NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Most olvastam hogy 5 millió t költhetünk? Az nem kevés? Wallace az Pletyka hogy távozni akar? Moreno val mi lesz? Én szeretném ha maradna! Kéne egy jó elkapó nem Wallace helyett hanem mellé és a védelem erősistése! Vélemény? A védelemmel nem Vagyok tisztában Nagyon de tudom hogy nem vagyunk túl jók! Sztem a támadó sor az amit erősíteni kell ők hozzák a pontok 85% át! Én így látomMiami
Én mondjuk 2 milla jelenlegi space-t olvastam és ezt szeretnénk 40 milla körülire feltornázni.

több mint 10 éve
yoki New England Patriots 9
Bocsi az OFF-ért. A Fórum/ Egyéb témák/ Boltok, üzletek részre nézzen rá, akit érdekelne egy Dolphins-os póló.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Garner valószinüleg visszavonul az eü. problémái miatt.DM13
az szopás, hasznos player volt

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Most olvastam hogy 5 millió t költhetünk? Az nem kevés? Wallace az Pletyka hogy távozni akar? Moreno val mi lesz? Én szeretném ha maradna! Kéne egy jó elkapó nem Wallace helyett hanem mellé és a védelem erősistése! Vélemény? A védelemmel nem Vagyok tisztában Nagyon de tudom hogy nem vagyunk túl jók! Sztem a támadó sor az amit erősíteni kell ők hozzák a pontok 85% át! Én így látom
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 861 — Whoops, looks like something went wrong.
Terítéken az AFC Kelet

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nézegettem a képeket de hogy is lesz lebontják az egészet vagy csak az alsó karélýig?Miami
Tudtommal ujrarakják a székeket meg építenek egy tetőt a régi stadion alapjain.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Nézegettem a képeket de hogy is lesz lebontják az egészet vagy csak az alsó karélýig?
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
idei meglepetésjátétékosunk, jelani jenkins hasznosan tölti az offseason-t. visszamegy tanulni a florida egyetemre.
 www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article9761831.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Garner valószinüleg visszavonul az eü. problémái miatt.

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
The Miami Dolphins have signed former Green Bay Packers and Baltimore Ravens tight end Ryan Taylor.

Taylor is a former seventh-round draft pick.

Taylor played three seasons for the Packers. He has two career starts with eight catches for 45 yards and a touchdown.

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Próbálok összerakni egy kis irományt arról, hogy milyen posztra jöhet draft, és ott melyik körben ki kerülhet szóba. Úgy gondolom hogy ami jöhet, számomra fontossági és elérhetőségi (van poszt amit vagy hamar érdemes, vagy soha) sorrendben: WR,LB,S,CB,DT,RB.
Elkapó kell, valami olyan aki magas (6-3 vagy felette), nagy sugárban képes nagy biztonsággal, akár nagy elkapást is megcsinálni.
LB is kell, leginkább középre, de én úgy látom ,hogy ha Jenkins túloldalára jönne valaki akkor azzal is előrébb lennénk. Ha nem kell Misinek Wheeler helyett is kompenzálni, akkor már előrébb vagyunk. Főleg hogy Coyle magas CB hiányában erőlteti, hogy a magas elkapóra akár LB-t is ráállít (sőt, Odrick vs. Gronk, Jordan vs. Megatron..).
Safety poszton van egy Jones, aztán ennyi. Erre a posztra lehet valami veteránt is összeszedni, de szívesen látnék valami fiatal titánt is, akár egyszerre. Nem nagyon állt össze számomra hogy mit várunk a poszttól. De mivel Jones bejátssza a pályát, így beleférhet egy egydimenziós, de abban nagyon jó játékos. Csak legyen magas, ha egy mód van rá.
CB: Ide lehet minden évbe húzni, Grimes mellé még mindig nincs senki, szezon végére meg mindig kifogyunk a játékosból.
A védőfal közepére a háznál is vannak fiatalok, ott van Johnson, Francis, és Starks is feltámadhat egy paycut után. De azért egy benga állatot szeretnék kérni, az csak a különösen sérülékeny Francis.
Futóból meg hozzunk egy erőfutót. Csak menjen, ütközzön, és kész. Millernek kell egy ilyen valaki, Williams nem az. (Thomas meg szűnjön már meg végre.)
Előre szólok, hogy a játékosokról elolvastam pár írást, meg megnéztem egy-két videót itt ott, de inkább mások véleményére támaszkodtam. Nem is igényem egy tökéletes scouting report megalkotása róluk, nem is értek hozzá. A cél inkább az, hogy akit érdekel, annak adjon egy könnyen elérhető meg emészthető kitekintést a szóba jöhető prospectekről.

1/14

WR: Erősségeik ugyanazok: nagyok, jól kapnak el, jól mozognak. Ha nem: írom.

Kevin White, 6-3, 210
Minden megvan benne ami kellene. Gyengesége hogy nincs kiemelkedő robbanékonysága.

DeVante Parker, 6-3, 209
Belőle már a gyorsaság is hiányzik, miközben a routejait is gyakran lekerekíti.

