NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Terrell Williams hired as Dolphins' defensive line coach

www.usatoday.com/story/sports/nfl/2015/02/05/terrell-williams-hired-as-dolphins-defensive-line-coach/22937625/?utm_source=feedblitz&utm_medium=FeedBlitzRss&utm_campaign=usatodaycomnfl-topstories

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Néztem Top 25 Free Angent et! Byron Maxwell, Julius Thomas Jason Pierre Paul 3 as ra van esély?
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Mivel ma este nem vagyunk érdekeltek és unatkoztam, bár még kissé korai, de pörgettem 1-2 draft szimulációt az érdekesség kedvéért:

14: R1P14
CB TRAE WAYNES
MICHIGAN STATE
47: R2P15
ILB DENZEL PERRYMAN
MIAMI
78: R3P14
G ARIE KOUANDJIO
ALABAMA
111: R4P15
WR TYLER LOCKETT
KANSAS STATE
142: R5P14
DT XAVIER WILLIAMS
NORTHERN IOWA
175: R6P15
DE DEION BARNES
PENN STATE
207: R7P15
RB KARLOS WILLIAMS
FLORIDA STATE

a másik verzió:

14: R1P14
WR AMARI COOPER
ALABAMA
47: R2P15
G TRE' JACKSON
FLORIDA STATE
78: R3P14
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
111: R4P15
TE BEN KOYACK
NOTRE DAME
142: R5P14
DT XAVIER WILLIAMS
NORTHERN IOWA
175: R6P15
FB TYLER VARGA
YALE
207: R7P15
DE SHAQUILLE RIDDICK
WVU

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
The Dolphins were reportedly high on Wisconsin coach Bret Bielema before hiring Joe Philbin in 2012, but the sides disagreed on whether Russell Wilson could be an NFL starter.Per ace beat writer Armando Salguero, Ross was high on Bielema for the head-coaching job, but Bielema and the personnel department led by ex-GM Jeff Ireland hit a wall when Bielema suggested the Dolphins draft Wilson in the second round. Bielema allegedly even promised the Dolphins a Super Bowl within five years if they took Wilson, who was Bielema's quarterback at Wisconsin. "They all looked at me like, 'You can't say that.," Bielema said. "That's the difference between college and pro. He's undersized. He can't throw.' I was like, 'OK, all right,' and I honestly, that day, kind of pulled myself out of it." Ross ultimately convinced Ireland to draft Ryan Tannehill with the No. 8 overall pick. Wilson went to Seattle in the third round.DM13
Ez a Salguero egy ritka nagy szarkavaro fasz, már elnézést.
Amúgy engem is majdnem felvettek, az összes sleepert húztam volna csak hát Fireland...Geeri
Azért az egyetemi qb-d kicsit más, mint egy kinézett sleeper szerintem 😊 Ettől függetlenül sok értelme nincs az ilyen pletykáknak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
The Dolphins were reportedly high on Wisconsin coach Bret Bielema before hiring Joe Philbin in 2012, but the sides disagreed on whether Russell Wilson could be an NFL starter.Per ace beat writer Armando Salguero, Ross was high on Bielema for the head-coaching job, but Bielema and the personnel department led by ex-GM Jeff Ireland hit a wall when Bielema suggested the Dolphins draft Wilson in the second round. Bielema allegedly even promised the Dolphins a Super Bowl within five years if they took Wilson, who was Bielema's quarterback at Wisconsin. "They all looked at me like, 'You can't say that.," Bielema said. "That's the difference between college and pro. He's undersized. He can't throw.' I was like, 'OK, all right,' and I honestly, that day, kind of pulled myself out of it." Ross ultimately convinced Ireland to draft Ryan Tannehill with the No. 8 overall pick. Wilson went to Seattle in the third round.DM13
Ez a Salguero egy ritka nagy szarkavaro fasz, már elnézést.
Amúgy engem is majdnem felvettek, az összes sleepert húztam volna csak hát Fireland...

