy most. Mellesleg Coyle védelme láthatatlan volt a második félidőben.Nem def coordinator volt 😊 Pasqualoni majd Nolan volt a DC. A hányadék secondary edzője volt... (Sparano hozta magával dallasból) Később ez mellett assistant hc majd Sparano után interim hc.
Komolyan örülnék ha holnap reggel Philbinnek nem kellene megjelennien Miaimiban. Lazort megnézném két meccsre, kapjon bizalmat. Igaz hogy utánna nehéz lesz OC-nek itt tartani ha jól megy a szekér. Talán csak ezért éri meg végigszenvedni a mostani stábbal ezt a két meccset.
Jelenleg az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy Bowles visszahozatala Arizonából HC-nek nem lenne rosz. Az ő koordinátorkodása alatt volt az egyik legjobb védelmünk, igaz borzasztó játékosminőségű secondaryvel. Nyilvánvalóan védekezőguru, tehát Lazor szabadabb kezet kaphatna amennyiben hiszünk még benne. A játékosok pedig annak idején nagyon szerették, nagyon együtt tud velük élni. Ireland nem tartota meg Sparano után mert nyagyot akart húzni hogy mentse a bőrét. Hickey viszont ennél sokkal racionálisabban gondolkozik, remélem sikerül olyat alkotnia amivel továbbfejleszt és nem újjáépít.Geeri
Aztán ment az eagles-hez ahol secondary coach lett megint, Castillo botrány után átvette a DC szerepkört és kicsit gatyába rázta a defenset.
Lazor-t mint interim hc? 😊 azért meredek.. A srác első OC melóját nyomja az nfl-ben és részemről a pozitívumok mellett rohadt sok a kérdőjel. Jónak tűnik, de nem Kelly... 😊 Sherman után nagy a kontraszt ezért tűnik olyan jónak.. de ha belegondolsz hány meccsen volt impotens az offense?Csabee13
Coyle idén annyiszor felejti el hogy nem secondary edző hogy az hihetetlen. Tegnap is sikerült feladni a pass rusht, sőt volt hogy Odrick(????) coverageban volt. Közben az első félidőben jól működött. De persze így szétdobálta Brady a partit.
Lazor esetében nem tudom Philbin mennyit szól bele. De szerintem viszonylag a játékosokra épített rendszer van, csak amikor kulcsszituaciokban droppok, sackek, stb ut be, akkor nem lehet mit csinálni. Pont azért nézném meg szabadon mit csinál.
Philbin emberileg hatalmas. Elég megnézni a játékosok meccs végi interjújában minden jövőjére vonatkozó kérdésre mindenki intelligensen, felelosegteljesen nyilatkozott. Látszik hogy tudják mi a csapategység, és milyen fontos megőrizni a lehető legnyugodtabb közeget.
De közben meg még ha ezt komolyan is gondolják akkor is látni mindenkin a tanácstalanságot. Edző, játékoson, tulajdonoson. És ebből nem érzem hogy ki lehet jönni jövőre ugyanezekkel az emberekkel.
A váltással meg egy baj van: Tannebaum ott mászkál Rossal minden meccsen, és Ross állitólag nagyon bízik benne. Amit fel nem fogok hogy tehet meg ha követte GM karierjét a Jetsnél.Isten mentsen meg bennünket mindenféle gondolatától...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Sherman után nagy a kontraszt ezért tűnik olyan jónak.. de ha belegondolsz hány meccsen volt impotens az offense?Csabee13"The Dolphins offense has only scored three touchdowns in the last three games, two of which were losses. "
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
'hill: 340+ passzolt yard ---> 13 pontNe haragudj Ventura igazad volt!
- wallace 104 elkapott yard
- landry 99 elkapott yard
- clay 59 elkapott yard
eredmény:
Ventura
Egy rakás sz@r az egész..
több mint 11 éve
Philbinnek lehet jobb lenne most megköszönni. Ilyen leolvadás után nem tudom az öltözőben mi megy most. Mellesleg Coyle védelme láthatatlan volt a második félidőben.Nem def coordinator volt 😊 Pasqualoni majd Nolan volt a DC. A hányadék secondary edzője volt... (Sparano hozta magával dallasból) Később ez mellett assistant hc majd Sparano után interim hc.
