Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Kovacs is marad.
Én Suh-nak nem örülnék, speciel nem nagyon csípem a stílusát. Mondjuk hatékonynak hatékony. De 5 % esélyt ha látok, hogy idejön. Nem kell.

De a csoportban belehúztak rendesen a csapatépítésbe-összerakásban az utóbbi napokban. Mi meg a kis pénzünkkel (legutóbb 11 millió $ láttam a sapka alatt, ha belevesszük a draftolandó játékosokat kb. 7 millió $ marad; SZERK.: korrigálok, már csak 5.3 millió $ van) nem nagyon vagánykodhatunk. De lesznek még itt kivágások.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Tackle Jason Fox signs 2-year deal with stay with Dolphins For $2.5M

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
A Saintsnek most pont Wallace fizetése hiányzik. 😊

több mint 10 éve
Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.
Nekem mindegy csak AFC legyen és ne valami divatcsapat.Bazzani
Nincs peeez.

Loftont árulja a Saints, Wallace mehetne oda érte cserébe! Almodik a nyomor...Geeri
Az nem is lenne rossz. 😍

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.
Nincs peeez.

Loftont árulja a Saints, Wallace mehetne oda érte cserébe! Almodik a nyomor...

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Hát, ez picit meghasonulás lenne, mert Philbin simán elszórta a kissé balhés játékosainkat két doboz gyufáért eddig, Suh meg nem egy mintacserkész 😀

Másrészt: jó játékos ugyan, de én személy szerint nagyon nem szimpatizálok vele, és ezen a legutóbbi Rodgers eset sem javított. Bár, inkább nálunk legyen, mint az AFC East másik három csapatában 😀Paradoxon_MIA
Tökéletesen illene a rendszerbe, Wake, Suh, Vernon plusz valaki azért nagyon hasítana.. de ez álmodozás semmi több... Nagyon nagy pénzt kellene elé tolni.
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Hát, ez picit meghasonulás lenne, mert Philbin simán elszórta a kissé balhés játékosainkat két doboz gyufáért eddig, Suh meg nem egy mintacserkész 😀

Másrészt: jó játékos ugyan, de én személy szerint nagyon nem szimpatizálok vele, és ezen a legutóbbi Rodgers eset sem javított. Bár, inkább nálunk legyen, mint az AFC East másik három csapatában 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Nekem mindegy csak AFC legyen és ne valami divatcsapat.

több mint 10 éve
Egész jó megoldások ezek. CB poszton lehet FA-rol csipegetni majd, de akár Finnegan is visszajohet csak nem 5 millióért.

Clay 7 körül kap a tag miatt. Ha másik csapat szerződést rak elé akkor jogunk van ugyanakkora összegről nekünk megírni a papirt. Nyilvánvalóan senkinek nem ér meg ennyi pénzt, én ugy gondolom majd ugy egy évi 5,5-6 millió körül aláír.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
kalányos kevincostner véleménye az egészről:
"dik"

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Dolphins announced they released CB Cortland Finnegan.

ScheftiAmadeus91
Garner detto.

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Ráraktátok a transition TAG-et Clay-re.
több mint 10 éve
A kivágások nagyon mennek. CB need is keletkezett (vagy megoldják a fiatalokkal, bár kétlem).

Remélem Hickey értelmesebben fog üzletelni (bár a tavalyi drafton làtszott már a tudatosság csírája). Március 10-től kíváncsi leszek ki jön FA-án.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Dolphins announced they released CB Cortland Finnegan.

Schefti
több mint 10 éve
Wheeler csak azért fog maradni mert ugyanannyiba kerül ha marad mintha megy. LB poszton nem ritka a sérülés, jó is ha küzdeni kell a csapatba kerülésért. Max akkor lesz kirakva ha nem fér be az 53-ba, én úgy gondolom.

Nézegettem mock draftokat, hát.. Még jó hogy soha nem jönnek be. Agyfaszt kapok az OT huzasoktol...

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
wallace marad sztem. wheeler40% ellerbe tuti cut

több mint 10 éve
Ha Wallace elmegy ott vagyunk ahol a part szakad Wallace Hartline Gibson! Elkapók nélkül jó lesz, főleg vagy majdarra várunk hogy a dtafton bemákolunk?! Marshall mikor elment meg voltunk lőve! Most is ez lesz Vélemény?Miami
Ott van Landry meg Matthews még. Hazel is kaphat már majd lehetőséget. Clay szerintem vissza fog jönni, Sims is tovább fejlődhet.
Drafton meg bármi jöhet majd.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 970
Ha Wallace elmegy ott vagyunk ahol a part szakad Wallace Hartline Gibson! Elkapók nélkül jó lesz, főleg vagy majdarra várunk hogy a dtafton bemákolunk?! Marshall mikor elment meg voltunk lőve! Most is ez lesz Vélemény?
több mint 10 éve
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.Geeri
Released by Miami Brandon Gibson (WR)

Óhajod parancs. 😛danyly
Wheeler, Ellerbe, Wallace felkészül...DM13
Wheeler szerintem nem lesz kirakva, csak dátum után cutolva szabadít fel érdemleges pénzt. Wallace meg kedden kiderül.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.Geeri

Óhajod parancs. 😛danyly
Wheeler, Ellerbe, Wallace felkészül...

több mint 11 éve

Óhajod parancs. 😛danyly
Ebből jon vissza Clay (akinek nem adnék 6M-et, max 4-4,5/év)
A következő lépés lehet Ellerbe.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve

Óhajod parancs. 😛

több mint 11 éve
Hartline cutolva. 3,15 milla felszabadult, Gibsonon is kb ennyit lehet megspórolni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
vajon hány doboz marlboro-t sikerül kicsikarni a trade partnertől?
(emlékezz a brandon marshall-ra)Ventura
Az a gáz, hogy innentől nyilvánvaló ha nem tudjuk elpasszolni cut lesz. Szóval 4-7. kör kondicíós pickek ilyesmik jöhetnek szóba.. a fizuja k.. nagy, primadonna stb stb..

De ha már cutoljuk majdnem mindegy mit kapunk érte, ha kapunk.

B verzió, hogy smokescreen.Csabee13
Komp.cetli csak akkor jar ha FA jatekosunkat viszik el. Cut után csak Halott Pénz koncertezik oszt csókolom.Geeri
Trade-re értettem. Ha valaki tradel is érte feltehetően kondíciós pick jöhet szóba, mint mondjuk tavaly a Martin trade a ninersel.
több mint 11 éve
Trade nem igen jöhet szóba (elméletileg igen), mert ilyen fizut ki vállalna át. Ha cut akkor meg itt marad a nagy dead money. Ha marad, akkor marad a remény. 😛