Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Hartlineről nem tudtam, de a Clay-es tantusz most esett le, már épp írtam volna. 😊 sorryEl van ő már eléggé keseredve!Akkor Eddig Wallace Hartline Clay! Elég veretes névsor bárki bármit mond!MiamiNem akarlak elkeseríteni, de Mike Wallace már Minnesota játékos.
Davonte Wallace aki nálatok van jelenleg a Wallace kiadásból, de ő Guard.balazs799
Éppen azért írta ezt a névsort. Ők nem a szerzemények, hanem a Dolphins idei távozói.tomi-tomi

Liverpool Fc
több mint 10 éve
El van ő már eléggé keseredve!Akkor Eddig Wallace Hartline Clay! Elég veretes névsor bárki bármit mond!MiamiNem akarlak elkeseríteni, de Mike Wallace már Minnesota játékos.
Davonte Wallace aki nálatok van jelenleg a Wallace kiadásból, de ő Guard.balazs799
Éppen azért írta ezt a névsort. Ők nem a szerzemények, hanem a Dolphins idei távozói.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Akkor Eddig Wallace Hartline Clay! Elég veretes névsor bárki bármit mond!MiamiNem akarlak elkeseríteni, de Mike Wallace már Minnesota játékos.
Davonte Wallace aki nálatok van jelenleg a Wallace kiadásból, de ő Guard.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Akkor Eddig Wallace Hartline Clay! Elég veretes névsor bárki bármit mond!
több mint 10 éve
Crabtree röl valami hír? Vagy csak Kacsa volt?
több mint 10 éve
Állitólag nem meccseljuk az ajánlatot.Sims, Lynch felkészül. Simsben nagyon bízom!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nem vagyok egy napig gépközelben és pont akkor történnek fontos dolgok.Clay-t nagyon sajnálom (sokkal jobban mint Wallace). Jó-jó voltak sérülései és tavaly nem éppen csúcsformában játszott, de ha egészséges simán tudja hozni a tavaly előtti számait és főleg játékát. De hosszútávon és sem érzem azt, hogy tudja hozni a maxot v. ahhoz közeli teljesítményt. Az 5 éves szerződést kicsit soknak érzem.
Nagyon remélem, hogy pozitív változás lesz a Cameron, Sims esetlegesen Lynch verzió TE poszton.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Amiben reménykedni lehet hogy a Bills nem rendelkezik irányítóval. Wait... Minket anélkül is buziravernek minden évben egyszer, plussz Geno Smith is tökéletes ratingel dobál.Coylenal kevésbé fogok embert utálni ha elcseszi ezt az évet. Wake talán utolsó utáni jó éve, megkapta Suh-t, meg Hickey amúgy is a seggét kinyalja Tannebaum irányításával. Ha így nem produkál, akkor kalap kabát.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jah akkor az jó jönne! Plusz Bowe!
több mint 10 éve
Hát Rex továbbra is kötsög..... éppenséggel Clay is akarhatott volna maradni., de a zsé nagyobb úr .DM13Úgy érzem mindenki úgy lesz a csoportban: Lesz@rom csak a Billst oda-vissza!
több mint 10 éve
Hát Rex továbbra is kötsög..... éppenséggel Clay is akarhatott volna maradni., de a zsé nagyobb úr .
több mint 10 éve
Bazd ki milyen Elkapók lesznek a csoportba! Crabtree nekünk is jól jönne!MiamiHozzánk jön vizitre 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Bazd ki milyen Elkapók lesznek a csoportba! Crabtree nekünk is jól jönne!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Michael Crabtree jön vizitre.
több mint 10 éve
Wallace ért annyit amennyit adtunk neki? 😊 Ellerbe? Az egész liga harsogta, hogy túlfizettük de mi, legalábbis én biztos azt mondtam, hogy nem fizettük túl. Átfordítva a dolgot, Ér annyit Clay, mint J. Thomas vagy Graham? Az is egy megközelítés amit írsz, kinek mennyit ér meg.Nem kötekedni akarok, de annyit ér amennyit adnak neki. Ennyiért így nekünk viszont tényleg elhiszem hogy nem ér ennyit.GeeriTannehill sem véletlenül nem volt ott a TC első hetében a draftolása után. Pénzből élnek ez a munkájuk nem ítélem el Clayt sem, hogy aláírta a szerződést..Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.GeeriTudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
5 napja van a Miaminak matchelni az ajánlatot, de nem tudom lesz.e rá cap spacetek.