Komolyan örülnék ha holnap reggel Philbinnek nem kellene megjelennien Miaimiban. Lazort megnézném két meccsre, kapjon bizalmat. Igaz hogy utánna nehéz lesz OC-nek itt tartani ha jól megy a szekér. Talán csak ezért éri meg végigszenvedni a mostani stábbal ezt a két meccset.
Jelenleg az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy Bowles visszahozatala Arizonából HC-nek nem lenne rosz. Az ő koordinátorkodása alatt volt az egyik legjobb védelmünk, igaz borzasztó játékosminőségű secondaryvel. Nyilvánvalóan védekezőguru, tehát Lazor szabadabb kezet kaphatna amennyiben hiszünk még benne. A játékosok pedig annak idején nagyon szerették, nagyon együtt tud velük élni. Ireland nem tartota meg Sparano után mert nyagyot akart húzni hogy mentse a bőrét. Hickey viszont ennél sokkal racionálisabban gondolkozik, remélem sikerül olyat alkotnia amivel továbbfejleszt és nem újjáépít.Geeri
Aztán ment az eagles-hez ahol secondary coach lett megint, Castillo botrány után átvette a DC szerepkört és kicsit gatyába rázta a defenset.
Lazor-t mint interim hc? 😊 azért meredek.. A srác első OC melóját nyomja az nfl-ben és részemről a pozitívumok mellett rohadt sok a kérdőjel. Jónak tűnik, de nem Kelly... 😊 Sherman után nagy a kontraszt ezért tűnik olyan jónak.. de ha belegondolsz hány meccsen volt impotens az offense?
több mint 11 éve
#Dolphins G Mike Pouncey is not happy. He said he's tired of losing and it's not on the coaching.Akkor mi?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Visszanézve a második INT nekem kicsit DPI gyanús. Testtel el lett taszajtva Miller mielőtt a laszti a sisakhoz ért volna. Ennek ellenére Tanny helyezhette volna jobban.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Philbinnek lehet jobb lenne most megköszönni. Ilyen leolvadás után nem tudom az öltözőben mi megy most. Mellesleg Coyle védelme láthatatlan volt a második félidőben. Komolyan örülnék ha holnap reggel Philbinnek nem kellene megjelennien Miaimiban. Lazort megnézném két meccsre, kapjon bizalmat. Igaz hogy utánna nehéz lesz OC-nek itt tartani ha jól megy a szekér. Talán csak ezért éri meg végigszenvedni a mostani stábbal ezt a két meccset.
Jelenleg az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy Bowles visszahozatala Arizonából HC-nek nem lenne rosz. Az ő koordinátorkodása alatt volt az egyik legjobb védelmünk, igaz borzasztó játékosminőségű secondaryvel. Nyilvánvalóan védekezőguru, tehát Lazor szabadabb kezet kaphatna amennyiben hiszünk még benne. A játékosok pedig annak idején nagyon szerették, nagyon együtt tud velük élni. Ireland nem tartota meg Sparano után mert nyagyot akart húzni hogy mentse a bőrét. Hickey viszont ennél sokkal racionálisabban gondolkozik, remélem sikerül olyat alkotnia amivel továbbfejleszt és nem újjáépít.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
'hill: 340+ passzolt yard ---> 13 pont- wallace 104 elkapott yard
- landry 99 elkapott yard
- clay 59 elkapott yard
eredmény:
több mint 11 éve
Today's Inactives:Trusnik Gronkon... lol 😀 elkezdek inni már most
33 - James
53 - Jenkins
55 - Misi
56 - Freeny
58 - McCain
75 - Garner
77 - Turner
Jason Trusnik and Kelvin Sheppard will play in place of Misi and Jenkins.
Ma szerintem nem fogom magam kínozni. Ez így brutál nagy verés lesz sajnos. Gronk szétszívat.
Finnegan és Taylor aktív, de ez így is édes kevés.