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
A lényegen siklanak át mindig... Wallace első évben nem kap lóf@szt sem (3,25M).. 2. éve 17milla ez adja a garantált nagy részét aztán a 3. év elején cutolható 6milla penaltyval ha nem válna be. Szóval számoltak a kockázattal...
Csabee13
ha már wallace, akkor előkerítettem ezt a hozzászólást 2013 márciusából.Ventura
Ha márc 14. előtt kivágják akkor valóban igaz, hogy 6,6 milla a penalty. Ha utána akkor még 3milla megy Wallace zsebébe.

A 30milla garantáltból 23,4 már ki lett neki fizetve. Csak az évi 2,2 milla signing bonus maradt a hátralevő 3 évre.Csabee13
érthető miért hisztizik.
több mint 10 éve
The Dolphins were reportedly high on Wisconsin coach Bret Bielema before hiring Joe Philbin in 2012, but the sides disagreed on whether Russell Wilson could be an NFL starter.Per ace beat writer Armando Salguero, Ross was high on Bielema for the head-coaching job, but Bielema and the personnel department led by ex-GM Jeff Ireland hit a wall when Bielema suggested the Dolphins draft Wilson in the second round. Bielema allegedly even promised the Dolphins a Super Bowl within five years if they took Wilson, who was Bielema's quarterback at Wisconsin. "They all looked at me like, 'You can't say that.," Bielema said. "That's the difference between college and pro. He's undersized. He can't throw.' I was like, 'OK, all right,' and I honestly, that day, kind of pulled myself out of it." Ross ultimately convinced Ireland to draft Ryan Tannehill with the No. 8 overall pick. Wilson went to Seattle in the third round.

több mint 10 éve
40 milla a megcélzott cap space idén, úgyhogy a FA-n csak ügyesen :cool: :cool: :cool:

több mint 10 éve
mi a közös pont ezekben a játékosokban? karlos dansby, dannell ellerbe, vontae davis, wes welker, rob ninkovich, erik walden.
 miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2015/01/tony-mcdaniel-success-in-seattle-after-four-years-in-miami.htmlVentura
Ezért is mondom , h balfék edzőink vannak már évek óta - egy-két kivétellel.

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mi a közös pont ezekben a játékosokban? karlos dansby, dannell ellerbe, vontae davis, wes welker, rob ninkovich, erik walden.
 miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2015/01/tony-mcdaniel-success-in-seattle-after-four-years-in-miami.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
A lényegen siklanak át mindig... Wallace első évben nem kap lóf@szt sem (3,25M).. 2. éve 17milla ez adja a garantált nagy részét aztán a 3. év elején cutolható 6milla penaltyval ha nem válna be. Szóval számoltak a kockázattal...
Csabee13
ha már wallace, akkor előkerítettem ezt a hozzászólást 2013 márciusából.Ventura
Ha márc 14. előtt kivágják akkor valóban igaz, hogy 6,6 milla a penalty. Ha utána akkor még 3milla megy Wallace zsebébe.

A 30milla garantáltból 23,4 már ki lett neki fizetve. Csak az évi 2,2 milla signing bonus maradt a hátralevő 3 évre.
több mint 10 éve
Csabee13
ha már wallace, akkor előkerítettem ezt a hozzászólást 2013 márciusából.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 10 éve
Wallace tuti nem megy bele a paycutba, ugye a garantált pénzét megkapja, a nem garantált részért mert játszva leszerződik oda ahol meglátása szerint kap majd olyan labdát amilyet szeretne. A kérdés hogy ez mégis hol van. Mert hogy 15 elfogadható QB-nál több nincs a ligában, abból vagy öt nem dob jó hosszú passzt, meg van ahová nem illene jobban mint ide. Ha ez csak duma a részéről akkor meg mehet oda ahol kifizetik neki a nagy pénzt erre a teljesítményre.Geeri
Szerintem is ez a valószínűbb verzió. Bár állítólag maradni szeretne, de valószínüleg ez csak duma...

