NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Shelley Smith out 2,75 milla megtakarítás

Carpenter 1millás pay cut

Kevin Nogle is Stark távozásáról pletykál.Csabee13
Most már 100 % a guard draft.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Shelley Smith out 2,75 milla megtakarítás

Carpenter 1millás pay cut

Kevin Nogle is Stark távozásáról pletykál.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Omar szerint Stark megy..Csabee13
Omar hülye (nem konkrétan csak a hír miatt). Bocs, de én nem bírom (marhaságokat hord össze).danyly
ha minden igaz tényleg ment Starks
több mint 10 éve
És indul a tampering botrány is ahogy pedzegettem. Kapunk megint egy wells jelentést hamarosan 😀
több mint 10 éve
Omar szerint Stark megy..Csabee13
Omar hülye (nem konkrétan csak a hír miatt). Bocs, de én nem bírom (marhaságokat hord össze).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Omar szerint Stark megy..
több mint 10 éve
Fields marad. Állítólag átdolgozták a szerződését.
több mint 10 éve
Fields szerződése átstrukturálásra kerül + Starks-nál is ez várható. Csak van egy kis eszük.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat nem nagyon igyekeztunk kifizetni es ennek oka van valoban.
Nem bannek ott sem egy upgradet.
több mint 10 éve
Clay szerintem sem ér 7 millió/évet, de azért jó lett volna ha marad. Persze úgy is át lett volna strukturálva a szerződése. Ezért néz más csapatot gondolom ahol többet kaphat.

Wilson-ról eddig semmi hírt nem hallottam, de ahogy DB keresünk ezerrel ne feltétlen kezdőként kell számolni Wilson-al.

több mint 10 éve
Szerintem Sims király lesz jövőre.. (komolyan)

Engem a legjobban az aggaszt, hogy Jimmy "Sittes" Wilson jelenleg kezdő...
több mint 10 éve
Hat tavaly nem sok vizet zavart.
Ez azert nem er 7 millat lassuk be.
több mint 10 éve
Micsoda öröm:
The Buffalo News reports the Bills will attempt to "structure the strongest possible offer sheet" for Dolphins transition player Charles Clay, and that the Browns are also interested.

több mint 10 éve
"Brady ölő" Dolphins have re-signed DB Michael Thomas. :p

több mint 10 éve
backup T sem artana meg.Delonso_
Igazad van, az sem hátrány az idei évből kiindulva.

több mint 10 éve
backup T sem artana meg.
több mint 10 éve
Sziasztok
Olvasom minden nap az infókat de összefoglalnátok hogy mi lesz velünk idén?
Nekem kezd átláthatatlan lenni.
Pár mondatban
Előre is köszifrani
Húúú ez nem egyszerű. SB csapat épül az nem kétséges. 😛
Komolyra fordítva a szót a DL bekeményített, LB need (FA + draft), CB need, S álllományba meg kell valaki Reshad Jones mellé kezdőnek. Wilson is csak depht ha marad. Ez a defense.

Moore szerintem nem marad, ezért kell egy backup QB, Moreno-val nem tudom mi lesz de itt is valószínűsítek egy középső körös draftot, ha Clay elmegy szarban vagyunk, ide is kellene valaki (draft idén gyenge TE-ben), WR kell mindenképpen magas körben, OG is kell mindenképp.

Röviden tömören.

több mint 10 éve
frani Miami Dolphins 81
Sziasztok
Olvasom minden nap az infókat de összefoglalnátok hogy mi lesz velünk idén?
Nekem kezd átláthatatlan lenni.
Pár mondatban
Előre is köszi
több mint 10 éve
Sosem art.
Bar nem egy nagy playa.
több mint 10 éve
Dolphins say LB Kelvin Sheppard has re-signed with team. LB depth, special teamer.

Kell az LB depht.

több mint 10 éve
Shelby (ahogy várható volt) megkapta a second-round tender of $2.35M-ot.
Ő kellett még a DL-be. Fiatal, agilis és kemény küzdő.

Sajnos a DB keresés is gyenge lábakon áll: Searcy a Titans-ban folytatja.
De: The Dolphins have "inquired about" free agent CB Patrick Robinson.
Perhaps a late bloomer, 2010 Saints first-round pick Robinson is coming off the best season of his career. Because he's been so inconsistent, he may come at a discount. The Dolphins need a replacement for RCB Cortland Finnegan.

Ő jó jönne. De erről már volt korábban szó. De kérdés mit kérne. A Saints-nél a cap space kicsi, így el kell hogy engedjék. 4 évre 20 millió $ körül kérhet. Kérdés nekünk mennyire felelne meg. Nekünk is vészes a cap space. De egy jó CB mindenképpen kell.

több mint 10 éve
Charles Clay Buffaloban vizitál éppen.
This one sees, courtesy of Mike Garafolo, the Bills hosting Charles Clay. Clay was given the transition tag so Miami has the right to match any offer, but it’s always interesting when a divisional rival brings in a player. Last year we saw a similar situation with Andrew Hawkins joining the Browns after getting tendered so it’s not impossible the Bills walk away with one of the top playmakers in Miami. Clay is coming off a year where he was 14th overall in our tight end rankings and would prove a versatile weapon.
iktriad
Tegnap én is olvastam a Bills érdeklődést, de nagyon remélem nem megy egy Clay. Ő tényleg nagy veszteség lenne. Nagyobb mint Wallace. Komolyan mondom.

Skuta meg sajna aláírt a Jacks-hez. Foster meg nagy pénz lenne. Így marad valami "olcsóbb" LB az FA piacon v. draft. De szerintem LB draft biztos lesz.

Hartline meg aláírt a Browns-hoz. De nehogy úgy járjon mint Bess. :p

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Charles Clay Buffaloban vizitál éppen.
This one sees, courtesy of Mike Garafolo, the Bills hosting Charles Clay. Clay was given the transition tag so Miami has the right to match any offer, but it’s always interesting when a divisional rival brings in a player. Last year we saw a similar situation with Andrew Hawkins joining the Browns after getting tendered so it’s not impossible the Bills walk away with one of the top playmakers in Miami. Clay is coming off a year where he was 14th overall in our tight end rankings and would prove a versatile weapon.
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
The Dolphins plan to release P Brandon Fields.
2015-ben 3.9 millió $ a cap hit Fields-nek. Megy a spórolás, meg a kivágások a hülye mega-giga Suh deal miatt. xDdanyly
kár érte; 2007-es draft class-ból ő az utolsó (mondjuk a 2008-asból már senki sincsen) ...
... de mégiscsak sok pénzt keres. beváló punter-t, kicker-t könnyen találhatunk UDFA-ként is szerintem.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Ahogy mondtam Odrick sajnos távozik. Ehhez kapcsolódóan: "The Dolphins have signed 1 first-rnd pick to a second contract dating back to 1997. Vernon Carey." Szép. 😕
A következő célpont egy DB játékos lesz. Eddig két név merült fel, de azt korábban már írtam.