Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
SziasztokOlvasom minden nap az infókat de összefoglalnátok hogy mi lesz velünk idén?
Nekem kezd átláthatatlan lenni.
Pár mondatban
Előre is köszi
több mint 10 éve
Dolphins say LB Kelvin Sheppard has re-signed with team. LB depth, special teamer.Kell az LB depht.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Shelby (ahogy várható volt) megkapta a second-round tender of $2.35M-ot.Ő kellett még a DL-be. Fiatal, agilis és kemény küzdő.
Sajnos a DB keresés is gyenge lábakon áll: Searcy a Titans-ban folytatja.
De: The Dolphins have "inquired about" free agent CB Patrick Robinson.
Perhaps a late bloomer, 2010 Saints first-round pick Robinson is coming off the best season of his career. Because he's been so inconsistent, he may come at a discount. The Dolphins need a replacement for RCB Cortland Finnegan.
Ő jó jönne. De erről már volt korábban szó. De kérdés mit kérne. A Saints-nél a cap space kicsi, így el kell hogy engedjék. 4 évre 20 millió $ körül kérhet. Kérdés nekünk mennyire felelne meg. Nekünk is vészes a cap space. De egy jó CB mindenképpen kell.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Charles Clay Buffaloban vizitál éppen.Tegnap én is olvastam a Bills érdeklődést, de nagyon remélem nem megy egy Clay. Ő tényleg nagy veszteség lenne. Nagyobb mint Wallace. Komolyan mondom.
This one sees, courtesy of Mike Garafolo, the Bills hosting Charles Clay. Clay was given the transition tag so Miami has the right to match any offer, but it’s always interesting when a divisional rival brings in a player. Last year we saw a similar situation with Andrew Hawkins joining the Browns after getting tendered so it’s not impossible the Bills walk away with one of the top playmakers in Miami. Clay is coming off a year where he was 14th overall in our tight end rankings and would prove a versatile weapon.iktriad
Skuta meg sajna aláírt a Jacks-hez. Foster meg nagy pénz lenne. Így marad valami "olcsóbb" LB az FA piacon v. draft. De szerintem LB draft biztos lesz.
Hartline meg aláírt a Browns-hoz. De nehogy úgy járjon mint Bess. :p
több mint 10 éve
Charles Clay Buffaloban vizitál éppen. This one sees, courtesy of Mike Garafolo, the Bills hosting Charles Clay. Clay was given the transition tag so Miami has the right to match any offer, but it’s always interesting when a divisional rival brings in a player. Last year we saw a similar situation with Andrew Hawkins joining the Browns after getting tendered so it’s not impossible the Bills walk away with one of the top playmakers in Miami. Clay is coming off a year where he was 14th overall in our tight end rankings and would prove a versatile weapon.
több mint 10 éve
The Dolphins plan to release P Brandon Fields.kár érte; 2007-es draft class-ból ő az utolsó (mondjuk a 2008-asból már senki sincsen) ...
2015-ben 3.9 millió $ a cap hit Fields-nek. Megy a spórolás, meg a kivágások a hülye mega-giga Suh deal miatt. xDdanyly
... de mégiscsak sok pénzt keres. beváló punter-t, kicker-t könnyen találhatunk UDFA-ként is szerintem.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Ahogy mondtam Odrick sajnos távozik. Ehhez kapcsolódóan: "The Dolphins have signed 1 first-rnd pick to a second contract dating back to 1997. Vernon Carey." Szép. 😕 A következő célpont egy DB játékos lesz. Eddig két név merült fel, de azt korábban már írtam.
több mint 10 éve
Mondjuk jól van fizetve:
több mint 10 éve
The Dolphins plan to release P Brandon Fields.2015-ben 3.9 millió $ a cap hit Fields-nek. Megy a spórolás, meg a kivágások a hülye mega-giga Suh deal miatt. xD
több mint 10 éve
Fairley nem volt ott idén a pontosság kedvéért.Mondjuk ha Brady-t megtaposná, azt valahogy nem tudnám tőle rossz néven venni 😀Tom Brady v. Ndamukong Suh
Mondjuk azért egy életre eltiltanák.bcsarli
2-0 (79 points)
59/80 (73.8%)
690 yards
6 TDs
119.3 passer rating
1 sack
És még Fairley is ott volt meg az egész nagyon jó Lions fal. Aztán ennyit sikerült elérni. De azért lehet reménykedni 😊
Hogy sportszerűtlen lesz még, arra azért nem fogadnék, mert biztosra nem illik fogadni és el is fogják tiltani még, az tuti.Burkus
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Úgy tűnik, Odrick marad az államban, de északabbra veszi az írányt. www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-dolphins-dt-jared-odrick-agrees-to-terms-with-jacksonville-20150309-story.html
több mint 10 éve
Mondjuk ha Brady-t megtaposná, azt valahogy nem tudnám tőle rossz néven venni 😀Tom Brady v. Ndamukong Suh
Mondjuk azért egy életre eltiltanák.bcsarli
2-0 (79 points)
59/80 (73.8%)
690 yards
6 TDs
119.3 passer rating
1 sack
És még Fairley is ott volt meg az egész nagyon jó Lions fal. Aztán ennyit sikerült elérni. De azért lehet reménykedni 😊
Hogy sportszerűtlen lesz még, arra azért nem fogadnék, mert biztosra nem illik fogadni és el is fogják tiltani még, az tuti.