több mint 10 éve
nézzétek meg! 😉
(ha fent az X-re kattintotok akkor a többi csapat is előjön)

How close were the Dolphins to being Super Bowl contenders?
 espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-was-teamVentura
Azért ez elég tré 😀
Reshad Elite? Grimes átlagos? Pouncey bad? James bad? Oké 😊Csabee13
Hát mondjuk Pouncey idén katasztrófa is volt,Jamest meg az húzza le amit szétesett falban LT poszton játszott.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
nézzétek meg! 😉

espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-was-teamVentura
Azért ez elég tré 😀
Reshad Elite? Grimes átlagos? Pouncey bad? James bad? Oké 😊
több mint 10 éve
nézzétek meg! 😉

espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-was-team

több mint 10 éve
Wallace tuti nem megy bele a paycutba, ugye a garantált pénzét megkapja, a nem garantált részért mert játszva leszerződik oda ahol meglátása szerint kap majd olyan labdát amilyet szeretne. A kérdés hogy ez mégis hol van. Mert hogy 15 elfogadható QB-nál több nincs a ligában, abból vagy öt nem dob jó hosszú passzt, meg van ahová nem illene jobban mint ide. Ha ez csak duma a részéről akkor meg mehet oda ahol kifizetik neki a nagy pénzt erre a teljesítményre.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szerintem Wallace cut.
Ross elegge kikelt ellene.
Hartline... massziv csokkentes kene oda.... Pont Gibson akit esetleg megtartanek, olcso es o kepes nagy dolgokra, igaz egeszseges ritkan marad.
több mint 10 éve
Lehet csak nekem volt újdonság, de igen aggasztó híreket olvastam (de ki tudja talán még jól is elsülhet).

A WR-ről lenne szó ahol nagy változások lesznek. A Hartline-Gibson duó igen nagy eséllyel, míg Wallace esetében is több mint 50 % az elküldés lehetősége. Marad Landry szinte egyedül, mert Matthews sem hiszem, hogy bármilyen megoldást jelentene.

Bár ezeket a pletykákat módjával kezelném (nem nagyon hiszek ezekben), de érdemes elgondolkozni rajta.

Így az FA-ról is kell egy jó elkapó ill. a drafton is magasan kell húzni egy jó WR-t.danyly
Ilyen teljesítményre sehol se fizetnek majdnem 5 misit Hartlinenak, Gibsont pedig Landry teljesen felülmúlta.
Hartline vagy a fizuját vágja meg vagy őt vágják ki.

Draftról meg hozzunk már valakit aki 6'5 magas, és jó hosszú, finom keze van. Mert ha ez teljesül akkor egyedül fizikalisabb meg használhatóbb lesz Tannehillel mint Wallace Hartline meg Gibson összesen. Idén se volt RZ target, oszt volt is olyan meddő maszatolás a liga rekord RZ túrákból hogy rosz volt nézni.Geeri
Azért az OC problémája is jegyezném meg halkan. Hartline szerintem belemegy a csökkentésbe, ennyit máshol sem adnak neki. Wallace, ha tényleg maradni szeretne akkor szintén belemegy a , ha nem akkor kirakják. Gibson meg Matthews mehet amerre lát.

több mint 10 éve
Lehet csak nekem volt újdonság, de igen aggasztó híreket olvastam (de ki tudja talán még jól is elsülhet).

A WR-ről lenne szó ahol nagy változások lesznek. A Hartline-Gibson duó igen nagy eséllyel, míg Wallace esetében is több mint 50 % az elküldés lehetősége. Marad Landry szinte egyedül, mert Matthews sem hiszem, hogy bármilyen megoldást jelentene.

Bár ezeket a pletykákat módjával kezelném (nem nagyon hiszek ezekben), de érdemes elgondolkozni rajta.

Így az FA-ról is kell egy jó elkapó ill. a drafton is magasan kell húzni egy jó WR-t.danyly
Ilyen teljesítményre sehol se fizetnek majdnem 5 misit Hartlinenak, Gibsont pedig Landry teljesen felülmúlta.
Hartline vagy a fizuját vágja meg vagy őt vágják ki.

