Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szép volt Miller, szép volt Tanny!

That's 28, 41, 35 and 37 points by last four Dolphins opponents. Jets entered averaging 315 yards. Have 494 today. Geno Smith throws for 358
Coyle totális leépülést mutatott be a szezon során, és ezt nem lehet sérülésekkel magyarázni. Ha Sherman 7 pontja oda vezetett ahová akkor Coyle is mehet. Csak akkor Philbin megis mit hozott a csapathoz?
Megint nincs győztes szezon, megint harmadik hely a csoportban.

Needek vannak rendesen, LB ,CB DT, Wallace mai munkája után erősödő WR , S, OT depth, K.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A rekordokkal kapcsolatban: Tanny szerintem hozni fogja a 4000 yardot. Miller nem fogja az ezret, nagyon próbáltuk Williamset játékban kipróbálni, ez a tendencia folytatódni fog. Maximum ha a meccs elején fut egy nagyot, de másképp nem hiszem hogy 10nél tobb snappet eroltetnek majd.
Wallace ha kapna egy hosszú labdát.. Mint két éve minden meccsen. Amúgy Wallace leggyengébb pontja jelenleg az hogy nem nagyon képes lekovetni a lasztit, tökéletes labda kell neki. Hill meg ebben nagyon lassan fejlődik, ha egyáltalán fejlődik.Geeri
Miller-nek 79 yard hiányzik. Idén 3-szor tudott többet (egyszer 78 y volt). Legutóbb a MIN ellen 92-őt tolt. De futás ellen jó a Jets def (bár ezek csak számok, simán át lehet írni). Az első meccsen 56 yard sikerült Millernek futásból.
Tanny-nek szerintem meglesz az idei 4000 passzolt yard.

Mai inaktívok:
18 - Matthews (WR)
33 - James (RB)
35 – Aikens (DB)
62 - Coleman (DT)
63 - Thomas (OG)
65 - Brenner (OC)
83 – Hazel (WR)

RT-ben megint Fox kezd Thomas helyett. De FS poszton nem tudom ki lesz kezdőben, de valószínű Wilson.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
a brigád marad, de kevin coyle kérdés. persze rex ryan már szóba is került, mint DC.
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article5049696.htmlVentura
1. Várható volt, de erről én is írtam már.
2. Had ne mondjak erre semmit...danyly
Ryan nem valószínű, hogy DC lesz bárhol is, ha nem lesz HC állása, akkor megy a TV-hez. Amúgy meg nem értelek, hiszen az egyik legjobb defensive mastermind még mindig, szóval DC-nek tökéletes lenne.Wester
Lehet hogy jó, de szerintem ebbe a közegbe nem illik bele.danyly
pár év alatt kialakult nálam, hogy rex ryan a jets-et szimbolizálja. nem fogom elfelejteni vigyorgó kövér fejét bármilyen dolphins elleni sikernél.

másrészt meg nehéz helyzetben leszünk. ha coyle marad 2015-re, akkor biztosított a 4-3-as séma. az offseason-ban nyílván ennek megfelelően erősítünk mind a szabadügynök piacon, mind a drafton. de mi lesz ha 2016-ban menesztjük? oké jövő kérdése, de sosem jó, ha emiatt beba**ik valami.
gondolom én.Ventura
Megnézném ebből az emberanyagból egy Ryan kaliberű edző mit hozna ki. Egyébként meg ha visszagondolok lehet jobb lett volna, ha anno Sparano helyett őt választjuk, esélyes volt a posztra akkor. Attól függetlenül, hogy jó pár éve NY-ban van az egyik legérdekesebb figurája az NFL-nek. Személy szerint én bírom a f@szit. Sokkal szimpatikusabb mint a 49es Harbaugh pl..

De ha el is menne valahova DC-nek kötve hiszem, hogy hozzánk eljönne. Ahhoz nagyon nagy botránnyal kellene eljönnie a Jetstől. Simán kirakják pofázás nélkül és máshol épít karriert. Az sem kizárt, hogy HC melót kap máshol 1 év múlva.
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
a brigád marad, de kevin coyle kérdés. persze rex ryan már szóba is került, mint DC.
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article5049696.htmlVentura
Ryan nem valószínű, hogy DC lesz bárhol is, ha nem lesz HC állása, akkor megy a TV-hez. Amúgy meg nem értelek, hiszen az egyik legjobb defensive mastermind még mindig, szóval DC-nek tökéletes lenne.Wester
Lehet hogy jó, de szerintem ebbe a közegbe nem illik bele.danyly
pár év alatt kialakult nálam, hogy rex ryan a jets-et szimbolizálja. nem fogom elfelejteni vigyorgó kövér fejét bármilyen dolphins elleni sikernél.