Dorial-Green Beckham, 6-5, 225
Lenne még hely izomnak, valamint a routjait is futhatná jobban. A legnagyobb problémát azonban a pályán kívüli ügyei jelentik, amik miatt egyesek Gordon 2.0-ként aposztrofálják.

Jaelen Strong, 6-3, 215
Mindenben van hová fejlődnie, de már így, nyersen is nehéz matchup lehet. A legjobb évei még előtte lehetnek ha tud és akar fejlődni.

Sammie Coates és Devin Funchess jöhetne még szóba, de szerintem nem fognak. Nem futják szépen a kijelölt útvonalat, elkapásokkal is bajok vannak. Lazor alatt nem tudom így elképzelni őket, főleg nem az idei év rengeteg dropja után.

LB:
ILB: Itt még senki. A legjobbaknak is vannak apró hiányosságai, miközben más posztokon jobb játékosok lehetnek elérhetőek.
OLB: Shaq Thompson, 6-2, 231

Igaz alulméretezett egy kicsit, és sokkal inkább néz ki egy safetynek mint linebackernek, de jó nézni a játékát. Mindenhol ott van: keményen szerel nyílt terepen, jól blitzel (csak nem nagyon kérték rá), és coverageban is jó teljesítményt nyújt. Nagyon illene Coylehoz, elkapó TE, vagy slot WR ellen se lenne szerintem elveszett. Amitől tartani lehet, hogy nem fér már rá nagyon izom anélkül hogy belassulna. Ugyancsak félő hogy túl könnyű blokkolni, és a kísérleteket inkább elkerülni próbálja mint átmenni rajtuk.
Játszott futót is, agilis, atletikus. Nagyon szeretném itt látni! 😊

S:

SS: Landon Collins, 6-0, 222

Jó felépítésű. Inkább futás ellen erős, keményen támadja a labdát. Azonban passz ellen is fejlődő tendenciát mutat, jól is mozog, laza csípővel. Azonban Alabamaból érkezik, ami nem jó ómen. Ugyancsak nagyon bízik abban amit lát, és nem érzékkel játszik. Emiatt play-action játékok átverhetik.
Nem tartom valószínűnek érkezését, de ha igen akkor abban is látnám az értelmet. Kell a keménység a védelembe.

CB:

Trae Waynes, 6-1, 183

Magas, hosszú kezű játékos, aki jól használja ki ezen tulajdonságait. Jól követi a labdát, keményen küzd érte. Playmaker. Azonban nagyon nincs tömege, futás ellen könnyű arrébb rakni. Gyakran kaphat zászlót, túlságosan használja a kezeit. Idén ő az egyik legjobb CB, és nem erős a felhozatal.

Marcus Peters, 6-0, 198

Jó felépítésű. Gyakran játssza meg a labdát, leüti vagy megkaparintja. Agresszív stílus jellemzi, futás ellen is szeret játszani. Talán az ő meccsei, megmozdulásai a leginpresszívebbek. Az érem másik oldalán a néha inkonzisztens játék, valamint magatartás problémák állnak.

P.J. Williams, 6-0, 196

Jó mozgású, gyors prospect, megfelelő fizikummal. Futás ellen is hasznos lehet. Azonban néha az agresszivitása visszafelé sül el, nagy játékok születnek abból, hogy megjátszaná a labdát, de nem sikerül. Futás ellen is mennek a repkedések. Hátrébb jobb lenne behúzni.

DT:
Korainak érzem én itt, főleg hogy a nekünk kellő WR felhozatal nagyon vékony. De azért vannak nevek akiken nem lepődnék meg! 😊

Danny Shelton, 6-2, 343

Hatalmas méretű játékos, nagyon erős, de eközben jól koordinált a mozgása. Főként az erejét használja, szinte csak bull rush-ból áll a repertoárja. A labdás játékost gyorsan megtalálja és kiemelkedő elszántsággal méretét meghazudtoló fürgeséggel veszi üldözőbe. Elférne a futás ellen, rá kellene mindig két ember, különben beroppantja a zsebet. Szerintem rögtön lenne pozitív hatása a srácnak. Csak nem biztos ,hogy még bent lesz.

Malcom Brown, 6-4, 320

Egyel kisebb darab játékos, de cserébe fürgébb. Gyorsan reagál a snapre, erején túl kihasználja atletikus voltát is. Jól lát a pályán, mindig a játék környékén van. Technikáján azért van mit javítani, valamint egy kicsit erősödhetne is. Ugyancsak használhatná jobban a kezét annak érdekében, hogy lekapja maga mellől a labdás játékost. Még van helye hová fejlődni, és lehet benne bízni hogy akar is. Érett játékos, két gyerekes családapa, valamint önkéntes egy rákos gyermekeket és családjukat segítő szervezetnél. Őt tartom a legvalószínűbb választásnak ha erre a posztra húzúnk.

Eddie Goldman, 6-3, 320

Szintén van kiállása. Ugyancsak csak megvan a fürgesége is, tudja hol a labdás. Azonban nem igazán robban rá, inkább az akad el benne. Nyers a technikája, jó teljesítményt egy tehetséges falban hozta össze, mély rotációval a háta mögött. Itt nem gondolná jó húzásnak, amennyiben sikerülne a picket egy 20 körülire cserélni akkor már inkább meg tudnék barátkozni a személyével.