több mint 10 éve
Mondjuk ha Brady-t megtaposná, azt valahogy nem tudnám tőle rossz néven venni 😀Mondjuk azért egy életre eltiltanák.
több mint 10 éve
Gratula ,h ekkora barom vezetes van nalatok...Semmilyen DT nem er ennyi penzt,sot evekre elintezi a csapatot.Mondjuk ti imadjatok tulfizetni a jatekosokat.Suh iszonyat jo,d azert...Gerixno offense, de neked ez a hobbid hogy minden csapattopikba beírod, hogy "túlfizettétek, rábasztatok" ? 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Nem örülnék neki ha aláír ennyiért. Nem szimpatikus ez a penzhajhaszasa, felek visszavesz majd. De majd kiderül.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jellemzően egy elit FA-t csak úgy hozhatsz el az eredeti csapatától, ha túlfizeted. Én általában csak megmosolygom, amikor akár tűzhöz közeli szakértők azt írják, hogy egy-egy játékos esetén jobban járt volna a csapata, ha hamarabb szerződést ad neki, de jelen esetben ez nagyon igaz. A Detroitnak még a JJ-szerződés előtt le kellett volna tennie azt a pénzt, amit most beajánlott, és akkor most nem pörögne a topic.
Két év alatt 16%-t emelkedett a sapka mértéke, két év múlva már talán top5 se lesz a védők között Suh jelenlegi szerződése.
Jómagam JJ-t jobb játékosnak tartom, de Suh abszolút megszolgálta ezt a pénzt, ő még az újoncszerződésével is nagyot szakított, nem eresztett le, hanem gyilkolt szezonról szezonra.
Drága volt, de nálatok is tudják: inside pass rush > bármi más a védelemben
több mint 10 éve
Egyet értek abban hogy semmilyen DT nem ér ennyi pénzt. Nem is értem mi a terv. Ennyi pénzt jobban is elkölthettünk volna.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Gratula ,h ekkora barom vezetes van nalatok...Semmilyen DT nem er ennyi penzt,sot evekre elintezi a csapatot.Mondjuk ti imadjatok tulfizetni a jatekosokat.Suh iszonyat jo,d azert...GerixKöszönjük szépen! 😊 Nekünk nem újdonság...
De egyébként ennyire biztos ez? Ennyire tuti a forrás? Na meg nem úgy van, hogy a tampering period alatt elvileg "tilos" megegyezni? Persze mindenki tudja, hogy megegyeztek de 2éve is ügy volt pl. S.Smith kapcsán mert Davis twittelt valami f@szságot hogy üdv a csapatban ha jól emlékszem.. nem gáz ez így?
több mint 10 éve
Odrick-ra így már nem marad pénz biztos, Starks meg jöbőre pápá. Így azért már más a helyzet. Bőven előre kell nézni, nemcsak 1-2 évre. Remélem jó döntés volt. De mivel nem vagyunk jósok, max. csak gondolhatjuk hogy jó döntés született a csapat szempontjából.
több mint 10 éve
Gratula ,h ekkora barom vezetes van nalatok...Semmilyen DT nem er ennyi penzt,sot evekre elintezi a csapatot.Mondjuk ti imadjatok tulfizetni a jatekosokat.Suh iszonyat jo,d azert...Gerixeddig is neves volt a miami DL (vernon - odrick - starks (& mitchell) - wake. ezek után mit lehet mondani? valóban magas a pénz, és kockázat is van, mert nem mintakölyök (eltiltás, büntetés, zászlók + esetlees sérülés). brady ellen inkább a domináns védelem a recept. van két stabil.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 10 éve
Suh leszarja, hogy milyen erős csapatba igazol. Neki a dollár számít, ezért váltott ügynököt, ezért tárgyalt csak és kizárólag Sexton. Jól fog játszani, nem lesz Haynesworth szintű leépülés.
több mint 10 éve
majd miami éjszakai világa őt is beszippantja 😀én örülök a szerződtetésének. brady-nak kell a kedvtelenítés, hogy felhagyjon a focival vagy teleportáljon messzire az AFC-ből (de minimum a csoportból).
illetve amúgy is viharfelhők gyülrekeznek az AFC east-ben. bills, jets egyaránt erősödik (jets azért távolabb, de a védelmük igy is jó volt)
több mint 10 éve
Én nem vagyok túl boldog. De szerintem ez egy kihívás is Philbin számára. Be tudja illeszteni ill. meg tudja nevelni Suh-t, v. nem? Meg persze Coyle-nak is.
Rengeteg pénz ez, ezért nagyon keményen kell dolgoznia. Remélem nem csak a pénz miatt jött ide,hanem lát potenciált a csapatban + gondolom igéretet tettek arra, hogy jön még erősítés.
több mint 10 éve
hát jó pár talicskányi pénzt hozzávágunk, az egyszer biztos, de nem én fizetem 😊