NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Albert felépülése gyorsabb ütemben halad, a dokik is meg vannak lepődve.
Kacy Rogersnek lejárt a szerződése vagy ha nem akkor ilyenkor mi a szokás az NFL-ben?DM13
Ugyanaz, mint coordinátor -> hc esetén.. magasabb beosztás mehet gond nélkül. Poz. edzőből dc lett, szóval mehet nyugodtan.Csabee13
ez pont nem igaz, a Dolphins megtehette volna, hogy útjába áll a váltásnak, mégsem tettékbaggio
Igen megtehette volna, pl. előléptetéssel. Csak Lateral move esetén mondhatja azt a csapat hogy lóf@szt. De ha bővebben kifejtenéd miben tévedek annak örülnék.

Bowles viszont teljesen azt játszatja amit Rogers tud asszisztálni szóval ennél jobban nem is járhatott volna sem a Bills sem Rogers.

Nem tudom ki lesz helyette, gondolom az eddigi asszisztense majd.Geeri
A Jetsbe ment DC-nek. Milyen Bills ? 😊
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Kacy Rogersnek lejárt a szerződése vagy ha nem akkor ilyenkor mi a szokás az NFL-ben?DM13
Ugyanaz, mint coordinátor -> hc esetén.. magasabb beosztás mehet gond nélkül. Poz. edzőből dc lett, szóval mehet nyugodtan.Csabee13
ez pont nem igaz, a Dolphins megtehette volna, hogy útjába áll a váltásnak, mégsem tettékbaggio
Azt pletykálják azért engedték mert Coyle-al egyre kevésbé találták a közös hangot. Bowles viszont teljesen azt játszatja amit Rogers tud asszisztálni szóval ennél jobban nem is járhatott volna sem a Jets sem Rogers.

Nem tudom ki lesz helyette, gondolom az eddigi asszisztense majd.

Albertnél már látom a 4 meccses eltiltást.. 😀

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
ez pont nem igaz, a Dolphins megtehette volna, hogy útjába áll a váltásnak, mégsem tették

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanaz, mint coordinátor -> hc esetén.. magasabb beosztás mehet gond nélkül. Poz. edzőből dc lett, szóval mehet nyugodtan.
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Kacy Rogersnek lejárt a szerződése vagy ha nem akkor ilyenkor mi a szokás az NFL-ben?

több mint 10 éve
Nyithatna már a FA... lenne pár nap izgi.

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ez most komoly, hogy nem lehet már jegyet kapni... Sold out.. baszki.. Most szerezhetek aranyárban valami zugárustól vagy mi? 😀Csabee13
Én a nyitáskor kezdtem, de csak a kapu mögött sikerült jegyet venni, ráadásul gyerekjegyet nem is engedett...

Elvileg még lesz egy netes jegyvásárlás, ha jók az emlékeim...Paradoxon_MIA
Nyugi tavaly 2 héttel a meccs előtt vettem a jegyeket....

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Ez most komoly, hogy nem lehet már jegyet kapni... Sold out.. baszki.. Most szerezhetek aranyárban valami zugárustól vagy mi? 😀Csabee13
Én a nyitáskor kezdtem, de csak a kapu mögött sikerült jegyet venni, ráadásul gyerekjegyet nem is engedett...

Elvileg még lesz egy netes jegyvásárlás, ha jók az emlékeim...

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Kb,,,

Mas, ismet Belicheat ugy.
Miert nem vagyok meglepve.
több mint 10 éve
Ez most komoly, hogy nem lehet már jegyet kapni... Sold out.. baszki.. Most szerezhetek aranyárban valami zugárustól vagy mi? 😀
több mint 10 éve
DM13
Saját FA lista 2015: Most az én megjegyzéseim mellékelve. 😊