Csúnyán visszaütött a transition tages spórolási kisérlet.iktriad
8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.Csabee13
Ha nem transition taget hanem franchise taget tesznek rá is lehet vele hosszú távút kötni. De mondhatja azt a játékos, hogy inkább lenyomom 8millióért a szezont. Amit a billstől kapott is csak 7,6 milla/év.. annyi a történet, hogy erősen frontloaded a szerződés a 2016as capünket támadják.
De azt tudni kell, hogy a mostani 22 milla dead money nem lesz jövőre, Csak Wheelertől 2,8 millió. (Ellerbe-vel rácsesztünk, a szerződésmódosítás miatt drágább lett a dolog, mintha cutoljuk.)
Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.Csabee13
több mint 10 éve
Nem kötekedni akarok, de annyit ér amennyit adnak neki. Ennyiért így nekünk viszont tényleg elhiszem hogy nem ér ennyit.Tannehill sem véletlenül nem volt ott a TC első hetében a draftolása után. Pénzből élnek ez a munkájuk nem ítélem el Clayt sem, hogy aláírta a szerződést..Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.GeeriTudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
5 napja van a Miaminak matchelni az ajánlatot, de nem tudom lesz.e rá cap spacetek.
8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.Csabee13
Ha nem transition taget hanem franchise taget tesznek rá is lehet vele hosszú távút kötni. De mondhatja azt a játékos, hogy inkább lenyomom 8millióért a szezont. Amit a billstől kapott is csak 7,6 milla/év.. annyi a történet, hogy erősen frontloaded a szerződés a 2016as capünket támadják.
De azt tudni kell, hogy a mostani 22 milla dead money nem lesz jövőre, Csak Wheelertől 2,8 millió. (Ellerbe-vel rácsesztünk, a szerződésmódosítás miatt drágább lett a dolog, mintha cutoljuk.)
Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Tannehill sem véletlenül nem volt ott a TC első hetében a draftolása után. Pénzből élnek ez a munkájuk nem ítélem el Clayt sem, hogy aláírta a szerződést..Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.GeeriTudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.
több mint 10 éve
Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.TudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
TudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.
több mint 10 éve
Nem hiszem hogy ennyit adnánk Clay-ert. Sajnálom, nagy kedvenc volt! Kár hogy a Bills-hez megy, de legalább nem a Jets-hez!
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Bills úgy csinálta hogy jövőre üsse a legtöbbet a capen. Kizárt hogy megtartsuk, miután Suh is, és Tannehill is új szerződésre vár.Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
Nem szurkolok érte, de benne van hogy Clay 2 év múlva sánta lesz. Amúgy is egyfolytában sérült volt, meg ízületi fájdalmakkal küzdött a meleg Floridában, a tundrán meglátjuk mi lesz.
Első két évben 24,5 misi.. Az egy igen jó elkapo szerződés. Ha utana nincs tovább meg is érdemli a Bills.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡MiamiMég nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.
Csúnyán visszaütött a transition tages spórolási kisérlet.
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡
több mint 10 éve
Damien Williams az én favoritom, amikor lehetőséget kapott akkor bizonyított. Remélem kap még. Geeriuhhh. ő nekem is. sjanos futásban nem jeleskedett, de ha megfigyeljük nem is volt blokkolás neki. elkapásban ott volt, és a buffalo elleni meccsen (full aqua mez) volt egy iszonyatos gyönyörű egykezes elkapása.
itt, 2:00 percnél - www.youtube.com/watch?v=kgdi-rkGdis
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------