NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
88
8
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem hittem hogy Wheelert kibasszak mint macskát szarni ennyire hamar 😮 kezdek kíváncsi lenni hogy mit akarunk csinalni a védelemmel! Coyle jól teszi ha jövőre teljesít..
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Dolphins reached out to several defensive backs today, including Saints CB Patrick Robinson and Bills S Da'Norris Searcy, among others.Sec nézelődés.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
The team has REsigned defensive tackle A.J. Francis and safety Jordan Kovacs.RunRickyRun...és Fox is marad.
több mint 10 éve
No igen, bar szerintem Wallace marad, kap meg egy evet.
több mint 10 éve
Mehet a masik szerencsetlen is.Delonso_Hamarosan azt is bejelentik. Utána jön Wallace sorsának rendezése.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Mehet a masik szerencsetlen is.
több mint 10 éve
Két év szenvedés és rengeteg kidobott pénz. Ireland köszönjük szépen.
több mint 10 éve
MegjottPhilip Wheeler - LB - Free Agent
Dolphins released LB Philip Wheeler.
több mint 10 éve
Dolphins, as expected, changing LB group,with release of Wheeler and parting soon with Ellerbe. Wheeler saves $3M hit.Alig várom. ^ ^
több mint 10 éve
Dolphins are releasing LB Philip Wheeler with a post June 1 designation, per source.
több mint 10 éve
The team has REsigned defensive tackle A.J. Francis and safety Jordan Kovacs.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Mondjuk amilyen formában van/volt Bush csak örülni lehet ha ellenetek játszik.Brandon Marshall meg zöldbe öltözik ... fenébe.DM13Kicsit olyan szaga van, hogy mindenki visszajön a csoportba idén bosszút állni 😊 Edzők, volt játékosok, volt riválisok. Még egy Dansby, Bush, Hartline csoportba igazolás és majdnem teljes a kép 😊Csabee13
több mint 10 éve
Brandon Marshall meg zöldbe öltözik ... fenébe.DM13Kicsit olyan szaga van, hogy mindenki visszajön a csoportba idén bosszút állni 😊 Edzők, volt játékosok, volt riválisok. Még egy Dansby, Bush, Hartline csoportba igazolás és majdnem teljes a kép 😊
több mint 10 éve
Szerintem rohadtul nem éri meg, de ez a személyes maganvéleményem. Oké, bejöhet. Sőt ha Suh jön szeretném ha Starks és Mitchell menne, Odrick meg visszajönne. Talán ha úgy érzi fejlődünk belemegy hogy maradjon és hátha jutunk valahova, még ugy is hogy kevesebbet kap. A srác egy Fiattal jár, szerintem nem annyira a pénz motiválja. (Suh-t meg igen, nagyon cash out szaga van a dolognak nálam).Cserének maradna Johnson, meg a szépreményű A.J.Francis.
Ellerbet is próbáljuk tradelni. Nagyon úgy néz ki hogy Coyle elhitette hogy Ireland faszságai tartják még mindig vissza, és mivel mutatott biztató jeleket így kap egy esélyt hogy olyan játékosokkal próbálkozzon akiket tényleg akar.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Kovacs is marad.Draftolható játékosokat felejtsd el most..
Én Suh-nak nem örülnék, speciel nem nagyon csípem a stílusát. Mondjuk hatékonynak hatékony. De 5 % esélyt ha látok, hogy idejön. Nem kell.
De a csoportban belehúztak rendesen a csapatépítésbe-összerakásban az utóbbi napokban. Mi meg a kis pénzünkkel (legutóbb 11 millió $ láttam a sapka alatt, ha belevesszük a draftolandó játékosokat kb. 7 millió $ marad; SZERK.: korrigálok, már csak 5.3 millió $ van) nem nagyon vagánykodhatunk. De lesznek még itt kivágások.danyly
11 milla cap space van most.. de ha kirugjuk:
Stark - 5millió sporolás.
Wheeler - Post June 1 3millió
Ellerbe - Post June 1 8,5 millió (csak ellerbe cuton megvan a draft)
B. Fields - 3millió (akármilyen jó 4 milliót keres)
E. Mitchell - 4,5 millió
Wallace - 2,5millió, Post June 1 6,9millió
A pénzt össze tudják rá szedni. Kérdés, hogy megéri e.