😕danyly
több mint 11 éve
Today's Inactives: 33 - James
53 - Jenkins
55 - Misi
56 - Freeny
58 - McCain
75 - Garner
77 - Turner
Jason Trusnik and Kelvin Sheppard will play in place of Misi and Jenkins.
Ma szerintem nem fogom magam kínozni. Ez így brutál nagy verés lesz sajnos. Gronk szétszívat.
Finnegan és Taylor aktív, de ez így is édes kevés.
😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez inkább edzői, felkészülési problémának hangzik, mint a játékosállomány problémának. A Pats nem csak azért nyer "mindig", mert van egy Brady-jük (azért is persze, de nem CSAK azért), hanem azért is, mert Belichick az esetek nagy többségében nagyon jól, az ellenfélre szabva készíti fel, állítja fel, játsszatja a csapatát. Igen ritka olyan Pats-et látni, amelyik úgy megy ki egy fontos meccsre, hogy a csapatban levő potenciál, a játékosok képessége nem jön ki a pályán. A Patsben nemhogy nem tűnnek el a tehetséges játékosok, de képesek még saját maguk képessége felett is játszani, mert BB úgy játszatja őket, hogy képesek legyenek. Elrejtve a gyengéiket, és kidomborítva az erősségeiket.Ez az egyetlen pont ahol ezt a meccset megnyerhetjuk. Nagy dolgoknak kell tortennie ha ez a Pats atlagos O-line tljesitmennyel kikap.Mert erőből Odrick és sajnos idén Starks is verhető. Nincs itt Soliai hogy duplázni kelljen, de még csere cseréje szintjén sincs egy benga DT. A DT-k jelentették azt az erőt amivel a négy emberes pass rush működött, most meg semmi impactja nincs a posztnak meccsek óta. Valami változott, nagyon rosszulGeeriNagyon remélem, hogy a DL-etek egy meccsig még szenvedősebb állapotát hozza akkor 😊
Meg azt is, hogy a két fal csatája nem lesz olyan csúnya, mint az első meccsen, ahol még hízelgő is volt a végeredmény. Remélem, most ezekből mi jövünk ki jobban, és a D ugyanott folytatja majd, ahol San Diegóban abbahagyta, és a támadók ki tudnak találni valamit, mert azért emberanyagban ez a DL nagyon könnyen morcossá teheti Tommyt, aztán annak nem lesz jó vége... 😊Wyatt
De ennel szebben semmi nem foglalja ossze a Dolphinst: a DL-ben egy meccsen volt UDFA meg hetedik koros jatekosok meszarolnak masikon meg neha meg Wake nevet sem lehet hallani.Geeri
A kevésbé tehetséges edzők nem képesek hétről hétre az ellenfél ellen szabni a csapat játékát (game planning ugye) olyan eredményesen, mint a legjobb edzők. Nem követtem, hogy nálatok mik történtek idén, de a roster erejét nézve ez a roster képes lehetne egy Cincinatti, Baltimore, Pittsburgh féle teljesítményre. Nincs is olyan messze ettől egyébként a csapat. Még eredményességben sem, játékban meg egyáltalán. De elég, hogy valamivel kiszámíthatatlanabb, hullámzóbb legyen a teljesítmény, és máris megvan az az 1-2 meccs ami mindent eldönt. Kéne egy olyan edző aki képes állandósítani a formát, egy olyan edző aki miatt nem dob el a csapat idényenként pár nyerhető meccset azért, mert nem megfelelően lett felkészítve az adott ellenfél ellen.