Draftról meg hozzunk már valakit aki 6'5 magas, és jó hosszú, finom keze van. Mert ha ez teljesül akkor egyedül fizikalisabb meg használhatóbb lesz Tannehillel mint Wallace Hartline meg Gibson összesen. Idén se volt RZ target, oszt volt is olyan meddő maszatolás a liga rekord RZ túrákból hogy rosz volt nézni.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan

Így az FA-ról is kell egy jó elkapó ill. a drafton is magasan kell húzni egy jó WR-t.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez esetben jó nagy ba....ok vagyunk..Csabee13
előre az afc east harmadik/negyedik helyéért :cool:

több mint 10 éve
Albert felépülése gyorsabb ütemben halad, a dokik is meg vannak lepődve.
Kacy Rogersnek lejárt a szerződése vagy ha nem akkor ilyenkor mi a szokás az NFL-ben?DM13
Ugyanaz, mint coordinátor -> hc esetén.. magasabb beosztás mehet gond nélkül. Poz. edzőből dc lett, szóval mehet nyugodtan.Csabee13
ez pont nem igaz, a Dolphins megtehette volna, hogy útjába áll a váltásnak, mégsem tettékbaggio
Igen megtehette volna, pl. előléptetéssel. Csak Lateral move esetén mondhatja azt a csapat hogy lóf@szt. De ha bővebben kifejtenéd miben tévedek annak örülnék.
Csabee13
Pozíciós edző --> koordinátor váltásnál ez nem igaz, csak ha HC-nak hívnak valakit, akkor köteles elengedni egy csapat bármelyik edzőjét (koordinátor és pozíciós edző egyaránt). Pl. a Bengals ezért tagadhatta meg a DB-edzőjük interjúját a Broncos DC posztra. Ilyen esetben a csapat dönthet, hogy elengedi-e az edzőjét vagy sem, nincs kötelező elengedés.somoskovig
Rájöttem közben hol tévedtem... Nem tesz különbséget a liga DC vagy DL coach között Assistant coach mind a kettő.

Promotions to coordinator level are NOT promotions under this policy; a coach is either an Assistant Coach or a Head Coach, period.

Kösz a felvilágosítást.

Ez esetben jó nagy ba....ok vagyunk..
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Kacy Rogersnek lejárt a szerződése vagy ha nem akkor ilyenkor mi a szokás az NFL-ben?DM13
Ugyanaz, mint coordinátor -> hc esetén.. magasabb beosztás mehet gond nélkül. Poz. edzőből dc lett, szóval mehet nyugodtan.Csabee13
ez pont nem igaz, a Dolphins megtehette volna, hogy útjába áll a váltásnak, mégsem tettékbaggio
Igen megtehette volna, pl. előléptetéssel. Csak Lateral move esetén mondhatja azt a csapat hogy lóf@szt. De ha bővebben kifejtenéd miben tévedek annak örülnék.
Csabee13
Pozíciós edző --> koordinátor váltásnál ez nem igaz, csak ha HC-nak hívnak valakit, akkor köteles elengedni egy csapat bármelyik edzőjét (koordinátor és pozíciós edző egyaránt). Pl. a Bengals ezért tagadhatta meg a DB-edzőjük interjúját a Broncos DC posztra. Ilyen esetben a csapat dönthet, hogy elengedi-e az edzőjét vagy sem, nincs kötelező elengedés.

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com

Bowles viszont teljesen azt játszatja amit Rogers tud asszisztálni szóval ennél jobban nem is járhatott volna sem a Bills sem Rogers.

Nem tudom ki lesz helyette, gondolom az eddigi asszisztense majd.Geeri
A Jetsbe ment DC-nek. Milyen Bills ? 😊Csabee13
Egykutya, egy divízió, ellenünk tolja majd és árasztja az információt az ellennek 😀

Believe In Your 'Fins!