Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Én csak jövőre szàmítottam az elküldésére. Wake-Vernon-Suh-Mitchell sor jól hangzik, de milyen áron!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ot sajnalom.Hátha mi összeszedjük 😊
En nagyon kedvelem ot es jo jatekos is.Delonso_
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Ot sajnalom.En is! Idény második felében sajnos visszaesett, és nem érte meg azt az 5 milliót ami most felszabadult. Sok sikert neki a továbbiakban!!
En nagyon kedvelem ot es jo jatekos is.Delonso_
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ot sajnalom.En nagyon kedvelem ot es jo jatekos is.
több mint 10 éve
Randy Starks cutolva.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Carpenter? Fields az, nem? 😀Jogos 😀 😀 Fields
Csináljuk Suh-ra a pénzt.. :\ Jöjjön be!
Billy turner remélem megmutatja magát jövőre. Meg McCain Wheeler helyén! 😊
Wheeler amugy legalább őszintén megmondta anno hogy Coyle elcseszte hogy őt állította a GB TE-re. 😀Geeri
több mint 10 éve
Carpenter? Fields az, nem? 😀 Csináljuk Suh-ra a pénzt.. :\ Jöjjön be!
Billy turner remélem megmutatja magát jövőre. Meg McCain Wheeler helyén! 😊
Wheeler amugy legalább őszintén megmondta anno hogy Coyle elcseszte hogy őt állította a GB TE-re. 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
The Dolphins officially release Phillip Wheeler.Ahogy várható volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Shelley Smith out 2,75 milla megtakarításMost már 100 % a guard draft.
Carpenter 1millás pay cut
Kevin Nogle is Stark távozásáról pletykál.Csabee13
több mint 10 éve
Shelley Smith out 2,75 milla megtakarításCarpenter 1millás pay cut
Kevin Nogle is Stark távozásáról pletykál.
több mint 10 éve
ha minden igaz tényleg ment StarksOmar szerint Stark megy..Csabee13Omar hülye (nem konkrétan csak a hír miatt). Bocs, de én nem bírom (marhaságokat hord össze).danyly
több mint 10 éve
És indul a tampering botrány is ahogy pedzegettem. Kapunk megint egy wells jelentést hamarosan 😀
több mint 10 éve
Omar szerint Stark megy..Csabee13Omar hülye (nem konkrétan csak a hír miatt). Bocs, de én nem bírom (marhaságokat hord össze).
több mint 10 éve
Omar szerint Stark megy..
több mint 10 éve
Fields marad. Állítólag átdolgozták a szerződését.
több mint 10 éve
Fields szerződése átstrukturálásra kerül + Starks-nál is ez várható. Csak van egy kis eszük.
több mint 10 éve
Hat nem nagyon igyekeztunk kifizetni es ennek oka van valoban.Nem bannek ott sem egy upgradet.
több mint 10 éve
Clay szerintem sem ér 7 millió/évet, de azért jó lett volna ha marad. Persze úgy is át lett volna strukturálva a szerződése. Ezért néz más csapatot gondolom ahol többet kaphat.Wilson-ról eddig semmi hírt nem hallottam, de ahogy DB keresünk ezerrel ne feltétlen kezdőként kell számolni Wilson-al.
több mint 10 éve
Szerintem Sims király lesz jövőre.. (komolyan)Engem a legjobban az aggaszt, hogy Jimmy "Sittes" Wilson jelenleg kezdő...
több mint 10 éve
Hat tavaly nem sok vizet zavart.Ez azert nem er 7 millat lassuk be.
több mint 10 éve
Micsoda öröm:The Buffalo News reports the Bills will attempt to "structure the strongest possible offer sheet" for Dolphins transition player Charles Clay, and that the Browns are also interested.
több mint 10 éve
"Brady ölő" Dolphins have re-signed DB Michael Thomas. :p
több mint 10 éve
backup T sem artana meg.Delonso_Igazad van, az sem hátrány az idei évből kiindulva.
több mint 10 éve
backup T sem artana meg.
több mint 10 éve
SziasztokHúúú ez nem egyszerű. SB csapat épül az nem kétséges. 😛
Olvasom minden nap az infókat de összefoglalnátok hogy mi lesz velünk idén?
Nekem kezd átláthatatlan lenni.
Pár mondatban
Előre is köszifrani
Komolyra fordítva a szót a DL bekeményített, LB need (FA + draft), CB need, S álllományba meg kell valaki Reshad Jones mellé kezdőnek. Wilson is csak depht ha marad. Ez a defense.
Moore szerintem nem marad, ezért kell egy backup QB, Moreno-val nem tudom mi lesz de itt is valószínűsítek egy középső körös draftot, ha Clay elmegy szarban vagyunk, ide is kellene valaki (draft idén gyenge TE-ben), WR kell mindenképpen magas körben, OG is kell mindenképp.
Röviden tömören.