(Azért ezt a 3 csapatot említettem, és nem a Pats-et vagy a Green Bay-t, mert Tannehill-el ők a megfelelő összehasonlítás szerintem. A Rodgers, Manning, Brees, Brady vezette csapatok "alapértelmezetten playoff minden évben" teljesítménye hozhatatlan elit irányító nélkül. De egy Flacco-val is lehet konstansan pozitív környékén végezni, lehet folyamatosan playoffért játszani, lehet playoffba jutni, lehet még nyerni is, és alkalmanként akár oda is érni a végén.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ez az egyetlen pont ahol ezt a meccset megnyerhetjuk. Nagy dolgoknak kell tortennie ha ez a Pats atlagos O-line tljesitmennyel kikap.Mert erőből Odrick és sajnos idén Starks is verhető. Nincs itt Soliai hogy duplázni kelljen, de még csere cseréje szintjén sincs egy benga DT. A DT-k jelentették azt az erőt amivel a négy emberes pass rush működött, most meg semmi impactja nincs a posztnak meccsek óta. Valami változott, nagyon rosszulGeeriNagyon remélem, hogy a DL-etek egy meccsig még szenvedősebb állapotát hozza akkor 😊
Meg azt is, hogy a két fal csatája nem lesz olyan csúnya, mint az első meccsen, ahol még hízelgő is volt a végeredmény. Remélem, most ezekből mi jövünk ki jobban, és a D ugyanott folytatja majd, ahol San Diegóban abbahagyta, és a támadók ki tudnak találni valamit, mert azért emberanyagban ez a DL nagyon könnyen morcossá teheti Tommyt, aztán annak nem lesz jó vége... 😊Wyatt
De ennel szebben semmi nem foglalja ossze a Dolphinst: a DL-ben egy meccsen volt UDFA meg hetedik koros jatekosok meszarolnak masikon meg neha meg Wake nevet sem lehet hallani.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Mert erőből Odrick és sajnos idén Starks is verhető. Nincs itt Soliai hogy duplázni kelljen, de még csere cseréje szintjén sincs egy benga DT. A DT-k jelentették azt az erőt amivel a négy emberes pass rush működött, most meg semmi impactja nincs a posztnak meccsek óta. Valami változott, nagyon rosszulGeeriNagyon remélem, hogy a DL-etek egy meccsig még szenvedősebb állapotát hozza akkor 😊
Meg azt is, hogy a két fal csatája nem lesz olyan csúnya, mint az első meccsen, ahol még hízelgő is volt a végeredmény. Remélem, most ezekből mi jövünk ki jobban, és a D ugyanott folytatja majd, ahol San Diegóban abbahagyta, és a támadók ki tudnak találni valamit, mert azért emberanyagban ez a DL nagyon könnyen morcossá teheti Tommyt, aztán annak nem lesz jó vége... 😊
Ha az első két-három drive-ot hamar megállítanátok, és nem tudnánk belelendülni, akkor megint csak hosszú este lehetne, de remélem, hogy ezúttal nem futtok szét minket, a passz elleni védekezés is pöpec lesz és meglesz otthon a W.
Jó sok lett a remélem mondjuk 😀
Abból a szempontból egyetértek duplával, hogy előnyben vagytok a Billshez és a Jetshez képest, mert van egy irányító, akire rá lehet bízni a franchise-t. De azért nem bánom, ha a jövőben inkább a második helyért lesztek előnyben, nem az elsőért 😛 😊

több mint 11 éve
Azért Wheeler helyett simán jobban örülnék Ellerbenek.Csabee13Csak az a baj hogy a nagy pénzes LB-ket nem lehet kijátszani jelenleg a csapatból. Ideális esetben Wheeler sérült volna meg, Jenkins játszana a mostani helyén Ellerbe meg a másik oldalon. És amúgy az hogy nem így kezdtüka szezont vagy edzői puhapocsoseg vagy Hickey se szent.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Azért Wheeler helyett simán jobban örülnék Ellerbenek.| Remelem Sobri nem kattint a spoiler cimkere... 😀 😀 |Na szóval a te olvasatodban, amelyik csapat nem tud győzni az rossz csapat. Viszont nálad a győzelem a fentiek alapján a gyűrű megszerzése. Tehát akkor az elmúlt években a Pats is rossz csapat volt?Wester
| BRADY KIÉGETT! | baggio
IR-hez: Ellerbevel a legjobb tortent hogy oda kerult. Igy elkezdhetett jatszani valami Jenkins nevu srac hiaba nem neki van 6 milkas papirja. De ha igy folytatja egyszer megerdemelten lesz.Geeri