RB:
Könyörgöm ne.

Végül pedig egy személyes top 5 rangsorom:
Kevin White WR
Danny Shelton DT
Malcom Brown DT
Shaq Thompson OLB
Marcus Peters CB

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
helyes, helyes - az alacsony garantált összeg.

"A Miami Dolphins-nak Dan Marino óta nem volt franchise irányítója. A negyedik profi szezonját kezdő Ryan Tannehill eddigi pályafutása alatt nem bizonyította be maradéktalanul, hogy Ő lenne a Delfinek következő franchise irányítója de a következő szerződése erre utalna.
A South Florida Sun Sentinel értesülései szerint az irányítóval hétéves szerződést készül kötni a Dolphins amelynek értéke az összes záradékkal/bónusszal együtt a 105 millió dollárt is elérheti. A hírek szerint a szerződés "csak" 15 millió dollárnyi garantált összeget fog tartalmazni amelyet az első két szezonban meg is kapna az irányító.
A kiszivárgott hírek szerint Tannehill szerződése Andy Dalton és Colin Kaepernick tavalyi kontraktusához hasonlítana. A Bengals és a 49ers irányítója nagyon magas összegű, de alacsony garantált keresetet tartalmazó szerződést kapott amellyel a csapatuk bebiztosította, hogy csak és kizárólag hosszútávon mutatott jó játék után kell kifizetni a százmilliókat."
Ventura
Így még értelme is van nem opciózni, ha tényleg ilyet dobnak elé az szerintem <3 Aponte.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
helyes, helyes - az alacsony garantált összeg.

"A Miami Dolphins-nak Dan Marino óta nem volt franchise irányítója. A negyedik profi szezonját kezdő Ryan Tannehill eddigi pályafutása alatt nem bizonyította be maradéktalanul, hogy Ő lenne a Delfinek következő franchise irányítója de a következő szerződése erre utalna.
A South Florida Sun Sentinel értesülései szerint az irányítóval hétéves szerződést készül kötni a Dolphins amelynek értéke az összes záradékkal/bónusszal együtt a 105 millió dollárt is elérheti. A hírek szerint a szerződés "csak" 15 millió dollárnyi garantált összeget fog tartalmazni amelyet az első két szezonban meg is kapna az irányító.
A kiszivárgott hírek szerint Tannehill szerződése Andy Dalton és Colin Kaepernick tavalyi kontraktusához hasonlítana. A Bengals és a 49ers irányítója nagyon magas összegű, de alacsony garantált keresetet tartalmazó szerződést kapott amellyel a csapatuk bebiztosította, hogy csak és kizárólag hosszútávon mutatott jó játék után kell kifizetni a százmilliókat."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Ezt elirtam shilkor kösz a bizalmat 😀
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Rex ryan elkezdte a billsnél! Moore után egy védő incongnito is aláírt! Majd jól elpofáznak mindent!Miami
Incognito nem védő hanem támadó falember! 😊 A Moore dolog meg még csak spekuláció.

Amúgy remélem Richie produkál még egy-két jó évet.Geeri
Ez attól függ honnan nézzük, mert a támadófal védi az irányítót, a védőfal pedig támadja 😛
több mint 10 éve
Rex ryan elkezdte a billsnél! Moore után egy védő incongnito is aláírt! Majd jól elpofáznak mindent!Miami
Incognito nem védő hanem támadó falember! 😊 A Moore dolog meg még csak spekuláció.

Amúgy remélem Richie produkál még egy-két jó évet.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Rex ryan elkezdte a billsnél! Moore után egy védő incongnito is aláírt! Majd jól elpofáznak mindent!
több mint 10 éve
Március ban nyit a FA piac? Az idei meccseinket Egy fél kész stadionba jatszuk majd?Miami
Félig lesz kész, de teljesen funkcionál. Egy részét most rakják rendbe, aztán jövőre meg befejezik a maradékkal.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Március ban nyit a FA piac? Az idei meccseinket Egy fél kész stadionba jatszuk majd?Miami
Március 10.

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Március ban nyit a FA piac? Az idei meccseinket Egy fél kész stadionba jatszuk majd?
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Az elég nagy gáz lenne! Ítt kéne tartani, Tanny val bármi történhet és akkor QB nélkül nehéz lenne!
több mint 10 éve
Napi jóslat: Matt Moore a playbook teljes ismeretével aláír majd Buffaloba.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
egyszerűen brutálisan fog kinézni (most tegyük félre a csapattal való pesszimizmust, és koncentráljunk a stadionra). közvetlenül az end zone mellett szintén egy VIP rész, fotelekkel és saját monitorokkal(!)

több mint 10 éve
Vajon miért megint a resztliből hozunk edzőt?

több mint 10 éve
Terrell Williams hired as Dolphins' defensive line coachRunRickyRun
"Oakland ranked 22nd in the NFL against the run and tied for 30th in sacks last season. "
ezen belül, hogy szerepelt a DL?