Matt Moore, QB - Abban a helyzetben van jelenleg a liga hogy vagy 10 csapatnak nincs bebetonozott kezdő irányítója. Moore az a backup QB akit be lehet rakni nagy biztonsággal, sehol nem kiemelkedő, kicsit talán pontatlan de mindent meg tud dobni ha olyanja van. Azok a csapatok akik irányítóposzton nem biztosak meg fogják fizetni azt a pénzt érte amit a Doplhins nem tud és nem is akar, tutira veszem hogy elmegy.
Louis Delmas, S - A mentalitása a legnagyobb erény amit adott a csapatnak. Ilyen térddel meglepődnék ha még bárhol is játszana, nagy pénzt nem adnék érte.
Knowshon Moreno, RB - Neki is a mentalitása volt az ami vitte előre a csapatot, az orvosok tudják mit lehet tőle várni. Azonban Miller is egész jól helyettesítette, Williams passzblokkolásban tudja hozni amit kell. Egy igazi erőfutót hoznék én inkább, valaki olyat aki már-már FB kvalitásokkal is rendelkezik. De ahhoz az is kellene hogy Lazor elmozduljon a fix 11 personeltől.
Jared Odrick, DT - neki szerintem a 3-4-es DE poszt jobban fekszik , ezért 3-4-ben játzó csapatok számára nagyobb érték lehet. Plusz Philbint se kímélte minden kib@*.ott héten. Az irányítóra veszélyt jelentő, agilis DT van rosteren, nekünk most inkább egy olyan kell aki egy embert meg tud verni erőből. Mert Starks nem volt az egy hónap után.
Daryn Colledge, G - olcsóért maradhatna, nem mai gyerek de a G poszt meg nyílt.
Samson Satele, C - az a baj hogy Pouncey mint guard nem jött be. Center posztról jobban érvényesül, jobban érvényesül az agilitása. Azonban Satele nagyon korrekt centerjátékot mutatott, a csapat tudja hogyan képzeli el a jövőjét. Ha nem számolnak vele kezdőként akkor fog találni másutt melót, én a Chargerst látom esélyesnek.
Charles Clay, TE - Ő róla tudni hogy jól érzi magát, amennyiben egészséges tudna maradni hatalmas fegyver lehetne, és drága. Így megfelelő áron fontos láncszem, nekünk talán fontosabb mint bármelyik más csapatnak. Szerintem neki is jót tenne ha Simsel egyszerre többször lehetnének fent a pályán, majd Lazor jobban fogja ezt tudni.
Jimmy Wilson, S - egy irgalmatlan suttyó a gyerek, Coyle meg kihúzta a méregfogát azzal hogy nem küldte idén blitzelni, pedig nagyon érezte hogyan kell. Ha Coyle nem tér vissza régi jó szokásához akkor csak azért fogjuk rosteren tartani mert vékonyak vagyunk a secben. De másutt se hiszem hogy többet látnak benne, szerintem sikerül majd olcsón itt tartani.
Jason Trusnik, LB - A túlélőművész. ST-ben nagy császár, egész megbízható csere egy olyan poszton ahol nincs semmi depth. Maradni fog még egy évet, megint egy évre, megint olcsón. Majd megint harcol a posztjáért, aztán jövőre megint itt lesz. Először nem fogom bánni.
Jason Fox, OT - Na most vagy Dallas Thomas jobb, és akkor viszontlátás, vagy valaki már megint hülye volt.
Kelvin Sheppard, LB - Olcsóért visszahozzuk ha még kint lesz a piacon.
Daniel Thomas, RB - Ő is kipróbálhatja magát az open marketen, el is vihetné valaki mert különben a fene se eszi el innen.
Derrick Shelby - Vissza kell hozni,ha más nem tenderrel. (Asszem ő RFA). Van benne potenciál, ő az a csere aki padról mindig hozzá rak valamit.
Jonathan Freeny - ST miatt itt ragadhat, szerintem olcsóért aláír, másutt enni értéke sincs.
Michael Thomas - Remélem visszahozzák.
Jordan Kovacs - Remélem csinál egy Trusnik féle karriert.
LaMichael James - Próba szerencse jellegű szerződéssel itt tartják úgy érzem.
R.J. Stanford, T.J. Heath, Jerome Messam - Stanford nem reménytelen, többi töltelék.

Akiket nem tartanék meg az élő szerződésűek közül, megfelelő módon figyelembe véve a cap space-t:
Denney - ez az örök LS miatt roster spot kérdés. Ő azért megbízhatóan snappel, és évente összeszed egy fumblet, szépen felér a labdához puntnál.
Ellerbe, Wheeler: Drágább őket kivágni, tuti maradnak, aztán ha kell a roster spot szűkítésnél távoznak.
Elkapók közül Hartline és Gibson lehet a pénz miatt távozó.
Finnegan nyilván nem megoldás, de elküldve csak akkor lesz ha megvan a helyettese.
Sturgisnek verseny kell.
Dallas Thomas úgy is marad harcolni a helyért.

Azt hiszem ennyi.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Cap szitu:
 overthecap.com/salary-cap/miami-dolphins/

több mint 10 éve
Saját FA lista 2015: Megjegyzéseim mellékelve.