Ráadásul ott van Clay jelenleg 7milliót számít a cap-be de ha megegyeznek vele lehet kevesebb. A meglévő nagy összegű szerződéseket is lehet strukturálni pl. Wake.
több mint 10 éve
Azt mondta valami nagyokos, hogy Suh a Lions és a Dolphins közül fog választani. Máshol meg Raiders-t mondanak. Persze nem veszem be egyik verziót sem. Egy negyedik lesz a befutó.Évi 17 millió $ és 60 millió $ körüli összegről fecsegnek. Nem hiányzik még egy pénzgép, gyenge játékkal (nem rossz, de gyengül), rossz magaviselettel.
SZERK.: Holnap (ma) délben hivatalos Suh ügynöke a Dolphins-hoz, hogy meghallgassa az ajánlatunkat.
Odrick v. Suh? Egy másik képlet. Mert mindketten nem férnek be a sapka alá. Inkább Odrick. Olcsóbb lesz, de most ő is merészebb lesz és kicsivel többet kér. Kb. 7 millió $/év szeretne. De érdeklődik utána a Colts, Chiefs, Raiders, Bears és Jaguars is. Ha itt nem kapja meg úgy is továbbáll. De szerintem mindenképp meg kellene tartani. Starks 5 milla/év, Mitchell 4 milla/év. Starks-nál jobb volt, de Mitchell-nél nem. De Starks-al is az utolsó pillanatban egyeztek meg. De neki jövőre lejár a szerződése, és biztos nem tartjuk meg.
LB poszton jó lett volna David Harris, de újra aláírt a Jets csapatához. Sajnos. Radar alatt van Mason Foster (Tampa Bay), Dan Skuta (SF). Talán ide lehet sorolni Nate Irving-et és Brandon Spikes-t is, de nem hinném hogy minket választanának.
több mint 10 éve
Kovacs is marad.Én Suh-nak nem örülnék, speciel nem nagyon csípem a stílusát. Mondjuk hatékonynak hatékony. De 5 % esélyt ha látok, hogy idejön. Nem kell.
De a csoportban belehúztak rendesen a csapatépítésbe-összerakásban az utóbbi napokban. Mi meg a kis pénzünkkel (legutóbb 11 millió $ láttam a sapka alatt, ha belevesszük a draftolandó játékosokat kb. 7 millió $ marad; SZERK.: korrigálok, már csak 5.3 millió $ van) nem nagyon vagánykodhatunk. De lesznek még itt kivágások.
több mint 10 éve
Tackle Jason Fox signs 2-year deal with stay with Dolphins For $2.5M
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Az nem is lenne rossz. 😍Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.Nincs peeez.
Nekem mindegy csak AFC legyen és ne valami divatcsapat.Bazzani
Loftont árulja a Saints, Wallace mehetne oda érte cserébe! Almodik a nyomor...Geeri
több mint 10 éve
Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.Nincs peeez.
Loftont árulja a Saints, Wallace mehetne oda érte cserébe! Almodik a nyomor...
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Tökéletesen illene a rendszerbe, Wake, Suh, Vernon plusz valaki azért nagyon hasítana.. de ez álmodozás semmi több... Nagyon nagy pénzt kellene elé tolni.Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.Hát, ez picit meghasonulás lenne, mert Philbin simán elszórta a kissé balhés játékosainkat két doboz gyufáért eddig, Suh meg nem egy mintacserkész 😀
Másrészt: jó játékos ugyan, de én személy szerint nagyon nem szimpatizálok vele, és ezen a legutóbbi Rodgers eset sem javított. Bár, inkább nálunk legyen, mint az AFC East másik három csapatában 😀Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.Hát, ez picit meghasonulás lenne, mert Philbin simán elszórta a kissé balhés játékosainkat két doboz gyufáért eddig, Suh meg nem egy mintacserkész 😀
Másrészt: jó játékos ugyan, de én személy szerint nagyon nem szimpatizálok vele, és ezen a legutóbbi Rodgers eset sem javított. Bár, inkább nálunk legyen, mint az AFC East másik három csapatában 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Viszonylag sok helyen olvastam, hogy Ti vagytok az egyik legfőbb esélyesek Suh új kenyéradójának szerepére.Nekem mindegy csak AFC legyen és ne valami divatcsapat.