másrészt meg nehéz helyzetben leszünk. ha coyle marad 2015-re, akkor biztosított a 4-3-as séma. az offseason-ban nyílván ennek megfelelően erősítünk mind a szabadügynök piacon, mind a drafton. de mi lesz ha 2016-ban menesztjük? oké jövő kérdése, de sosem jó, ha emiatt beba**ik valami.
gondolom én.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Lehet hogy jó, de szerintem ebbe a közegbe nem illik bele.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 799 — Jó ötletnek tűnt!
Ryan nem valószínű, hogy DC lesz bárhol is, ha nem lesz HC állása, akkor megy a TV-hez. Amúgy meg nem értelek, hiszen az egyik legjobb defensive mastermind még mindig, szóval DC-nek tökéletes lenne.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
2. Had ne mondjak erre semmit...

több mint 10 éve
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article5049696.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 10 éve
A rekordokkal kapcsolatban: Tanny szerintem hozni fogja a 4000 yardot. Miller nem fogja az ezret, nagyon próbáltuk Williamset játékban kipróbálni, ez a tendencia folytatódni fog. Maximum ha a meccs elején fut egy nagyot, de másképp nem hiszem hogy 10nél tobb snappet eroltetnek majd.
Wallace ha kapna egy hosszú labdát.. Mint két éve minden meccsen. Amúgy Wallace leggyengébb pontja jelenleg az hogy nem nagyon képes lekovetni a lasztit, tökéletes labda kell neki. Hill meg ebben nagyon lassan fejlődik, ha egyáltalán fejlődik.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
hát ennyi volt gyerekek. utoljára fogjuk látni a srácokat, elvonulnak hosszú hosszú hónapokra (még szerencse, hogy a futball-t még élvezhetjük egy kicsivel több, mint egy hónapig).

összezuhant a védelem, hiába lessük a statisztikát, hogy passz ellen negyedikek vagyunk (futás ellen meg 22-ikek). az inkább a liga alsó felébe tartozó minnesota offense-nek engedtünk 35 pontot. az elmúlt hetek mérkőzéseiből kiindulva most is szopni fogunk. nem lesz ez olyan egyszerű, mint a jets mérleg mutatja - hajjaj hányszor megjárjuk ilyenekből (persze a green bay és a denver ellen meg szoros mérkőzés).
a jets-nek nem lesz másabb a taktikája. ivory - johnson duó kezébe a labda ("Chris Ivory has forced 52 missed tackles in the running game in 2014, while ranking third among running backs with a 69.4 Elusive Rating" ), és néha egy egy gino passzkísérlet. a jets védelem nyomatja majd a pass rush-t ( "Sheldon Richardson - the second-year end - ranks inside the Top 5 at his position in terms of Pass Rush Productivity (8.9) and total pressures (47), while ranking first with a +19.2 grade against the run" ), bár meg voltam lepődve hisz a vikings is nyomatta erősen, mégis sikerült megfelelő támadó stratégiát elővenni, hogy haladjunk előre és 'hill -ne a földön feküdjön, illetve a siettetés közepette rossz döntést hozzon, kapkodjon.
úgy gondolom a dolphins-nak maximálisan a run stop-ra kell koncentrálni - majd meglátjuk milyen lesz a jets passz játék ( "Reshad Jones leads all safeties with a 15.3 Run Stop Percentage in 2014, amassing 15 stops while not missing a tackle in run defense" ; "Jelani Jenkins - the linebacker ranks fifth at his position with 11.2 Coverage Snaps per Reception and sixth with 33 stops against the run" ).
sajnos jenkins visszatérése kérdéses (50%). másik kérdés ha dallas thomas tudja vállalni a játékot, akkor a vezetőség kinek szavaz bizalmat: neki vagy fox-nak (aki egyébként jól játszott az agresszívan támadó minnesota ellen: mindössze három siettetést jegyez).
szóval győzelmet várok, de nem lesz könnyű.

ami pedig ezeket a mérföldköves statisztikákat jelenti (például X yard kell, hogy 'hill elérje a 4000 passzolt yardot, Y yard kell, hogy 1000 yard-ja legyen wallace-nak, Z yard kell, hogy 1000 yard-ja legyen miller-nek). szerintem igenis, mentálisan fontos.

'hill bedrótozva a minnesota ellen:  www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Ryan_Tannehill_Micd_Up_Highlights/cc026b23-dfde-4155-bdf2-7a247e354512

és végül akkor nézzük meg újra együtt a pár héttel ezelőtti meglepetés szenvedést:
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/MIA
Miami Dolphins at New York Jets 2014 REG 13 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 10 éve
Ryan Tannehill is the Miami Dolphins MVP
 miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2014/12/ryan-tannehill-is-the-miami-dolphins-mvp.html
"Quarterback Ryan Tannehill has won the 2014 Dan Marino Most Valuable Player Award, defensive end Cameron Wake won the Don Shula Leadership Award (again) and offensive tackle Jason Fox has captured the Nat Moore Community Service Award."Ventura
Itthon meg én nyertem az "Anyu büszkesége" elismerést! 😊 Csak hát sajnos ez pont annyit ér... Várható volt amúgy, mondjuk Fox meglepett. Nem tudtam ilyen aktív a csávó.
több mint 10 éve
Ryan Tannehill is the Miami Dolphins MVP
 miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2014/12/ryan-tannehill-is-the-miami-dolphins-mvp.html
"Quarterback Ryan Tannehill has won the 2014 Dan Marino Most Valuable Player Award, defensive end Cameron Wake won the Don Shula Leadership Award (again) and offensive tackle Jason Fox has captured the Nat Moore Community Service Award."

