Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 970
Ha Wallace elmegy ott vagyunk ahol a part szakad Wallace Hartline Gibson! Elkapók nélkül jó lesz, főleg vagy majdarra várunk hogy a dtafton bemákolunk?! Marshall mikor elment meg voltunk lőve! Most is ez lesz Vélemény?
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.Geeri
Released by Miami Brandon Gibson (WR)

Óhajod parancs. 😛danyly
Wheeler, Ellerbe, Wallace felkészül...DM13
Wheeler szerintem nem lesz kirakva, csak dátum után cutolva szabadít fel érdemleges pénzt. Wallace meg kedden kiderül.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 442 — Dolphins fan
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.Geeri

Óhajod parancs. 😛danyly
Wheeler, Ellerbe, Wallace felkészül...

több mint 11 éve

Óhajod parancs. 😛danyly
Ebből jon vissza Clay (akinek nem adnék 6M-et, max 4-4,5/év)
A következő lépés lehet Ellerbe.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan

Óhajod parancs. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 568 — Dolphins Fan
vajon hány doboz marlboro-t sikerül kicsikarni a trade partnertől?
(emlékezz a brandon marshall-ra)Ventura
Az a gáz, hogy innentől nyilvánvaló ha nem tudjuk elpasszolni cut lesz. Szóval 4-7. kör kondicíós pickek ilyesmik jöhetnek szóba.. a fizuja k.. nagy, primadonna stb stb..

De ha már cutoljuk majdnem mindegy mit kapunk érte, ha kapunk.

B verzió, hogy smokescreen.Csabee13
Komp.cetli csak akkor jar ha FA jatekosunkat viszik el. Cut után csak Halott Pénz koncertezik oszt csókolom.Geeri
Trade-re értettem. Ha valaki tradel is érte feltehetően kondíciós pick jöhet szóba, mint mondjuk tavaly a Martin trade a ninersel.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Trade nem igen jöhet szóba (elméletileg igen), mert ilyen fizut ki vállalna át. Ha cut akkor meg itt marad a nagy dead money. Ha marad, akkor marad a remény. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az a gáz, hogy innentől nyilvánvaló ha nem tudjuk elpasszolni cut lesz. Szóval 4-7. kör kondicíós pickek ilyesmik jöhetnek szóba.. a fizuja k.. nagy, primadonna stb stb..

B verzió, hogy smokescreen.Csabee13
Komp.cetli csak akkor jar ha FA jatekosunkat viszik el. Cut után csak Halott Pénz koncertezik oszt csókolom.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 568 — Dolphins Fan

B verzió, hogy smokescreen.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 702 — 🏈🐬🐂🤘🏽
(emlékezz a brandon marshall-ra)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 143 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
második éve rendezték meg az úgynevezett metlife takeover eseményt. idei szezonban december 1-jére esett a jets-dolphins mérkőzés new yorkban. narancssárga kendők lengetése, felfújható pálmafák dobálgatása a lelátón, 'jets sucks' skandálás: több mint 1200 eladott jegy 😀
 www.youtube.com/watch?v=0cL83QrWl04
 www.youtube.com/watch?v=ixro3ZY4TPw

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 840
WR es LB posztokon sokat lehetne sporolniDelonso_
Wheelernek, hogy bejött, hogy lelécelt tőlünk.
több mint 11 éve
WR es LB posztokon sokat lehetne sporolniDelonso_
... és fognak is, így vagy úgy.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
WR es LB posztokon sokat lehetne sporolni
több mint 11 éve
Most olvastam hogy 5 millió t költhetünk? Az nem kevés? Wallace az Pletyka hogy távozni akar? Moreno val mi lesz? Én szeretném ha maradna! Kéne egy jó elkapó nem Wallace helyett hanem mellé és a védelem erősistése! Vélemény? A védelemmel nem Vagyok tisztában Nagyon de tudom hogy nem vagyunk túl jók! Sztem a támadó sor az amit erősíteni kell ők hozzák a pontok 85% át! Én így látomMiami
Én mondjuk 2 milla jelenlegi space-t olvastam és ezt szeretnénk 40 milla körülire feltornázni.

több mint 11 éve
yoki New England Patriots 9
Bocsi az OFF-ért. A Fórum/ Egyéb témák/ Boltok, üzletek részre nézzen rá, akit érdekelne egy Dolphins-os póló.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Garner valószinüleg visszavonul az eü. problémái miatt.DM13
az szopás, hasznos player volt

több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 970
Most olvastam hogy 5 millió t költhetünk? Az nem kevés? Wallace az Pletyka hogy távozni akar? Moreno val mi lesz? Én szeretném ha maradna! Kéne egy jó elkapó nem Wallace helyett hanem mellé és a védelem erősistése! Vélemény? A védelemmel nem Vagyok tisztában Nagyon de tudom hogy nem vagyunk túl jók! Sztem a támadó sor az amit erősíteni kell ők hozzák a pontok 85% át! Én így látom
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 185 — Whoops, looks like something went wrong.
Terítéken az AFC Kelet

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669

több mint 11 éve
Nézegettem a képeket de hogy is lesz lebontják az egészet vagy csak az alsó karélýig?Miami
Tudtommal ujrarakják a székeket meg építenek egy tetőt a régi stadion alapjain.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 970
Nézegettem a képeket de hogy is lesz lebontják az egészet vagy csak az alsó karélýig?
több mint 11 éve
idei meglepetésjátétékosunk, jelani jenkins hasznosan tölti az offseason-t. visszamegy tanulni a florida egyetemre.
 www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article9761831.html

több mint 11 éve
Garner valószinüleg visszavonul az eü. problémái miatt.