Matt Moore, QB - diszkont áron maradhat, ha nem akkor mehet
Louis Delmas, S - ha a számok nem is mutatják, de fontos volt idén a személye, nem véletlen, h a sérülése után zuhant össze a D
Knowshon Moreno, RB - reális áron maradhat, de Williams is bíztató
Jared Odrick, DT - neki szerintem a 3-4-es DE poszt jobban fekszik, maradjon
Daryn Colledge, G - maradjon, aztán majd megküzd a helyért
Samson Satele, C - csípem, de Pou jobb center és G poszton meg kevésbé hasznos - viszlát
Charles Clay, TE - bizonyos feltételrendszerrel ( egészség ) maradjon nagyon is
Jimmy Wilson, S - maradjon
Jason Trusnik, LB - kevés..... viszlát
Jason Fox, OT - veterán minimumért maximum, amúgy viszlát
Kelvin Sheppard, LB - viszlát
Daniel Thomas, RB - detto
Derrick Shelby - megdobhatják egy olcsó szerződéssel
Jonathan Freeny - viszlát
Michael Thomas - maradjon
Jordan Kovacs - maradhat
LaMichael James - alighanem 40 évesen is tehetség marad - menjen
R.J. Stanford, T.J. Heath, Jerome Messam - menjenek

Akiket nem tartanék meg az élő szerződésűek közül, megfelelő módon figyelembe véve a cap space-t:
Denney - bár még talán van benne 1-2 év, de vetélytársat mindenképp hoznék
Ellerbe, Finnegan, Gibson, Gillislie, Jordan, Sturgis, Dallas Thomas, Weeler, Garner, Wallace és Matthews plusz még lesznek kieső cserélődő perememberek.

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Coylet megerositette Ross a tisztsegeben.Delonso_
Szerintem ez az utolsó dobása.
De az én meglátásom szerint 2016-ban új DC lesz. Meg lehet, hogy HC is.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nem tetszik, hogy coyle marad, de 1 évre ki jönne (amennyiben nem lesz playoff)?
egyébként a forbes-nél a második legrosszabb lépés volt megtartani philbin-t.
 www.forbes.com/sites/joshkatzowitz/2015/01/15/nfl-coaching-changes-the-six-worst-moves-of-the-past-year/

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Coylet megerositette Ross a tisztsegeben.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
így fog kinézni a felújított stadion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kacy Rodgers - Ne mááár .. Coylenak annyi.
több mint 10 éve
A Jets HC meg Bowles lett. Asszem itt egy szezon előttünk amiben végre nem velünk akarják megveretni a Patset a sajtóban hanem a Billsel vagy a Jetsel. Róluk szól majd a hype parádé, nekünk jut egy nyugodt és lesajnált offseason. És ebből akár profitálhatunk is.Geeri
Tőlünk meg viszi Kacy Rodgers-t DC-nek , nem túl jó hír.DM13
Mondjuk a DT poszt szezonvégi mélyrepülése tőle is megkivánna egy magyarázatot.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ez a La Canfora mennyire megbízható gyerek? Nekem speciel vannak kétségeim felőle.
Szerinte Philbin pápá a következő hónapban.
Dan Quinn jöhet állítása szerint (szerintem biztos nem; de hogy DC v. HC nem írta), de szeretné őt az Atlanta, a 49ers és Denver is.
Ezt bogozzák ki. xD

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Az remek, mert az egyik legjobb szaki a stabban.....
Hogy en mennyire orulok.
több mint 10 éve
A Jets HC meg Bowles lett. Asszem itt egy szezon előttünk amiben végre nem velünk akarják megveretni a Patset a sajtóban hanem a Billsel vagy a Jetsel. Róluk szól majd a hype parádé, nekünk jut egy nyugodt és lesajnált offseason. És ebből akár profitálhatunk is.Geeri
Tőlünk meg viszi Kacy Rodgers-t DC-nek , nem túl jó hír.

több mint 10 éve
ismét parádés kommentálás :cool:

"Wait. What?
John Fox was in the Super Bowl last year. He succeeded with Tim Tebow before that.
He coached the Broncos to a great record, and then they lost in the divisional playoffs.
And he gets fired.

Meanwhile in Miami...Philbin has a losing record, can't seem to motivate his team, and hasn't even sniffed the playoffs.
And he gets a contract extension."

-----------------------------------------------------------------

lassan jöhet a draft kibeszélése - csak hogy ne unatkozzunk, mert hirek nem fognak jönni. ki mit szeretne első körbe?Ventura
Azért előbb várjuk meg a FA -n mit alkotunk, nem?DM13
Pont ezt akartam mondani, hogy először FA! Sorra kéne venni a sajátokat, csak tanulni ne kellene.Geeri
Majd összeütök valamit...

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
f*sza. az egyik csapat egy pontgyáros és a legjobb védekezés ellenük, ha te is szerzed a pontokat. a másik két csapat meg meghiúsítja ördögi támadó terveid.

amúgy meg nem bánnám, ha hoznánk valami neves DE-t. minden kevin coyle ellen dolgozik, csak egy valami nem: jó ivócimbora (kapcsolat). évről évre csökkenő tendenciát mutat a statisztika.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
A Jets HC meg Bowles lett. Asszem itt egy szezon előttünk amiben végre nem velünk akarják megveretni a Patset a sajtóban hanem a Billsel vagy a Jetsel. Róluk szól majd a hype parádé, nekünk jut egy nyugodt és lesajnált offseason. És ebből akár profitálhatunk is.

Mindig jövőre!