több mint 11 éve
az elmúlt két mérkőzésen wallace-é a legjobb elkapás!
- week 15 (vs. new england):  www.nfl.com/videos/nfl-top-5-catches/0ap3000000444281/Week-15-Top-5-catches
- week 16 (vs. minnesota):  www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap3000000448057/Week-16-Top-5-catches

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Boldog karácsonyt srácok!

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Boldog karácsonyt! mindenkibe 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
1.) Three Miami Dolphins Look To Make History
 phinphanatic.com/2014/12/24/three-miami-dolphins-look-make-history/
"As the 2014 season concludes Ryan Tannehill needs 214 yards to eclipse the 4,000 yard mark. Mike Wallace needs 138 yards receiving to go over 1,000 and Lamar Miller needs 79 yards rushing. If the offense can generate those numbers it will be one of the best offensive statistical seasons for the franchise."

2.) Landry, Beckham Share Rookie Receiver Success
 www.miamidolphins.com/news/article-1/Landry-Beckham-Share-Rookie-Receiver-Success/8667b4e0-72d7-46a2-acab-1130d24725ff
"Former LSU teammates both have 79 receptions with one game left, Landry against the New York Jets and Beckham against the Philadelphia Eagles."

több mint 11 éve
Wake első blogbejegyzése:
 cameronwake.sportsblog.com/posts/1477764/rookie_mentorship__paying_it_forward.html

Mi a professzionalizmus?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Boldog Karácsonyt minden kedves Dolphins drukkernek!
Meg persze mindenkinek de a Dolphins fan az első a köszöntésben. :p

több mint 11 éve
brent grimes és cameron wake a pro bowl-on.Ventura
Remélem még utólag megy egy LS is! 😊
Esetleg még Vernon, Jenkins kaphatna helyet, de Miller is megérdemelné csak az aktuális futók közül nem látok SB esélyt.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
brent grimes és cameron wake a pro bowl-on.

több mint 11 éve
396 yards & 4TDs

Ryan is a nominee for the NFL's FedEx Air Player of the Week!danyly
Ha a hozzátartozó videót megnézed, Philbin arca nulla érzelmet mutat még akkor is, mikor GW Safety-t csináltunk. Nincs ennek botox a fejében? 😀Paradoxon_MIA
Ő ilyen 0 érzelmes HC.
Számomra érdekes figura.danyly
Már amikor idejött, és a hard knocks -ban ugye láthattuk egyértelműen ő az a tipikus pedáns tanárbácsi alkatú edző.
Jót tenne ennek a csapatnak egy tökös DC aki motivációs edző és beleteszi időnként a lábfejét Odrickék fenekébe, nem pedig ez a tanárbácsi alkat. De szinte kizártnak tartom, hogy bármi változás lenne a csapatnál. Egy két mozgás lehet ha elmegy pár pozíciós edzőnk.Csabee13
Coyle pedig évről évre rosszabb eredményt ér el, noha vannak elvitathatalan eredményei, győzelmei is.

Node:
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Idén nem hozhatja el a Jézuska a PO-t, szóval nincs miért izgulni. 😊

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
396 yards & 4TDs

Ha a hozzátartozó videót megnézed, Philbin arca nulla érzelmet mutat még akkor is, mikor GW Safety-t csináltunk. Nincs ennek botox a fejében? 😀Paradoxon_MIA
Ő ilyen 0 érzelmes HC.
Számomra érdekes figura.danyly
Már amikor idejött, és a hard knocks -ban ugye láthattuk egyértelműen ő az a tipikus pedáns tanárbácsi alkatú edző.
Jót tenne ennek a csapatnak egy tökös DC aki motivációs edző és beleteszi időnként a lábfejét Odrickék fenekébe, nem pedig ez a tanárbácsi alkat. De szinte kizártnak tartom, hogy bármi változás lenne a csapatnál. Egy két mozgás lehet ha elmegy pár pozíciós edzőnk.
több mint 11 éve
Az korábban is egyértelmű volt, hogy nyomás alatt jól teljest Tanny, de ez most igen jó stat vele kapcsolatosan: blizt alatt 152.9 rating, blizt nélkül 41.3 rating volt a MIN ellen.

több mint 11 éve
396 yards & 4TDs

Ő ilyen 0 érzelmes HC.
Számomra érdekes figura.

több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
396 yards & 4TDs

Ha a hozzátartozó videót megnézed, Philbin arca nulla érzelmet mutat még akkor is, mikor GW Safety-t csináltunk. Nincs ennek botox a fejében? 😀

Believe In Your 'Fins!